Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 621
  • 1 047
  •   2
Отговори
# 165
До "Silverfox" -
Ей ма мноо ви бичкам всичките Hug
И мен ли? newsm53

# 166
Здравейте, момичета минавам  да се  отчета и аз почти ветеранка -  днес  стават  4 месеца  на  режима на Дюкан. Не мога  да се похваля  с много  свалени  килограми, но за  моя  тежък  случай  и това е много  добре  - 15 кг. От един месец  не съм  мръднала  на  килограми, но  на  см. по се получава. Вече се  осмелявам  да ходя  на  работа  по дънки  и без  елек,  с който все си криех прелестите. Направо  ми е  много готино и много се  радвам че се  захванах. Продължавам и дано  успея поне до 80 кг. да се добера.
Успех на всички, аз не  пиша  често, но  ви  проверявам  всяка вечер и  много  ви се  радвам.

# 167
Сани! Браво за смелостта да пуснеш снимки. И за успеха - поздрави  bouquet.
Вещи! Честити зелени звездички

# 168
Здравейте момичета ...
помните ли ме
..мернах че Татитка се е заканвала да ме провери (нямам нивто време нито възможност да изчета всички писания) ...
кви ги върша ???
сега с две думи да кажа че пак трябва да "паля гумите " и да заминавам за Червен Бряг и Ябланица ..
значи ...опитвам се да разтегна денонощиято от 24 часа в 124 ... да викажа неуспявам ... успявам на 3-4 денонощия да спя една нощ от 2 -3 часа до 7 часа ... страдам от хронично недоспиване ... очите ми вече са ужасно болящи точки ( вече и визина не помага ) .......ноооооо имам още 13 проекта ...и тогава ще почивам ... абе ще се справя ... стига съм ревала като ...
с режима да кажа ...ДНЕС ПРАВЯ 8 месеца на режима ....отчета е
30- 30,5 кг свалени
20-22 см от ханша
20-22 см от талията

оства ми да се преборя с още 0,5-1 кило ...по даннни от тази сутрин 0,7кг .... но взех решение да мина основно на ПЗ ...с протеинов четвъртък ... а като ми свърши зора в работата ще умувам за правилата на трета фаза ...нядавам се за седмица две ( още ще ми е много напрегнато в работата ще се справя с тези по малко от кило сланинки) ... и после скачам в трета ...а сега това че съм на 1П/6ПЗ ...си е някакъв преходен период към трета ...
какво ще кажете става ли така ?
за сега МНОГООООООО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ от мен !!!!!!
хееееееейййй, изчетох ви  Hug
Цоци, от месец съм на режима, ама да ти кажа наистина липсваше! Поздрав за постигнатите резултати   bouquet  bouquet  bouquet, не че съм големия капацитет, ама мисля, че си взела идеалното решение ,имайки предвид напрегнатата ти програма,бързо да свършваш задачките, че да имаш време и за себе си  Hug
Lucie , не така деее...то аз като само веднъж съм се класирала на първа страничка, трябва хич да не свалям...пък и снимките ти те опровергават... Hug
колкото до влиянието на студа върху отслабването, по принцип съм топлолюбива твар, ама тази година, кой знае защо издържам без да се навличам...
Mma Ramotswe глюкозата е гадна работа и на мен ми се налага на два пъти... Cryпосле ставах като балон...дано да си о.к.  bouquet да сме здрави е най-важното
dorchester много си хубава...и новата ти прическа е страхотно свежарска  bouquet

да споделя и друго, за някои може да е чудно, ама никога не съм си падала по сладкото, за разлика от цялото домочадие..ама по какви неща започнах да се заглеждам... Embarassedта викам си крайно време е да спретна нещо сладко, направих си  кексчето на Джини ...нали е набързо, за 5 мин на микровълновата, викам си даже ще си направя 1/2 доза....ммммм...невероятна вкуснотия... Wink
Sofi_q   bouquetс право очакваш комплименти..невероятна си..
Tincheto 78 , не ми се вярва за 3 дни режим крампите да са предизвикани от него...доста дълги години почти през ден имах такъв проблем с ръцете само че...никога досега не съм приемала някакви витамини, исках само да ти кажа, че малко повече от месец съм на режима, дали защото започнах прием на калмацин-калций, магнезий, цинк нямам никакви оплаквания...дано отшумят и при теб, ама вземи пий витамини Hug

# 169
  • Пловдив
2. Защо не бива да се ядат повече от 3 лъжици овесени трици на ден ? - защото извличат магнезия и вит. Д от организма
Това означава, че ако страшно много са ми се дояли, не е фатално да си хапна още 2-3 лъжици с кисело мляко, нали ? Става въпрос еднократно, не всеки ден.  Thinking

Не, не може, нито всеки ден, нито еднократно. Дори в последната книга на Дюкан е писано по 2 лъжици овесени трици на ден. Така че изобщо не си позволявайте повече от 3 - така пише в първата книга и решихме да се оповаваме на нея.

Отново призовавам новите момичета, за втори път днес - много ви моля, когато не сте сигурни в нещо не давайте съвети!!! Има време да научите всичко и да ги давате, просто се въздържайте засега, колкото и трудно да ви е , както се вижда!

# 170
  • София
Дороти, не се притеснявай! Има такива моменти. Ще мръднеш / Grinning имам предвид с килограмите надолу/.  newsm10  Адски готино е когато вече можеш без притенения да си позволиш да махнеш нещо прикриващо. На мен работа ми вършеха примерно пуловерчета, дето си ги връзвах на кръста - пак заради прелестите. Вече си ги нося по предназначение.  Grinning

# 171
Привет и от мен мили дюканки и Туни Simple Smile

Предполагам,че  сте ме забравили вече тъй като не съм писала от 3 теми. Минах за една седмица в трета фаза докато бях на почивка. От вчера съм пак  във втора и карам по устав докато не стигна желаното тегло:)

Гледам има многоооо нови лица Simple Smile Добре дошли на новите и успех

Туни браво.....бързо вървиш към целта:)

Нелсън и аз се ошашавих с 3-та  #Crazy

Вещи, благодаря за хубавата темичка Simple Smile

# 172
До "Pauliana" - Тичам, тичам  running не вървя Innocent

# 173
  • ул. "Мечтание"
Туни, сега се загледах в профила ти! Че ти си колкото моя мъж бе! А и той с коли се занимава, макар и малко странично...

# 174
Sofi_q имаш много видима промяна, а си свалила само 9кг. Shocked

# 175
  • София
Paulian - ka, eeeeee видЕ ли сега?!  Joy   Twisted Evil  Направо от чудене какво да ям или си ходя гладна, или си карам почти втора ......, а като си помисля как мечтаех за тая ІІІ-та .................., може би трябва още малко време да мине, за да я карам както си трябва - не смея нищо нережимно да хапна ooooh! , щото не знам дали ШЪ сЪ удържа.

# 176
Нелсън, то и мойта временна трета малко кривна,ама за щастие маааалко.....Даже нямам + .Аама пустото му прасе не се узаптява лесно Sad Повече ме притеснява това гадене Sad Хич даже не ми харесва  Tired

# 177
  • София
Paulianka, особено след някоя нережимност, нали? Поне при мен е така, а чувството ми е, че все едно на местопрестъплението са ме хванали.

# 178
До "Lady Frost" - Какво съм колкото ТВОЯ Мъж - Хубав ли?

# 179
  • ул. "Мечтание"
До "Lady Frost" - Какво съм колкото ТВОЯ Мъж - Хубав ли?

На годинки бре... Като се криеш няма как да разбера колко си юубав!  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт