Със вкусни торти,шарени балони,започват НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 16 348
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте милички,

Цеце, Кате, мерси за кафенцето и закуската, много апетитно ми започна деня Grinning Заповядайте за вас   bouquet   bouquet
Дес страхотна темичка и много настроение ни предоставяш пак   bouquet
Сонче добре сте си дошли  Hug Радвам се, че Наско е слушкал. Чакаме и ние снимчици като имаш време.
Роска и на мен ми стана едно хубаво и мило като прочетох поста ти. Повече такова ведро настроение и хубави запознанства да има в темичката ни.
Ели кубчето е страхотийско. Лена по-добре ли е днес?
Много  Hug за Ема и Симона
Ренка прегръщам те  Hug
Гале честито ви 7-мо зъбченце!
Ви все забравям да кажа, че много се радвам, че при вас всичко вече е наред. Чудех се къде се бяхте загубили, все мислех да ти звънна, но... Blush

Вчера заведох Васето да му направят манту, педи ни прати, че няма белег от БЦЖто от родилното. Милото гледа инжекцията и не издаде и звук. Лекарката беше много мила. Ще чакаме до четвъртък и ако няма резултат ще се наложи да го ваксинират пак миличкия Sad Изобщо не се е подуло засега обаче Cry
Васето се пощури направо вече по музиката, дава ми дистанционното на уредбата да му я пускам веднага след като се събуди и започва да танцува Laughing  Crazy Танцува на всяко подобие на мелодийка, което дочуе от някъде-реклама или някоя музикална играчка Laughing

Приятен ден ви пожелавам!

# 16
  • София
Ренка, надявам се да изговорите проблемите м/у вас и всичко да тръгне по старому. Мисля, че и преди си споделяла подобни случки, нали не бъркам? Дано е за последно и от тук нататък да не ви се случва   bouquet

Ние сме ОК, Павката расте и става все по-смешен  Simple Smile Покрай това, че имаме куче, всички животни са "ба-ба-ба". На проходилката бръмчи с уста, все едно кара кола (това е от батко му, с който се гонят с камиона и проходилката), а като духа свещичка направо плюе, като пожарогасител  Crazy Хвана му цаката. В началото само духаше, но с практиката установи, че е къде, къде по-лесно примесено с плюнка   Laughing

# 17
  • от Луната
Добро утро, милички Very Happy Hug. Тъкмо се зарадвах, че не съм изпуснала много, а то нова тема имало #Crazy. Дес , много мерси за заглавната страничка Hug. Малкото гадинче е будно от 6 и не остави горката си майка на спокойствие да дремне още малко Crazy Rolling Eyes Малко ме е срам, ма снощи с мъжото се уважихме и май стана беля, та ще се наложи да си купя Ескапеле иили постинор, не съм сигурна кое го спряха Embarassed Embarassed Embarassed Confused
Медхен, къде в Перник живеят? А и тук стана много наблъскано с коли и е трудно с количките, но сегашната кметица си върши работата и някои от тротоарите къде ги ползваха за паркинг и не можеше да се мине, вече са оправени и коли не могат да се качват. Mr. Green Кубчето е разкошно, а мога ли да го поръчам от някъде и колко пари е?
Цеце, Много е хубава масата, но на тая фирма всичките им продукти са малко скъпички, но пък са много хубави. Ние имаме активна гимнастика и съм страшно доволна.И мерси за кафенцето
 Рени, дано наистина само с тая цицина се разминете, но ти изобщо не си виновна. Те са толкова пъргави, че ние дъртите не можем да им смогваме вече и да реагираме бързо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Всичко ще се оправи както са казали старите хора - Там където няма огън няма и дим smile3521
 Галя, честито 7 зъбче bouquet

Много се извянам ако съм изпуснала някой Embarassed. Пожелавам ви лек ден bouquet

# 18
Привет  Hug

Аз си ви чета, но в повечето случаи просто нямам настроение да пиша  Embarassed Изпаднала съм в някаква дупка невероятна, тези дни си дадох сметка, че вече една година стоя вкъщи. Много зле ми се отразява. Това, че ходих на работа една седмица само влоши нещата - имам чувството, че живота тече някъде встрани от мен и аз съм само страничен наблюдател  Confused Както и да е де, взимам се в ръце, правя планове, кои от кои по-объркани, но с крайната цел да се измъкна от вкъщи и да тръгна за постоянно на работа.

Иначе - в леглото на Тошко не слагам нищо, върху което да може да стъпи и да изпадне. Уж решетката е висока. Обачееее, научил се е да скача като се държи за решетката и отскача доста високо и някой ден ще го събирам от килима най-вероятно ...

От нашата храна не му давам, защото готвим предимно свинско, а той такова не е опитвал (е като се изключи пържолата на баща му). Постно ако сготвя - няма кой да го яде, начело с мен. Засега му готвя пюре през ден, през ден е на бурканче с месно пюре. Иначе откак не пасирам нищо прояде доста неща, включително и попара. В неделя хапна мандаринки, харесаха му.

За общия Рожден ден съм много за и с двете ръце. И датата и часа ме устройстват и предложението за подаръците. Нали за 30 ноември става дума, не октомври.

# 19
  • Плевен
Леле какви закуски и кафенца човек се разсънва само като ги види.Мерси. Hug
Рени недей така то това си е нормална криза и ние все сме в противоречие откакто се роди малката.Да не говорим за другите проблеми които още повече нажежават обстановката,а така ми липсва романтиката...Но всичко ще се оправи. Hug
Снимчица мерси за успокоението,абе тя не изглежда слабичка сама по себе си обаче когато е с връстници изглежда 2 -3 месеца по мъничка,абе не ме притеснява особенно ,само като дойде време за консултация ми става гадно че докторкторката ни пак ще каже че нищо не е качила.А се храни много добре просто е взела манекенските размери на майка си Joy
Дес прекрасна темичка благодарности   bouquet
Ели вярно ли от Плевенското Метро,ми аз пак съм бляла някъде,как не съм го видяла,нищо де тъкмо ще имам повод да отида пак Heart Eyes
Роси радвам се че си по добре,все на добре да вървят нещата  Hug
Тали това за броенето до 10 е много добра стратегия ще взема да го пробвам че и на мен такива мисли ми се мотаят понякога.
Лилчо липсата на белег не е гаранция,аз никога не съм имала чак на 15 мантуто ми излезе отрицателно и ми биха пак БЦЖ и сега пак нямам белег.Дано не се налага да го бодат на ново милия.

# 20
Имаме си страхотна темичка със страхотно заглавие!
Прочетох ви уж,ама надали ще успея да ви отразя,че да не закъснея за автобуса,сега ме чака 4-часово лашкане по завоии Sick,обаче има причина да съм доволна от деня днес-взех и втория изпит с 5!!!!!!!!! newsm44 newsm68 newsm44

Рени недей взема толкова навътре нещата,щом аз още не съм си събрала багажа,значи това са моментни неща при вас,а при мен наистина е имало пводи да си тръгна.Случва се на всеки,простете си взаимно и не позволявайте на напрежението да взема връх!

Ели Лена оправя ли се?
Сонче много се радвам,че се разписа,направо се изгуби! Hug
Роси-много положителен пост,така те искам Hug

Имам още да ви пиша момичета,но ако ми остане време довечера,живот и здраве като се прибера! Уф,нямам търпение,писна ми тука не,ами не знам,не,че в Кърджали ми се стои,ама мишлето Heart Eyes

# 21
  • от Луната
Сладурке, честито   bouquet

# 22
Сладурка, честито за изпитите   bouquet

# 23
  • София
Ей така ви обичам  Heart Eyes Hug . Прибираме се от разходка, Нинка да спи а мама с кафето да чете ли четееее.
Сладурче, честито  smile3501 Все така напред.

Сонче, много се радвам, че се разписа. Дай някоя снимчица на Насето - сиг много е пораснал.

Роси, Hug само така.

Ренка, Сладурче
от страни много лесно се дават съвети - но като препатила с втори брак да ви кажа - всичко се гради на взаимния компромис. Без него сме за никъде. Няма напълно съвместими хора. Един разбира нещата по един начин, другия по друг и така. С кавги и разпри нащата се решават много лесно и бързо. Има ли дори зрънце любов - а то със сигурност има, щом сте създали такива прекрасни създания - си заслужава да се борите за връзките си. Преди да сте дали всичко от себе си не си заслужава да загърбите всичко. Дано не съм ви досадила след всички тези приказки  Hug .

Мадхен, нищо не казваш за работата - върви ли. Има ли нещо интерестно. И мен така между другото ме подпитаха кога се връщам  Mr. Green, но аз се направих, че не съм ги чула. Оправяте ли се вече. Кубчето е стархотно. Ние имаме подобна къщичка с телефонче. Голям кеф е.

Лилчо, нещо се затри в тоз нов квартал. Има ли къде да се разхожддате там?

# 24
Катюшке, да ти имам хубавите бузки на аватара! Направо не се сдържам да ги намачкам и нацелувам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снимки ще ви покажа, но все не ми остава време да ги извадя от фотоапарата, но тази вечер или утре и това ще направя. Peace

Сладурче, поздравления за изпита! От сега нататък все на взети изпити да ти върви! Hug

Оставям ви, че отивам да взема детето, че по късни доби сме на консултация при педиатърката, да видим колко сме пораснали.

Чао и приятна вечер!

# 25
Здравейте и от нас в този късен час  Mr. Green
Благодаря на всички, които питат за Лена - ами не мога да кажа, че се подобрява особено, но напредък има  Party Мама и тати няма да могат да дойдат да я гледат в четвъртък и петък. И двамата са болни, та аз ще си удалжа болничния. Днес ходих до офиса да си взема туй-онуй да поработвам от вкъщи Sunglasses Лена не иска да яде и съвсем ще й спадне дупарата  Sad Знам, че е нормално, но...
Катюша, за работата какво да ти кажа, общо взето всичко се върти около новото европейско законодателство и начините по които ние го интерпретираме.
Сладурка, браво за изпита   bouquet
Краси, бях възхитена от плевенското Метро. По-голямо е от русенското дори и е отлично заредено. Ще живне града покрай Белене  Peace
Приказливка, дано намериш оптималния вариант за работата  Flutter
Верик, ами брата на мъжа ми живее... не знам как се казва  ooooh! От тях до центъра са 5-10 минути. Има ЖП релси наблизо и голямо училище. Хаааа, видя ли сега какво обяснение му ударих  Embarassed
Лилчо, денс маниак, а  Joy

бягам, че това мъничкото ми скъса нервите  Rolling Eyes

# 26
Привет, днес ударих шамар на Ники  Sick Shocked ,
 Поообърка ме това дете, съжалих 300 пъти, все съм се заричала ,че това е най-грозното и тъпо нещо, което някоя майка може да стори, ама не се стърпях, перна на 3 пъти лъжицата с манджата, добре, броих до 3 и си затраех, после се въртя в количката като шило, после извадих го и пак ходихме за ръчички и му угаждах з авсичко, което пожелае, след 20 мин търчане из парка се измори и го сложих обратно в количката.Веднага наду гайдата и се разциври,ааз пак си трая и не повишавам тон.Спряхме да се храним, защото е гладен,а ми прави на пук, пак ме заля с манджа и побеснях, такъв му завъртях,че очите му се облещиха.Дори не го погледнах,а той реве и се криви да ме види.После си  изяде всичко, манипулатори такива..... Сега дам ли се, отиде коня У ряката!
 СЕга пък другия ни проблем е смяната на времето, не може да свикне и реве че е изморен,а го държа да играем и псоле баня и папкане.Вече е в леглото и май заспа,защото не шумули в кошарата Simple Smile
Вие как процедирате сега с децата? След смяната на времето???

Сладур - гордостта на отбора - честито !
Сончеееее - добре си ни дошла пак в отбораааа, разказвай де, Насето викаш послушанко, нали“? Simple Smile знаех си аз...
Лилчо - Краси- Приказливке - радвам се да ви видя пак...
Дианче - днес вече щях да те търся къде се покри.... Нацелувай децата си от мен.

# 27
Мами, не успях да прочета всичко от новата тема, затова няма да пиша  Hug Само да кажа на Дес, че заглавието е страхотно  Heart Eyes   bouquet Да приветсватм Сончето с добре завърнала се  Hug Да кажа на Галето, че си процедирам по същия начин с Лилия  Wink Да кажа на Ренка, че всичко ще бъде наред  Peace Да честитя изпита на Сладурчето   bouquet и ще спра до тук, че трябва да храня Лилия  Laughing

# 28
Eхееее еми Роси  ти си прочела темата бе Simple Smile  Joy hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

НОИ са ми пратили днес ....
паричкииииииииииииииииииии  newsm44 newsm44 newsm44!
 Проверете и вие мацки.

# 29
Гале, щом така си преценила, значи така е трябвало. То и аз се заричам да не удрям никога детето, но понякога ми иде да я шляпна по пампата  Rolling Eyes

На Лена й растат не 2, а 4 зъба  Shocked Нищо чудно, че е толкова нервна и ми опъна нервичките. Избили са и 4-те: горкото дете  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт