Разделно хранене-част 28

• 27 016
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
  • София ж.к. Надежда 1
Момичета, майка ми ми донесе едно бисквиди без захар за Ками и исках да ви питам дали са разделни.С овесени ядки са, а аз много обичам и ако са разделни да си хапвам.Но ако не са няма да ги ям,че имам нужда от отслабване все още Naughty
Състав:Брашно пшенично тип 1150,масло растително втвърдено,яйчен меланж,подсладител,овесени ядки,кувертюр,набухватели,аромати ванилия.

п.п. кувертюр не знам какво е Embarassed

# 166
  • Canada
Добро утро мацки!
За вас е следобед, за мен сутрин и минавам да сръбна от вкусното кафенце на Алекс  Hug .........
Изкарах много тежки два дена и две нощи, дребосъ4ка беше с много висока постянна Т . В4ера я заведох на доктор, ама такъв цирк направихме там Shocked
Както беше отпусната в ръцете ми, като ни извика доктора запо4на да нарежда крещейки 4е не иска да влиза и да ме дърпа за ръката да си ходим Shocked Shocked
Аз я грабнах като агне и я вкарах вътре, но там стана още по страшно-не можех да 4уя какво ми кава доктора, защото тя постоянно ми въртеше главата към нея и нареждаше през сълзи "Не искам тука, стани да си ходим , не искам да ме пеглежда(преглежда)" #Crazy Ех доктора за възраста си се оказа доста бърз, в крайна сметка установи 4е има инфекция и на двете уши Tired
Сега е на антибиотик, много трудно свалих Т ooooh! Снощи към 11.30, 12 като я отпусна и й дойде настроение за игра и танци, та си потанцувахме малко..... 

Калида старая се да ходя всеки ден на плуване, но когато не успея да хвана 4аса за свободен достъп правя упражнения в къщи - свалила съм си от торенти ТАЕ БО и каланетика Peace
Дана как е с езика, успявате ли да запазите българския в къщи? Наша у4ителка ме агитира един ден да говоря на Йоана на френски  Shocked Напрво се втрещих, малко ми трябваше да я питам дали не е луда .....Естествено й отказах категори4но Crossing Arms Ама видиш ли другите 3 годишни деца от френскоговорящи семейства много свободно се изразявали. Йонито нямала проблеми с разбиране и говорене, но за да я подбутнем малко да разказва свободно приказки ooooh!
Слава Богу, Йони говори много добре български ..... Praynig

Добре дошли на Аника, Ралина и Дессита !   bouquet

Прима
стискам палци вси4ко да мине перфекттно! Praynig

Мише аз не съм ходила в марокански ресторант, но съм сигурна 4е готвят превъзходно....Имам една колежка-мароканка, която понякога донася марокански ястия да ни по4ерпи...Ами то си е направо върха на сладоледа, а като имаш впредвид 4е е доста млада и се справя страхотно......Аз като се ожених хи4 ме нямаше в готвенето Embarassed

Госпожата браво за костюма! Страхотно попадение! Hug

Йонката се събуди, оставям ви с нежелание Cry
Много гушки за вси4ки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 167
Защото преработените домати затрудняват усвояването на останалите групи храни .
Яснооо, това изобщо не го знаех. Ще трябва да почета още малко, че май доста неща ми убягват.  Confused Запазвам си правото да ви досадя пак някой път  Wink

# 168
Аника81 добре дошла....
Леле мацки като вълк съм гладна.... Mr. Green
Сега изядох една порция ориз със зеленчуци, но след това хапнах и половин шоколад....
Умирах си за нещо сладко.....
Знам, че мога да се контролирам, но имам такива "сладки" дни....
Ей днес на входа бяха сложили съобщение, че днес към 17 часа ще пуснат парното, сега е 18, 40 и ни парно, че даже и топла вода няма.....
Като буби сме се увили с Калина и си гледаме "Baby TV". Crazy

# 169
Добра вечер , дружки ! Краят на седмицата е , чувствам се много уморена , направо съм като изцедена SickМинавам набързо и отивам да си лягам smile3524.Надявам се да мога и да спя , че като го няма детето ми е малко...неспокойно.
Софи ,  Hugцунки на прекрасната София ! А чаят е полски , фирмата е Belin  Peace!Наистина е с много приятен и освежаващ вкус и напоследък си пия само от него. Иначе харесвам почти всички видове чай - имам едно шкафче само с чайчета и според настроението , си приготвам и чайчето ! За съжаление , моите са все купешки , у нас татко - Бог да го прости  - събираше и сушеше билки за чай , но сега поне има голямо разнообразие . Сега , докато все още нямаме парно , чаят ми е едно от затоплящите средства Wink!
Йонито , надявам се малката кукла вече да е по- добре.Ушните инфекции , освен ,че са много упорити , са и болезнени - дано антибиотика и подейства бързо ,че да не се мъчи душичката Praynig!
Милички , спокойна вечер и лека нощ ви пожелавам! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 170
Добро утро Hug.
Госпожо, къде е синчето /прости ми, ако съм пропуснала /?
Ох, как добре те разбирам Hug.
Сладкишче, с това парно направо сте мъченици...
Добре ,че ние сме на локално ,ако искам -палвам го ,ако не искам -не го паля Laughing.
Десита, доматите уж се причисляват към плодовете, но аз си ги третирам като зеленчуци  Laughing.
Йонито ,как е малката ,пооправи ли се ?
Тези ушни възпаления са много неприятни ,трябва да се лекуват навреме Peace.
Петя ,моето мнение за бисквитите и изобщо за сладките неща с подсладител е отрицателно.
Ако човек не страда от диабет ,по- малкото зло е захарта, а най -добре мед или фруктоза .
Ако държиш на такива храни ,то гледай подсладителят да не е изкуствен . Peace
Това е мое мнение, всеки си решава сам .
В момента пека тиква и нямам търпение да си хапна
Вчера малко прекалих с кестени ,обожавам ги ,но те са трудносмилаеми и после ме боли корем .
Е, поне веднъж в годината ще се прежаля Grinning.
Сега ви оставям и ви желая приятни почивни дни Hug.

