Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 746
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 225
в ролцата от раци има нишесте, захар и какво ли още не. в цял свят са еднакви и дюкан ги позволява, но според мен и не само е по добре да не се прекалява с тях, но всеки си решава
виж тук за повече инфо

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 08:37 от cote

# 226
Здравейте,момичета! Много ми е приятно да се "запозная" с вас и да ви кажа едно голямо БРАВО за волята ,която имате. Приемате ли нови попълнения...току що започнах и ще имам нужда от вашата помощ Simple Smile

# 227
Добро утро момичета и момче,
 днес имам повод да почерпя, 6 месеца с Дюкан и вас.  Heart Eyes

Сега да дам отчет за 6 месечния период на моята дюканизация  Wink

първоналачни данни:                                крайни резултати:

килограми : 101, 8                                           67,9

гръдна обиколка: 117 см.                               99 см.
талия - 111 см.                                                79 см.
ханш- 128 см.                                                100 см.
бедро- 77 см.                                                   56 см.

или обща свалени килограми 33,9 кг. или точно за 6 месеца достигнала крайната цел за 68 кг.   newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

общо свалени сантиметри от :
гръдна обиколка - 18
тахия - 32
ханш - 28
бедро - 21

Снимки ще пусна малко по късно тази вечер или утре за да видите моята "ПЪЛНА ПРОМЯНА"  newsm03

Нуш  честита ти дюканска годишнина и на теб. Ще празнуваме на една датичка  Grinning   bouquet

Вещи моля да ми промениш резултатите  в табличката   bouquet

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 08:47 от Denni

# 228
   Дубрутру и от мен.Ох,докато изчета от снощи....
   СОФИ,страхотен резултат,мила!!! newsm10
    ФИЛ,честито ти минус 1 кг. newsm44
   ЗВЕЗДОПАД, fingerscrossed
   Филюдчееее,честито ти паднало килце. smile3501
   Бърди smile3501,адмирации за 14-те свалени кг.
   НУШ,честита ти годишнина с ДЮКАН! newsm59 smile3525
   При мен,всичко е по старому.53 кг-и ни нагоре,ни надоле smile3514
   ДЕНИ,честито и на теб,мила!Все така ...до заветната мечта!  love001

# 229
   Дени, с нетърпение ще чакам снимките.

Коте, ами за три дни съм хапнала 15бр. (не пакетчета    Mr. Green) ролца от раци. Знам ли дали е много? Може и да не пречи, но ще се опитам да ги намаля поне в ударния. Много благодаря, че ми обърна внимание.     bouquet

# 230
Звездопадче, чакаме благата вест  Flutter

# 231
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Аз още си седя 92 килограма и не мърдам Confused

# 232
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug
Днес съм на пейката на шестичките отново, надявам се вече да не мърдам от там.  Sunglasses Разнообразното хранене ми се отразява много добре(до скоро от всички протеини...Sick)
Нуш, 4естита годишнина! ura
Дени, поздравления за постигнатия резултат!   bouquet Снимките са ми любими, 4акам ги с нетърпение - те са ми най-голямия стимул!
fruit, добре дошла  и успех!  Hug Кажи нещо повече за себе си - колко тежиш, колко си висока, каква ти е целта?
Хубав и усмихнат ден на всички   love001
Туни, Такива нацупени физиономийки - НЕ Naughty! Теб май те достраша да се покажеш, че няма да можеш да се отървеш от обожателки... Heart Eyes

# 233
                    ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА И ТУНИ,
лек и усмихнат есен ден Ви пожелавам.
      НУШ - честит Дюкански рожден ден - желая ти да запазиш за цял живот, това което направи за една година с Дюкан и Дюканската дружива. Бъди щастлива, слаба, усмихната и красива! Филюдки!
      ДЕННИ - браво момиче, за 6 месеца страхотни резултати! На финалната права си! Целувки и успех.
      ТРУИТ - добре дошла - малко информация в повече?
       ТАТИТТ -  smile3501 smile3501 smile3501  love001
      ВЕСИТО5 - като стигна до твоя пост, винаги отварям снимката, като ти видя сладката усмивка и ми оправяш настроението за цял ден  smile3534  love001
      ЛУЧИ - усмихни се - лек ден smile3533  love001
      Хайде, лек ден и усмивки на всички муцунки, а ТУНИ не се къхари, ще си паднат тия две килца до седмица да си сигурен!
       ГУШКИ И ФИЛЮДКИ!

# 234
  • София-Младост
Днес правя един месец на диета, равносметката е -7 кг, може и да са 6,500, но кантара ми е механичен.  Simple Smile Най-хубавото е, че откъм см съм доста минус, но аз така или иначе не ги премерих в самото начало. Факта, че влизам в дрехи от самото начало на бремеността ми е показателен и важен за мен.  Flutter

Снощи ходихме в Como и гледам кантари за по 15лв, пробвам аз единия и хоп 59-60кг, качва се мъжът ми ина него му дава...65кг(а е поне с 20 че и повече от горе) ... няма ли кой да ги проверява тия стоки преди продажба?!
Лек ден на всички!

# 235

МММММММММММ така, аз продължавам да си затвърждавам килограмите

Но пък се радвам на вашите успехи  

Звездопад
- стискам всички палци, чакаме радостната вест вече

Дени[ - честито полугодие. Чакам снимки  

Нуш - честита и на теб годинка. Ми какво, че сме ги виждали, дай пак да ти се полюбуваме

Хайде мило Татитче - разкажи повече де, къде, кога, как /и ти кво му каза, и той кво рече / ...... уф, че съм любопитна, ама то си ми е в природата

# 236
АЛА-Бала,адмирации!Страхотен резултат!!!То май,като се замисля и аз за 1 м.свалих 7 кг.,а изживяването беше невероятно newsm44
   Филюдче,и аз,и аз непрекъснато ти отварям снимките ииии....се зареждам с твоята огромна и поразителна разлика thumbsup hug
   ТУНИ,ти май нарочно ни казваш,че стоиш на 92,за да не пуснеш снимки.. smile3532 newsm48

# 237
Добро утро и от мен Simple Smile, благодаря на всички  Hugза бързите отговори и за "плодовите' съвети, до сега не бях опитвала нищо с плодов вкус... ще се наложи да се лъжа с разните хитринки, които ми предлагате. А сега съм толкова щастлива..и искам да споделя с вас как вярата в доброто от днес ми стана още по-голяма..Работя на каса, вчера без да се усетя съм взела на един човек с 800 лв. по-малко, и вечрта като не ми излязоха парите се смазах тотално.. Е милички този човек преди малко донесе парите с думите " Къде гледаш бе момиче?"Направо не можах да повярвам #Crazy..Sorry, че ви занимавам с недюкакски работи, ама просто искам да споделя щастието си... и нарасналата ми вяра в добрината у хората

Пожелавам на всички весл, много усмихнат и сваликилограмов ден ! Hug

# 238
Добро утро и от мен  Hug

Звездопадче, чакаме добри новини и да не забравиш да се похвалиш като станеш леля  Wink

Нуш, честита ти годинка   bouquet

Denni, ще чакаме снимки  Laughing, много искам да видя разликата, сигурно ще е голяма   bouquet

ТУНИ, нека те видим, все пак си единствен мъж тук  Wink

Снощи си приготвих Режимната  “пържена цаца”  Simple Smile. Много вкусна стана  Crazy. И за обяд имам още от нея  Laughing
Тази сутрин пък си направих едно кексче на микровълнова, този път стана (предния път не беше станал)  Joy
За довечера смятам да си направя ето това:
Фантастично телешко месо във фурна

•   телешко
•   черен пипер
•   девисил
•   джоджен
•   сол
•   много малко соев сос (да е без захар; имайте пред вид, че соевият сос по принцип е солен)
•   1 ч. чаша прясно мляко 0,1 %

Първо сварих телешкото месо в тенджера, после го нарязах на по-големи хапки и го сложих в йенска тенжера. Поръсих с черен пипер, девисил, джоджен, сол, сипах много малко соев сос за вкус, налях прясно мляко около 1ч. чаша и сипах и малко от бульончето, в което варих месото, покрих с капака и сложих във фурната да се пече за около 30 минутки.

Та искам и да попитам  Blush... тъй като нямам толкова голяма йенска тенджера (малка ми е), дали няма да стане в тава и отгоре да се затвори с фолио  newsm78 или пък в гювече  newsm78

Желая на всиииички ви мноооого минусчета   bouquet

# 239
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Аз още си седя 92 килограма и не мърдам Confused
Аз пък си седя около 80сетте вече три, четири месеца. Joy
Момичета, умирам от глад...ама такъв глад за първо , второ и трето, та ако може и четвърто.спрях си противозачатъчните и все си мисля, че е от тях.То вместо да ми се посъбере стомаха моят май се разшири от толкова ядене и водиери и сокове и т.н.Днес ще пробвам някаква супа, ама каква да я сглася в П дни и аз не знам...най-много да я изхвърля после.

Общи условия

Активация на акаунт