Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 777
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 270
Добър ден и от мен!
При мен нещата горе долу са добре-поне за сега-борим се с прасчо Laughing.

Много гушки на всички момичета който си спомнят за мен - и на тия дето не ме помят пак. Hug

Нещо нямам мерак да пиша в темата, и подкрепям на 100% Вещи.
Ми едно и също, написано многократно се дъвче през 3 страници и най лошото е не че се дъвче нон стоп-ами все се намира някой да спори newsm78.

Е аз ли съм луда или -за какво питате изобщо???.

Тинчето за теб и всички останали, който си мислят че като минат в четвърта доживотна и почнат пак да се тъпчат с мазни и калорични храни и няма да качат-е няма такъв филм.

Ако ще и 3 П дни да се правят-тъпчеш ли се няма оправяне -това е положението.
Имаше един цитат-ама не помня на кой беше-Едни и същи грешки, водят до едни и същи последствия.

И още нещо-в сайта с рецептите се пускат доста добри неща и доста интерпретации свободни.
Ми мислете правилно , а не приемайте всичко за чиста монета.
П ден си е П ден-без зеленчуци-аз така го приемам и смея да твърдя че е така.
Никакви празове, корнишони и гъби и незнам си какво-дори като подправка

А накрая който-както иска да ми разбира поста , ама елементарни са нещата да му се невиди.

Дано не се засегне някой-нямам това за цел ни най -малко
Айде поздрави и целувки на всички. Hug

# 271
Tincheto 78 , отговарям ти веднага -  за моите разбирания нормалното хранене е закуска, обяд и вечеря с две леки междинни закуски. Но храната трябва да е както трябва и в нормални количества.
Да изядеш на закуска количество, което би ти стигнало за цял ден и да направиш същото пак по-късно в същия ден не е нормално хранене. Особено ако това което тъпчеш е хляб, баничка, кремвирши, лютеница, китайско или готова храна от щандовете в магазините или пък други пакетирани храни.
Не е нормално също да не ядеш цял ден и вечерта да се натъпкаш до преливане с горепосочените храни, че на всичкото отгоре и да чоплиш семки, да похапваш солети или да гризкаш зрънчо или бисквити пред телевизора докато си легнеш.
Това не са нормални храни, и това не е нормално хранене.
При такова хранене не можеш да задържиш килограмите с един протеинов четвъртък.

Можеш да го направиш ако се храниш нормално с нормална храна и понякога ядеш в нормално количество от онези неща дето ти душа иска. Ако правиш така, значи си вкарал прасето в кочината и си запазил килограмите до края на живота си и можеш да се надяваш, че на теб няма да ти се случи да имаш хормонални нарушения, стрес, претрупано ежедневие, липса на време и достатъчно пари, за да можеш винаги и по всяко време и на всяко място да контролираш храненето и килограмите си.
Това бяха моите мисли.

# 272
 Joy hahaha Joy doby80 ...е няма начин да свалиш 30кг ...и бюста ти да не тръгне да търси 'земното притегляне ".... ако килограмите ти за сваляне са до 10-12 кг ....няма проблем с бюста ( поне при мен беше така ... ама после ...тръгна гадината надолу ...все пак кожата не е от ластък ... иначе забелязах в дните на задържане ... някак кожата на другите места успява да се "прибере" ....

veneras .... 100% съм съгласна ... с теб

# 273
Joy hahaha Joy doby80 ...е няма начин да свалиш 30кг ...и бюста ти да не тръгне да търси 'земното притегляне ".... ако килограмите ти за сваляне са до 10-12 кг ....няма проблем с бюста ( поне при мен беше така ... ама после ...тръгна гадината надолу ...все пак кожата не е от ластък ... иначе забелязах в дните на задържане ... някак кожата на другите места успява да се "прибере" ....

Ами имам да свалям 6 кг. Дано не е фатално  Grinning

# 274

Ами имам да свалям 6 кг. Дано не е фатално  Grinning

а аз свалих 10 кг и бюстът ми доста се смали, но понеже никога не е бил голям не е виснал (нямам материал за висене :П )

# 275
Момичета, имам един въпрос - понеже в книгата пише, че диетата спомага за отстраняването само на мазнините, а не отпускане и на мускулите...
Само че бюстът се състои предимно от мазнини, ккави мускули...

# 276
  • Варна
А като заговорихте за това аз да попитам - мажете ли се с нещо за сягане, за целулит, за стрии?  Rolling Eyes С какво? Има ли ефект? Sorry, ако вече е обсъждано Embarassed  Hug

# 277
Моето мнение по отношение на гърдите е , че е по-добре да сме слаби, пък ако ще и с малки гърди ( сутиени с подплънки има достатъчно по магазините), отколкото да сме с големи цици и съответно големи задници.

# 278
  • Пловдив
Дори, честита ти кръгла месечинка!!! И цял живот никога повече нагоре!!!

Вещи, в началото на всеки път има въпроси...разбирaм, че доста от вас са се изморили да отговарят, но нали затова сме тук, да се опитаме да се подкрепяме...Нещата,които за мен са елементарни, за друг може да са страшно трудни и обратно...различни сме...ей това е ценното на форума, подкрепата, разбирането , добронамереността, не се ядосвай моля те Praynig...направила си и ще правиш много, има хора които имат нужда от съветите ти, както и такива , които може всичко да знаят, ама им липсваш, ей така по човешки...  bouquet

Вещи, разбирам досадата на ветераните в тази тема, когато четат едни и същи въпроси. Това, което вие сте коментирали от самото начало на диетата многократно, за всички сега започващи е нещо ново и разбира се винаги изникват въпроси. Да, за вас може да има и доста тъпи въпроси, но в крайна сметка за тези, които ги задават са важни. Съдя по мен - предпочитам да задам тъп въпрос, но да не сгафя някъде само защото ме е било срам или защото някой ще каже, че видиш ли това е коментирано във всяка втора тема.

Изобщо не става въпрос за досада или отегчение. Става въпрос за общоприетите правила при Дюкан - тези, които ги има на всяка първа страница на темата. Прословутите овесени ядки (трици ли са или напротив), броя на лъжиците на триците (ама защо пък точно така, ти коя си , че ще ми кажеш аз колко ще ям), може ли свинско  (ми то пише само че през ударната не може, никой не е казал, че през смесената е забранено), какво лошо има да се подслажда кафето с мед (всички знаем колко е вреден аспартама) , може ли царевица, картофи, грах и тиквени(слънчогледови) семки (че какво им има, нали растат като зеленчуци). Такива, очевидни неща, или написани , или на които можеш да си отговориш от обща култура. Или неща, за които е говорено на предната страница... или са коментирани през цялата тема, че и предната.

# 279
        Здравейте отново , наистина и аз не съм от ветераните в дюканстването , но съм напълно съгласна с мнението на veneras ! Някорко дни не ви бях чела и ми беше домъчняло много , но сега като пропрочетох назад и освен прекрасните снимкии навтъпилите промени нищо друго съществено не намирам , поне в тази тема няма заядливи елементи .... и така по този въпрос толкова!

Аз след дълго обикаляне из страната се завърнах и поне за сега успях да задържа нещата с грипа и не се разви до храничния бронхит , а съм само на етап неприятна хрема! В събота се видях с две страхотни дюканки мои приятелки , които са  постигнали страхотни резултати и много ме стимулираха , даже домакинята беше приготвила от нашите десерти , шунка и салатка! И така със споделения опит от една четвъртофазничка и като показа дрехите как и висят простооо ...... няма отказване , само на режимна храна , прасчо така се е кротнал , че даже не гъква!
      Много целувки на ВСИЧКИ    newsm51
    ФИЛЮДЧЕ , vesito5   love001  newsm51

# 280
Здравейте! Hug Hug
Днес отчитам падането на още едно кило. Вече достигнах килограмите според калкулатора, но мисля да се заинатя за още 2 кг.

doby80 - относно бюста, моя намаля и леко поувисна, но не драстично. Освен това кърменето и бременността си бяха казали тежката дума още преди да започна режима.

mar4ela5 , мазала съм се с кремове, но не редовно, а целулита изчезва по-скоро от спазването на режима, отколкото от кремовете, отпускане почти не се забелязва, в дните на задържане кожата се прибира.

Приятен ден и много усмивки ви пожелавам!  bouquet

# 281
doby80 .... 6 кг ...не ги коментирам даже ...ще ги смъкнеш от дупето ..няма да стигне до бюста

а относно смалени ..провиснали бюстове ...да ви кажа аз "професионалното си мнение ..... ДА ЖИВЕЕ АРМАТУРАТА и ТОПЛОИЗОЛАЦИЯТА ( демек банелите и подплънките на сутиените) .... мамка му ще ги санираме и бюстове ..колко му е
аз като бях с размер D ....сега съм между D и С .... най вече се кефя че свалих подгръдната обиколка на сутиените ...от 90-95 ...сега съм 80 .... 

# 282
Не се ядосвай,Вещи,ти нали си учителка,знаеш как е -има деца които разбират нещата от раз,и други които никога не успяват,е и големите сме такива,винаги ще има такива с въпроси,които идват от недостатъчната им информация по въпроса!

# 283
  • София
ха здравейте и от мен  Hug

сигур вече влизам в графата "стара и опитна" дюканка,  newsm78 щот от 2 месеца се подвизавам във форума и веч'  почна'х и аз да се нервя  #Cussing out
дори, бачи, вещи, кри, и всички други да не ви изреждам   bouquet направо не знам от де тез нерви кат корабни въжета кой месеци, кой години да повтаряте едно и също като развален грамофон.  smile3501 то верно на човек да му се отще всичко...

за тези, които не са разбрали, целта на съществуването на този форум е взаимоподкрепа и място за съвети как максимално близо да се придържаме към диетата на Дюкан във вида и от първата книга, с цел постигане на възможно най-бърз резултат. Цитати от нея има на прословутата първа страница. там пише, че всичко което не е разрешено е забранено! на всички ни се яде всичко, но колкото и да търсим под вола теле, няма да намерим.
Всяка от нас си има своите лични представи за разрешено и забранено, и според тях приготвя храната си, но истината е на ПЪРВА СТРАНИЦА. Какво мога да споделя за моите представи?
Дюкан е казал, че това което ядем трябва да е вкусно, така ще е по-лесно да издържим. затова всички подправки са не само разрешени но и препоръчителни, в това число всички видове лук и чесън, като подправка. А сега си помислете какво пише по готварските книги за подправките в рецептите? една ЩИПКА, две ЩИПКИ, ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА...и сами си отговорете дали и колко лук може да сложите на храната си в П ден.

усмихнат и отслабващ ден на всички  Hug

# 284
здравейте,момичета и момче! Hug
Честито на всички с минусчета!
София изглеждаш много добре    bouquet  
Дорчестър честита годишнина с Дюкан smile3525
Фруит добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт