НА МАМА

Аз нямам много време да пиша, че каката е с ларингит и си е в нас - омръзна ми от тези болести вече.
В понеделник като я водих нея на лекар, минах и на Стефан консултацията - 9,200кг и 72см - малко нисичък расте, но дано да навакса - нямаме дребни мъже в родата.
На болните- бързо да се оправят.
Ели, еха 12 зъба
, браво на Лена.Аз да ви се похваля -втора вечер Стефан спи по цяла нощ до 8 сутринта
Доживях, мислех, че никога няма да се наспя вече 
На 11 ноември ще съм в Пловдив, ще оставим децата /за първи път/ и на 12 пътуваме към Свищов, ще останем 3 вечери и после може да отидем до Русе - това последното го уточняваме още. Малко ми е притеснено дали свеки ще се оправи с двамата, но ще и занеса готови пюрета за всички хапвания на Стефан, че поне това да не го мисли...отсега ми е свито, но ако не ги оставя сега не се очертава да ги оставя в близките 5-6 месеца, а май наистина ще ми се отрази добре малко почивка.
Това е от мен засега, ставам, че Таня иска да сяда на кмопютъра
! ЗДРАВЕ, СЛЪНЧЕВО, ДЕТСТВО И МНОГО ПОДАРЪЦИ ДНЕС! ДИАНКА ЗА ТЕБ
. Също така определено ми се случва да се посвия за някоя дрешка за себе си или за козметична процедура, но пък всичко това е временно. Според мен нямаше да е нормално да не се лишаваме от абсолютно никаква глезотийка имайки предвид "завидното" майчинство, което получаваме. Ти си знаеш тези неща защо ли ги пиша, сама казваш, че като почнеш работа ще е различно. Сега според мен много по-важно е да се радваме на малките душички, времето минава ужасно бързо и съм сигурна, че ще ни липсват много тези моменти. Разбира се не говоря да си седим спокойно с детето, гладни жадни и голи (какъвто не е случая и при вас), а да се наложи да се лишим от някоя глезотийка за сметка на нещо друго. Иначе преди Васко си признавам, че голяма част от постъпленията отиваха директно за кремове(които са ми страст), скъпички глезотийки за косата и кожата. Така че напълно те разбирам.

!

Радвай се на това, което имаш - Ивче е най-важна

.Аз пък го плесвам редовно през ръчичките, когато бърка в контактите /нищо, че са запушени/, а той се обръща и ме удря по-силно...ще го видим тоя скорпионски характер как ще го оправяме 
.А ти с новото палтенце всеки ден ще си с добро настроение.