С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 488
  • 679
  •   1
Отговори
# 495
Асенце, и тук ти желая честит празник! Много, много късмет!   bouquet

# 496
Не вярвах ,че скоро и аз ще пиша в тази тема.
Ние сме добре ,само имам болки от време на време ,но лекаря ми каза ,че е нормално.Аз ходя при Гамишев в Бургас.Нефертити,Мърморана искам да ви питам записвали ли сте се на ЖК някъде другаде или се ходи само при гинеколога който ти следи бременноста.И в 11 г.с.ходили ли сте на ФМ и къде?И знаете ли в Св.София кога идва доктора от София за ФМ?

# 497
  • на дъното
gloria78 Когато лежах в патология бех с едно момиче което работи в администрацията на св.София и ми разказа за техния 4D идвала някаква жена да ги обучава нашите лекари,но не преглеждала.А др.Ризова понеже нямала търпение почнала първа да гледа на него и взимала много скъпо.Моя съвет е за ФМ не в Бургас. Hug

# 498
Глория 78, аз на ЖК ходя при Ризова в Света София, но там съм по-скоро заради болничните, не че й имам голямо доверие. Отделно ходя на частно в Поморие при Попов, и това е гинеколога, на който вярвам. Затова и там лежах в болницата вече 2 пъти засега.
За ФМ ходя във Варна в Майчин дом при Максим Яков.
В 11-13гс не съм ходила на ФМ, защото тогава лежах в болницата заради кървене.
Моят съвет е за ФМ не в Бургас. То и без това тук няма къде. Нито Калчева, нито в Меден Рудник стават. А за Света София, аз лично съм питала идва ли доктор от София да прави ФМ, отговориха ми не, когато нашите доктори се научели, те щели да преглеждат. Сега правеха само списъци, но това беше преди около 2 месеца. А сега явно Ризова вече се опитва, и взима по 130 лв доколкото чух, но какво вижда само тя си знае. Още даже и пола не ми е казала, та да не говорим за нещо по-сериозно. Не се връзвай. По-добре отиди във Варна. Взеха ми 60 лв, но поне съм по-спокойна.

# 499
  • Някъде там...
Здравейте.
Аз повторих ПКК-то, левкоцитите пак са завишени , но са поне с една идея по-ниски - 15,3 (бяха 16). Док каза, че падат все пак и назначи нова ПКК с диференциално броене след 10 дни + CRP.
Аз хипохондрично си меря температурата, колебае се между 36,8 и 37,0, не се чувствам болна. Пу да му се не види, дано паднат съвсем.  Rolling Eyes

# 500
Глори, радвам се, че се разписа тук.  Hug
Не съм от Бургас, за да ти дам мнение за тази ваша Св. София. Обаче от това което съм чела - лекарят от София (Шивачев, Шиваров или както там се казва), който трябва да преглежда не е от известните местни имена, добри във ФМ. Аз за първи път го чух като някой, който прави прегледи в Бургас.  Peace
Жабче, дано успееш още да смъкнеш левкоцитите, контракциите и всякакви неразположения.
 Hug
Аз тази седмица ще си пуста ПКК в най-близката лаборатория до нас, че до следващото ходене при лекарката да съм подготвена и ако трябва нещо да се повтаря, да имам време да тествам и друга лаборатория.
Понеже вчера си прострях задницата в един заснежен участък пред нас, на дребната нищо й няма май. Спазва си нейния си ритъм на наместване. Аз нямам натъртено. Файда е да се тапицираш с килограми значи.  Grinning

# 501
  • София
Глори  Hug, относно болките ниско долу предполам са, нормално е. И аз звънях да питам постоянно дали всичко ми е наред.
Матката се разтяга и е нормално да имаш такива болки.

# 502
Глоренце, Рита  ти е обяснила причината за болките- наистина е нормално в началото, но това, че има логично обяснение не пречи да тормозиш док.  Grinning

Жабче, не ти е лесно,милинка. Ама ще стискаш - нямаш избор. Пък като те стегне шапката и почнеш да полудяваш - пиши ни. Аз така правех - това ме спасяваше от собствента ми лудост.  Hug Дано при следващите изследваия съвсем си дойдат намястото нещата.  Praynig

Рони, внимавай по леда, слънчо. Ние тук си нямаме вече лед и сняг. Ако трябва дори не излизай освен, когато не е наложително.  Peace

Нефертити, скоро ти гледах лентичката и си мислех, че мъничко остава и ще гушаш малкото пухкаво вързопче. Heart Eyes

Дами, а с Талето какво става? newsm78

# 503
Как сте тумбаци. Hug
Светле и аз питах за Талето, след като мистериозно изчезна от всички списъци в отчетната ни. newsm78 Попитах на ЛС майчето което прави 1 страница но каза че не знае нищо, а ми е интересно как така не знае пък изчезна от списъка. Thinking

# 504
Талето от доста време ни се губи. Неведнъж сме се питали какво става с нея. Единствено се надявам да е щастлива мама вече.  Praynig За неписането може да има много причини.
А това, че я няма в списъка на отчетните ... Сигурно и други ги няма, ако след прехвърлянето от очакващи в родени не е регистрирано бебе насреща й и е направена пресявка на списъка.

# 505
  • Бургас
Привет от нас с бебе Ники!
Вече сме си вкъщи, кърмим се успешно и се гледаме четиримата  Simple Smile
Всъщност се гледаме с бебето, кака Мими е в командировка, че съм се отчаяла , незнам как ще се оправяме с двете деца  Rolling Eyes
Раждането мина супер, благодарение на д-р Гамишев   bouquet , нямам никакви оплаквания  Simple Smile
Това е от мен засега, после повече  Wink

# 506
Рони тя изчезна от списъка преди прехвърлянета.
Алина , СНИМКИ СНИМКИ! Mr. GreenДа сте живи и здрави и много ама много щастие за напред.

# 507
здравейте и от мене много ми е мъчно за вас , но заради бебо съм в болницата в поморие , оказа се че съм вдигнала малко кръвното ,но вече е 100/60 правим запис на тоновете през ден и бебо си ме ритка упорито което ме прави щастлива
много целувки на всички

# 508
Нефертити -  Hug Praynig чудех се къде изчезна и дебнех за новини.

# 509
Нефче, и аз снощи си мислех за теб - направи ми впечатление, че не си влизала скоро.
Важното е, че сте овладяли нещата! Още мъничко, маменце, и всичко ще си дойде на мястото! Peace

Общи условия

Активация на акаунт