Със вкусни торти,шарени балони,започват НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 16 345
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • от Луната
Медхен нищо чудно да се окажем комшии, Кажи наблизо до неговия блок какво има Mr. Green.Аз живея съвсем близо до гарата, точно до релсите Sunglasses
 Галя, не се обвинявай, те са страшни гадинчета и на мен ми се случи един два пъти да плясна дупето на Мишката, а днес и пръстетата на ръчичката си го отнесоха, че пипат забранени работи Crossing Arms Винаги след това ми става мъчно, но иначе ще ми се качи на главата, а може и табуретка да си вземе и да седне Mr. Green, както е направила племеницата със сестра ми Crazy
 Цеце, май ни хваща есенната умора, и мен последните дни ме няма нещо ooooh!
Ако не е нахално от моя страна може ли да ми кажете мерките на децата, че тотално се обърках, а нямам време да чета назад. Майка тя е в Гърция и сега е гледала снимки ми одеве ми се накара, че Мишка била доста дебеличка и да внимавам много да не страдала после като мен че аз от дете съм си дебеличка Sad> Само че няма какво много да няправя, тя от 5 месечна е на 4 кратно хранене, сама си направи тоя режим като спря да се буди сутрин, а между храненията , когато сме на вън и давам малко солети, че всички дечковци лапат Заьо баьо и тя ги гледа и премлясква, а аз не искам тя да яде от него
 Лека и спокойна нощ от мен, а утре нито едно детенце да няма Т и сополи Stop

# 46
Добър вечер!
Цеце, благодаря за координатите!
Медхен, четири зъба наведнъж  Crazy Но пък е хубаво от само 8, изведнъж да се окажеш с 12  Mr. Green
И четирите ли са кътници?
Гале, ти обикновено си моят добър вестител. Имаш ли превод и аз имам. Обаче днес има разминаване  Mr. Green
 Hug за теб и гузната ти съвест  Laughing Дано не се повтаря случката все пак  Sad Blush
Мими, така де, след зъбите следва бебешкият пубертет  Joy
Като станат на около четири, оттам нататък има светлина в тунела. До същинският пубертет,бррррр. Както казва мъжът ми, само изразът "гаден пубер" изчерпва въпроса по темата  Mr. Green
И ние сме пак с по-големи, отколкото трябва, обувки. Хем ги мерих. Какво меря и аз незнам. И не ходи. И как ли да проходи с обувки, които са й големи.
Сладурка и Рени Hug
Не ви познавам нито вас, нито съпрузите ви, затова не си позволявам да коментирам подобни ситуации.
Дано са само временни дупки, от които скоро да изплувате  Hug
verik1979, снимките лъжат понякога  Grinning Четири хранения са си съвсем добре. Малко солетки също не мисля, че пречат. Няма какво да я ограничаваш, те сега растат много усилено и имат големи нужди и от енергия и от хранителни вещества, за правилното развитие. Недостатъчният внос на енергия и хр.в-ва /най-вече белтъци/ в детска възраст води до смущения в растежа, включително и на мозъка.
Така че, по-скоро наблягай на качеството на храната /което преполагам, че правиш, де/
Иначе Ели последно беше около 8500 /не си спомням точно/ и 74 см. Но всички деца са различни, някакви средни норми, едва ли биха ти послужили за ориентир.
 Хайде, ще лягам. Още не съм се натуткала, а пак се бях наканила рано да лягам  Laughing
 Heart Eyes за всички болни, "ранени" и криви бебоци.
Лека нощ на всички!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 23:52 от арабела

# 47
  • София
Добро утро!

Черпя ви с парче Шварцвалдската черешова торта

И чаша горещо капучино

Днес е един прекрасен ден, в който късно вечерта се сдобих с моето прекрасно момченце Павел.
Ето как изглеждаше в късните часове преди една година   Heart Eyes ......  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 17:35 от diana_t

# 48
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА!ПОЖЕЛАВАМ МУ ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТСТВО, МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! Hug
И ЦВЕТЯ ЗА ПРЕКРАСНАТА МАМА НА ПАВКАТА: Hug

# 49
Честит рожден ден на малкото ни пораснало момченце Павел! Да бъде много здрав, много весел и щастлив! Да получи много хубави и интересни подаръци!

За прекрасната мама , родила две прекрасни юначета:

# 50
Честит първи рожден ден на Павката! Да е жив и здрав,с много късмет и да радва мама!
Едно подаръче на сладкото вързопче Flutter

# 51
Сладурче, какво правиш, бе душицо  Sad Просълзи ме  Cry Как ми се иска да ти кажа някоя мила дума, която да те успокои, ама пусто не намирам. Не знам какъв съвет да ти дам. В един такъв момент от живота ни май е най-добре да приемем до някаква степен това, което ни се случва, за да го обикнем. Странно звучи, но има известна истина в това. Радвай се на детенцето си - това е най-хубавото истинско нещо, което може да има човек, а за другите неща си дойде времето. Искам да знаеш, че те разбирам чудесно. И аз съм минала по този път и нищо не се знае дали пак няма да тръгна по него един ден, но това е животът. Знаеш ли колко пъти съм се пълнила като си помисля, че когато се роди Ицко, 4 лв за хубави мокри кърпички ми се струваха ужасно много. Късала съм ги на 2-3 парчета, за да изкарам по-дълго с един пакет, а сега бърша пода с тях. Гледала съм с носталгия към другите деца с какви хубави дрешки са, а ние имахме само един чифт за излизане,....Знам, че това са важни неща за една мама, но не се оставяй да те погълне. Просто не знам какво да ти кажа, а ми се иска поне мъничко да те утеша  Confused Пиши ни по-честичко, споделяй тъгата си, поне мъничко може да ти олекне  Hug Прегръщам те силно!

# 52
  • Хасково
Честит първи рожден ден на Павката!!! Да бъде здраво, щастливо и умно детенце, за радост на мама, тати и батко Любчо!!!
Дианка   bouquet Честит празник и на теб!!! Бъди все така добра, всеотдайна и грижовна майка!!! А твойте мъже много да те слушат и на ръце да те носят!!! Mr. Green

А сега добро утро!!!  Heart Eyes
Постарах се да прочета темата, но не знам какво съм запомнила.... Embarassed
Първо Гале Другите са го казали преди мен - случват се и такива неща,  Hug Изпускаш си нервите от преумора, еднообразно ежедневие само с малчо.... Дано повече не се налага да стигаш до такива мерки.  Peace Аз не мога да кажа, че ми се е случвало подобно нещо, макар че много често направо ми идва да я нашамаря и то яката и всичко заради нейното НЕядене  Crazy #Crazy Но съм се въздържала, ОБАЧЕ, май правя по-лошо, за което винаги ми е много мъчно и съжалявам ужасно много след това - КРЕЩЯ Й.
Знам, че изобщо не е хубаво, но честно, не издържам понякога...
Когато бяхме при майка ми в Черноморец (Стела там изобщо не искаше да яде) вече само плачех от безсилие почти денонощно Cry Майка ми, естествено се притесняваше, но сякаш недоумяваше защо правя такава трагедия от отказа на Стела да се храни. Проведохме кратък разговор на малко груб тон, който никога няма да забравя, защото думите й много ме нараниха (май няма много връзка със случката на Галето, но ми се иска да споделя, защото не съм го казвала дори на мъжа си).... Та тогава майка ми ме попита, защо само плача, да съм се вземела в ръце и да направя нещо по въпроса, макар, че и тя нямаше идея какво точно!!! Crazy Отговорих й, че предпочитам да рева, отколкото да си го изкарвам на Стела, защото се притеснявам, че мога да й направя нещо. Имах предвид, че от викане и крясъци, мога да я стресна, да се уплаши да и нанеса някаква психическа травма Cry Тя обаче, прие думите ми буквално, реши, че мога да я ударя ли, не знам и каза, че в такъв случай било по-добре да подаде молба в социалните да ми отнемат родителските права Shocked Определено в момента и двете бяхме изнервени, говорехме на висок тон, но никак не очаквах точно това от майка ми, която все пак е МАЙКА!!!
От тогава се опитвам да съм безкрайно спокойна, особено когато не сме сами със Стела, не мога да се ядосам на нищо сторено от нея. Но има моменти, в които яростта ми е зад зъбите, дето се вика, но стискам зъби и очи, броя на ум и пак поглеждам детето си, а тя вече ми се усмихва и ми е минало и на мен  Heart Eyes Олях се по темата  Embarassed Извинете, ама споделих, поплаках пак и ми олекна малко  Embarassed

За манекенските мерки на Стела май няма смисъл да споменавам след написаното по-горе (с проблемите с неяденето), ама Верик  Hug как да не уважим питането:
тегло около 8 кг, при ръст 77 см.  Crazy Следващия четвъртък сме на консултация, та тогава ще са актуални.
За Сладурка и Рени по едно голяяяямо  Hug Не смея повече да кажа  Rolling Eyes

Оф после, ако имам време ще довърша, че стела заспа пак и отивам да свършя някоя и друга домакинска задачка  Crazy
Желая ви лек и усмихнат ден за сега!!!

