Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 738
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 210
Звездопад, стискам всички палци и се  Praynigаз самата съм раждала със секцио..хайде, чакаме една щастлива леля HugВсичко ще е о.к.,ще видиш!! 

# 211
  • Пловдив
Не мисля, че има нещо лошо в това да се инересувам от неща, които не знам.

Нищо лошо. Просто понякога няма отговори. Това е.

# 212
  • Варна, а по празниците в Ямбол
На 11 страница, да се запиша и аз!Пак бродих п о старите теми!

.. Добро утро? Simple Smile
Дорче, изревнувах, що се радваш само на бейби дол??? newsm78 Mr. Green Hug

# 213
Добро утро  Heart Eyes Hug Hug Hug
Санни , приеми и моите поздрави за постигнатия зашеметяващ резултат   bouquet

# 214
  • София
Бърз отчет от мен. Днес съборих най-сетне упоритото 14-то килце, много се беше заяло. Мисля, че причината беше, че като си започнах новата работа и започнах да пия с колежките по няколко пъти на ден капучино от близкото кафе, което е с доста маслено мляко. Онзи ден си занесох един Фитнес в офиса и два дни само с него карах за кафето - и резултата е налица.
Не съм вярвала, че нещо толкова малко може да даде отражение, но - факт.

# 215

Добро утро!!!
При мен нищо ново  newsm78. Май ще променям нещо, но какво още не съм измислила
carmelina не си в бг нали? Ако е така да може плодово мляко,НО без захар и мазнини, не прекалявай обаче че се задържа, ако намериш плодовата екскуиза  0.2% най добре май или на данон тия 0% захар и мазнини , и сега моля не ме линчувайте, това го пише и в 1-вата книга че може
Лек ден и мнооого усмивки   bouquet 

ПС: Мислите ли че ако изкарам един ден на протеини на прах може да размърдам нещата?

# 216
Здравейте, сладурки и сладур! Hug      
Днес имам дюкански рожден ден - 1 година с режима!         
Черпя ви от сърце http://foto.bg/data/500/DSC00339-1.jpg
Щастлива съм, че попаднах на вас! Въпреки, че съм предимно четяща,          
успях да се възползвам от вашите съвети и насоки. За което сърдечно ви благодаря!         
От 4 месеца съм във трета фаза. Правя я по устав, а галите ми са режимно хапване +          
нережимен десерт. С доста зор възпрях прасето в мен за сладко в големи количества.         
От известно време всичко е под контрол. Един кг. ми се разхожда нагоре-надолу, но мисля, че е         
напълно нормално /все пак това е жив организъм, не е камък/. Доволна съм!         
Пожелавам ви успех! А той ще е 100% ако сте стриктни. Вярвайте в Дюкан!         
Той няма да ви подведе, както не подведе и мен!         
Снимки няма да пускам, защото нямам нови,а старите съм ви ги показвала.         
Обаче ще ви поздравя с една уникална песен на най-великата група на всички времена!         
/ако има нещо по-добро от това, то пак е тяхно/         
Насладете се на виртуозното им изпълнение!         

http://www.vbox7.com/play:b4416c82

newsm51  love001 smile3525 newsm10

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 07:57 от nush

# 217
   Добро утро на всички. Кафенце за разсънване:

Менюто ми за днес:

- 150мл. прясно мляко 0.1% с малко подсладител
- тостерчето на Зла Вещица, но с пилешки кюфтенца вместо шунка
- пилешки кюфтета за обяд с малко кисело мляко
- ролца от раци с кисело мляко

Кармелина, на мен ми направи впечатление, че млякото ти е 0.3%, но другото на мен като начинаеща ми изглежда добре.

Nush, честит дюкански рожден ден. Цяла година не е шега работа.

Лек ден на всички и разбира се много минусчета.

# 218
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ха, не мога да повярвам - днес кафенцето от мен!
http://i282.photobucket.com/albums/kk269/foxi72/coffee.jpg
Edit: Упс, не било от мен - изпревариха ме!  Blush. Айде само линкче да е!  Crazy

Разконспирирахте ме и веднага черпя с едно влюбено кафенце!
Обичам ви много!