# 171
Здравейте сладурани,
днес съм 100% разделна..... Peace Peace Peace
Вчера ни пуснаха парното, на някой комшия му протекло и днес пак сме на студено, че даже до 17 часа и вода нямахме....
Лудница направо, но в БГ си е така.....
Но като цяло всичко е о.к.

# 172
Благодаря за топлото посрещане, момичета! Сладкишче, ще си позволя да ти дам един съвет относно "сладките" дни- мен също ме спохождат Rolling Eyes Пробвай когато много ти се прияде сладко да си вземеш лъжица мед-чаена - и да я ближеш бавно. Ако се наложи хапни две,но много убива апетита за сладко. Другия вариант е диетичните шоколади с фруктоза или друг заместител на захарта,но аз съм привърженик на меда-пък и е доста по - сладък от тях newsm10

# 173
Здравейте,искам да ви попитам закуска с хляб и масло може ли да ям?

# 174
Здравей, Китайска роза! Мисля че няма проблем да хапнеш препечен хляб с масло за закуска-комбинацията е добра. Аз понеже се ръководя от книгата на Владимир Леви и там пише че е най-добре да се хапват до обяд плодове, закусвам предимно такива.Според него,най-полезната закуска е банан(и) на гладно - имали лечебно действие върху стените на стомаха.Така че варианти много за закуски Grinning

# 175
  • Скопие/Асеновград
Привет, милички  Hug
Чета редовно, но нямам време да пиша Sad
Чесртит рожден на, МИше! Честит имен ден, Мина!  bouquet (с голямо закъснение)
Всеки дем съм на физиотерапия за коляното. Отдремвам по два часа там. Вече съм много по-добре. Карам разделно, но като почнат едни кризи за сладко ...Особено за едни вафлички  Embarassed Май пак ще изхвърлям от шкафовете Simple Smile
Дамян си е супер. Миналата седмица имахме работилница в градината, рисувахма стомнички Simple Smile Големи радости бяха. Снимаха ги и с камера, пяха песни. Сега имаме проект "Обичам Македония" Joy Аз нямам какво да кажа за такъв проект, а няма как да им занесем проект "Обичам България" Mr. Green Измислихме да направим книжка  с ендемични видове птици/животни за различките части на Македония.
Съпругът ми също се присъедини към разделно хранещите се  Peace От две седмици се оплаква от болки (може би мускулни) от лявата страна на гърдите, вдига кръвно... Преди малко отиде в Бърза помощ, получил сърцебиене. Малко си е паника, но трябва да отиде на кардиолог. Сега си дойде, дали му Диазепам и едно подобно на Аулин. Бил много емоционален hahaha Кое му е емоционалното, докато лежи и гледа спортни танци? Crazy  Поправям се, гледал заплетен филм с Брус Уилис в Африка  Joy
Голямо шоу сме у нас  Joy Хайде, лека нощ сега.
Утре ще гледам да пия кафе с вас сутринта. Heart Eyes

# 176
...най-полезната закуска е банан(и) на гладно - имали лечебно действие върху стените на стомаха....

Не знам дали е полезно или не, но толкова много обичам банани, че долу-горе 5 дни в седмицата закусвам с тях. Само дето изяждам по 3-4.  Blush

Мим4е, стискам палци всичко да е наред с мъжа ти.

Китайска Роза, хляб с масло може.

aleks, и аз обожавам кестени. Миналата година пропуснах, защото точно по тяхно време се преместихме тук и не ми беше до угаждане. И тази още не съм се престрашила да си купя, знам че няма да имам спирка като почна.  Flutter

Yonito, бързо да оздравявате и вие!  Grinning

Прегръдки за всички!

# 177
...най-полезната закуска е банан(и) на гладно - имали лечебно действие върху стените на стомаха....

Не знам дали е полезно или не, но толкова много обичам банани, че долу-горе 5 дни в седмицата закусвам с тях. Само дето изяждам по 3-4.  Blush
И аз много обичам да закусвам банан.
Рали, ще изпробвам метода с мед.Аз нали и лунувам и след това съм зверски гладна..... Crazy
Мим4е бързо оздравяване мила. Hug И мъжо купува ФаФли "Ная" уж за него, ама ние с Кал ги наяждаме..... hahaha hahaha hahaha

# 178
Благодаря на всички за отговорите.

# 179
  • Горна Оряховица
Здравейте разделни дами  Grinning.Искам да попитам мацките които са отслабнали по този начин ,дали са наблягали на белтъчни комбинации за да има ефект или си става с каквото и да е стига да е правилно комбинирано

Общи условия

Активация на акаунт