# 53
Честит рожден ден на Павката!Желая много здраве,усмивки и късмет![/size]

Пак не съм ви чела обстойно и отново не съм в час със случващото се в темичката ни,но не ми стига времето,незнам вие как успявате да се справяте с всичко,особено мамите с две дечица.Казвайте какъв е начина?!?

Роси,радвам се ,че се запознахме,впечатленията ни са взаимни.
Юлче,в Тракия сме си,но вчера и днес сме по задачи,незнам ти докога си в П-в,ако утре си тук съм на линия.
Гале,ти пък си най-близко до П-в,я си направете една разходчица,че да се видим и с теб,ще ми е приятно!

Целувки за всички ви и прекрасен,спокоен,слънчев ден!

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМЕН, КРАСИВ И ОБИЧАН! НЕКА КАТО МУ Е ПОТРЪГНАЛО С МАЙКА-ОТЛИЧНИК, ТАКА ДА МУ ПРОДЪЛЖИ И СЛЕД ВРЕМЕ С ЖЕНИТЕ!
 Toва е подаръка за него  Hug
http://www.eorchestr.cz/pic/catalog/big/34489SAM.jpg

# 55
Ей, Баксиска, добре , че писа, че бях решила да те притеснявам по тел. вече. Помислих си, че Ангелчо не е добре и затова не пишеш  Rolling Eyes А той всъщност как е?

# 56
Добро утро!

Дианче - Честита 1-годинка на Павелчо!
Безгрижно детство и само радост да Ви носи в семейството!

Мацки, как сме днес?
Надявам се днешния ден да е много късметлийски и спокоен, изпълнен с усмивки и безгрижни разходки.Никакви проблеми и ревове и мрънканици от количките, Штттт тихо, казах!  hahaha bowuu
Прочетох ви, виждам неодобрението от постъпката си във вашите писма, Но и да се оправдавам е много късно, станалото станало! Ще поправим грешката. Аз май съм пак болна, кашля и сополи текат Sad , не е на добре тази работа.

Сладурче - и теб слънчице прочетох и ми се спря тока ОТ притеснения и мъка за теб. То е късно да се промениш, вече си си възпитала мъжа в 100% домакиня и роботизирана жена, която на всяка цена трябва да сготви, да изчисти и да седа и козирува, /говоря образно казано, не точно буквално/да не ми се обидиш!   bouquet Heart Eyes Моля те гледай си детенцето и му с ерадвай, давай му обичта си, която то ти дарява всеки ден.Хайде твоето мъжле си понапъне малко възможностите и помогне повечко в домакинството.Аз не че не мога със всичко да с еоправя, напротив, и то перфектно, но ще си намеря причини и да измрънкам , да се направя на луда и да ми помогне и мъжо.Така трябва.Ама да не давам акъл много, че и нашата така разделени не е работа.  Embarassed
Ели - твоята заповед бе на половина спазена, имаше малко ставания, да си знаеш де!Рапорт даден!!!!  Peace
Бакси - е как да дойда в Пловдив, то ми е близко,ама уикендите сме с мъжо,а той по подобни мероприятия не си пада.Какъвто е скован и темерут с нови хора, винаги избягва подобни срещи/А сама не мога да дойда...

# 57
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АДЕЛИНА
на zozolina /незнам кога е писала последно тук, но е в списъка/

ГалеБлагодаря за комплиментите! Embarassed За случая с шамара не се обвинявай, защото така със сигурност ще се повтори, за да се накажеш, например. Както е казала арабела по- добре да не се повтаря. Дано не ми се разсърдиш, но го казвам с най- добро чувство. Знам, че е трудно и всеки може да си изпусне нервите, но ако е  системно родителите по- късно берат големи ядове, децата също. Peace

арабелка HugБебешкият пубертет е наистина голямо изпитание. Момченцата се лепват за мамите, момиченцата за таковците, а и едните, и другите казват твърдо НЕ на почти всичко. Ама така се утвърждават и отличават като личности, та ще го изтърпим някак.

sladurka Аааа, не така Naughty Гледай си здравето и спокойствието, а шейкъри и други ще почакат. Взела си си изпита, видяла си си детенцето порадвай се, защо ти е да се измъчваш?  Hug

Цеце За ставането в пет те разбирам напълно. И аз ставах цели 6 години и сега си се чудя как съм могла. Възхищавам се на енергията и издръжливостта ти. Май наистина човек може да понесе много повече отколкото му се иска Wink

renyto Хайде детенцето да се оправя по- бързо, а за другото Вонегът беше казал нещо симпатично "Любовта е вечна докато е жива!"

Ditta Сега явно ще трябва да се примирим с всякакви катурвания от всякакви места. Добре, че както казва една приятелка, са гумени децата и трудно могат да се потрошат. А за сценката с бабите на улицата просто нямам думи  Joy

madchen Бързо да оздравявате всички, чу ли!

talyyy  Мерси и на теб за комплимента! И аз чакам с нетърпение да се видим. За хлебарки не ми се говори. Изпитвам ужас от тях и мога да направя като тази девойка със змията и детето.  Joy При нашите се бяха появили и викнаха някаква фирма да напръска цялата сграда и всички апартаменти. Сега идват на всеки 6 месеца и са ликвидирали проблема, май. Около 30 лева е за 150 кв. м. и изглежда е по- евтино от всички други неща, които могат да се купят за една година. Но те имат само двама съседи в сградата и лесно са се разбрали, а в нормален вход едва ли ще е лесно, че все се намира някой да мрънка и да се дърпа.

В И ние правихме проба Манто преди два месеца, но се оказа, че ваксината го е хванала детето и сега ще си има красиво рамо. Wink  Мястото трябва да се зачерви, а не да се подуе. Дано да не се налага да повтаряте ваксината, но ако се наложи не е страшно, доколкото знам.

Лек ден ви пожелавам! И на отразените, и на неотразените- знайте ,че сте неотразими  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора Е, ще ви чета после, момичета.

# 58
Честит рожден ден на Павката! Да е жив и здрав и много, ама много щастлив!

# 59
Верик, ами ще проуча по-обстойно въпроса относно местожителството и ще ти кажа  Peace

Сладурка, разбирам те напълно относно финансовия проблем. Но като се замислиш проблема си е само и единствено в нас. Защо държиш да купиш МР3 шейкърчето на Ивчето, защо искаш да й купиш красиви дрешки? Искаш го заради себе си, на нея не й пука с какво ще я облечеш, стига да й е удобно. Нея я интересува колко внимание ще й обърнеш днес, колко минути ще седиш с нея на пода за да си играете и т.н. Ясно е че всички искаме да осигурим всичко на децата си: подходящ дом, добра храна, прелестни дрешки.. Еми не става за жалост. Всъщност става и ти и мъжа ти работите на по 2 места, не виждате детето будно, но му копувате чудесни неща. Оцени това което имаш - дом, съпруг, който те издържа, прекрасно здраво дете (не броя нормалните боледувания), имаш уникалната възможност да си я гледаш, а не да я даваш на ясла примерно. Оцени и факта, че има кой да ти я гледа докато ти си на изпити. Дори да дойдеш в София живота ти няма да стане само "цветя и рози". Представи си следната ситуация: намирате си квартира, работа за двамата и ясла за Ивче. Само по себе си това е трудно, но да приемем, че се е случило. И като започне да ти боледува Ивче всяка седмица от яслата, кой е тоя работодател който ще те търпи - хем си нова, хем те няма по2-3 седмици в месеца. А и с какво работно време ще си за да си взимаш Ивче от ясла в 18 часа? Тук имам и приятели и роднини, но като ми се наложи да купя спешно на Лена лечебна хумана, а ходех на 7 мин. до тоалетна осъзнах, че за да дойде някой да ми донесе Хумана трябва да си вземе почивен ден, защото разстоянията са големи, а задръствания няма само между 2 и 5 часа през ноща. Добре, че беше комшийката с бебето. Знам че се задушаваш в твоя град, но малките градове са перфектни за отглеждане на деца до 3 години. Това, че няма да се преместите точно сега, не означава, че няма да го направите никога. Колкото и черно да ти се струва всичко потърси положителните неща. Всеки ден виждам приятелка с детенцето й - болно е от Даун. Хайде помисли кой е по-щастлив, ти с Ивчето в Кърджали или тя с болната си рожба в София?
Дано не ти е прозвучал като каране поста ми, но не бива да се даваш на черните мисли. Докато сте здрави всички ще постигнеш каквото искаш, сега или след 3 години примерно! Много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт