С шкембе си е най-добре! - 5

• 32 472
  • 679
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Милички нямам думи, с които да ви благодаря за загрижеността, за обажданията, смси-те и целия то кураж, който ми давате тук във форума. За пореден път оценявам, че вие сте ми истинските приятели и никога няма да забравя вашата подкрепа! Наистина много ви обичам, много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега да ви пиша малко подробности. Във вторник сутринта се бях нагласила да излизам и да си нося кухненския робот на ремонт. Преди това отидох до тоалетна и нали всеки път си гледам тоал. Хартия като праноичка, като се избърсах и остана едно червеникаво-кафяво слузесто изпаднах в ужас. И понеже първия път всичко тръгна по подобен начин в гадната 21 г.с. ужаса ми стана още по-голям. Нямях грам болка или какъвто и да било признак за контракция. Веднага се обадих на частния ми лекар и отидох. Прегледа ме с коремен ехограф. Бебето е наред, развива се с 2 дена на пред, плацентата не е ниска, ехографа не отрази да имам контракции, церевикалния канал затворен. Но шийката ми беше скъсена с 1 см., и дори самия лекар се зачуди от какво може да е. Прати ме в патологията и там също ме видха на ехограф, но без мануален вагинален преглед не искаха да ме приемат. А аз много се страхувах и приемащия лекар се ядоса, замина нанякъде и ми каза, че ако не се съглася на прегледа трябва да се подпиша, че отказвам и няма да ме приемат. Страх не страх, съгласих се да ме прегледа, беше малко груб защото явно го ядосах, но според него шийката ми не била скъсена и нямах активно кървене, а пак това кяфявото, което той каза, че е с таро. Пита ме дали съм лекувала раничка или кондиломи, явно шийката ми не изглежда много добре и според него пркървяването е от нея. Дори ме попита дали все пак искам да ме приемат – естествено, че исках. Попитах го дали не трябва да ми се направи серклаж, но той каза, че нямам данни за такъв. И така приеха ме, включиха ми система, все си внушавах, че нещо ме боли и се страхувах да не се появи сериозно кървене. За щастие си остана това кафявото, което продължи по-малко да се изчиства, дори ми казаха, че може още 1 седмица да се чисти и да не се стряскам. Дадоха ми и диазепам, защото видяха, че съм много напрегната и ме молиха да се успокоя, за да не си предизвикам контракции. Днес вече съм си вкъщи и въпреки, че 4 нощи почти не съм спала и днес не можах да спя. Освен магнерота и но-шпа ми изписаха гинипрал 6 пъти по ½. Дозата ми се вижда голяма, някоя от вас пила ли е това лекарство?
Ох дълго стана, ама знам че няма да ми се сърдите newsm53
Лейди честито сбъднато щастие! Много се радвам за теб и бебка, бъдете здрави и много се гушкайте

# 61
Здравейте момичета.
Благодаря за пожеланията  Hug
Минавам да ви кажа , че вече съм си в къщи и се възстановявам, но бебка е още в кувиоз на апарат за дишане , но определено се подобрява.Нещата при нея не бяха никак розови, защото май нещо като вродена пневмония е имала (сега вече е по добре). Не искам да ви казвам как съм живяла тези дни до днес докато не се прибрах и не ми казаха пак че се подобрява и евентуално е понеделник ще си я видя и може би няма вече да е на апарат и в кувиоз.
Бях с планувано секцио (от днес за утре) така реши завеждащия патологията явно защото същия ден в който ме приеха една мама загуби по същия начин бебето като мен предната бременност. Не им се рискуваше да ме чакат защото нея са я следили всеки ден на апарат за тонове на бебето и просто изведнъж не са ги намерили Cry
Бях със спинална упойка + диазепам за да заспя и да не ги слушам.В крайна сметка не съм виждала още бебка освен на една снимка направена от таткото в педиатрията.
За протокола бебка се казва на баща си, Михаела и се роди на 28.10.2008г. в 11:55 (на обяд) , 2950кг., 50см.
ето една снимка (в понеделник се надявам да имам снимка без тези "аксесоари" по нея):
http://media.snimka.bg/1204/008664299-big.jpg
Нямам търпение да си я гушна  Heart Eyes Hug

# 62
  • София
ladybebi честита радост! Да ти е жива и здрава Михаела, прекрасно бебе си родила! Много се радвам за теб и се надявам, че съвсем скоро ще приберете детенце вкъщи!   bouquet Hug

# 63
Лейдибеби, мъничката ти кукла изглежда напълно оформена и доносена!  Peace Изобщо не й личи, че е родена малко по-рано. Всички стискаме палци в най-скоро време двечките да се гушкате у дома! Hug А на теб възможно най-бързо възстановяване!

Фивка, слънчо, радвам се, че вече си си у дома!  Heart Eyes Аз пих гинепрал. Ама понеже има доста кофти странични ефекти се комбинира с Изоптин. Защото Гинепрала води до сърцебиене, виене на свят и всякакви такива гадости. Така че половин час преди Гинепрала се пие Изоптин. И във форума съм попадала на подобна информация.  Peace Гинепралът е безвреден за бебето. Не се тревожи за това! Важното е, че вече всичко е наред! И така ще бъде до края! Peace

# 64
  • Варна
лейди бебката ти е супер  Heart Eyes, дано да се оправи по-бързо и да се гушкате.

# 65
  • Варна
Лейди, Михаелка е направо красавица! Няма да кажеш, че е родена няколко седмици по-рано. Да е жива и здрава и скоро да е в прегръдките ти! Почини си хубаво, докато имаш възможност. Толкова се радвам, че я извадиха навреме!  Heart Eyes

Фивърче, добре дошла у дома! Дяволът пак се опита да ти изкара акъла в тая 21 г.с., ама с това да си остане. Мир, спокойствие и здраво бебе накрая!  Hug

# 66
Лейди ,прекрасна малка госпожичка .Силно вярвам ,че скоро ще сте заедно с Михаела.
Фивче, добре си се завърнала у дома! Следващото ти оставане в болница да е за раждането .

# 67
  • София
ladybebi ,много хубава тази Михаела!Нека бързо се възстанови и да си празнува именният ден у дома!Името страшно ми харесва,едно от любимите ми! Heart Eyes
Наистина е ужасно детето ти да не е до теб и да е в кувьоз(жори също беше,защастие само 4 дни),но когато гушнеш малката принцеса,всички лоши спомени ще отминат!

Фивче,радвам се,че си у дома и всичко е наред!Дано вече нямаш такива кофти преживявания! Hug

# 68
Фивка, добре завърнали се у дома. Пожелавам ти постепенно да се успокоиш и никакви такива екстремни преживявания  Naughty Както описа вида на теча - аз имах 2 такива с Невена. И на мен ми казаха, че е стар "продукт". Дали е нещо заради двурогата или си нагласям нещата, но дано не се появява повече. На мен лекарства не ми изписаха, но за сметка на това ми забраниха да ходя на обувки с ток (като че ли аз пък по цял ден се разхождам на 12 см ток, ама хайде) - само маратонки. Странни разбирания имат в тази държава, ама това е друга тема.

Лейди, Михаела е перфектна. Страшно е красива, пу-пу-пу! Ще се гушкате скоро.

# 69
Лейди малката ти Михаела е съвършенна, хайде скоро да си я взимаш в къщи да се гушкате

# 70
Наистина е съвършена малката Михаела!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Скоро да й махат всички тръбички и да си я гушкате вече у дома, малката борбена дама!
Фивче,  Hug Hug Hug!

# 71
  • София, "Младост 3"
Лейди, прекрасно бебе
ще го гушкаш скоро знам аз...а ние щ чакаме материали
моето бебе бе доносено и пак бе на кис палатка два дни и повече ли....а МИми бе три и половина седмици по-рано родена и бе ок...
важното е да пребори пневмонията ако е имало такава /важно е да знаеш и да ти кажат/ и всичко ще е наред

# 72
Лейди прекрасно ти е бебенцето. Толкова е оформена и изглежда някак мекичка и удобна за гушкане  Heart Eyes

Фивърче, много се радвам, че си вкъщи  Hug Успокой се и се наспи  Hug
И на мен ми даваха диазепами всяка вечер в болницата да спя, но аз не ги пиех. Все пак 2 месеца стоях там, не може всяка вечер да заспиваш с хапче Crazy Добре, че първите 3 месеца Вики беше кротка и спеше много, та и аз да спя като хората. Макар и с прекъсване, друго си е вкъщи  Peace
Дано не ти се налага повече да ходиш  в това заведение. Направо за раждането  Hug

# 73
 Миличката Михаела, толкова е хубава, направо ми се насълзиха очите, колко стрес преживя майка й, и продължава...дано днес ни се отчетеш, че вече сте си у дома и се гушкате! И да я нагушкаш и от мен!

Фивка, радвам се, че си си у дома! Още има-няма 4-5 месеца и ще се гушкате и вие Hug Hug Hug

# 74
Лейди, много е сладичка малката Михаела. Дано скоро се гушкате у дома. Гушкам ви и аз  Hug
Фивче, много съжалявам, че е трябвало да преживееш този стрес
Hug Успокой се и се наспи  Hug
Дано не ти се налага повече да ходиш  в това заведение. Направо за раждането  Hug

Общи условия

Активация на акаунт