Със вкусни торти,шарени балони,започват НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 16 341
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Оле-мале - 4 зъбчета наведнъж  Shocked Shocked Shocked Sick
Не ми се мисли, то може и нашата одисея със зъбната фея да не е приключила,
 ама свърши вече, Ели колко зъбчета иамте вече + тези?

# 31
# 32
Здравейте,

постарах се да ви прочета, че нещо много изоставам напоследък.
Дано всички неразположения отминат отскоро и да няма болни дечица.

Нещо ми е смотано днес, а и Цеци не е онлайн да ми каже някое филмче... Hug Hug
Ели ама таз Лена как я мисли...., а дано се поуспокои...Боян днес изкара един кътник, другите ги чакаме...ама дали ще съм в добро психичско здраве до тогава не е ясно.
Какво следва след зъбите?? пубертета или има и други приятни изненади?? #Crazy #Crazy

# 33
  • София

НОИ са ми пратили днес ....
паричкииииииииииииииииииии  newsm44 newsm44 newsm44!
 Проверете и вие мацки.

EEE, Галее - златна си Hug. Имам цели 157 лв  Joy . Какво ли да ги правя  newsm78 . Да не говорим , че са за септември... Добре де ами ако с тези пари живеех и си гледах детето - това направо е подсъдно...Почна ли темата - яхам метлата newsm75

# 34
Какво следва след зъбите?? пубертета или има и други приятни изненади?? #Crazy #Crazy
Мими сигурна съм,че след зъбите и преди пубертета и друго ще има Rolling Eyes Tired
Гале не се обвинявай,сигурна съм,че за да си изпуснеш нервите така значи наистина много ти е дошло,все пак подкрепям,че това трябва само в краен случай. Спомням си преди няколко седмици и аз бях на кантар да ударя Ивчето,че точно тогава не ми пускаше за минута(!!!) крачолите,не искаше да яде и се правех на клоун по цял ден,а тя не знаеше на земята ли иска,на ръце ли,какво ли..въздържах се за щастие,ама все ми се струв,че някой път ще си изтърва нервите. По принцип си го обяснявам с това,че я мъчи нещо,ако се държи така,защото тя иначе е много слънчево дете Heart Eyes
Мацки взех си аз детенцето,ама има обрив на личицето Confused Малки пъпчици и около ушите имала миналия ден,но и изчезнали,а и м/у две от пръстчетата на ръчичката...от какво ли може да е? Sad
Нещо ми е изморено и смотано,не се порадвах тая вечер на детенцето си,не си играх с нея,а се ядосвах,че тъпото тесто за пица не ми станало хубаво ooooh!,не съм я виждала с дни и пак позволявам на битовизмите да са преди нея Confused

# 35
Катенце - бая пари са ти дали бе, гледай ти!  hahaha Sick, то не ти е смешно, нито на мен, ама.....! Не е с лоши чувства...
Сладурче - зарежи това тъпо тесто бе, стой си с детенцето.Поръчайте си храна и толкова, айде сега беее..
Мимич - незнам дали направо пубертета идва, но май ми изтъняват нервитееее.....,а съм хипер спокоен човек.... Ужасия е майко мила.

# 36
Мимиииии,  Hug Купона е безкраен  Wink След зъбите е тръшкането по улицата, после ..... Абе има още изненади, но както някой беше писал - само фаза е, ще отмине, а че после идва следващата фаза .... е това е после  Crazy Още  Hug

Роси, печелиш нещо  Peace точно 12 броя стават  Mr. Green

Сладурка, направо ме уби  ooooh! връщаш се от път, взела си изпит, прибрала си си детео, правиш пица ...  Crazy Ако съм ти мъж ще ти се кача на главата и ще си играя там кючек  Whistling
Ти си знаеш най-добре, но вземи разпусни малко, заслужи си, виж колко изпита взе и детето си гледаш.

Какво да пия, че нещо се разболявам. Май си правим ясла вкъщи - Лена се разболява, пооправя се, заразява и мен, аз се пооправям, заразявам я отново  Confused Ех, че затворен цикъл  Shocked Отивам да ударя Тайлол хот, па ще видим.

Лека на всички! Официално забранявам всякякви зъбоникнения, болежки, температури и пробуждания тази нощ! Моля, настоящата заповед да се сведе до знанието на децата  Laughing

# 37
Добър вечер Simple Smile

Така като чета май и на други майчета днес не им е било ден. Защото за нас определно не беше...Сутринта Симона се обърна с проходилката cry и то заради невероятно тъпата идея, която ми хрумна - да бърша прах! ooooh! Оставих я  точно за 10 секунди и тя се катурна. Sad Нищо й няма, само доста се уплаши, но на мен така ми докривя. Weary После докато я храних си навря някак пръста в една дрънкалка, взе да го дърпа, реве, устата й пълна с попара, задави се, закашля се  ooooh! и ревна с двойна сила... Tired От там някак си накриво ни тръгна деня. Гале, и по време на нашата сутрешна разходка ми идеше да я ошамаря по едно време Confused, защото много мрънка и се криви в количката, искаше да ходим след някви котки, мрънка като си изпи сока, абе гевезни... Crossing Arms Вечерта, пък, като тръгнахме да си посрещаме татито, видяхме моя първи братовчед, който се надвеси над нея и взе да й щипе бузите. Голяма грешка. Рева като съдрана.  Тъкмо я поуспокоих и някаква баба се надвеси и започна - ама защо плачеш, бе баби..все едно не ме вижда, че съм при нея. Close Айде с нова сила...успокоих я и този път и още една баба!!!! се приближи и започна да я закача. Детето реве на мен вече ми беше смешно. Laughing И те така...
Чакаме горни 3 зъба Crazy и да ви кажа, измъчиха ни се дечицата с тия зъби, ей!! Outta Joint Голям зор, бре, коликите ми се струват вече приятен спомен... Mr. Green

Ох, май малко мрънкащ постинг излезе Embarassed Айде да лягам. Медхен, току що изчетох заповедта на Симона и тя философски си зацока бибата насън. Laughing Лека и мека! Hug

# 38
Официално забранявам всякякви зъбоникнения, болежки, температури и пробуждания тази нощ! Моля, настоящата заповед да се сведе до знанието на децата  Laughing
Официално му я сведох до знанието, разпечатих и закачих до леглото, че ако не ме е чул сега докато спи, да си го прочете като се събуди   hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Mr. Green Laughing

# 39
  • София
Галенце, Никича в отделна стая ли спи?

# 40
  • някъде там
за капак сме с Т  Cry идея нямам от къде пък сега тва чудо, както си играехме тя с разцърка и взе да търка очи, викам ще си лягаме рано, къпахме се с кеф, после я облякох и взех да я храня, но дъха и ми се стори гаден нещо, първата мисъл която ми мина че нещо не е наред, пипнах челцето видя ми се топло и премерих 37.6, след около 30мин. 38, дадох доза Панадол, разстрих я с оцет и и обух оцетени чорапки, дано да не вдига пак милото ми  Praynig, ако до два часа не свали ще и сложа и свещичка Ефералган

благодаря на всички ви за окуражителните думи, относно сагата с мъжО  Hug Hug Hug сега ми изкочи друг по-важен проблем с Емка, но имам много да мисля за смисъла на всичко и стига да не ви досадя ще си излея мислите

Гале не се коси за пляскането, да съм честна и на мен ми се е случвало, пляскала съм през ръчичката като пипа където не трябва, а и един път по бузката /доста съжалих след това, но стореното сторено/ по време на хранене, то беше голяямо гевезене бе

# 41
  • София
Добър вечер, аз само набързо да ви уважа, и лягам да спя!

Бяхме на гости в сестра ми тая вечер, добре си прекарахме, ама цялото примък-отмък, багажи, таксита и прочие ме измориха. Не съм я и къпала тая вечер Василия, че беше умряла вече за сън, като се прибрахме само си изпи млякото и отнесе.

Не ми се пише нещо, че трябва да ви се оплаквам само. Ужасно съм изморена, едва вторник е, а едвам избутах деня  Tired Къщата ми е на вили и могили, нямам сили и желание и един парцал да преместя.  Сутрин направо ми се плаче като ставам за работа, толкова ми се спи. То на кой ли нормален човек ще му е приятно да става в 5 всяка сутрин. Само мога да благодаря на Господ, че ми е дал кротко и послушно детенце, че при тоя ритъм сигурно щях да съм се гръмнала вече.

Извинявайте, ама ми се е натрупало.

Елице, Лената ще почне да сменя зъби, а Василия ще си е още с един-едничък  Confused Много я мъчат, днес видях че второто е на път, почти е избило, ама аз докато не видя зъб вече вяра не хващам. Но и с едно зъбче се справя завидно добре. Божееее, Боян пък с кътници вече  Crazy

Хайде лека нощ, мами. Свиря отбой.

# 42
Сладурка, направо ме уби  ooooh! връщаш се от път, взела си изпит, прибрала си си детео, правиш пица ...  Crazy Ако съм ти мъж ще ти се кача на главата и ще си играя там кючек  Whistling
Даже и супа топчета направих за утре,та уж посвободна да съм,ама то друго ще изникне Outta Joint От години още съм научила съпруга си така и от мен се очаква да правя именно това Tired

Ох,тегаво ми е нещо днеска,умора ли що ли..ама пак едни дупки ме гонят,черни и големи и ми се плаче Cry Още не съм си дошла и проблемите из къщи ме чакат на прага Confused Ето сега например съм се скофтила заради много неща,но най-вече заради предстоящия РД на Ивчето-много искам да и взема MP3 шейкърчето,но не мога да отделя такава сума Cry Cry Спестила съм около 90 лв,но смятах да си купя връхна дреха,защото в момента карам с едно яке отпреди 3 год,...просто миналата год. не излизах много с бебето и нищо не съм си купувала и изведнъж целия ми гардероб се оказва за подмяна. Най-вероятно ще и го взема на Иви,ама ми писна все да се лишавам от елементарни неща,ако искам да и взема нещо пО така Confused Истината е,че не можем да си го позволим като подарък,защото тя има нужда от нови и хубави дрешки...родата ще и подарят,ама като знам,че ще са от кичозните турски стоки залели пазара ни и ми призлява...А тука има един магазин само с наистина хубави неща и те са на ужасни цени Confused Не знам защо го пиша всичко това,но ми се ще да имаме малко по друг стандарт,Галето ми дава съвет да поръчам храна,ама първо го нямаме като навик и второ не мога редовно да поръчвам храна и затова готвя до сред нощите. Все си викам,че като почна работа ще е друго,но няма да е ....с около 100лв повече от майчинството няма да ни се оправи бюджета....Тука мъжо с кеф би ми казал пак"А така,иди си в София и там вече съвсем ще мизерстваш",ама не ме разбира,че тука не издържам!! Никъде не ходя,с никой почти освен с болната си майка не се събирам,ако ще е така и в Сф,то добре,ама поне да работя с по-свестни хора!  Извинете ме,просто имах нужда да се "излея",явно умората ми е дошла в повече! Отивам да изпуша една цигара,то и без това напоследък откривам как ми е поввехнала кожата и са се появили фини линии,без ФДТ съм ужасна! Ама ще пуша...Извинете ме пак...

# 43
  • някъде там
Сонче с такива думи човек поглежда малко по-различно на нещата  Hug

Таш броим до 10, но понякога твърде набързо  Wink

Ditta огромна  Hug от нас за Симонка, може и да има нещо в т'ва за за родените на 15  Wink

Приказливка измъква се от тва тъмно място  Hug

Сладур, стига пък ти бе връщаш се от изпит и ще му правиш пица, да яде квот намери, виж детенце то е най-важно  Wink

Краси, наддаването ми беше нещо като болна тема до скоро, но се отказах да се мъча, кво да направя, че когато хапне добре пък има голям резултата в гърнето и явно не и се лепи, така ще си е до някои връстници с 2-3м. по-малка, сега сме 9.200 и 77, клечкава 
Wink

Мадхен при нас беше кошмар с никненето на 4 горни зъба наведнъж, не яде не спи, нощем църка, че я беше хванал и вируса с разстройство и повръщане, цели 2 м. ги чакахме, но сега са налице, дано по-скоро избият ваште, на мен в един момент ми идваше да им помогна  Mr. Green

мерих Т 37.2, смятам за нормално, детето спи спокойно и няма да слагам свещи, ще полегна и аз дано всичко е наред с малката ми фифи  Praynig

Hug починете си добре

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 22:26 от renyto

# 44
Цеце къде забегна преди да ми кажеш някое филмче -недей такааааа смили се над мен Hug

Еличкееее - как бе жена да спрат зъбоникненията-искаш пубертет и зъбоникнене да е по едно време ли??? Хм....е тогава ще има яко изперкали.

Гале супер обувки!!! ама ще са му малки. Аз пък се озовах с 3 чифта ( 1 ботушки и 2 чифта обувки) за около първи клас  Joy Joy Нека има-знаем ли кризата на къде ще удари. Яко разминаване в номерацията от марка до марка -тез американци не са като хората. Колегите вече ме подиграват със странните ми поръчки-защото сега повторих с друга номерация-та за 3 дена 5 чифта ми носят, а той дори не ходи.  Mr. Green Mr. Green

Цеце днес минаха на проверка от социалните-дали жената си върши работата. Ама ме предобредиха вчера де-не беше изненада.

Общи условия

Активация на акаунт