За ясла се стяга вече, малкото МАЙско човече

• 11 411
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
привет мами
аз днес се прибрах от болницата с каката и в нас беше истински празник. висна ми н аврата и нямаше пускане. купона стана съвсем истински като отворихме торбите от джъмбо  Laughing
дано няма повече болести, че от миналата седмица само по болници се влача
малкия е ок, за сега няма да ходи на ясла, поне докато баба му е тук

# 211
Ниночка, моя мъдрец си расте към корените на зъбите ми и преди няколко месеца се беше активирал, та бях пред операция, но за мой късмет затихна атаката. Тогава се консултирах с д-р Мончев от Първа зъболекарска на Ботев и той ме увери, че има една възможна упойка за моя случай, но незнам коя е тя. Аз си държах да не спирам кърменето тогава. Но при теб не е такъв случая. Довери се на специалистите- те си знаят работата. На мен зъби ми вади гореспоменатия д-р който е признат факир в тази област. Не стига, че не ме боли ами излизам ухилена от кабинета му.
Стискам палци и ти да се похвалиш с такова вадене Wink

# 212
  • На морето!
Малко е странно за 11та страница, но "запис".

# 213
райне,абе мони си е направо мьж,много е пораснал и е много сладьк  Heart Eyes

# 214
  • Перник
Ниночка, спокойно, ваденето на мъдрец не е толкова страшно, колкото звучи. И не боли чак толкова. И на мен ми вадиха преди няколко години и се бях шашнала, но мина бързо и без болка.
Мамила, честито! Все така бързо да вървят нещата и скоро да показваш снимки от новата къща  Simple Smile

Пък вчера моя мъж трябваше да купи памперси - 4+, даже на влизане в Била ми звънна да пита за размера. И идва вкъщи и носи Памперс 4  Shocked Обаче се оказа, че стават на Калоян, но не това е важното. Съвсем различни са от досегашните ни памперси, въпреки че във външния вид на пакета няма никаква разлика. Тия са много готини, по-тънки, с различни картинки и с много готино залепване, с ластиче.
А тази вечер Калоян ни разказа играта - такъв рев никога не е бил - не ще да си събува пантофите, не ще да си ляга, а му се спии. Няма Т, не го боли нищо, вечеря, после яде пак с баща си, търча из цялата къща. Никога не се е държал така. Заспа към 12 след жестоко дране, беше прегракнал направо  Tired

# 215
ниночка, може да ти се вади мъдрец, без това да попречи на кърменето.
и аз имам един много лош, излиза настрани към другите зъби и ги размества. но нали се заформи цикъл бременност, кърмене, бременност и все не смеех. е сега отидох да видя дали може да не го отлагам, но като съм бременна не може, каза ми като родя веднага да отида, няма да пречи на кърменето. а зъболекара ми преподава детска стоматология в стоматологичния факултет, тъй че му се доверявам.

# 216
Добро утро   food010
Вече се застудява.Но засега това не ни спира да излизаме.
Да се похваля , защото за мен си е направо събитие.Тая вечер дребните ще остават в нашите.До като не видя , не мога да повярвам.Една вечер почивка  newsm44 .
И докато пиша виждам как Никол продължава усилено с белите.

# 217
добро и от нас! Hug
Крис,това е много добре,една вечер без деца.
Направи го ритуал всяка седмица.
Ще се почустваш,като нов човек.

Ние сме си у дома,вече трети ден,но сме по добре.
От понеделник на ясла,при децата,в нас не е интересно.

# 218
ама как без упойка бе, луди ли сте Shocked Laughing
ами аз дали да не отида при някой от вашите на двама на ботев или на данчето или да си отида тук, дето ми е близо - на иван вазов, някаква зъболекарска клиника,стара,каква беше newsm78

мамила, честито Flutter със здраве и любов Heart Eyes

памперсите се виждат само по една прозрачна лента на пакета, иначе външно няма разлика - новите са суепр яки, с ластици,на облачета,мноу яки Flutter има цяла тема по въпроса в 'на пазар' Laughing

# 219
  • Перник
памперсите се виждат само по една прозрачна лента на пакета, иначе външно няма разлика - новите са суепр яки, с ластици,на облачета,мноу яки Flutter има цяла тема по въпроса в 'на пазар' Laughing[/color]

Не съм видяла  Thinking Уж гледах, гледах пакета...толкова съм гледала.

Добро утро! При нас грее слънце, май е малко по-хладно от предните дни, но няма да стоим вътре в никакъв случай  Naughty

# 220
Мая, честито! Все така бързо и успешно да правите нещата!  Hug И скоро искам да ни поканите на градинско парти!  Wink
Новите памперси мисля, че са от тези на УНИЦЕФ, те са и с два броя по-малко, но май наистина са по-хубави.  А иначе между 4 и 4+ няма абсолютно никаква разлика. Ние сега взехме 4+, защото нямаше 4 и ги мерих, не знам, защо го правят това?!  newsm78
Ниночка, Мира да не е спряла да се буди нощно време?

# 221
Добро утро:) kar4ita, да чукна на дърво, бременността ми протича добре, естествено коремът започва да ми тежи, гледам повече да почивам, а и таткото ми помага доста:) Показвам корема на Алекс и той започва да го целува и да му "говори", много е смешен Grinning колко разбира, е друг въпрос Laughing при нас времето е хладно, но въпреки това гледам да го извеждам на разходки. Това е засега от мен, лек ден на всички  bouquet

# 222
Мамила честито Много здраве и  Heart Eyes
Ниночка,ти хич и не отлагай.Аз от мъдрец с течаща гной щях да умра.Ама точно бях родила Моника и си викам:Аз бебе имам на зъбар ще ходя Embarassed...И случайно се прибиа мъж ми и ме вижда,че ме боли и айде във ВМА,а след снимката като по филмите на количка и в операционната.Проф.казал нчколко часа живот са ми оставали PraynigАма грам не ме е боляло после само дето пиех със сламка Peace

# 223
ina, стига бе #Crazy при мен гной няма, само болка лека Praynig

естетик, само така добре и занапред Flutter

ася, не е спряла да се буди, по 100 пъти, на 1-2 часа ooooh! планирам майка да дойде за седмица, аз дори да не я къпя вечер, за да не се присеща какво следва, направо излизам от вкъщи преди банята, по-късно ще влизам и ще спя на дивана под одеало дане ме вижда, и майка ще й обяснява, че съм на работа ooooh! Mr. Green тази тактика проработи, като ходих на купон преди месец, макар че тогава беше до към 3ч, когато вече се бях прибрала и се показах и се включих, та незнам през нощта как ще е, но приспвиане вечер беше ок, дано стане  и сега  Praynig Praynig Praynig  малко много се приетснявам след тази седмица, дали като я изкъпя пак, после пак ще се сети и ще си поиска за приспиване и т.н., и, ако истеряса и й дам, а нямам кърма вече, дали ще се стресира Confused

# 224

Здравейте Май-чета,

Ние пак изчезнахме - бяхме около месец във Варна / и там имаме нет, но въобще не ми се сяда на компа  Embarassed /. Скитосвахме по цял ден из Морската градина, и сега сме в депресия и двамата с Боян, хич не ми се живее в София, ама пустата му работа и пари ????

Боян не спира да бърбори, повтаря всичко, не е проял нормална храна, но се събужда с думата бони-бони - сещайте се сами какво значи  Crazy / не че му давам, но са едни постоянни обяснения  ooooh! /

Новото е, че ни класираха за ясла, а старото е, че не го пуснах  Mr. Green Сигурно съм луда, да имам място и то в ОДЗ в София и да се откажа, но вътрешната ми интуиция ми казва, че сега е златно време да комуникирам с детето си - да събираме кестени и жълъди, да храним гълъбите, да се въргаляме в снега, да си четем книжки и да се гушкаме   и т.н и т.н   

Ниночка, правили са ми две операции на мъдреци - когато е долу, после повече боли, но пък горе е по-опасно заради близостта с мозъка. Преживява се  Hug
          На бременнлийките - Кураж !!! И на мен ми се въртят едни мисли за второ, но просто не знам без баби и дядовци как бихме се справили  newsm78
          Относно филмчетата  - Боян обожава едно чешко Крътко / подарък му е от моите племенници, чийто баща е словак / - филмчето е невероятнно, без говор, с музика с класически инструменти - въпросното къртиче постоянно прави разни добрини. Освен това е фен и на екшъните - Ну пагади и Том и Джери / там определено има доста динамика /. И книжки много обича да разглежда.....

Хайде, че не пиша и накрая се уливам    Embarassed           

хубав ден от нас     

Общи условия

Активация на акаунт