Със вкусни торти,шарени балони,започват НОЕМВРИЙСКИТЕ купони

• 16 349
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!
НА МАМА
 [/color] [/size]  bouquet  bouquet  bouquet

Аз нямам много време да пиша, че каката е с ларингит и си е в нас - омръзна ми от тези болести вече.

В понеделник като я водих нея на лекар, минах и на Стефан консултацията - 9,200кг и 72см - малко нисичък расте, но дано да навакса - нямаме дребни мъже в родата.

На болните- бързо да се оправят.
Ели, еха 12 зъба  Simple Smile, браво на Лена.

Аз да ви се похваля -втора вечер Стефан спи по цяла нощ до 8 сутринта  Simple Smile Доживях, мислех, че никога няма да се наспя вече  Simple Smile

На 11 ноември ще съм в Пловдив, ще оставим децата /за първи път/ и на 12 пътуваме към Свищов, ще останем 3 вечери и после може да отидем до Русе - това последното го уточняваме още. Малко ми е притеснено дали свеки ще се оправи с двамата, но ще и занеса готови пюрета за всички хапвания на Стефан, че поне това да не го мисли...отсега ми е свито, но ако не ги оставя сега не се очертава да ги оставя в близките 5-6 месеца, а май наистина ще ми се отрази добре малко почивка.
Това е от мен засега, ставам, че Таня иска да сяда на кмопютъра  Simple Smile

# 61
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА  newsm59  ura! ЗДРАВЕ, СЛЪНЧЕВО, ДЕТСТВО И МНОГО ПОДАРЪЦИ ДНЕС! ДИАНКА ЗА ТЕБ  bouquet

Сладурче, честито за изпита! За терзанията за парите, ще ти кажа при мен как е - и аз немога да си позволя да купувам на Васето често маркови и скъпи дрешки, верно че той е момче де и  нямам много изкушения.  Ужасно бързо ги израстват знаеш, едно на ръка че цените в БГ бият по точки много други места #Cussing out. Също така определено ми се случва да се посвия за някоя дрешка за себе си или за козметична процедура, но пък всичко това е временно. Според мен нямаше да е нормално да не се лишаваме от абсолютно никаква глезотийка имайки предвид "завидното" майчинство, което получаваме. Ти си знаеш тези неща защо ли ги пиша, сама казваш, че като почнеш работа ще е различно. Сега според мен много по-важно е да се радваме на малките душички, времето минава ужасно бързо и съм сигурна, че ще ни липсват много тези моменти. Разбира се не говоря да си седим спокойно с детето, гладни жадни и голи (какъвто не е случая и при вас), а да се наложи да се лишим от някоя глезотийка за сметка на нещо друго. Иначе преди Васко си признавам, че голяма част от постъпленията отиваха директно за кремове(които са ми страст), скъпички глезотийки за косата и кожата. Така че напълно те разбирам.
Краси ами незнам, аз разбрах, че ако няма подуто след мантуто сме си директно за втора ваксина Cry
Кате  има, има градинки тук. Но аз често посещавам и Троицата Grinning
Ели, мерси много за бебе айнщайн. поизтормозихме ви май Mr. Green. Васко е като хипнотизиран, много го хареса. Той има книжка със животните и сега като ги гледа на филмче се побърка. Ще ме умориш с твоя хумор (за яслата вкъщи), знам че не ти е до смях, ама много се забавлявам като те чета. Дано Лената днес да е по-добре Praynig
Весе хубаво е че сподели с нас тази ситуация, дано да ти е олекнало. ами всяко зло за добро, виж че си погледнала после по друг начин на проблемите с неяденето на Стела. Не познавам майка ти, но може пък и да го е казала заради това, да ти вдъхне кураж. Те майките знаят какво правят.
Гале какво разболяване пък сега. Никакви такива ей  Naughty!
Ренка как е Емата? Дано да няма висока Т вече Praynig

На всички преуморени, в дупки и т.н. пожелавам почивка и слънчево настроение Hug

Момичета, Нахткерцен за какво го ползвахте, спомням си, че много го хвалехте преди време? Васето има някакви пъпчици около устата, някои и с връхче, приличат ми на такива от замърсяване, лапа какво ли не немога да го упазя. Мацнах със здраве, че само това имах под ръка.

Прекрасен ден ви пожелавам мили момичета  love001

П.С. Много сте активни, публикувам и после ще чета

# 62
  • някъде там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА, да стане силен и щастлив

ние сме с нов вирус, Т и конюктивит на едното око /точно което си и е проблемно/ нощес се беше адски подуло и залепнало, а по миглите засъхнали секрети, сега е отворено като на китайка  Cry Sad

Т и е 38  Sad

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 12:05 от renyto

# 63
привет.забравихте ли ни?  Sad  Sad  Sad  ние сме малко несериозни,но митко не дава напоследък на никой да сяда никъде.още се учим да ходим и  сме постоянно хванати за една ръка и обикаляме напред назад.имаме 5 зъба и много рани от падане.даже скоро си разби носа в пода при поредната среща с пода.аз толкова се изплаших че исках да го водя на уши нос и гърло,но педито ме успокои че си е наред.сега ни се е появил нов проблем.от 2 дни има много пъпчици и то само около тестисите.хигиената му е добра,но ве4е и бочко не помага.та днес пак ще посетим лекарката.другата новина при нас е че ще сменяме жилището.оставаме в младост3 но ще вземем апартамента на свеки.тя отива в по-голям а ние в нейната гарсониера.като за нея ще платим само 30000евро.това е останало за доплащане по ипотеката му.вярно че пак ще е малък апартамент но поне ще знаем че е наш и парите не ни отиват на вятъра.
много рожденици много нещо.и толкова много проходили деца.много ви се радвам.нас можете да ни видите ето тук колко сме пораснали:http://www.snimka.bg/author_albums.php?author=106630
ами това е от нас.целувки

# 64
  • Хасково
Така... продължавам пак пък докъдето стигна  Crazy
Ренка силно  Hug за Емка. Дано не е сериозно и скоро всичко да е наред Praynig
Лилчо  Hug Така е, може би, майка ми го е казала точно по повод думите й да се взема в ръце. По този начин да ме накара да преосмисля действията/бездействията си и да намеря сили да приемам нещата по-спокойно, защото и по-лошо има (да не дава Господ Praynig)
Сладурка ах как те разбирам и за дрешките и за играчките и ..... Медхен много добре го е казала  Peace Радвай се на това, което имаш - Ивче е най-важна  Heart Eyes
И помни - "Няма все да е така" (имаше една еврейска притча, по-късно може да се поровя и да я постна)
Уф Стела мрънка вече  Crazy
Излизаме малко на разходка. Доскоро   bouquet

# 65

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers SunflowerЧестит рожден ден на Павел на Дианка! Да расте здраво и жизнерадостно дете! Весел празник! bdbaloni

Пожелавам от сърце на всички болни дечица да оздравяват по-бързо! Целувки от мен и Лили! baloni baloni baloni
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 66
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВЕЛЧО!!! ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН. НЕКА С БАТЕ ДА ДАВАТ НА МАМА И ТАТИ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ!!!

Еххх растат тези гъбки. Не се майтапят.

Еличкееее-заповедта ти у нас до 3 не беше взета под внимание, но го стреснах, чеее ако така продължава Лена само на снимка ще я гледа и май се стрсна та се кротна и до 8 спа.

А бе Марианка и Лучка хванаха май гората-никакви ги няма. То айде тях как да е -ама да кажат децата как са  Naughty Naughty

Аз не мога да разбера къде бъркам, ноооо Боян със Жана е един, а с нас е друг. Направо ни се качва на главата, а при нея е най-доброто дете-толкова е тих и спокоен....хммммм

# 67
Ехо здравейте!
Днеска като,че съм малко по-добре с настроенията Embarassed Благодаря на всички ви за подкрепата! Просто ми се насъбра явно много напрежение напоследък и покрай пътуванията ми и доста разходи.Пак се проявих като мрънкало,ама предполагам умората ми е дошла в повече,а не трябва да се оплаквам,ето Цецето например как се справя всяка сутрин в 5 да става и да работи и вечер пак до късно.Абе ще се оправя.

Ивчето няма нови пъпчици,което е добре,защото се бях притеснила,гледам,че и другите завяхват. Купих и две страхотни бодита днес,малко по малко ще я окомплектовам,пък аз по-нататък. Сега съм си наумила лилава шапка да и взема-много го обичам тоя цвят Heart Eyes
Днеска заспа на път за вкъщи и в последно време редовно го праи тоя номер,само,че после вкъщи не спи,а само 20 мин. дрямка не ми се вижда достатъчна. Отивам да хапна нещо и пак ще ви нагледам.
Рени какво и е според теб на Емката освен оченцето? Вирус? Заведи я на педи по-добре,да не го мислиш.

# 68
Честит рожден ден на Павката! Да е жив и здрав и все така спокойно и усмихнато дете!
Сега малък джип, по-нататък по-голям  Mr. Green

Ние се прибрахме по ранни ранини. Дани се е обзавел с голяма и май гнойна пъпка на бузата. Обмислям как точно да го омажа с ихтиол, без да го изяжда и изтрива непрекъснато.

Сладурка,  Hug

# 69
  • София
Честит рожден ден на Павката! Да расте здраво и щастливо дете.   newsm59  bigdance2

Лилчо, аз ползвам Нахткерцен за обривчета по бузките на Алекс. Все още си го ползвам. И Алекс има някакви пъпчици над устата, ама мисля че са от лигата  Confused

verik, да за Нова Загора става въпрос. Аз отдавна не живея там, но може и да се познаваме с твоята приятелка  Grinning Тя къде живее?

Бързо оздравявне на болните дечица  Hug Hug Hug

# 70
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА-МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ДА ПРАВИ ПАКОСТИ С БАТКО И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО  Hug

Дианка, хубав празник, да си изкарате страхотно с тримата ти мъже   love001.Невероятна снимка от преди една година, стана ми много мило, как тия мишчици станаха човечета  Heart Eyes

Галакси, не ги слушай другите, душка. Брей, на всички им идвало да го ударят, но издържали  smile3534.Аз пък го плесвам редовно през ръчичките, когато бърка в контактите /нищо, че са запушени/, а той се обръща и ме удря по-силно...ще го видим тоя скорпионски характер как ще го оправяме  newsm78

Сладурка, стана ми мъчно като те четох  Hug.Те момичетата са ти отговорили и все пак всички си имаме лични нужди и желания и не може 100 % да се откажем от всичко, т.е ако си харесала нещо за себе си, си го вземи, в крайна сметка не си купуваш всеки ден връхна дреха.Ивчето не разбира още и вярно е "всяко чудо за 3 дни", нито е без играчки, нито без дрешки  Wink.А ти с новото палтенце всеки ден ще си с добро настроение.
Забравих, честито за изпита  newsm51

Мими, при нас е същата работа, с маман е душичка, а като ме види, направо се разтича от лигавене /е, то и аз като не съм го виждала цял ден, само го гушкам и целувам, ама така ми идва  Laughing/.Даже спорим с майка ми и тя казва, че имам абсолютно погрешен подход.Много важно, засега ще е така, ще го стягам след някоя година  Mr. GreenКато чуеш за филмче, казвай, че всичко изгледахме вече  newsm03

Весе, не се сърди на майка си   love001.То с близките хора си казваме най-тежки и обидни думи, все пак и тя е попрекалила, де.Ще ти мине, цяла година еднообразие си е доста време, кажи на майка си вместо да те плаши, да те отмени, за да си починеш  Mr. Green

Ще си довършвам после, след малко ще прескоча до Джъмбо, че да взема и помпа за балоните /те нямат надуване, от какъв материал са, не знам  Embarassed/.
Лек ден, момичета и много усмивки  lovekiss lovekiss lovekiss

# 71
Ето мееееееее(Мими) Hug Hug Hug

Честита годинка на Павката.Много да радва мама и мнооооого много да я слушка
[/color]

И за мама

Изкам с мноооого ниско наведена глава да се явя пред строя и да се извиня ,че изпуснах да честите рожденните дни на Василия,Андреа,Ники младши на Галето,Стеф и на Ангел.Може ли да нацелувате вече големите си дечица от мен Embarassed

иначе ние сме добре.Антон си ходи най-спокойно и самостоятелно.Имаме вече 7 зъба.Верик,тежеше на миналата консултация 10.800 и 76 санта беше висок.Относително здрави сме.Има единствено една прекрасна влажна кашлица и пием Проспан.Имаме и така нашумелите напоследък пъпчици по дупето.И така.

Сладур специално за теб една силна  Hug Това все едно го беше писала за мен(без частта с готвенето) Hug Hug HugЧестито за изпита.  bouquet

Гале,недей милиочка с тая гузна съвест.Аз да си призная вече съм удряла тони по дупето.Така ми изкара акълеца един ден.Вкъщи имаме стълби.И той много е задобрял в катеренето на въпросните стълби.Та една вечер след многократно преграждане,Викане "НЕ" и сваляне от стълбите след като той вече се е качил на третата или четвъртата изяде един шамар по памперса.и според мен много добре осъзна защо го изяде тоя шамар,защото скоро не се е катерил.Или ако направи опит да отиде до стълбите се спира като му кажа НЕ.

Ели как е Лена днес?

Аз след малко излизам на разходка мами и ви пожелавам много слънчев,спокоен и послушен ден! Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 13:33 от Luchka

# 72

Като чуеш за филмче, казвай, че всичко изгледахме вече  newsm03

Е как да чуя-тя Цеци мълчи и ни обрече да си гледаме децата като няма филми  Joy Joy

# 73
Да драсна 2 реда докато говед спинка Mr. Green

Ренка, Сладурче -  Hug А пък, Ренка, да ти кажа веднъж, когато ви видяхме с Емата в китайския, бях с моята приятелка и после й обясних, че Емата е родена на една  дата с Моната и тя каза - така ли?Изглежда по-голяма! Wink Така, че хич не се вкарвай във филми колко наддава и на колко изглежа спрямо другите деца.

Пускам това и после ще продължа. Simple Smile

# 74
Ехооо,привет мили мами  Hug
ЧЕСТИТ І-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПАВКАТА!!!ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ЗА НАПРЕД! Hug

И за мама

Честито със закъснение и на всички минали рожденничета   bouquet
Ехеее,как си лети времето,кога мина 1 година?!
Наближава и рожд.ден на Таня и много се вълнувам  Party
Иначе ние сме добре.Таничка има 6 зъбчета,много пълзи,голямя фурия е няма стигане.Иска да ходи,но я е страх да се пусне сама.Храни се от ДМК,мн. е палава и така в общи линии.Ще кача малко снимки и ще ви попрочета,че тия моите отсъствия на нищо не приличат  Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 14:42 от sofchenceto

Общи условия

Активация на акаунт