С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 480
  • 679
  •   1
Отговори
# 525
Нефертитче, все още ли си в болница? Как си?  Hug
Асето пак да я подсетя, че не може така да не пише нищичко за такива дълги периоди.  Hug

Аз реших да пренасоча част от АГ наблюдението на по-надеждно и коректно място. Тази седмица ще измисля на кого да поверя откачената си особа.  Thinking

# 526
И аз утре съм на преглед в Поморие, да видим това изоставане на бебчо как върви. Стискайте ми палци  Praynig

# 527
марморанче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
всичко ще е наред Hug

# 528
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedДано всичко е на ред

# 529
Марморанка, пожелавам ти добри резултати за теб и дребосъчето от днешния преглед.  Hug

# 530
  • София
Успех на всички, които очакват някакви резултати, подобряват такива и нека нямате проблеми до края на бременността си, момичета! Praynig Praynig Praynig
Нефертити, Мърморана, рони, и всички -  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 531
Аз да се похваля след прегледа. Моята бебка си е добре, не спря да се върти. Изоставаме с 2 дни, но и преди месец когато ходих пак беше с 2 дни, значи си расте нормално. Успокоих се. 547 гр. е. А за моите болки с колита нищо ново не ми казаха, да стискам зъби, да лежа повече, и дай боже да устискам докрая. С нищо не можели да ми помогнат за тоя колит.
Ами това е, благодаря ви за стиснатите палци момичета. Hug

# 532
Здравейте, коремчета!
Аз тия дни съм в шаш и паника - миналата седмица изкарах един грип за около 4 дни, но взех бързо мерки и във вторник бях вече ОК. Да, ама в петък мъжът ми се тръшна болен. Аз веднага се изолирах в спалнята, ама все пак си ме глождеше отвътре... И в неделя майка ми ме накара да отида при тях, за да се изолирам по-добре. Днес мъжът ми вече е добре, минаха 6 дни, откакто се разболя и много ми липсва вече. И сега съм в чуденка - дали вече не е заразен и мога ли да си се прибера у дома. Той много иска да се прибера, вече не издържал без мен, но аз много се притеснявам да не ме повтори грипът. Вие на мое място как бихте постъпили? Някой знае ли, колко време човек, болен от грип, е заразен и е вирусоносител? Днес ще питам и доктора ми, дано ми даде точен отговор! Направо вече не издържам, само това ми липсваше! Rolling Eyes

Тъкмо преди малко видях, че Нефертити е в болница, и то от 22-ри!!! Shocked Как не съм го видяла това, сигурно, защото е влизала като гост... Ей, как може да съм такава тиква, чак сега да видя. Ще й звънна, да питам, как е! Хм, не вдига. Ще звънна по-късно.

Рони-и-и, Жабче-е-е, сменяме лентата, значи! Пфу , блазе ви, минахте я тая тъпа 28 седмица, дето толкова сме я нарочили, че е важна! Аз другата седмица.

# 533
Асе, моето мило си го налетяват някакви бацили доста често. Нищо не мога да направя, т.е. плаша го, че ще ходи на гости на тъстовете си те да го гледат и да го обрижват. Иначе когато го усетим се маскираме и двамата. Според мен е без значение, защото преди да е избило отнякъде, вече сме си обменили бацилите. А източникът на бацили е неясен. Може той да ги довлече от работата, а може и аз в асансьора да ги бар на. Все пак гледам да изолирам себе си от хора и хората от себе си.

А това, че съм в 28-ма не е ми е голямо успокоение. Все още е съвсем рано.
Дано с Нефчето всичко да е наред и това, че не се включва да бъде комуникационен проблем само.  Praynig

# 534
Нефертити , Hugмоля се всичко да е наред мила.
Марморанче ,радвам се ,че бебка е добре ,а ти си почивай повече.

Аз искам да ви питам има ли някоя от вас впечатления и мнение за д-р Константинова от Варна?

Целувки на всички томбачета .

# 535
Здравейте момичета, надявам се, че нямате нищо против да ме приемете в темата. От около седмица знам, че съм бременна, на лекар все още не съм ходила. И точно затова исках да потърся съвет от вас. Колебая се дали да отида при същата лекарка, при която бях при предишната ми бременност. Като плюс виждам това, че е запозната с предисторията ми и би трябвало да е доста внимателна, а и няма да задава болезнени въпроси. Като огромен минус отчитам това, че пак ще влизам в същия кабинет и ще виждам същия монитор, на който виждах детенцето си преди 5 месеца. Съжалявам, че ви занимавам, може би е малко глупаво, но обещавам повече да не ви тормозя с подобни мрачни мисли.

# 536
Глория, само съм я чувала тази докторка като име, но нищо не знам за нея.
Аз исках да ви попитам някой правил ли си е зъби по време на бременността и дали е опасно. Защото имам един за вадене, и 3 кариеса. Моя зъболекар обаче го е страх и иска след раждането. Но като казах снощи на гинеколога, той каза че трябва задължително още сега да ги направя, защото можело да се получи някакво възпаление на бебето, и съвсем ме ошашка. ooooh!

# 537
mnbvcx, добре дошла при нас  Hug
Аз лично не бих понесла пак да ходя при същите доктори и да ги гледам как ми се оправдават за случилото се. Но това е съвсем индивидуално при всеки. При мен беше лекарска грешка. Сега ако ти си доволна от твоята лекарка, и милсиш че тя няма вина за случилото се, и й имаш доверие най-вече, защо да не. ЗАащото аз им нямам доверие повече, дори не искам да ги погледна.

# 538
Току-що говорих с Нефертити! Вчера са я изписали. Вече всичко билонаред. Подробности ще оставя тя да ви разкаже! Само ще издам, че сигурно след малко повече от 2 седмици ще си имаме ново попълнение в бебешкия отбор от нейна страна! newsm44

# 539
Първо да кажа, че стискам палци на Нефертити скоро сама да поднесе хубавите вести. Иначе за довеието Мърморана, нямам такова на никoй, затова и все още не съм отишла никъде. Искам този път да мине повече време, да има и сърдечна дейност, и невралната тръба да се  е заворила вече. Де да знам, цялото е глупаво сигурно, но не искам да ме докосват преди това. А иначе за зъболекар знам, че сестра ми си оправя някакви зъби докато беше бременна, но първо трябва да се говори със зъболекаря кое може и кое не. Ако твоят не е особено опитен може да потърсиш и някой друг, но странно ми се вижда това, че някакъв кариес може да доведе до възпаление при бебето.

Общи условия

Активация на акаунт