Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 758
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Anita, ето какво пише на първа страница:
Цитат
V. Птиче месо
Всички птици са позволени, с изключение на птиците с плосък клюн- патицата и гъската, но при изричното условие да се консумират без кожата.
т.е. не яж патешки сърца.

Бачи   Hug

# 256
  • София
Хайде и от мен едно ЗДРАСТИ!

Lucie, оффф, знам, че е така ..... ШЪ сЪ старая! Карайте ми се честичко, явно имам нуждаHug

СлаБе, къде одиш кат' те нЕма?! Беше ли снощи на Тария? Щото аз не бЕх  smile3515 подарих си билета.

Тонитооооо26, що само се скатаваш?!

Irra, /, бравос!

ЦелИвки и гушки на всички и успешен и усмихнат ви ден!

ПП:
Нещо ме  цепи тиквата .............., а аз си мислех, че празна глава не боли.....

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 11:52 от nelsun

# 257
  • София
Здравейте момичета и момчета
сега видях мнеието ви за ролцата от раци  smile3511
а аз всяка вечер си ги пържех по едно пакетче на тиганчето  и ги хапвах като чипс докато ви чета или гледам тв  fight , но ще ги ограничавам.
та ще едно въпросе виждам ,че си подслаждате киселото мляко със степче , това значи ли че мога да си разтварям степче във вода и да го пия,
а още нещо да питам  Embarassed може ли да се пият разтворимите витамина суправит (те нали са няколко вида, и ако може кой от видовете им ) 
bouquet  bouquet  bouquet

# 258
          ДОРЧЕСТЕР - браво на теб, че не само си отслабнала, но и си задържала това което си постигнала. Моите най-сърдечни пожелания да си винаги така елегантна и усмихната! smile3501 smile3501  love001  love001

ЛЮСИ потайничка такава, а честито и на тебе килце надолу. Хм, съмнявам се МНОУ кът са видим налято ДЪЛ щъ са познаЙми!  Hug Hug Hug  bouquet

# 259
Едно бързо ЗДРАВЕЙТЕ от мен !!!
виждам ФУРАЖЕНИ страсти са се вихрели тези дни ....
абе девойки ... изкарайте месец два на режима организма и кантара сам ще ви покаже кое за вас е добре и кое зле ... аз установих още първи месец че от колата лайт задържам вода ...по късно установих че някой ден като 'намушкам" макар и малко пакетче ролца от раци и на другия ден съм с +500гр мин ... като Ори написа това за намалените количества на фуража ... започнах да слагам в 'импровизираната си бърза питка " 1,5 с.л трици и увеличих количеството на изварата ... вярно е че сега съм толкова изнервено-уморено-бясна че пия огромни количества кола и тъпча даже по една голяма опаковка ролца от раци в някой дни ..но си знам на следващия ден даже не стъпвам на кантара за да не се нервя ...
момичета искам да ви кажа РЕЖИМА Е ЕДИН НО ОРГАНИЗМИТЕ НИ СА РАЗЛИЧНИ ...погледнете аз за 8 месеца гътнах 30кила а други дами за 6 месеца 33 кг ( като имаме еднакви стартови кила ) ...въпроса е да се съобразяваме с личните си особености ... и дадености и най вече ТРЪПЕНИЕ му е майката ...
ХАЙДЕ ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН НА ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!

# 260
  • Варна
Lepidopteria, може да се пие Степче, Фрути, Болеро, но не и Танг.

Аз пиех Суправит актив в П дни, а в ПЗ - почивах.

ФилюдкеHug

# 261
 Joy Joy Joy.............ВЕЩИИИИИИИИИИ ...ти ми вдигна настроението за днес ...
преди малко кликнах на табличката ..и реших да видя с какви кила ме "водиш на отчет " .... и установи че КРАЙНАТА МИ ЦЕЛ ( според табличката) е 5 кг ..... сама се смея пред компютъра ..като се сетя че аз съм се родила 4,5 кг ...значи се боря да се подмладя с 44год и 7 месеца .... хубава цел ,....ако можеше и да я постигна ... малеееееее какво добро бебе ще съм ...

# 262
За пореден път си мисля, че просто е излишно да се пише каквото и да е - тези, които се интересуват го знаят, а тези, които искат всичко наготово си питат, дори и да е написано с огромни букви и да им боде очите. Просто в началото на темата трябва да се пише "всеки да си яде каквото си иска и колкото си иска". И в темата да пише който си иска, защото като гледам хората, от които може да има голяма полза отдавна вече не пишат. Не че се учудвам де, напълно ги разбирам.

Вещи, разбирам досадата на ветераните в тази тема, когато четат едни и същи въпроси. Това, което вие сте коментирали от самото начало на диетата многократно, за всички сега започващи е нещо ново и разбира се винаги изникват въпроси. Да, за вас може да има и доста тъпи въпроси, но в крайна сметка за тези, които ги задават са важни. Съдя по мен - предпочитам да задам тъп въпрос, но да не сгафя някъде само защото ме е било срам или защото някой ще каже, че видиш ли това е коментирано във всяка втора тема. А за някой надъхан по-острите нотки в даден пост може да го накарат никога повече да не пита. От както съм на режима, се опитвам да чета абсолютно всичко, което пишете, но нямам време да се връщам назад в темите. Прочетох много внимателно първа страничка няколко пъти, сайта с диетите и почти всички често задавани въпроси, но винаги има нещо, което ще изниква като въпрос. А това, че някой пита и после почва да оспорва отговорите  е съвсем отделен въпрос.     bouquet

В тази връзка да си лепна въпросчето - има рецепти за П дни с праз, има и рецепти с праз, в които е опоменато, че за П дни не трябва да се слага. Интересуваме кое е вярното. Благодаря предварително.

# 263
Здравейте приятели Simple Smile
След едноседмична борба с петото килце,най-сетне го преборих,че и шестото започнах. Wink
Откакто ям овесени трици с мляко сутрин ефектът е много по-бърз,а и те са доста вкусни за разлика от ужасните пшенични. Simple Smile

nush
Браво на теб!  bouquet
А песента е класика Flutter

# 264
Здравейте, сладурани   bouquet
Аз съм в застой, понеже очаквам МЦ.

Момичета, имам един въпрос - понеже в книгата пише, че диетата спомага за отстраняването само на мазнините, а не отпускане и на мускулите, интересува ме по-заслабналите чувстват ли се стегнати и особено бюста - надявам се да не увисва...

Имам и друг въпрос - след приключване на всички етапи от диетата добре ли е да си направи човек Вега-тест и да си продължи по него заедно със въпросния диетичен четвъртък?

# 265
 Hug

Да метна един цитат на шефа за плодовите кисели млека,пък всеки да си тълкува и практикува,както иска
Цитат
    От няколко години насам производителите на млечни продукти са пуснали на пазара ново поколение нискомаслени кисели млека с изкуствен подсладител и ароматизирани или обогатени с плодов пулп. Ако подсладителят и ароматизаторите са лишени от калорийна стойност, то плодовият пулп въвежда известно малко количество нежелателни въглехидрати. Но този недостатък напълно се компенсира от факта, че става дума за приятни храни, изпълняващи ролята на десерт, който подобрява общия вкус на приеманата храна.
     Така че подсладените млечни продукти са позволени, стига да са обезмаслени, защото съществуват и пълномаслени, безкрайно по-богати на мазнини и захари млека, които следва напълно да се изключат от диетата
     Плодовите обезмаслени млека са разрешени в умерени количества (по две на ден), но тези които искат да отслабнат светкавично, биха могли да ги избягват през първата ударна фаза.

Това пише в книгата!

# 266
Да разкажа малко за себе си, лятото започнах четвърта фаза, но поради ред причини не спазвах протеиновите дни редовно, и по-лошото не се хранех нормално за четвърта, а ненормално и спо-лошото с ненормална храна- резултата беше отвратителен - почти стигнах килограмите, с които започнах Дюкан (ще напиша за непознаващите ме, че свалих 7кг с Дюкан от които два килограма отгоре играеха на кантара в трета фаза и в началото на четвърта - все едно съм свалила 5кг) Взех се в ръце и започнах с три протеинови дни и схема 1/1, но това продължи само две седмици, тогава се провалих- получих силни болки в кръста и докато си мислех, че са бъбреци се стигна до зверски болки, ходене на невролог и диагноза дископатия от единия невролог и лумбално увреждане от другия невролог. Незнам от инжекциите ли, които ми биха или от лекарството което пих, но апетита ми беше по-голям отколкото при овулация и преди МЦ. Естествено с препоръчаното лечение за пазене на леглото и болката, заради която наистина спазвах препоръката първите 7дни ви става ясно, че не съм ходила да си пазарувам режимна храна, нито пък да си я готвя, едва успявах да скалъпя нещо за мъжа и детето, и в резултат на това се тъпчех с доста нережимни бързи храни. Сега съм почти добре с кръста, но все още не мога да вляза в ритъм да започна режима като хората (финансовата причина също е важна в случая).

И тук ми идва наум да питам - за каква ненормална и нережимна храна става въпрос? Нали в четвърта фаза ядеш всичко, което ти е на сърце и имаш до края на живота си по един протеинов ден в седмицата?

# 267
  • София
Филюдке,  Hug Hug Hugдай боже да не се познаем налятос (ама краставите магарета пред десет села се познават!) Ако не се познаем на лятната вседюканска среща ще носим знамена bg
Тинчето : къде ги четеш тези рецепти с праз?

# 268
   Луси, от сайта на дюканките. Дори съм си ги разпечатала та да ми е по-лесно. Дори после мога да погледна точно за кои рецепти става въпрос, че сега мъжа ми ме пъди от компютъра.    Crossing Arms

# 269
 Hug

Да метна един цитат на шефа за плодовите кисели млека,пък всеки да си тълкува и практикува,както иска
Цитат
    От няколко години насам производителите на млечни продукти са пуснали на пазара ново поколение нискомаслени кисели млека с изкуствен подсладител и ароматизирани или обогатени с плодов пулп. Ако подсладителят и ароматизаторите са лишени от калорийна стойност, то плодовият пулп въвежда известно малко количество нежелателни въглехидрати. Но този недостатък напълно се компенсира от факта, че става дума за приятни храни, изпълняващи ролята на десерт, който подобрява общия вкус на приеманата храна.
     Така че подсладените млечни продукти са позволени, стига да са обезмаслени, защото съществуват и пълномаслени, безкрайно по-богати на мазнини и захари млека, които следва напълно да се изключат от диетата
     Плодовите обезмаслени млека са разрешени в умерени количества (по две на ден), но тези които искат да отслабнат светкавично, биха могли да ги избягват през първата ударна фаза.

Това пише в книгата!

Общи условия

Активация на акаунт