Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 827
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Цоциии, радвам се че днес си на линия ... и отговаряш на всеки точно и ясно  bowuu миналата седмица помислих, че мъжът ти те е утрепал, щото му е писнало да ти готви ... даже питах и Татит така се стресна, че щеше да те търси по телефона, ама явно ти се е разминало hahaha

ДОРЧЕСТЪР - бравооооо, брависимо!!!!!

# 286
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте Дюканки-Сладуранки!
Да се похваля,днес ми е 3-ти ден и сам -1.300кг.  Party много се радвам
На мацките които ми отговориха а млякото  Hug

Tincheto 78 0.3% e прясното мляко,ама какво да се прави,като сме се заредили с 10 кутии
...........в петък ще си взема о.о%
Cote не съм в БГ и аз така мисля,че не би трябвало да ми пречи плодовото мляко,имайки в предвид че отговаря на диетата и една кофичка е 125гр.......
......но както каза Krikri ще изчака да мине ударния етап и тогава ще си позволя
Denni браво за успеха ти Flowers Rose
Успешен и отслабващ ден на всички newsm10с

# 287
  • сто акровата гора
Здравейте дами  Grinning Престраших се и аз да се присъединя към вас, то какво престрашаване де, каня се от отдавна, ама все нещо не се наканвам, ноооооооооо около мен различни хора постигнаха чудеса с Дюкан та ето ме и мен.
Имам да свалям 15 кг, и калкулатора на първа страница така каза  hahaha и този режим ми се вижда най удачен не само заради това че не се смятат калории и не се гладува, ами най вече заради факта че се запазват килограмите. Иначе просто е безмислено да се вкарвам в йо йо приключения.
Та така,  четох, съставих си план на действие и днес ми е първи ден от ударният етап, само се чудя дали да е 3 дни или 5  newsm78 ама ще пробвам, зависи как се чуствам. Лошото е че имам по принцип лениви черва и не знам няма ли да се усили този проблем, но като гледам триците помагат (ползвала съм ги и преди) а и във втора фаза може зеле, та се надявам да е наред всичко.
Ще питам ако има нещо неясно, за сега няма.  Hug

# 288
   ВЕНЕРАС,ти се появи бе,мацко....на 100%те подкрепям newsm10 newsm10 newsm10 Липсваш ни!!!

# 289
Joy hahaha Joy doby80 ...е няма начин да свалиш 30кг ...и бюста ти да не тръгне да търси 'земното притегляне ".... ако килограмите ти за сваляне са до 10-12 кг ....няма проблем с бюста ( поне при мен беше така ... ама после ...тръгна гадината надолу ...все пак кожата не е от ластък ... иначе забелязах в дните на задържане ... някак кожата на другите места успява да се "прибере" ....

Ами имам да свалям 6 кг. Дано не е фатално  Grinning

Аз за 8 месеца и минус 14 кг съм чашка и половина надолу.  Confused

# 290
Тинчето за теб и всички останали, който си мислят че като минат в четвърта доживотна и почнат пак да се тъпчат с мазни и калорични храни и няма да качат-е няма такъв филм.

Ако ще и 3 П дни да се правят-тъпчеш ли се няма оправяне -това е положението.
Имаше един цитат-ама не помня на кой беше-Едни и същи грешки, водят до едни и същи последствия.

Сори, ама аз да съм казала нещо за тъпчене (много гадна дума). А и какво означава изречението за четвърта фаза на първа страница? За мен лично означава, че мога да си изпека пилешки бутчета с картофи и разбира се да си сложа олио, че мога да си позволявам пици и спагети, шоколад (сори, че трябва да го напиша). Това означава ли тъпчене? Просто ми се сториха странни изразите "не се храня режимно", "не ям нормални храни" и то когато става въпрос за четвърта фаза. Ако диетата наистина е ефикасна, когато си в четвърти етап би трябвало да се храниш нормално (в нормални количества) и да не качваш килограмите три пъти по-бързо отколкото си ги свалил. Така разбирам аз четвърта фаза.

# 291
Бандааааа, привет!  bouquet
За всички тия, дето ме помнят!
И такаааа....
Сега....да се  изповядам.
С мойте слаби ангели....от известно време съм "почти" в Трета фаза. И то преди да съм достигнала желаното тегло. Това беше и причината да спра да пиша. За да не подведа някого. Не, че и преди съм писала кой знае колко. Казвам почти трета фаза....щото не знам как иначе да я нарека. Към всичко позволено във втора фаза прибавих плодове, сирене и кашкавал. Количествата не са нищо особено, но това са си забранени за Втора фаза храни. Не си позволявам нишестени, леща, ориз, картофи или пълнозърнест хляб. Не си позволявам и свинско. Килограмите задържам, но и не свалям. Равносметката ми дотук е -30кг за мен и -37кг за мАжо.Това е положението.
Така. ooooh!
Олекна ми.
Не исках да ви лъжа.
Чувствам се обаче прекрасно. Сякаш се задоволих с постигнатото и съм доволна в кожата си. Може и да не съм вече на Дюкан, но съм благодарна на него и на вас. Благодарна съм за възможността да тренирам волята си /макар накрая да се предадох/, благодарна съм за променените хранителни навици, благодарна съм за съветите ви, за милите думи, та даже и за протеиновите петъци Wink .
Обичам ви много Hug Hug Hug
Не спирам да ви чета.
И ако ми позволите, ще наминавам да се отчитам...но само ако позволите...

