Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 591
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 150
Tani -Аз купувам хляб "ВИТА" с пшенични трици.

# 151
  • София
Sofi_q страхотна мацка си станала и минижупа ти стой идеално ,ех сега ако бях мъж какво ки щях да ти мисля
хехе

# 152
Добър вечер, момичета. Имам няколко въпроса:
1. Мога ли да ям консервирани печурки ? Съдържат само сол и вода.
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ?
 3. Всякакви ядки ли са забранени ? Питам конкретно за кестени (печени или варени, защото не знам как да ги нарека, освен ядки).
4. Суров карфиол мога ли да ям ?
5. "Верея" 0.1% с калций съпоставима ли е с нашата диета ?

Благодаря ви предварително за отговорите.  Hug

# 153
Добър вечер на всички!
Аз докато се наканя да напиша нещо и темата вече врътнала 7 странички.

Да помрънкам малко от много време въобще не свалям. На всичкото отгоре ужасно ми се яде сладко, а нещо вече взеха да ми омръзват режимните сладкиши. Ако помните бях минала в трета фаза и в началото свалях някакви грамове бавно и славно. После започнах да задържам и реших да направя 2/0, но се оказа, че дори съм качила малко. Някакси не действа добре тази схема. А не искам да отслабвам повече в горната част на тялото. Правя упражнения за бедрата и карам вело всеки ден, но нъцки..не помръдват тези прелести.
Дайте ми съвет да мина ли на 5/5 или 4/3.
Ще ви пусна и снимки ако намеря.

София, голяма мацка си станала. Браво!

scarlet_o_harra, какъв е този хром и за какво се ползва?

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 19:43 от В_и_В_и

# 154
Джуличка

1. Мога ли да ям консервирани печурки ? Съдържат само сол и вода.-гъби можеше във втора в ПЗ
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ? - защото извличат магнезия,олигоелементи  и вит. Д от организма
 3. Всякакви ядки ли са забранени ? Питам конкретно за кестени (печени или варени, защото не знам как да ги нарека, освен ядки).-всякакви ядки са забранени в първа и втора. в галите в трета може.
4. Суров карфиол мога ли да ям ? -мисля, че можеш в ПЗ
5. "Верея" 0.1% с калций съпоставима ли е с нашата диета ?-според мен да

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 19:42 от В_и_В_и

# 155
1. Мога ли да ям консервирани печурки ? Съдържат само сол и вода.може
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ? защото повличат и полезните вещества
 3. Всякакви ядки ли са забранени ? Питам конкретно за кестени (печени или варени, защото не знам как да ги нарека, освен ядки). всичко което не е позволено е забранено, следователно не са позволени
4. Суров карфиол мога ли да ям ? може в ПЗ дни
5. "Верея" 0.1% с калций съпоставима ли е с нашата диета ? става да

# 156
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ? - защото извличат магнезия и вит. Д от организма
Това означава, че ако страшно много са ми се дояли, не е фатално да си хапна още 2-3 лъжици с кисело мляко, нали ? Става въпрос еднократно, не всеки ден.  Thinking

# 157
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ? - защото извличат магнезия и вит. Д от организма
Това означава, че ако страшно много са ми се дояли, не е фатално да си хапна още 2-3 лъжици с кисело мляко, нали ? Става въпрос еднократно, не всеки ден.  Thinking
По принцип Дюкан казва, че в такива случаи е хубаво да се приема магнезий и вит. Д през зимата. Все пак не прекалявай системно, за да не си навлечеш някой проблем.

# 158
  • ул. "Мечтание"
Пфю... Изчетох ви!

Днес, радост голяма!  newsm44 Не само че го няма килограмчето отгоре, ами даже съм 200гр надолу (при това се теглих привечер, а не сутринта, че като станах забравих Embarassed).
Мисля, че разкрих мистерията на моето покачване. Най-вероятно е защото два-три дни не ядях много, даже майзабравяхда закусвам. Знам че не трябва така, но така ме беше завъртяла въртележката, че тия неща даже не достигаха до ума ми, камо ли да ги осъзная!
При това бях под силен стрес и доста си недоспивах... Та натрупали са се нещата...
Но вече ще си имам едно наум де! Инструктирала съм мъжо да ми прави закуска сутрин. Нали става преди мен! Така няма да забравям да ям поне сутрин!

# 159
Здравейте, слънчица  Hug

Марчела, айде, моето момиче, обещах да те чакам и те чакам, стягай се да не идвам до Варна насила да те тегля към пейката на шестиците  Hug. Без майтап, пробвай да хапваш повече риба, на мен,а и на повечето мацки тук доколкото си вадя изводите ни действа супер свалящо

# 160
   Най- накрая ви изчетох. Много сте изписали.

Да се похваля, че от брюнетка, вече съм червенокоса, но снимки чак като има за какво друго да се хваля.

София, браво. За месец и 10дни има голям ефект във визия. Не знам колко килограма си свалила, но си супер.

Грандмама, пилешките кюфтета си ги приготвих сама. От както съм на диетата не спирам да готвя. Не съм яла нищо готово, дори и овесените трици си ги правя на разни кексчета.    Party

Един бърз въпрос - преди малко получих болезнено схващане на пръстите на краката. Дали може да е свързано с диетата. След като родих имах такива схващания и ми казаха, че е зарди недостиг на магнезии. Може ли за три дни диетата да придизвика такива схващания. Благодаря предварително.     bouquet

# 161
  • Тук някъде.....
Благодаря на всички за милите думи, друго си е като имаш подкрепа!  Hug Не се давам аз така лесно и ще стигна до заветната цел.

Тинчето, т.нар. крампи се получават именно от недостига на магнезий, добавяй го с някакви витамини. Аз пия разтворими, плюс калций, цинк и магнезий отделно /отново разтворими са моите, но има и други видове  Peace/ А иначе съм свалила доста за периода, в който съм на диета-първата в целия ми живот-9 общо са май, нещо взех да забравям  #Crazy ама пък се чувствам чудесно! Пожелавам успехи на всички!

Джуличка, не прекалявай с триците, защото, освен че повличат и полезните неща от организма, водят именно до недостиг на магнезий, а крампите са ужасно гадни, аз по време на Дюкан не съм имала, но когато бях бременна с часове съм стояла схваната-прасци, пръсти, ужасно е неприятно!

# 162
  • София
Към adisa къде ходиш на каланетика? Трудно ли е ?

# 163
  • София
Филюдченце, ти откачи ли бре? Че аз на ден поне 5 пъти те мисля бе душо  gydi smile3534 smile3525 newsm51- даже се чудих днес какъв е тоз празник при вас, че моите шивачи от Петричко вместо да шият са се завлекли в Солун...
Честито ти килце!!! дай боже в началото на следващия месец да се търкулнем и двете на долните пейчици Hug

Силверфокс, давай дърпай по-силно - и аз вече искам на вашата пейка, ама нещо зациклииих, колкото по-режимна, толкова гадния кантар не мърда ли не мърда  badscale

Тинчето - абсурд е според мен на третия ден от режима да имаш такова схващане заради него, сигурно е нещо друго... но все пак всеки организъм реатира различно newsm78

По въпроса за триците : аз мисля, че не само увличат и полезни вещества, но също така съдържат голям процент въглехидрати и затова също не трябва да се прекалява ...

# 164
Lucie, дръъъъъъъъъп  Hug

Ей ма мноо ви бичкам всичките Hug

Общи условия

Активация на акаунт