Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 751
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 240
  • Разград
Добро утро! Днес започвам трети ден сред вас. Тази сутрин канатара показва -0.5 кг от вчера. Засега чудесно. Обаче още не мога да си направя меню. Засега карам само на сухо, но не ми харесва особено много.
Честито на всички, които имат поводи за празнуване!   bouquet  bouquet  bouquet

, недей да губиш вяра в хората. Има и като мен, добрички!

# 241
Добро утро!
Драсвам само един ред в помощ на Кри. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259938 тук може да намерите сканирани статиите, излезли в някои вестници - интервюто с Дюкан и други. Тълкуването - всеки сам за себе си.
Лек и ползотворен ден  newsm51

# 242
Ами какво да ви кажа... с първата бременност качих 30 килограма и така и не успях да ги сваля всичките.Останаха ми едни 5 килограма основно около талията  Sad . Сега с втората бременност - отново 30. Лошото е, след раждането бях свалила доста, но заради кърменето си ги "наваксах". В момента съм 90, а целта ми е 65 / поне/Висока съм 1.68.Надявам се с ваша помощ да успея.  Praynig

# 243
  • Пловдив
За пореден път си мисля, че просто е излишно да се пише каквото и да е - тези, които се интересуват го знаят, а тези, които искат всичко наготово си питат, дори и да е написано с огромни букви и да им боде очите. Просто в началото на темата трябва да се пише "всеки да си яде каквото си иска и колкото си иска". И в темата да пише който си иска, защото като гледам хората, от които може да има голяма полза отдавна вече не пишат. Не че се учудвам де, напълно ги разбирам.

# 244
  wavey
Добро утро и от мен!
Успех в стриктното спазване на режима.

# 245
  • София-Младост
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Аз още си седя 92 килограма и не мърдам Confused
Аз пък си седя около 80сетте вече три, четири месеца. Joy
Момичета, умирам от глад...ама такъв глад за първо , второ и трето, та ако може и четвърто.спрях си противозачатъчните и все си мисля, че е от тях.То вместо да ми се посъбере стомаха моят май се разшири от толкова ядене и водиери и сокове и т.н.Днес ще пробвам някаква супа, ама каква да я сглася в П дни и аз не знам...най-много да я изхвърля после.
Аз така онзи ден бях пощуряла за супа...направих си пилешка, а може и шкембе, ако ядеш.

# 246
        Здравейте дюканчета !!! Аз се завърнах най после .... ще трябва доста да ви изчета , дано да намеря време !

На ВСИЧКИ прегръдки , целувки и поздрави за пводите които имат или които съм изпуснала!
  newsm51  newsm47   love001   smile3501

# 247
            ВЕЩИ, не се коси, всичко е загубено! smile3525
            ШУШИИИИИИИИИИИ къде изчезна бе душицо, да не си било  болничко, дано НЕ, филюдки   love001  love001

# 248
Здравейте   bouquet

Честито на всички с поводи   bouquet
Успех и стриктно спазване на режима на новите момичета   bouquet

Росчо  Hug , дано се размърдаш надясно по лентичката   bouquet

Мон, теб от кога те чакам да започнеш да сваляш, омръзна ми вече, айде почвай бе момиче  Hug , направи си супа от воденички или пилешко месо или пък от телешко шкембе, застрой я с яйце и прясно мляко или пък само с мляко, и ако си любител на шкембето може да я  овкусиш с оцет, чесън и лютичко - успех   bouquet

Искам да поздравя също и всички момичета, които показваха снимки последните дни, резултатите ви са страхотни, браво   bouquet

Петьофчето, сложила ли си рецептата за крем брюле в рецептите, ако не си , може ли да я сложиш заедно с подробностите, които написа, много ще съм ти благодарна.

Вчера се коментираше за пореден път, че сиренето не е разрешено, мда така е, но искам само да припомня, че беше публикувана рецепта за сирене от извара, направено чрез желиране, и мисля , че отзивите бяха много добри, така че ако на някой много му липсва може да си приготви.

Кри, какво ново при теб  Hug

Гушкам всички които познавам лично, защото ги чувствам много близки  Hug  Heart Eyes

Да разкажа малко за себе си, лятото започнах четвърта фаза, но поради ред причини не спазвах протеиновите дни редовно, и по-лошото не се хранех нормално за четвърта, а ненормално и спо-лошото с ненормална храна- резултата беше отвратителен - почти стигнах килограмите, с които започнах Дюкан (ще напиша за непознаващите ме, че свалих 7кг с Дюкан от които два килограма отгоре играеха на кантара в трета фаза и в началото на четвърта - все едно съм свалила 5кг) Взех се в ръце и започнах с три протеинови дни и схема 1/1, но това продължи само две седмици, тогава се провалих- получих силни болки в кръста и докато си мислех, че са бъбреци се стигна до зверски болки, ходене на невролог и диагноза дископатия от единия невролог и лумбално увреждане от другия невролог. Незнам от инжекциите ли, които ми биха или от лекарството което пих, но апетита ми беше по-голям отколкото при овулация и преди МЦ. Естествено с препоръчаното лечение за пазене на леглото и болката, заради която наистина спазвах препоръката първите 7дни ви става ясно, че не съм ходила да си пазарувам режимна храна, нито пък да си я готвя, едва успявах да скалъпя нещо за мъжа и детето, и в резултат на това се тъпчех с доста нережимни бързи храни. Сега съм почти добре с кръста, но все още не мога да вляза в ритъм да започна режима като хората (финансовата причина също е важна в случая).
Пиша всичко това, за да ви съобщя, че скоро ще вляза пак в редиците ви, защото бях станала 56кг, а сега поддържам 60кг и това не ми харесва. Ще пиша когато започна пак втора поправителна - надявам се да е скоро.

Целувам ви и ви обичам всички  Hug

# 249
  • София
Здравейте дюкянки "сектантки", и ти Тунингче!!!

Махна се едно килце, урааааа!!! Силвърфокс, явно си дърпала яко  smile3525 приближавам до заветната шестичка! При това вчера цял ден почти бях newsm55 , ама без прекъсване ....

Feelgood   Hug Давай да дебнем следващата тема пък дано .....

Нелсънче, блонди с блонди  Hug - я си карай третата по устав!!! Нали като не подаваш на организъмчето всичко позволено то ще си помисли, че е лишено завинаги и ще се изкуши да си го трупа?

Звездопад  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Татитчеее  Hug

Филюдченцееее Hug

Рошава ,  Hug браво на теб! нал знайш че лично тъ дебна!!!

Вещи, Кри Hug   202uu

Даниа, къде зачезна? И внимавай с кифлите, ей!

Моннн, направи си фалшива шкембе-чорба от пилешко филе вместо шкембе

# 250
  • Варна
В днешния ден се навършват 15 месеца, откак съм в Дюканския отбор  Crazy Оле майчице, а следващият месец ще бъде годината, откак приключих с втората фаза... Как минава времето. Айде почерпете се от мен  

newsm64  food010 cook

Feelgood, трогната съм, че си ме забелязала.  Hug Тя новата ми прическа е само подстриган бретон.  Wink

Zvezdopad, включвам се към палцестискането.  Hug

Розовото Goody, бях се затъжила за теб.  Heart Eyes

КатеДжин, радвах се на БейбиДол, защото само тя и Луси се бяха запитали "на глас" - в темата - къде съм се губила.  newsm78 Сега, за да не ми се сърдиш,  Heart Eyes Hug Party

Бермудез е сервирала кафенце,  Tired аз се почерпвам, че днес ми се спи ужасно много.

Бърди е забелязала нещо важно: "Не съм вярвала, че нещо толкова малко може да даде отражение, но - факт." Правилно!  Peace За съжаление е точно така, дори и в четвърта фаза.

Нуш - честита годинка, аз съм ти голям фен на тебе, знаеш!  Hug

Мдаааа, и Кри се питала как минава времето.  ooooh! И ний сме "пораснали" с по една година, ама не ни личи.  Sunglasses

Уау, Denni, невероятен успех! Честито и на теб!!!  Hug

Вече публикувам, а по-късно ще дочитам.  Hug Hug Hug

# 251
О! Дори! Поздрави!

# 252
  • Бургас
Здраейте и от мен момичета! Аз съм изключително изненадана от резултата само за 6 дни ...от 75.5кг миналия четвъртък днес кантара показа 72.4кг  #Crazy Не можах да повярвам и няколко пъти го местих из къщи и се мерих ... Mr. Green Не очаквах в трета олекотена фаза да се свалят толкова бързо ...

# 253
  • БУРГАС
Момичета помагайте пак мога ли да си сваря патешки сърчица като махна отгоре дето има малко мазничко.След вчерашния свински дроб вече за вс ще внимавам толкова ме беше яд че го оядох че май от яда свалих 400гр.Кантара днес ми показа -400гр.още.Лек и спорен ден на всички дюканки и дюканец.

# 254
Здравейте,момичета! Много ми е приятно да се "запозная" с вас и да ви кажа едно голямо БРАВО за волята ,която имате. Приемате ли нови попълнения...току що започнах и ще имам нужда от вашата помощ Simple Smile
здравей fruit , добре дошла при нас Hugне се отчайвай,на правилното място си, спазвай режима и сама ще се изненадаш от резултатите...виждам че имаш 3 слънчица-повод за радост,да са живи и здрави и да се реадват и те на резултатите на мама
виждам, че сте коментирали въпроса за плодовите млека,на мен комбинацията мляко с плод никога не ми е харесвала, но вчера видях нещо ново в Пикадили - плодови млека на Ehrmann , но вече с  0,1% мазнини, в различни плодови вкусове , но пише че има 4% плод, така че става за дамите, които вече са в 3та...
колкото до триците, аз пък ги приемах от първия ден на режима, винаги стриктно по 3 с.л. и съм доволна от постигнатия за момента резултат
рулцата от раци наистина имат доста въглехидрати в 100 гр продукт имаме 8,5 г протеини, 13,8гр въглехидрати, 2,2гр мазнини...ако ще се доверяваме 1:1 на книгата рулцата са режимни, няма ограничение в количеството, но аз лично за себе си , имайки предвид въглехидратите ги хапвам само в ПЗ дни
Denni честита ти месечинка Hugи какви резултати само....  bouquetи не ми се смей, ама виждайки, че мерките ти в началото са малко по-големи от моите сега, веднага се размечтах...след 6 мес, какво бих могла да постигна...блг  Hug
Туни , това че не мърдаш е добра новина, задържаш постигнатото...нали?
АЛА-Бала браво!  bouquet
 наистина е радостно, когато все още срещаме добри и честни хора,лошото е, че започнаха тези срещи и да ни учудват, и да ни впечетляват...поради рядкостта си...бъди  Laughing
tania2007 ,резултата е супер, ама разнообрази наистина менюто , да не ти писне съвсем и да се демотивираш...аз винаги съм обичала да готвя, само че вече рецептите са дюканизирани... Simple Smileопитвам да разнообразявам, че макар да съм месоядно, вече ми става лошо само от мисълта за ядене на месо...
Вещи, в началото на всеки път има въпроси...разбирaм, че доста от вас са се изморили да отговарят, но нали затова сме тук, да се опитаме да се подкрепяме...Нещата,които за мен са елементарни, за друг може да са страшно трудни и обратно...различни сме...ей това е ценното на форума, подкрепата, разбирането , добронамереността, не се ядосвай моля те Praynig...направила си и ще правиш много, има хора които имат нужда от съветите ти, както и такива , които може всичко да знаят, ама им липсваш, ей така по човешки...  bouquet
Lucie   видя лииии, че не е само първата страничка в темата, честит минус  bouquet
dorchester , забелязвам аз  Joyтакива променени и свежи, как да не ви забележа..
не ми цъфтят букетите... Sad

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 11:40 от feelgood

Общи условия

Активация на акаунт