С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 481
  • 679
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там...
Нефертити, дано скоро си добре.  Hug

Алина, да сте живи и здрави! И аз искам снимчици.  Blush

Глория, добре дошла. Лека и спокойна бременност ти желая!  Hug

# 511
Нефче, скоро да сте добре с бебчо.  Hug Hug Hug. Още мъничко остана.
Да ви гледат хубаво в болницата.  Hug
Алинка,   bouquet.

# 512
  • София
Нефертити, Hug стискам палци всичко с теб и бебчо да е наред! Praynig

# 513
Нефертити и аз ти стискам палци мила,всичко да е наред с теб и бебо.

Благодаря ви за мненията ,явно ще се наложи да ходя до Варна за ФМ.
Ако може да ми препоръчате при кого да отида и телефон за записване.
  bouquet  bouquet Hug Hug

# 514
  • Варна
При Балев в МЦ "Темелков". Човекът е рентгенолог, но с репутация на най-добре "виждащ" във Варна. Часовете се записват всеки петък сутрин за следващата седмица. Телефонът е 052 600-126. Става трудно обаче, дава постоянно заето. Другият вариант е да ти се запише час на място в петък сутрин към 8 часа. Мога да отида, ако искаш.

# 515
Благодаря ти Лилибон ако не успея да си запиша по телефона ,ще ти кажа.Точно сега четох че е много трудно записването при него и най добре е на място.Не съм решила още ,но сигурно за втората ФМ ще дойда в Варна .А за първата ,която се прави след 11г.с.незнам още дали да ходя .На 12.02.съм на преглед и ще говоря с доктора.Може да отида в Айтос пр д-р Г.Петрова,но искам Хриска да ми кажеш дали е обучена за ФМ и дали ти си ходила при нея за ФМ и дали  си доволна?

# 516
  • Варна
Глори, на първата гледат за нухалната транслуценция, т.е. за Синдром на Даун. Както и за развитието на вътрешните органи. На по-късните ФМ не се виждат белезите за Даун, така поне си мисля. Поразпитай, не ми е проблем, ако решиш ще ида и ще те запиша.

# 517
Глори, на първата гледат за нухалната транслуценция, т.е. за Синдром на Даун. Както и за развитието на вътрешните органи. На по-късните ФМ не се виждат белезите за Даун, така поне си мисля. Поразпитай, не ми е проблем, ако решиш ще ида и ще те запиша.
+Спина бифида.  Peace
Глори, понеже наскоро четох впечатления от тази докторка, попаднах на мненията на Хриси.
Това е първото й мнение - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257226.msg6695615#msg6695615
Това е последващо нейно - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257226.msg9863839#msg9863839
Дано да се включи и тя, но понеже скоро не е наминавала си позволявам да я цитирам.  Peace

Аз си взех днес резултатите от източената кръвчица. Ще минавам на кървава диета - мръвки и дреболии. Паднал хемоглобин. Сигурно когато паднах се е изтърсил и той. Желязото е оки. Дано не ми дават да ям винкели, че са гадни на вкус.  Crossing Arms

# 518
Глори, само на първата ФМ се гледало за Синдром на Даун. Защото аз исках сега на втората да гледат, че БХС ми беше много лош, но ми казаха, че вече не се вижда.Ще стискам палци да е бил фалшив резултата  Praynig
Така, че ти си прецени.
Аз също не съм доволна от Петрова в Айтос. Последния път буквално ме изгони от кабинета. И повече не съм ходила естествено. Май само много говори.
Алина, добре си си дошла в къщи   bouquet

# 519
Аз пак ви казвам здрасти, тук съм доста по-спокойна нали редовно правим запис и записите са все хубави .Намерихме едни гадинки в стерилната ми урина и сега ги морим с антибиотик, кръвното е идеално , правят ми всевъзможни  изследвания че аз нали съм си параноя ... и все питам и разпитвам , едната акушерка днес ми каза че се притеснява да не и взема занаята.
В понеделник пак ще правим контролни изследвания  Praynig дано сме уморили гадините
Глоренце аз на ЖК в Бургас ходя единствено заради направленията за изследвания и прегледи и заради болничните , изобщо не разчитам на тях , всичко друго в Поморие, тук и Попов и Димитрова си разбират много добре от работата и разликата с Бургас е огромна, а за ФМ ходих във Варна при М.Яков
Алинка, Силве още веднъж честита ви радост и на двете и добре сте си дошли в къщи , нека малките ви съкровища да растат здрави и щастливи
Целувки за всички и доскоро

# 520
Нефертити айде още малко и на теб ще честитим. Hug

# 521
Като си запиша час в Варна ,трябва ли да нося нещо от наблюдаващият ме гинеколог (направление ,някакви изследвания) и трябва ли тук в Бургас предварително да правя някакво изследване преди да замина за Варна.До сега изследванията които съм правила са кръв и урина.Питам ви защото съм на преглед чак на 12.02,а тогава вече ще съм в 14 г.с. и ще е късно.

# 522
  • Варна
Здравейте милички аз пак надниквам при вас  Heart Eyes
Нефертити силно стискам палци да си добре миличка, още малко остана, дано лекарите да те наблюдават сериозно.
Глори от моя горчив опит незнам кой лекар е добър за ФМ във Варна, може би наистина Балев. Първия път ходих при него, не е необходимо да носиш никакви документи. Прегледа е кратък и без почти никакви обяснения. Накрая ти дават напечатан лист с описано всичко, което е видял и ехографски снимки.
Видях, че Taleto е била последно активна на 16 октомври, това е доста време. Моля се всичко да е наред с нея  Praynig

# 523
Здравейте коремчета  Heart Eyes
Чета ви редовно , но не пиша , сега гледам че Глория има въпрос и затова бързам да и отговоря ,
Глори , тази лекарка за мен поне , не е никакъв специалист , а колкото до ФМ , това нещо дори и не го разбитра какво е , а камо ли да го прави. Прави преглед на 3 Д , но това не е за мен истинска ФМ , защото знам че тя се прави на 2Д . За нея не знам какво повече да ти кажа , не я признавам за лекар ,  много приказва и много може да " омагьоса" с приказки , но до там.
Доверих и се страшно много , за което винаги ще се обвинявам  Confused
Както са те посъветвали и другите , бягай в по-големите градове , защото нито в Бургас , нито тука има добри специалисти , това е мое мнение Rolling Eyes
Успех ти желая и много спокойствие Hug Hug Hug Hug

Нефертити сега видях че си в болница , дано те изкарат по-скоро и ти  с бебо в коремче да се приберете у дома Hug Hug Hug

Погал по всички тумбачета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 524
Там ни е грешката ,че се доверяваме на любезните и уж много внимателни ,обяснителни и какви ли още не лекари .
Вече предпочитам  да не са толкова разговорливи, а да са истински професионалисти.Дано някой ден случа на такъв лекар.

Общи условия

Активация на акаунт