Галя, не се обвинявай, те са страшни гадинчета и на мен ми се случи един два пъти да плясна дупето на Мишката, а днес и пръстетата на ръчичката си го отнесоха, че пипат забранени работи
Винаги след това ми става мъчно, но иначе ще ми се качи на главата, а може и табуретка да си вземе и да седне 
Цеце, май ни хваща есенната умора, и мен последните дни ме няма нещо

Ако не е нахално от моя страна може ли да ми кажете мерките на децата, че тотално се обърках, а нямам време да чета назад. Майка тя е в Гърция и сега е гледала снимки ми одеве ми се накара, че Мишка била доста дебеличка и да внимавам много да не страдала после като мен че аз от дете съм си дебеличка
> Само че няма какво много да няправя, тя от 5 месечна е на 4 кратно хранене, сама си направи тоя режим като спря да се буди сутрин, а между храненията , когато сме на вън и давам малко солети, че всички дечковци лапат Заьо баьо и тя ги гледа и премлясква, а аз не искам тя да яде от негоЛека и спокойна нощ от мен, а утре нито едно детенце да няма Т и сополи
за теб и гузната ти съвест 
Четири хранения са си съвсем добре. Малко солетки също не мисля, че пречат. Няма какво да я ограничаваш, те сега растат много усилено и имат големи нужди и от енергия и от хранителни вещества, за правилното развитие. Недостатъчният внос на енергия и хр.в-ва /най-вече белтъци/ в детска възраст води до смущения в растежа, включително и на мозъка.
за всички болни, "ранени" и криви бебоци.

Как ми се иска да ти кажа някоя мила дума, която да те успокои, ама пусто не намирам. Не знам какъв съвет да ти дам. В един такъв момент от живота ни май е най-добре да приемем до някаква степен това, което ни се случва, за да го обикнем. Странно звучи, но има известна истина в това. Радвай се на детенцето си - това е най-хубавото истинско нещо, което може да има човек, а за другите неща си дойде времето. Искам да знаеш, че те разбирам чудесно. И аз съм минала по този път и нищо не се знае дали пак няма да тръгна по него един ден, но това е животът. Знаеш ли колко пъти съм се пълнила като си помисля, че когато се роди Ицко, 4 лв за хубави мокри кърпички ми се струваха ужасно много. Късала съм ги на 2-3 парчета, за да изкарам по-дълго с един пакет, а сега бърша пода с тях. Гледала съм с носталгия към другите деца с какви хубави дрешки са, а ние имахме само един чифт за излизане,....Знам, че това са важни неща за една мама, но не се оставяй да те погълне. Просто не знам какво да ти кажа, а ми се иска поне мъничко да те утеша
Честит празник и на теб!!! Бъди все така добра, всеотдайна и грижовна майка!!! А твойте мъже много да те слушат и на ръце да те носят!!!
Аз не мога да кажа, че ми се е случвало подобно нещо, макар че много често направо ми идва да я нашамаря и то яката и всичко заради нейното НЕядене
Но съм се въздържала, ОБАЧЕ, май правя по-лошо, за което винаги ми е много мъчно и съжалявам ужасно много след това - КРЕЩЯ Й.

Гледай си здравето и спокойствието, а шейкъри и други ще почакат. Взела си си изпита, видяла си си детенцето порадвай се, защо ти е да се измъчваш?