Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 863
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, бих искала да ви помоля да ми дадете рецептата на кекса, който използвате за блат за торти. Мнооооого благодаря предварително, защото изчетох може би всичките ви рецепти за кексове, но сигурно има някоя рецепта, с която става най-готино. Другия ми въпрос, четох за Дюканската нутела - тя така сурова ли се яде???
И да ви споделя нещо смешно - вече от 2 месеца съм на този режим и се меря всяка сутрин. Вкъщи имам обикновен стар кантар. Откакто меренето заема важна част от моя живот  Wink, ме осени идея да си купя нов и много умен кантар , само че безумно ме е страх, че новия ще покаже нещо съвсем различно от стария, а аз така си харесвам цифрите, които виждам сега  Laughing

# 316
И да ви споделя нещо смешно - вече от 2 месеца съм на този режим и се меря всяка сутрин. Вкъщи имам обикновен стар кантар. Откакто меренето заема важна част от моя живот  Wink, ме осени идея да си купя нов и много умен кантар , само че безумно ме е страх, че новия ще покаже нещо съвсем различно от стария, а аз така си харесвам цифрите, които виждам сега  Laughing

Пробвай го в магазина и ако те устройват цифрите го взимай, ако не- недей  Joy

# 317
  Звездопад, много хубава новина. Да е жива и здрава малката принцеса и да носи много усмивки на мам, тате, леля и всички около нея.

Тинчето, дали можеш малко да смекчиш тона, а? Нищо лично Peace

Честно казано не виждам да съм нагрубила, обидила или да съм се държала остро с някой. Ако съм пропуснала моля те да ме цитираш, за да се извиня на човека към когото съм се обърнала.

Луси, това ми е пределно ясно. Всичко, което си написала е абсолютно вярно. Просто в първия момент се шокирах от поста, който цитирах за въпросната четвърта фаза и затова попитах, но вече съжалявам за това. В един момент се оказа, че се прави от мухата слон.

# 318
  • Бургас
Честито на новата леля, много да помага!
Когато започвах режима на Дюкан си мислех-леле,колко ограничен избор на продукти и храни,как ще издържа без баница и шоколад?
Но рецептите са толкова много и сполучливи,че просто само време и финанси са нужни и може да си изкараш така цял живот.А и организма свиква с този начин на хранене,нямам нужда от тестени неща и сладкиши.Правя си вариантите от разрешени продукти.В къщи вече предпочитат дюканска пица,крем какао с подсладител ,кисело мляко с нисък процент масленост.Без да ги принуждавам,винаги има и нережимни храни.

# 319
Здравейте момичета. От известно време не съм писала, но ви чета редовно. Искам да споделя следното и да ви попитам какво мислите. До момента с Дюкан и 20 дневно плодуване малко преди него от 08.05.2008г до сега съм свалила около 28-29кг. Миналата седмица имах рожден ден и на празненството се бяхме събрали приятели и роднини около 20 души. Получих супер комплименти от всички разбира се, но дали защото с някой от тях не се бях виждала от преди режима или поради друга причина част от хората все ми повтаряха "стига толкова, така си добре, това е достатъчно". Както ще видите от линийката ми, която отивам след малко да оправя съм на 2 кг. от поставената цел (както ми я пресмята калкулатора на Дюкан). Преди да забременея - т.е. преди почти 7,5г. бях в порядъка на 60-65кг., а сега се стремя към 68. Мислите ли, че тези хора са забравили как съм изглеждала преди 7-8 години и ме помнят само с качените 30 кг. отгоре след раждането на двете ми дечица? Това ли е причината наред с комплиментите да чувам и упреци относно желанието ми да отслабна още малко и приказките, които изслушах за това колко е вреден този режим (главно от приятелки, които не съм виждала, а само сме се чували по телефона през последната година). Извинявам се ако ви отегчих с поста си, но наистина ме интересува мнението ви.

# 320
Тинчето никой не иска да те обиди-напротив.

Даваме мнения за по истинска представа за нещата след 'финала' на режима-защото за мен финал няма-до живот си е, ако искам еда изглеждаме готини мацки.

Мен ме обижда единствено това , че се искат съвети, дават се такива а в последствие почват едни заяждания едва ли не коя си ти че ще ми казваш-пише еди къде си , еди какво си. и стават безмислени спорове.

Всички сме питали , отговаря ли са ми понякога, понякога не-но никой не е длъжен да го прави.

Аз лично бях прочела всичко по въпроса преди да почна, но се вслушвах в съветите на преминалите вече по този път.

Дето се вика питах патило, а не старило, защото между книгите наистина има противоречия, но изпиталите го знаят най- добре./поне това си е мое мнение/.

Успех ти пожелавам на теб и на всички в борбата с килата hahaha/даже и рима докарах/.

# 321
Здравейте момичета. От известно време не съм писала, но ви чета редовно. Искам да споделя следното и да ви попитам какво мислите. До момента с Дюкан и 20 дневно плодуване малко преди него от 08.05.2008г до сега съм свалила около 28-29кг. Миналата седмица имах рожден ден и на празненството се бяхме събрали приятели и роднини около 20 души. Получих супер комплименти от всички разбира се, но дали защото с някой от тях не се бях виждала от преди режима или поради друга причина част от хората все ми повтаряха "стига толкова, така си добре, това е достатъчно". Както ще видите от линийката ми, която отивам след малко да оправя съм на 2 кг. от поставената цел (както ми я пресмята калкулатора на Дюкан). Преди да забременея - т.е. преди почти 7,5г. бях в порядъка на 60-65кг., а сега се стремя към 68. Мислите ли, че тези хора са забравили как съм изглеждала преди 7-8 години и ме помнят само с качените 30 кг. отгоре след раждането на двете ми дечица? Това ли е причината наред с комплиментите да чувам и упреци относно желанието ми да отслабна още малко и приказките, които изслушах за това колко е вреден този режим (главно от приятелки, които не съм виждала, а само сме се чували по телефона през последната година). Извинявам се ако ви отегчих с поста си, но наистина ме интересува мнението ви.

Я си следвай целта и хич не ги слушай, на мен ми бяха проглушили ушите да спирам, особено майка ми, вредно било, стигат ми 5-6 кг., а целта ми беше 11. Аз обаче съм супер упорита и не се поддавам толкова лесно, та съвета ми е изкарай си 2ра фаза до заветната цел и после скачай смело в 3та  Peace
Също така,  имай предвид, че тези 2 кг. може и по-трудно да ги свалиш, поне при мен последните 2 ги мъчих цял месец.

# 322
Tinaina ,аз бях писала преди време за зеленият чай и способността му да засилва метаболизма - тъй като съм му голям почитатател и съм изчела бая неща мисля,че е така и при мен действа...спра ли да пия - задържам ,почна ли с литър на ден - кантарев е добър...
 Колкото до марката мисля,че няма значение...тъй като съм зависима си купувам разни по екзотични смески,което обаче не е задължително...последният,който пия е с джинджифил и лимонена трева - страхотен е
Хубав ден имайте момичета и Туни !

# 323
   Надявам се да не съм засегнала някого. Може постовете ми да изглеждат малко остри, но предполагам е, защото и на мен някои ми се видяха такива. Далеч съм от мисълта да споря или да не приемам отговорите на зададените ми въпроси.     bouquet

# 324
честито за бебока на звездопад-много да му се радвате и да е живо и здраво Hug
Тинчето и твоя бебок е бонбон Hug

# 325
честито за бебока на звездопад-много да му се радвате и да е живо и здраво Hug
Тинчето и твоя бебок е бонбон Hug

Благодаря ти. Чакаме да ни порасне косичка та да се разкрасяваме с панделки вече.    Laughing

# 326
Видях че коментирате плодовите млека и по точно тези на екскуиза. Значи преди време си бях купила точно от тях в Билла Peace. И да си призная не ми се стори най- режимното млекце, така че не повторих Mr. Green
nush честит ти Дюкански рожден ден, пожелавам ти вечна красота и постоянство
Denni Честито ти полугодие  bouquet, постигнала си завидни резултати smile3501 (особено в ханша Cry) Hug
ros4o побут ritnik малко грубо, но пък от сърце Joy Hug
monnnn хаиде и на теб ГОЛЯМООО побут, че 3-4месеца  чакане ooooh!  ritnik
Кри днес по обяд да си била до супера с кучето newsm78 или моя бебок налетя на нечие чуждо hahaha. И хайде да  lalalala Hug
Дори лелеее 15м.  smile3555 smile3501
baci къде ти офейка линийката newsm78

# 327
Благодаря момичета за поздравленията  Laughing  bouquet

Krische Честит рожден ден с пожелание ти и малката ти отслабваща госпожица да постигните желанията си.  Grinning

Звездопад честито лельооооооооо  bouquet

# 328
За пореден път си мисля, че просто е излишно да се пише каквото и да е - тези, които се интересуват го знаят, а тези, които искат всичко наготово си питат, дори и да е написано с огромни букви и да им боде очите. Просто в началото на темата трябва да се пише "всеки да си яде каквото си иска и колкото си иска". И в темата да пише който си иска, защото като гледам хората, от които може да има голяма полза отдавна вече не пишат. Не че се учудвам де, напълно ги разбирам.
Тук стана като в някакъв концлагер. Новите не трябва да питат, не трябва да отговарят на въпроси, въпреки че преди това са погледнали в книгата.
Чудя се колко месеца трябва да е човек на режима, за да не се брои за нов. Хубаво ще е и това да се упомене на първа страница.

# 329
  • София
Звездопадче,, да ви е жива и здрава бебонката мноооого да ви радва! Да я цункаш и от нас, че гледай колко добри феи сме се събрали ..... и един магьосник!

Аnce, и при мен бяха така нещата. Особено майка ми още на половината килограми, които свалих започна да ме навива да спирам. Разбирам я, защото е родител и наистина е много грижовна, но пък аз съм си инат и постигнах това, към което се стремях /даже с малки корекции/.

Общи условия

Активация на акаунт