Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 690
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 195
  • Тук някъде.....
Привет отново! Mr. Green

Танчето, да, девет килограма съм надолу, имам още около 10. Ако видя, че ставам грозна, ще спра навреме, обещавам. Обаче външния вид е нещо чудесно в този режим, нали? Променя се дори без кантарът да е мръднал особено.
Аз досега готвих-всъщност си правих десерт, защото утре ще си купя готови пържоли и пирешки наденички-до нас има гоолям цех за пилешко месо и пекат всичко на скара. А десерта стана чудесен-кексчета с малко какао плюс заливка от течен дюкански шоколад-за първи път го правих, но не го оставих суров, а го сложих на котлона докато се сгъсти малко. Установила съм, че на мен какаото не ми води до задържане, не ми влияе, но аз не съм и прекалявала де  NaughtyЗа тези, които го считат за нережимно, да ме извинят, ако са се изкушили.  bouquet Не знам дали сте попадали на един сайт, където има дюкански рецепти-www.amber.com май беше-оттам взех и рецептата за един невероятен пастет, с който закусвам напоследък. Много вкусен е и лесен за правене.
Лека нощ ви пожелавам на всички и утре повече минусчета!

Лепидоптерия, мила, добре че не си мъж... Wink

# 196
  • София
Carmelina, плодово не може! Иначе менюто според мен ти е добре, само че са ти малко млечните - извара и кис. мляко.

# 197
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ? - защото извличат магнезия и вит. Д от организма
Това означава, че ако страшно много са ми се дояли, не е фатално да си хапна още 2-3 лъжици с кисело мляко, нали ? Става въпрос еднократно, не всеки ден.  Thinking

Не, не може, нито всеки ден, нито еднократно. Дори в последната книга на Дюкан е писано по 2 лъжици овесени трици на ден. Така че изобщо не си позволявайте повече от 3 - така пише в първата книга и решихме да се оповаваме на нея.

Отново призовавам новите момичета, за втори път днес - много ви моля, когато не сте сигурни в нещо не давайте съвети!!! Има време да научите всичко и да ги давате, просто се въздържайте засега, колкото и трудно да ви е , както се вижда!
Извинявай, но преди да напиша нещо винаги поглеждам в книгата.
Не знам какво пише в последната, за която точно тук се коментираше, че била комерсиална, но ето какво пише в първата:
"Трите супени лъжици дневно не са достатъчни , за да нарушат съдържанието на тези  елементи. Предупреждението ми се отнася за хората, които биха се изкушили да увеличат дозата и които в такъв случай би следвало да добавят към храната си малки дози магнезий, а през зимата-витамин Д."
Сега чакам като голям експерт по Дюкан да ми обясниш тези редове и кое точно от тях се различава с написаното от мен в предния постинг.

# 198
  • Пловдив
Ще си позволя да цитирам Орелия, която си купи книгата и написа тук цитати от нея:

Здравейте,
купих си  книгата"Чудото на овесените трици".

Стр. 42.: " ... Ако сте в ударната фаза, която трае от един до седем дни според случая - според килограмите, които желаете да свалите, според възрастта ви, според историята на свръхтеглото ви, в зависимост  от това откога го имате, колко диети сте спазвали, бързате ли да отслабнете и пр., - имате право на една и половина супени лъжици овесени трици. С връх!

Във втората фаза със смесеното хранене, можете да минете на две супени лъжици.

И на три по време на запазването на теглото.
Стигнете ли до окончателното стабилизиране, ТРЯБВА да минете на три!
"

" През ударната фаза - кратка, но резултатна и мотивираща - е добре да се взема по една супена лъжица трици дневно.
През следващата, смесената фаза, която води до желаното тегло, препоръчвам 1-2 супени лъжици на ден в зависимост от броя на килограмите, от които искате да се отървете."

# 199
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 200
здравейте мацки Laughing днес ми свърши първата ПЗ-утре сутрин се меря-стискайте палци. #2gunfireчувствам се отлично,особено вечер,когато чета форума.все едно имам хиляди приятелки Hug.а тези снимки.....момичета очарователни сте. Hugспазвам стриктно режима,само водата ми е малко проблем-но се насилвам и пия.и гледам да ям редовно ,за да не изпитвам глад-нали така. newsm78имам едно въпросче-витамините центрум се пият по един път на ден,може ли да е вечер,че сутрин все ги забравям? Laughing

# 201
поздравления на всички

# 202
Ще си позволя да цитирам Орелия, която си купи книгата и написа тук цитати от нея:

Здравейте,
купих си  книгата"Чудото на овесените трици".