Особено katyadjin  Heart Eyes

Нуш Hug  bouquet - честита Дюканска годинка! Дано винаги да държиш прекрасния резултата и да си мнооого хубава и доволна!   bouquet

Звездопадчеее - чекаме новинииии!

Гудииии

Днес пак ще се бачка много!  ooooh!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 09:31 от Tatitt

# 219
добро утро!хваля се,след първите 5 дни ПЗ съм -1 кг.  Laughing
хахахаха Hug
успех на всичики!!!
добър и отслабващ ден!!!

# 220
nush много хубав повод за празнуване  Hug
Tincheto 78  прави ми впечетление че доста често хапващ ролца от раци.. ако задържаш е добре да не ги ядеш толкова често и по много, според мен те са само за разнообразие от време на време, аз изобщо не ги ям.
Tatitt много хубава новина честито

# 221
Добро утро!
nush, честита годишнина!   bouquet Бъди здрава и слаба! Поздравления, че си съумяла да се предпазиш от изкушенията и да останеш стриктна толкова време!

# 222
  • София
Добро утро на всички  Hug
Кармелита  Hug welcome Дюкан разрешава до 2 на ден плодови млекца с 0% мазнини, само че не трябва да има добавена захар или сметана. За съжаление в БГ няма талкива, виждам, че си в Испания, а там сигурно се намират. Чети внимателно етикетите на продуктите! А за ударната фаза най-добре да минеш без тези млекца! Успех!
По въпроса за триците - нещата там са малко по-сложни, за съжаление. В първата книга е дадено малко неясно, не се разбира от кога се приемат триците. Това се изяснява в  интервю на Дюкан в едно списание, не помня вече кое. Там той казва, че първоначалната му идея е била триците да се приемат от 3 фаза, но вече има нова концепция, че може и от втора. Понеже много страсти се развихриха, според мен абсолютно ненужно (Виви, не може все с рогите  Hug), ще се постарая да намеря това интервю и да ви го цитирам точно. Та тази нова концепция намира място в книгата за триците, друг въпрос е, че количеството е намалено. От друга страна пък пише, че 3 с. л. трици са минималното количество, което позволява да се прояви положителния им ефект. Специално аз не бих приемала трици в ударния период, за да получа максимални резултати. От тук нататък всеки решава сам за себе си. А по-голямото количество не е вредно, ако се приемат нужните витамини и минерали, но е ненужно, тъй като триците съдържат много въглехидрати. Приемайки повече въглехидрати, отслабваме по-бавно. Това е логиката.
Нуш Hug Hug Hug Поздравления за първия дюкански рожден ден! newsm51 Да си все така готина, слаба и доволна от постигнатото!  newsm51 (Кога мина тая година... newsm78)

# 223
[.... доста често хапващ ролца от раци..  според мен те са само за разнообразие от време на време, ............
Горе написаното не се отнася до и за мен, но се много се зачудих. В книгата никъде не прочетох, че трябва да се ограничаваме с тях, а аз честно казано си похапвам по два пакета на ден и то от големите.  Може ли някоя знаеща дюканка да посъветва?

# 224
Добор утро на всички. Heart Eyes Пожелавам ви лек и отслабващ ден.Sagittarius много се радвам,че си пробвала кремчето.Не знам какво не ти се е получило,но ще ти кажа на мен вчера какво не ми се получи и каква грешка бях допуснала.Белтъците трябва да се прибавят към леко охладените жълтъци ,мляко и желатин (тати каза,че трябва да са на 40 градуса,т.е. за мен хладки)  за да не станат на зрънца и другото,което може да е от полза като съвет е да се сгъстяват жълтъците с млякото на слаб огън,т.е. да не им се позволява да заврат(бълбукат за мен  Mr. Green )Надявам се да ти е било полезно като съвет.

Общи условия

Активация на акаунт