Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 862
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 300
Момичета , благодаря ви за посрещането... Simple Smile

# 301
  • София
Тинчето 78, цялата идея на този режим е да се научим да се храним!!! правилно !!!

Това не е някаква диетка, която чакаме с нетърпение да свърши, че да си подхванем отново баниците и шоколадите... Правилно казва Венерас - нема такъв филм!!! Или поне за тези, които сме склонни да пълнеем.

С риск да се повторя, ще ти припомня, че книгата на Дюкан (зелената) се казва в оригинал JE NE SAIS PAS MAIGRIR, което буквално значи НЕ ЗНАМ КАК ДА ОТСЛАБНА. А капанчето "завинаги" са си го турнали от издателство Колибри за да ни зарибят нас (за което съм им благодарна де, поне в този случай).

В самата книга много ясно е казано, че всяка диета се проваля (ако се върнеш към старите навици) след първите 3 месеца от приключването и ...

Е аз отивам малко по-далеч, защото четох че трайното отслабване е след минимум 3 години задържане на едно и също тегло. Т.е битката предстои и продължава дъъъълго.

От личен опит ще ти потвърдя, че с най-различни диети може би 10 пъти съм сваляла 5, качвала 10, сваляла 12, качвала 20 докато се докарах на 92...
Този път няма да стане! Защото Дюкан ме научи "не да се ограничавам от храна, а за избирам разумната храна"
В това според мен е смисъла и МНОГО Е ВАЖНО ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ, защото сте по-млади! А не като мен да си казвате на 50 години "по-добре късно отколкото никога", защото ще сте пропилели като мен в комплекси най-хубавите години от живота...

Желая ви успех, и много ми се иска да разберете точно какво имам пред вид!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

Ето Венерас и Дорчестър потвърдили моята теза, докато пишех!  bouquet

# 302
  • София
ДОРЧЕ, ВЕНЕРАС   newsm20 ОГРОМЕН СТИМУЛ СТЕ МИ, МОМИЧЕТА! Когато понякога мотивацията ми леееекичко тръгне надолу - гледам вашите снимки /едната с късата рокличка, другата с бялото панталонче/.   newsm78 А третата си е наистина страшничка.......

ГОРДА,  и ти! newsm10

# 303
Ау темата днес е страхотна. Много се радвам когато някой минал по целия път намине и ни посъветва
veneras, svetlat, dorchester, Горда  благодаря ви   bouquet

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 14:52 от cote

# 304
На всички мадами /да не изброявам поименно, че ще пропусна някой Embarassed/
 newsm53 hug smile3525

# 305
"не да се ограничавам от храна, а за избирам разумната храна"
Ей това много ми хареса   bouquet
Абсолютно ви подкрепям момичета: Луси, Венерас, Дори..
До същите изводи стигнах и аз... режим за цял живот. Разбира се, че през 4 фаза може да си хапвам пица, спагети, шоколад, сладолед и др. подобни, но да кажем веднъж в месеца. През другото време - разумна храна. Това е разковничето за мен.

# 306
Някой беше споменал за зеления чай и стимулиране на метаболизма. Искам да попитам какъв точно пие, определена марка като Сание или обикновен зелен чай в пакетчета или пък са хапчета?

# 307
  • София
Тинаина, не съм писала аз за зеления чай, но специално за "Сание" /той не съдържа само зелен чай, а и още няколко неща/ - държа да кажа от личен опит, че организма привиква към него и след известно време няма никакъв ефект. Спрях го в началото на режима. С изключение на първите, може би 7-8 дена, триците са ми предостатъчни.
По принцип съм чела за зеления чай /имам предвид в чист вариант/, че е много полезен, но не мога да кажа дали има привикване към него.

# 308
  • Пловдив
Добър ден, добри хора!  Mr. Green

Леля съм!!!  newsm07

Най-после днес къмто 11 часа се излюпи пиленцето на леля - девойка, 4 кг, 54 см.
Името не е изяснено все още, но най-вероятно ще е Катрин или Катерина.
Като го видях малкото шушулче, колената ми омекнаха, много мила муцунка и едно сладко 'уаа' каза... разтопих се. Blush

Много съм щастлива, иска ми се света да преобърна за да зарадвам всички ви някак... Hug
И тъй като това е мааалко трудно осъществимо физически, ще ви черпя виртуално тука с мръви Heart Eyes

Поздрави на всички и много ви благодаря за палцестискането и добрите думи...   bouquet Hug Heart Eyes

# 309
  • Варна
Zvezdopad, честотоооооо! Да ви е здрава малката кукла и многоооооо да ви радва!!!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:22 от mar4ela5

# 310
Честита племеница на zvezdopad   bouquet Да расте здрава,умна  и красива! babydust7

# 311
Zvezdopad, честито   bouquet  Да ви е жива и здрава, да ви носи радост и гордост! И при първа възможност много да я нацелуваш!!!

# 312
zvezdopad , честитооооо да ти е жива и здрава племенницата и да ви дарява с много усмивки !!!   1stroller Two Hearts

# 313
Да наистина тона тук много често не е доброжелателен!И това никак не е мотивиращо!А трябва да има надежда, оптимизъм...И всеки без страх да си задава въпросите!Ама това е само един форум!?Ами сложете изпитен тест за право на регистриране във този форум!Още малко и ще ни вкарате в категории-начинаещи,напреднали,супер напреднали...! И Вещи да не изпада в яростна паника- не може да е в състояние да отговаря на всеки!Може обобщено да приключи деня с изводите си-така ще бъде по освободена и спокойна!Съветвам я по-спокойно да оставя обсъждането и спора да вървят с естественото си развитие.Зная че се чувства отговорна но и невъзможно да контролираш в такава строга дисциплина!Вещи не се впрягай!Много си ни нужда!
Естествено че се задават разтревожени въпроси за триците нали установихме противоречието!Ами всеки сам за себе си да реши как да продължи във втора фаза с две или три лъжици!И с три отслабвахме успешно!Споко!Надявам се сега да не съм разсърдила много хора!Вярвам в нашия общ успех! newsm51 newsm10

# 314
  • ул. "Мечтание"
Честито, Звездопад!!! Супер новини!  bouquet

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 16:14 от Lady Frost

Общи условия

Активация на акаунт