Стр. 42.: " ... Ако сте в ударната фаза, която трае от един до седем дни според случая - според килограмите, които желаете да свалите, според възрастта ви, според историята на свръхтеглото ви, в зависимост  от това откога го имате, колко диети сте спазвали, бързате ли да отслабнете и пр., - имате право на една и половина супени лъжици овесени трици. С връх!

Във втората фаза със смесеното хранене, можете да минете на две супени лъжици.

И на три по време на запазването на теглото.
Стигнете ли до окончателното стабилизиране, ТРЯБВА да минете на три!
"

" През ударната фаза - кратка, но резултатна и мотивираща - е добре да се взема по една супена лъжица трици дневно.
През следващата, смесената фаза, която води до желаното тегло, препоръчвам 1-2 супени лъжици на ден в зависимост от броя на килограмите, от които искате да се отървете."

Ами в такъв случай напишете на първа страница, че много от нещата в първата книга вече не важат. И без това има големи несъответствия между първата и втората книга, а както се оказва още по-големи между първа и трета. Явно Дюкан измисля нови неща, за да си продава новите книги.
 За мен купуването на книгата с рецептите беше напълно безсмислено. Не стига че има нережимности, ами рецептите в сайта са сто пъти по-вкусни. Така че третата със сигурност няма да си купя.
Все пак ми е интересно да кажете на новите в крайна сметка на коя от всичките книги да вярват?!
Нали точно тук постоянно се пропагандира да се прочете първата.
Бас държа, че Дюки ще издаде догодина още една, която ще се казва чудото на конското месо и 200 начина как да го приготвим ooooh!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 23:42 от В_и_В_и

# 203
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Ох нещо не мога да разбера..... Thinking как така може да се сложи степ-че в кис.мляко,а обикновено без парченца плодове да  не може?Не е ли едно и също? Embarassed

# 204
  • Пловдив
След като Орелия написа тези цитати от книгата се допитах тук до всички да си кажат мнението какво да напиша на първа страница. Преобладаващото, а дори бих казала единодушното мнение беше, че досега на никой не му се е отразило по някакъв отрицателен начин вземането на три лъжици трици на ден. След като прочетох и книгата видях да пише 2 лъжици овесени и една пшенични трици за палачинката. Така че решихме първата страница да остане така или просто да се напише "до 3 лъжици дневно". Моя е вината, че не съм го коригирала така. В момента не можеше да се редактира, а след това просто съм забравила.

Кармелита, различно е, в степчетата няма нищо плодово, всичко е вредна химия, но не е забранена  Mr. Green

# 205
Малеее, недейте да се карате заради мен, моля ви.  ooooh!
 То, ако за всичко, което попитам стават такива разправии, аз по - добре да не питам нищо.
А и в крайна сметка аз така и не разбрах в книгата пише ли защо не бива да се ядат повече от 1, 2 или 3 (няма значение колко, не се карайте)Thinking
Без караници, моля - нека някоя по - старша "дружка по съдба"  Wink ми отговори.
Лека нощ на всички.  Hug

# 206
            ЗВЕЗДОПАД - стискам палци на твоята сестричка, да й се роди живо и здраво бебето и да са добре и двете.
            ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ.

# 207
  • Пловдив
Звездопад, едно палцестискане и от мен  Hug
Филюдка, и ти като мен по нощите си все тук Wink
Джуличка, винаги ли всичко трявба да е буквално обяснено? Просто понякога нещата са казани и без обяснения. Или ги приемаме такива, каквито ни ги казват и ги спазваме или си правим което ни харесва и не се съобразяваме с тях. По принцип ние тук сме приели режима на Дюкан и се стараем да спазваме това, което той казва. Ако си противоречи донякъде (и това го има, нищо че не е много често и слава богу че е така), което понякога се дължи и на превода избираме или нещо средно, или нещо, което се е наложило докато сме спазвали режима по-продължително време.

# 208
Не мисля, че има нещо лошо в това да се инересувам от неща, които не знам.

# 209
  • Испания
Добра нощ!

Звездопад, стискам много палци.   Flowers Four Leaf Clover     fingerscrossed Всичко ще е наред. Утре да ни се похвалиш!  smile3522

Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт