Разделно хранене-част 28

• 27 005
  • 271
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте разделни дами  Grinning.Искам да попитам мацките които са отслабнали по този начин ,дали са наблягали на белтъчни комбинации за да има ефект или си става с каквото и да е стига да е правилно комбинирано
Щом е комбинирано правилно, не е нужно да е само белтъчна храна.Поне така беше при мен.

# 181
  • Canada
Здравейте мили4ки! Heart Eyes

Благодаря ви за подкрепата, Йонито видимо е по-добре като изклю4им ужасно киселото й настроение(сигурно още я я болят ушите)...
Снощи имахме гости и тя се 4удеше как да дразни другото моми4енце  и за какво да се разреве, много ми беше мъ4но  Cry ...сега още спи...
Мъжа ми си е поръ4ал за закуска бухти4ки, а аз умирам за тях...май ще го запо4нем много неразделно днес  Embarassed

Пожелавам ви мързелива и слън4ева неделя! Hug

# 182
  • София
С риск да се изложа много, ще задам следния въпрос. Когато готвя месо с картофи например в обща тенджера мога ли след това да ям едно от двете или след като са вряли заедно - не. Предполагам, че не може, но все пак да попитам.

# 183
момичета, имам въпрос-може ли да се хапва варена тиква с мед? не съм сигурна тиквата към коя група спада.

# 184
  • Горна Оряховица
Здравейте разделни дами  Grinning.Искам да попитам мацките които са отслабнали по този начин ,дали са наблягали на белтъчни комбинации за да има ефект или си става с каквото и да е стига да е правилно комбинирано
Щом е комбинирано правилно, не е нужно да е само белтъчна храна.Поне така беше при мен.
Благодаря за отговора ,който наистина много ме радва Hug Бях останала с впечатление ,че за да се сваля трябва поне  вечерята задължително да е белтъчна.

# 185
С риск да се изложа много, ще задам следния въпрос. Когато готвя месо с картофи например в обща тенджера мога ли след това да ям едно от двете или след като са вряли заедно - не. Предполагам, че не може, но все пак да попитам.

sandrella, това е все едно да си вегетарианка и някой да ти предлага само ориза от пилето с ориз.
Не може да ги приготвиш заедно и после да ги отделиш, те вече са си пуснали сок, който се е смесил... аба бала... Доколкото си спомням месо и картофи е проблемна, а не лоша комбинация. Но все пак не е добра.
Да кажат месоядните, те са по спец.  Peace

Ralina86, мисля, че може.  Peace

mimoza, аз смятам, че тайната на успеха на разделното хранене е спазването на паузите между храненията.  Simple Smile Аз ям повече белтъчини, но просто защото повече ги обичам. Мога без картофи, но не и без сирене.  Peace
И тъй като отслабнах без да го искам (а уж твърдят, че от разделното хранене не се отслабва  newsm78) си позволявам често да не съм съвсем разделна. Но интервалите ги спазвам стриктно.

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 18:31 от Кюбит

# 186
Добро утро Hug.
Добре дошли на новичките   bouquet.
Сандрелла,за готвено не съм пробвала ,но пиле с картофи на фурна например аз си отделям месото и си хапвам разделно.
Друг начин да се готви едновременно е ,ако разделиш продуктите в пликове за печене .
Така всеки ще може да си хапне според предпочитанията .
Ралина ,можеш да си хапваш тиква с мед Peace.
Мим4е ,у вашата къща скука нЕма, а  Joy.
Кюбит ,аз тази година се отчетох с кестените ,толкова ги обичам, че като започна да ги ям, докато не свършат ,не спирам ooooh!.
Вчера си сготвих броколи и карфиол на пара, после ги полях със сос от сметана и ги запекох на фурна .
Станаха убийствено вкусни.
Днес съм на телешко варено.

# 187
  • София
Здравейта,милички Hug

Аз се затрих цяла седмица покрай този апартамент Crazy
От сутрин до вечер бях с майстори,но пък си струваше Laughing
Да ви се похваля-имам си вече монтирана кухня със всички уреди,вградено антре,спалня и детска.В общи линии,всичките мебели вече са монтирани.Остават маса,столове и диван,но тях по-натам-като се нанесем.Да ми свикне окото с мебелите,пък да видим какво ще избирам след това Laughing

Около блока правят страхотно паркче,което ще си е само за нас Laughing.Нали сме в затворен комплекс Laughing.Посадиха 100 вида храсти,дървета,треви.борчета и елхички.Направиха пясъчник,сега правят детска площадка.Абе,става много хубаво Laughing

До 2 седмици очакваме тока и водата/пу-пу,дано Praynig/,но докато ги пуснат не се знае.

