За ясла се стяга вече, малкото МАЙско човече

• 11 416
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Ама те в Бебе Анщайн почти не говорят бе, кво като е на английски  Shocked Вкъщи гледаме и телетъбис на френски  Mr. Green

# 196
ами а де, и аз това казвам, ама моя мъж си има негови разбирания за децата и езиците  Rolling Eyes

# 197
Е какво лошо има? В името на спокойствието за половин час на ден не е лошо да се прежали  Laughing

# 198
Дам, ще вземе да проговори на английски!  Mr. Green Мила казва "дис" за "това" и "сит" за "сядам", но най ме изуми, като каза "найн", което за случая значеше "не"! Вкъщи не говорим на друг език освен на бг!
Ей на туй му викаме с една дружка - небивалици!  Joy

# 199
Леле Ася, ами тя си е цял полиглот отсега бе Laughing
А мойта половинка пък само ме кове да съм й чела приказки и да й пускам дисковете на Дисни по английски, че сега му било времето. Вие четете ли на вашите сладурковци??? Аз не успявам да й прикова вниманието, книжката ми се отнема и тя почва да си бърборка някакви неща.
Да ви се похваля и на вас- днес беше сделката за мястото, много сме бързи Embarassed. Надявам се и с другите неща да се справяме все така скоростно.

# 200
мира ще е англичанка: казва "бии" за пчеличка Mr. Green  играта ни беше с 'бззззззз' от моя страна, но тя така си го чува hahaha Heart Eyes

рени направо съм изумена пак: ама че говори тази малка мая Flutter

# 201
иван много повече обича книжки, отколко филмчета ... те са за 2-5мин., а книжките може и 30 мин да ги четем и разглеждаме.

мамила, честито, дано и занапред да е безпроблемно и леко  Peace

взех си иван от яслата, но 2ри ден през цялото време само е седял на диванчето. и е отказал да играе, бутал е играчките като са му предлагали. плакал е съвсем малко на моменти. та питах леличката доколко е притеснително това поведение и дали е нормално, тя пък се оказа, че е отскоро и не може да каже. та да питам и вас как ви се струва ? иначе после вкъщи си е весел, играе си и си спи спокойно.

# 202
Данче,нормално е мила,да се делят така.
Всички деца си го преживяват по собствен си начин.
Нали се храни,и спи спокойно,това е най важното. Hug
Трябва време докато,свикне със обслужващият персонал.
Ивана сега даже без леля Диди не може,тя е лелка там.
Докато влезе сутрин,и се гушва в нея,направо ми изпълва сърцето......, малката душичка. Heart Eyes

# 203
ще ми вадят мъдрец Tired Cry #Crazy половината само бил поникнал исе вклинява във венеца Rolling Eyes или нещо подобно Rolling Eyes само дето първо трябва да спра да кърмя, което планирам и без туй през следващите седмици Rolling Eyes много ме е страх да ми вадят мъдреца, май много боли Cry

данче, ми незнам, но мисля, че щом спи у вас сокойно, значи не го преживява депресивно Hug просто опонава ситуацията, по някое време ще се втурне в нея Mr. Green

# 204
ninochka няма страшно за мъдреца, като ти сложат упойка нищо не се усеща, мен тази година 2 ми извадиха, хем единия беше и той така много гадно във венеца забит. Никаква болка не съм усетила.

# 205
ninochka вече има такива упойки, че не се налага да се отбивате. Ако все пак си го решила- успех и споделяй Peace опит

# 206
ne ми е това причината  за отбиване  Peace

ако има такива упойки, кажи ми, да не отлагам операцията  newsm78

# 207
Ники пък гледа само бебе Айнщайн. Други анимации-не. Мисля, че при другите анимациите са по-бързи, говорят много и се сменят бързо картинките-  не я грабват. А тук - музика и като се сменят картинките, на което знае думат аи казва: бау, ам, па па.

Мамила- честито! Голяма къща да вдигнете, пълна с чавета.
Ниночка- с упойка. Не ми се мисли каква болка ще е иначе  #Crazy.

# 208
Как без упойке ще се вади зъб,то без упойка си жестоко!
А що се отнася до кърменето,не мисля,че можеш да продължиш! Sad

# 209
esthetique как върви бременноста  Hug
мамамила честито все така да ви върви  Hug
ниночка не се притеснявай няма да те боли  Heart Eyes
аз май спазарих нашата кола но ще видим какво ще стане утре

Общи условия

Активация на акаунт