Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 645
  • 1 047
  •   2
Отговори
# 180
  • Пловдив
Добра вечер!

Няма бебе още, но утре ще има секцио.
Голямо се оказа за малката ми сестричка...

Стискайте палци или каквото друго искате да стискате утре сутрин..  Praynig Hug

Много  Hug за всички..

п.п. диванът ми е дошъл.. сега остава да си го 'взема' Joy

# 181
  • ул. "Мечтание"
Добра вечер!

Стискайте палци или каквото друго искате да стискате утре сутрин..  Praynig Hug

Praynig Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Отивам да си гледам сапунката! Направо не можах да повярвам, че са пуснали втори сезон!  newsm44
После душ и по леглата, че едва гледам!  newsm46 Sleeping Днеска малкия ми изцоцка силичките...  Sad

# 182
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Звездопадчееееееее - стискам всичкооо!  Hug Heart Eyes  bouquet

Любопиткитееее (Росчо, Лучи)  smile3534 newsm03. Ко бре?  Mr. Green

# 183
и тебе, Туни, и тебе  Heart Eyes

:
Добра вечер!

Стискайте палци или каквото друго искате да стискате утре сутрин..  Praynig Hug

Много  Hug за всички..

п.п. диванът ми е дошъл.. сега остава да си го 'взема' Joy

Звезди, стискам всичко, което имам за стискане   fingerscrossed newsm17
Спомням си миналата година, докато чаках моята сестричка да роди как се чувствах, ей ама после е супер

# 184
  • ул. "Мечтание"
Tatitt, честито бре! К`о се скатаваш, а?!

# 185
Paulianka, особено след някоя нережимност, нали? Поне при мен е така, а чувството ми е, че все едно на местопрестъплението са ме хванали.

Особено тогава #2gunfire ,ама няма да му се дам на прасето Naughty Да си седи в кочината

# 186
  • София
Тъй , тъй  тряааа! Щото иначе - язък за усилията.

# 187
  • Разград
Благодаря за топлото посрещане! Сега вече имам и въпрос - по колко яйца могат да ядат на ден, че аз вече 2 дни ям по 2 яйца. И още нещо може ли да се яде извара в ударната фаза?
Предварително много благодаря!   bouquet

# 188
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук съм и съм розова и добра

# 189
  • София
Goodysmile3521  smile3503

# 190
# 191
Благодаря за топлото посрещане! Сега вече имам и въпрос - по колко яйца могат да ядат на ден, че аз вече 2 дни ям по 2 яйца. И още нещо може ли да се яде извара в ударната фаза?
Предварително много благодаря!   bouquet

Добре дошла  HugSimple Smile Може да хапваш извара в ударните, но количеството на млечните продукти не трябва да  надвишава 1кг, от които до 250мл. прясно мляко  Hug

Успех

# 192
Звездопад стискам палци и на краката Laughing, не сериозно успех на сестра ти и утре дай боже много да се хвалиш и да черпиш fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover breastfeeding
Ооо Татитче защо не си казваш сама а трябва да те разконспирираме, честито  мила. Ще бъдеш прекрасна стройна булка. Ето защо правихте "Запознай се с нашите" и/или "    
Запознай ме с вашите" Joy Голям съм фен и на дете части  Sunglasses
Гудиии любоФ ли бе да я опишеш Hug. Сега те чакам да ни пометеш с минусчета и добър режим си и имаш и най-силният мотив  txtloves

# 193
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте на всички!Аз по никое време ама да питам
Мога ли да си хапвам от плодово кисело мляко с масленост 0% Blush
Днес ми е втори ден и проблема ми е че ми е трудно да си съставям меню,но ще свикна.
..........то като ви гледам какви сте хубави и упорити хич не ми се иска да сгафя някъде Naughty
Ще се радвам да ме скастряте ако бъркам с режима си Embarassed
Днес менюто ми беше......закуска...200мл. прясно мляко 0.3% с 1с.л. разтворимо кафе,3с.л.трици+125гр.кисело мляко 0%
.....обяд...омлет 2 яйца,3с.л. прясно мляко,магданоз,сол/мъничко/ с плънка от 80гр.риба тон и 1с.л.кис.мл.
....вечеря...1/2 пил.бутче/без кожа/ изпечено+малко сол сос от 3с.л.кис.мляко овкусено с чесан и копър.  chef
Вода за деня близо 2л. и 300мл.кола лайт
Ще ви питам постояно,дано не ви омразна с моите питанки Embarassed
Приятна вечер на всички Hug

# 194
  • Пловдив
Аз все време нямам и се включвам набързо да скастря някой  Embarassed И все отлагам, ще ме прощавате, но не мога да не поздравя Танчето и Сани и всички останали момичета с чудесните резултати, които видяхме и на снимки тия дни  Hug  Hug  Hug Момичета, просто ако Дюкан види всички ще ни вземе за рекламни лица и ще му потръгне още повече бизнеса  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт