Не ми се мисли, то може и нашата одисея със зъбната фея да не е приключила,
ама свърши вече, Ели колко зъбчета иамте вече + тези?

!
. Имам цели 157 лв
. Какво ли да ги правя
. Да не говорим , че са за септември... Добре де ами ако с тези пари живеех и си гледах детето - това направо е подсъдно...Почна ли темата - яхам метлата

,не съм я виждала с дни и пак позволявам на битовизмите да са преди нея
, то не ти е смешно, нито на мен, ама.....! Не е с лоши чувства...
Купона е безкраен
След зъбите е тръшкането по улицата, после ..... Абе има още изненади, но както някой беше писал - само фаза е, ще отмине, а че после идва следващата фаза .... е това е после
Още 
точно 12 броя стават
връщаш се от път, взела си изпит, прибрала си си детео, правиш пица ...
Ако съм ти мъж ще ти се кача на главата и ще си играя там кючек 

и то заради невероятно тъпата идея, която ми хрумна - да бърша прах!
Оставих я точно за 10 секунди и тя се катурна.
Нищо й няма, само доста се уплаши, но на мен така ми докривя.
После докато я храних си навря някак пръста в една дрънкалка, взе да го дърпа, реве, устата й пълна с попара, задави се, закашля се
и ревна с двойна сила...
От там някак си накриво ни тръгна деня. Гале, и по време на нашата сутрешна разходка ми идеше да я ошамаря по едно време
Вечерта, пък, като тръгнахме да си посрещаме татито, видяхме моя първи братовчед, който се надвеси над нея и взе да й щипе бузите. Голяма грешка. Рева като съдрана. Тъкмо я поуспокоих и някаква баба се надвеси и започна - ама защо плачеш, бе баби..все едно не ме вижда, че съм при нея.
Айде с нова сила...успокоих я и този път и още една баба!!!! се приближи и започна да я закача. Детето реве на мен вече ми беше смешно.
и да ви кажа, измъчиха ни се дечицата с тия зъби, ей!!
Голям зор, бре, коликите ми се струват вече приятен спомен...
идея нямам от къде пък сега тва чудо, както си играехме тя с разцърка и взе да търка очи, викам ще си лягаме рано, къпахме се с кеф, после я облякох и взех да я храня, но дъха и ми се стори гаден нещо, първата мисъл която ми мина че нещо не е наред, пипнах челцето видя ми се топло и премерих 37.6, след около 30мин. 38, дадох доза Панадол, разстрих я с оцет и и обух оцетени чорапки, дано да не вдига пак милото ми
, ако до два часа не свали ще и сложа и свещичка Ефералган
сега ми изкочи друг по-важен проблем с Емка, но имам много да мисля за смисъла на всичко и стига да не ви досадя ще си излея мислите
Къщата ми е на вили и могили, нямам сили и желание и един парцал да преместя. Сутрин направо ми се плаче като ставам за работа, толкова ми се спи. То на кой ли нормален човек ще му е приятно да става в 5 всяка сутрин. Само мога да благодаря на Господ, че ми е дал кротко и послушно детенце, че при тоя ритъм сигурно щях да съм се гръмнала вече.
връщаш се от път, взела си изпит, прибрала си си детео, правиш пица ...
Ако съм ти мъж ще ти се кача на главата и ще си играя там кючек 
От години още съм научила съпруга си така и от мен се очаква да правя именно това 
Още не съм си дошла и проблемите из къщи ме чакат на прага
Спестила съм около 90 лв,но смятах да си купя връхна дреха,защото в момента карам с едно яке отпреди 3 год,...просто миналата год. не излизах много с бебето и нищо не съм си купувала и изведнъж целия ми гардероб се оказва за подмяна. Най-вероятно ще и го взема на Иви,ама ми писна все да се лишавам от елементарни неща,ако искам да и взема нещо пО така 

от нас за Симонка, може и да има нещо в т'ва за за родените на 15

починете си добре 
Нека има-знаем ли кризата на къде ще удари. Яко разминаване в номерацията от марка до марка -тез американци не са като хората. Колегите вече ме подиграват със странните ми поръчки-защото сега повторих с друга номерация-та за 3 дена 5 чифта ми носят, а той дори не ходи.