Лощото е,че Калоян пак е болен.Кашля много.Гърдите и гърлото са чисти,но кашлицата ще я лекуваме с хомеопатия в къщи тази седмица.
Та,ще ви обърна подобаващо внимание тези дни,да знаете Laughing

Целувки на всички Heart Eyes

За ядене не ми се говори нещо Mr. Green

# 188
Ками Hug - браво, явно наближава момента на местенето.
Честити ви придобивки и дано посрещате много хубави мигове в новото къще.
Алексче - добре ме подсети с броколи и карфиол да направя някоя кулинарна новост.
Госпожата, Кюбит, Йонито, Мимче  Hug
На всички нови момичета - добре дошли от мен  Hug, чета ви но напоследък времето ми за писане рязко намаля Sad

# 189
Здравейте!От скоро ви открих и маи при вас е доста приятно.Съпругът ми се сдоби с още една  една болежка и се налага тотално да сменим начина на хранене-затова аз реших да пробваме разделното.Но ми е много трудно-два часа чета преди да измисля какво да сготвя(в диетата му има куп ограничения)Решена съм да се справя и трябва да стане-така че ще помагате.Равносметката до сега-за месец и половина(с доста неволни отклонения)той е значително по-добре и свали 7 кг.А аз само 2.При положение че той почти с всичко яде хляб-ще се изям от завист Embarassed.И понеже кухнята не ми е любимото място, днес за обяд приготвих  ориз със зеленчуци, а за вечеря- зеленчуци с ориз.А за утре пак ще си открадна идейка  от вас,за което ви благодаря!

# 190
Здравейте, муцунки Hug
Виждам много нови попълнения и се радвам  Mr. Green
Аз след доста работната минала седмица, взех че поработих и уикенда, че да не губя тренинг Joy Joy Joy, но само за кратко, славя богу Praynig Колата вече е прехвърлена на мое име и вчера карах  Mr. Green на разходка до Плана- страхотна планинка, само за мързеливо търкаляне по поляните хехе
Сега оставя и да се пософиянча и регистрирам колата, та да мирясам  с тия административни задачки Praynig
С хапването съм на 6, не напълно стриктна, но волята за промяна дава резултати Hug
Желая на всички приятна вечер Hug

# 191
Привет и от мен !
Добре дошли на всички новопостъпили в нашите стройни редички  bouquet!
Алексче ,  Heart Eyes Диди беше на екскурзия до Троян и Ловеч . Много беше впечатлен от Орешака , Троянският манастир и мостът на Колю Фичето в Ловеч , както и от крепостта! Върна се много доволен и надявам се - зареден с енергия , защото скоро подобни екстри не му се очертават Wink! Мила , имам едно питане - дояде ми се жито ( много го обичам Embarassed) , знам , че може да му прибавя малко мед , на дали може и някоя и друга стафидка newsm78?
Мимче ,  Hugмного се радвам , че вече си по- добре Peace! Моят мъж и той закъса с едното коляно , биха му инжекция в ставата , сега пие разни лекарства , но и физиотерапия ще трябва.Дано все пак му остане време да я направи , де !
Лени , Hug !
Ками , честити нови придобивки ! Явно сте съвсем на финала  Peace! Стискам палци Кало да оздравее по - бързо  Praynig!
Кюбит ,  Hugрадвам се да те видя ! Аз моите кестени за тази година си ги изядох ...наведнъж ooooh!!После два дни ми беше ужасно тежко на корема Sick!
Сладуне , безаварийно шофиране ти пожелавам ! И много спокойствие , че в София вече не е за каране  #Crazy!
Милички , желая ви една спокойна вечер и лека нощ ! Дано и аз успея да поспя , че след събота и неделя сутринта , сън не ме хваща Praynig!

# 192
Здравейте  Peace
Ударете по едно рамо   Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347803.0
..извинявам се за спама Peace

# 193
Здравейте  Peace
Ударете по едно рамо   Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347803.0
..извинявам се за спама Peace
Гласувах, въпреки, че не разбрах за какво точно.....
Bi-si и аз редовно ям ориз със зеленчуци.През деня съм разделна ама вечер мъжо като донесе нещо сладко и гарда пада....
Одеве мушнах един огромен еклер.....единствената ми утеха е че спортувам яко, и даже съм отслабнала с 1 кг, НО все пак тези сладки неща ми развалят режима.
Пробвах трика с меда- ми честно да си кажа след втората лъжица ми се доядоха вафлички......не мога бе хора, не мога без нещо сладко..... ooooh! ooooh! ooooh!
Не стига, че на Кал и расте зъб и само иска да я нося и по цял ден мрънка, ами и от единственото удоволствие да се лиша, е не не мога.....
Днес сме се возили 30 минути в асансьора....Луда станах....Голям кеф му е на това дете да стои в асансьора!!! Crazy Crazy Crazy
Комшиите ще искат да платим двойна такса за возенето hahaha hahaha hahaha
Едвам съм я накарала да излезем....пък и с тези земетръси ме е страх да стоя в асансьора, а и имам фобия от него, ама с нея няма как да се кача до 11-тият етаж....
Докато ходех на работа асансьор не ползвах.Стаята в която работех беше на 5-тият етаж, а аз дори и бременна ходех пеша.....
Ох заплеснах се.
Лека вечер.... Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 20:10 от sladkish4e

# 194
Ох, Сладкишче, разбирам те много добре - и моя приятел всеки ден ми купува всякакви сладкотийки, но сега съм се вкопчила яко в разделното и гледам да съм максимално стриктна(макар,че на баклавата, която майка му приготвя, не мога никога да устоя.Добре че не си ходи често че да ми носи)и отказвам твърдо на шоколадите и пастичките  Grinning А със спортуването съм доста скарана,обикновено разчитам на диетата Laughing айде чао от мен за сега

Общи условия

Активация на акаунт