# 292
Тинчето за теб и всички останали, който си мислят че като минат в четвърта доживотна и почнат пак да се тъпчат с мазни и калорични храни и няма да качат-е няма такъв филм.

Ако ще и 3 П дни да се правят-тъпчеш ли се няма оправяне -това е положението.
Имаше един цитат-ама не помня на кой беше-Едни и същи грешки, водят до едни и същи последствия.

Сори, ама аз да съм казала нещо за тъпчене (много гадна дума). А и какво означава изречението за четвърта фаза на първа страница? За мен лично означава, че мога да си изпека пилешки бутчета с картофи и разбира се да си сложа олио, че мога да си позволявам пици и спагети, шоколад (сори, че трябва да го напиша). Това означава ли тъпчене? Просто ми се сториха странни изразите "не се храня режимно", "не ям нормални храни" и то когато става въпрос за четвърта фаза. Ако диетата наистина е ефикасна, когато си в четвърти етап би трябвало да се храниш нормално (в нормални количества) и да не качваш килограмите три пъти по-бързо отколкото си ги свалил. Така разбирам аз четвърта фаза.

аз мисля че основният принцип в четвърта е УМЕРЕНОСТ на КОЛИЧЕСТВАТА на тази храни, които избягваме. Под умереност имам предвид стандартни порции и по-малко мазнини.
Момичетата искаха да кажат, че повечето от нас са на режима на Дюкан защото не са се хранили умерено (=нормално). Аз например е имало дни в които съм изяждала цял един огромен шоколад на милка от 300 или 500 грама (не помня точната разфасовка). Имало е дни в които съм се изхранвала само с шоколад, кроасани и пържени яйца - неща, които сега не ям заради режима, но след като приключа с режима, ако отново се храня така - пак ще напълнея.
мисля, че идеята  на четвърта фаза е ясна- възпитание на начина ни на хранене. Мазните и шоколадови изделия би трябвало да са изключение, а не ежедневие.

# 293
Lucie ........ hahaha Joy hahaha............как ще ме убие домашния любимец ...и то за готвене ........ че той за 21 години съвместен живот ...ако ще ме е трепал отдавана да я е свършил ...даже наскоро се беше сетил че ако се е сетил да ми "види сметката още първата година " ...сега вече са щели да го пуснат от затвора с примерно поведение и излежана присъда ... а сега да я върши тази работа ..късничко му било" .... пък като го гледам ...май го избива на стари години на мазохизъм - почва да му харесва готвенето ...
само мрънка още срещу гладенето ... иначе и с простирането е свикнал вече.... но аз съм НЕПОПРАВИМ ОПТИМИСТ и ИНАТ ... и вярвам че скоро ще почне да се "кефи " и на гладенето ( абе гадина ..глади но не ще да се усмихва и да си подсвирква весели мелодиики докато го прави )
ГОРДААААААА ...как бе душо да не си на Дюкан ... и аз мисля в началото да откарам поне месец два като включа само плодове ...зеленчуци на воля и сирене и кашкавал в ограничени количества ...пък ориз картофи макарони ...да почакат .... а и ти с -30кг ...стана гадже за милиони

# 294
Ми какво да ти кажа.Нещата за мен са такива колкото и гадно да звучи.

Човек за да изглежда добре трябва да ограничава имено тези храни пици и спагети, шоколад , тестяно от сорта на баници , кифли и така нататък.

Да четвърта фаза би трябвало да можем да ядем всичко , и само с 1 П ден  нещата да са ок-но като гледам  мацките минали и в четвърта и изтървали фронта с завръщане на старите навици на хранене-резултата е налице.

Няма начин , не се заблуждавайте режим -значи начина на хранене за цял  живот, а не някаква диета за 2-3 5 месеца и айде пак по старому.

Не няма да качиш кг по бързо от колкото си го свалила, но започнеш ли да се храниш по стария начин-който те е довел до това да имаш нужда да отслабнеш- натам ще тръгнеш неминуемо.

Четвърта фаза за мен  означава-ядене на месо, мляко, яйца,сирене, плодове, зеленчуци, ядки,  алкохол по малко, риба, пълнозърнест хляб -2-3 филии на ден, готвени неща разбира се, но не плуващи в мазнина. Всеки ден, а не по схема с единствено 1 П ден и триците до живот.

Пиците, спагетите, баниците, полуфабрикатите, дюнери,ит.н., вафли, кроасани и прочие-за мен за ненормалната храна.

Но пак казвам това си е мое мнение, всеки да прави каквото си ще. Peace

# 295
Lady Frost link каква сапунка гкледаш?
софия мн добре изглеждаш  Peace може ли да пуснеш линка с рецептите, че този който иси дала не работи Hug
светленце невероятно лъчезарна си   bouquet
нуш,дени честито и  цял живот да се гордеете с остижението си и да му се радвате!
Цоци бях забравила колко ме разсмиват твоите постове.  yes  Моля те вясвай се по-честичко да расейваш заоблачаването в темата!  newsm51
carmelina хи4 не се коси за 0,3% мляко. Към 1л 0,3% мляко добави около 300мл вода  и вече ще си имаш около 1,300л 0,1% прясно мляко Wink За плодовите млека по 0,1% внимавай, защото много от тях съдържат мн захар или мн въглехидрати.  Peace
Горда много се радвам че ни информираш какво става с теб( наскоро се сетих за теб, 4е не си писала скоро) и е време да ни се покажеш с някоя нова блузка, предполагамм, че вече си попълнила гардеробва си с още мн нови такива  Wink

# 296
  • Варна
Дорчестър честита годишнина с Дюкан smile3525
Мерси, ама говорим за година и четвърт.  Joy Вещи, Луси  Hug

Тинчето, дали можеш малко да смекчиш тона, а? Нищо лично Peace

За храненето в четвърта фаза не сме коментирали много,  но аз например имам вече затвърдена представа.

Какво се случва с дюканстващата душа? Определяме цел, стискаме зъби и за някакви месеци я достигаме. През това време знаем, че временно са ни забранени някои продукти и като затворим очи, си представяме Онази Галавечеря, когато ще налапаме ... едикакво си, мечтано. По-разумните вече са разбрали, че трета фаза изобщо не е никакъв кеф. Ама никакъв. По-ограничаваща и тежка е от втора, а и по-дълга. Е, значи стискаме зъби до лелеяната четвърта фаза. Тогава ще може всичко... ?!?!?

Да, ама не.

Стискането на зъбите не бива да доведе до това, в четвърта да се нахвърлим върху всичко, за което сме се затъжили. Да, то е вече позволено, но... УМНАТА, ВНИМАТЕЛНО, С МЯРКА.... т.е. ограниченията вече трябва да си ги налагаме сами; за тях няма правила, дози и часове, а са нещо, което се подразбира.

От всичките ми писаници, дано става ясно нещо. Основното, което исках да кажа, е: Не чакайте четвърта фаза с идеята да започнете тъпкане с калорична храна. Мислете за трета фаза като за постоянен начин на живот. Това е. Просто в четвърта може още малко.

# 297

Венерас, точно за това говорех  Hug

Дорче, по-добре не знам дали можеше да го кажеш  Hug

# 298
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost link каква сапунка гкледаш?

"Анатомията на Грей". Снощи пуснаха втори сезон по Фоксо. Много се кефя, щото много го харесвам тоя сериал. Аз нали съм маниачка на сериалки!  Crazy Бетер съм бабите, нищо че баш сапунки не гледам...

Иначе аз съм още 200 грамчета надолу и съм много доволна!  Wink

Ух, ама и малкия днеска пак ми лази по нервите!  Confused

Дорчестър, Нуш, честити ви Дюкански поводи!

Вещи, мерси, че си ме добавила във файла на първа страница!   bouquet Все се канех да те помоля и все забравях...

Ох, айде, отлитам, че малкия дзвер се събуди!  baby_neutral

# 299
Браво Варненки , днес явно е вашият ден   Heart Eyes
Нуш , честита годишнина с режима и нас , слизай по-честичко от балкончето , липсваш newsm51
Денни , страхотни резултати , само за 6 месеца , браво smile3521 smile3501
Доре , честити 15 месеца Дюканстване , ти беше и  още си един от моите стимули в режима (правилно си взела решение - дерзай) newsm51
Росчо , ти имаш достатъчно търпение и воля , доказала си го , ще пребориш и това задържане , сигурна съм , че до дни ще ни се похвалиш с минусче Peace newsm51
Светлат , очакваме те скоро в редиците , но първо оздравявай  bouquet

Аз съм на мнение , че четвърта фаза (ДОЖИВОТНА) е фазата на нашият разум , така че умната момичета , да не пропиляваме това което сме постигнали и от което се гордеем . Peace

Общи условия

Активация на акаунт