Тайната на дългата и здрава коса - 48

• 34 877
  • 406
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тц.
От как съм закрепостена към бебето - още докато беше в мен - никой не ще да идва да ме вижда (на практика), основно обещания получавам... Та и да се уж навие някой, май докато се накани, ще ми изтече майчинството и сама ще отида догодина... Sad

# 106
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Боже какъв финес лъха от снимката преди един пост!!Изящни ръце и фин гръб!.. Косата я занм!!!  Mr. Green
Друго вместо запис не можах да измисля!

По повод моя начин на сушене, само ще вметна, че има разлика в къдриците, когато я направя с пяна и когато с вакса!

# 107
Увлежда ли ми се много косата като я навивам на кок всеки ден? Thinking
Момичета, вчера си направих домашна маска и си измих косата с Фитовал.Косата ми на сутринта беше буквално мазна на клечки.Когато й бях намазала краищата с  масло от пшеничен зародиш (преди няколко дни) и си я измих с Фитовал и  на сутринта(вечер я мия) беше на клечки.Незнам защо се получава така.От тоя Фитовал само на първото ползване останах доволна след това ми я прави на клечки. Thinking Май не измива добре омазняващи съставки като маслата на Икаров.Ужас.Ще трябва да пробвам друг шампоан.

Чудооо,и аз използвам маслата на Икаров и мажа доста обилно с тях и в корените и по дължината,направо капят масла от косата ми.След това измивам с Фитовал-2 пъти,като вторият стоя с шампоана 10 мин. и тогава изплаквам.Ефекта е страхотен за моята суха,изрусена(вече не),къдрава косичка,много мека и лъскава.
Да не би косата ти да е мазна или не измиваш добре с шампоана,ако се налага слагай 3 пъти от шампуто.

# 108
Десси,какви са тези ампули,които се слагат веднъж седмично?
А за гела на Давинес съм чувала,че поддържал мазните скалпове сухи.Вярно ли е  Thinking

# 109
Тц.
От как съм закрепостена към бебето - още докато беше в мен - никой не ще да идва да ме вижда (на практика), основно обещания получавам... Та и да се уж навие някой, май докато се накани, ще ми изтече майчинството и сама ще отида догодина... Sad
В кой квартал си? Аз ще ходя скоро да си купувам, та ако не си ми много далече, мога да ти купя и да ти донеса. Simple Smile

# 110
  • София
Младост 3... Сигурно е далеч?.. Има ли надежда?..

# 111
 Two Hearts Добро утро на всички!

Мис Арк много секси снимки виждам!!!Косата ти изглежда много дълга!

За бирата незнам ,ако искате пробвайте , според мен мирише само когато ти е мокра косата малко и после като изсъхне не се усеща. Ама аз може и да съм пристрастена защото съм голям любител на бира/ в коремчето/, а и "моето Мило", пие биричка ... Sick
 beer3

Като се изплаквам с бира не я изплаквам после с вода.От бирата наистина косата става по-твърда ,но е ефекта  е страхотни къдрици,  разресвам се малко по- бавно и внимателно .
Ако не ви харесва бирата опитаите  маска с мая/ едно пакетче мая се разтваря в половин чаша топло мляко и се оставя около 15мин.,слагаш си го на главата и стоиш 30-60мин./, от нея косата не мирише и става  много мека.
  ladyuu

# 112
Момичета, да дадем едно рамо на българчето, участващо в този конкурс! Като се отвори страницата горе вляво пише VOTAR, натискате го и сте гласували! Благодаря ви!

Разликата е съвсем малка, така, че да подкрепим сладуранката! Гласуването приключва днес в 24 ч.

http://www.lazoos.com/foto-ana-maria-de-4-meses-con-su-papi_fd1c2c6.html

katiABV, ако бях от София още днес щях да пия кафе у вас! Hug

Катериноооо, не ми се подмазвай! Ти си "виновна" за изящната ми фигура... Joy Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:18 от ♥ мис арк ♥

# 113
Благодаря за темата!
Крайно време и аз да се погрижа за косата си, защото вече е наложително- страшен косопад имам и нищо не помага ooooh! /дребосъчето е вече на 1,7/ и всички казват ооо спокойно ще мине - е да ама не минаваааа
Отивам за Тривитаминола

# 114
Десси,какви са тези ампули,които се слагат веднъж седмично?
А за гела на Давинес съм чувала,че поддържал мазните скалпове сухи.Вярно ли е  Thinking

http://www.biopharmahair.com/urti_complex_bg.html
За това става въпрос!   bouquet 

Гласувах! Дано да спечели! А може ли да се гласува няколко пъти?

Забравих - Мис Арк, косата ти изглежда прекрасно!!!  Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:51 от десси-г

# 115
  • София
И маската не мога да намеря - с къната, спомням си, че изглеждаше кафявичка на картинката - а как се казваше?..

# 116
Аз гласувах за това българче ама грам не разбрах за какво става въпрос? Някой би ли ми обяснил? Съжалявам за спама Blush

# 117
Гласувах! мис арк твоята коса ми харесва още от времето в което само си разглеждах темата. Макар и снимката да не е много ясна си личи каква красота имаш! Все хубавици в тая тема ей   bouquet

# 118
Здравейте момичета  Hug
От събота започвам с почивката и минавам само на масълца  Party
Исках да ви попитам нещо-от 2 месеца след миене на косата слагам в корените Себорал Форте-за подхранване  Grinning Мислех си,колко време още да го слагам,за да не се получи пренасищане на косата  newsm78 Една дама в друга тема беше писала,че го е ползвала 6 месеца,но ми се струва много дълго време  Thinking
И сега съм в чуденка колко време още да го ползвам  ooooh! Моля,момичетата,които са го ползвали или имат мнение по въпроса да споделят  Praynig  Simple Smile

Мис Арк,спри да ме комплексираш с тази чудна коса  Crossing Arms  Mr. Green Страхотна е наистина  Peace
Гласувах и аз Simple Smile

# 119
Аз гласувах за това българче ама грам не разбрах за какво става въпрос? Някой би ли ми обяснил? Съжалявам за спама Blush
И аз това ще замоля   Rolling Eyes
Гласувах и аз де  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт