Цеце, Кате, мерси за кафенцето и закуската, много апетитно ми започна деня
Заповядайте за вас

Дес страхотна темичка и много настроение ни предоставяш пак

Сонче добре сте си дошли
Радвам се, че Наско е слушкал. Чакаме и ние снимчици като имаш време.Роска и на мен ми стана едно хубаво и мило като прочетох поста ти. Повече такова ведро настроение и хубави запознанства да има в темичката ни.
Ели кубчето е страхотийско. Лена по-добре ли е днес?
Много
за Ема и СимонаРенка прегръщам те

Гале честито ви 7-мо зъбченце!
Ви все забравям да кажа, че много се радвам, че при вас всичко вече е наред. Чудех се къде се бяхте загубили, все мислех да ти звънна, но...

Вчера заведох Васето да му направят манту, педи ни прати, че няма белег от БЦЖто от родилното. Милото гледа инжекцията и не издаде и звук. Лекарката беше много мила. Ще чакаме до четвъртък и ако няма резултат ще се наложи да го ваксинират пак миличкия
Изобщо не се е подуло засега обаче
Васето се пощури направо вече по музиката, дава ми дистанционното на уредбата да му я пускам веднага след като се събуди и започва да танцува
Танцува на всяко подобие на мелодийка, което дочуе от някъде-реклама или някоя музикална играчка Приятен ден ви пожелавам!
Покрай това, че имаме куче, всички животни са "ба-ба-ба". На проходилката бръмчи с уста, все едно кара кола (това е от батко му, с който се гонят с камиона и проходилката), а като духа свещичка направо плюе, като пожарогасител

,обаче има причина да съм доволна от деня днес-взех и втория изпит с 5!!!!!!!!!
Все така напред. 
Мама и тати няма да могат да дойдат да я гледат в четвъртък и петък. И двамата са болни, та аз ще си удалжа болничния. Днес ходих до офиса да си взема туй-онуй да поработвам от вкъщи
Лена не иска да яде и съвсем ще й спадне дупарата 
От тях до центъра са 5-10 минути. Има ЖП релси наблизо и голямо училище. Хаааа, видя ли сега какво обяснение му ударих
Да кажа на Ренка, че всичко ще бъде наред