Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 865
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 330
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Звездопадчееееееееее newsm51 newsm44  hug
Ех, че голяма момааааа! Чакаме снимчици!

В_и_В_и - тебе пък кой ти е казал нещо бре?! Стига вече сте изкривявали нещата!

Не е въпросът в това да не се пита! Въпросът е в това да се питат нормални въпроси!  smile3514

Ако не може плодове, значи не може плодови сокове, млека и прочие!
Ако е разрешен Степ - дали ще го разтвориш във вода или мляко - каква е разликата?
Ако е забранено патешко, едва ли са разрешени патешки дреболии!

Тези неща са ясно написани в книгата, на първа страница и в блога! Какво има тоолкова сложно!?!?! Никой не се нерви на въпроси, които нямат ясен отговор. Ами нормално е хората да са изнервени. Аз съм от 7 месеца в тая тема, че ми идва да вия! А какво до говорим за хората, които я списват с години! Ами - помислете малко логично и после питайте!

И ми се ще да препоръчам на всички - ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА.

Аз работя много интензивна работа, пиша докторат, организирам си сватбата съвсем сама, а пък имах време да я прочета. Тук има хора с по три деца и работещи! И те са я прочели, че са ви и длъжни да ви отговарят на секви глупости! Ами прочетете и вие!!!
Много ме е яд на това - ами нямам време! Това е начало на нов етап в живота - нов режим на хранене за цял живот, а не диета! Книгата освен всичко друго е и много мотивираща, тъй като чсно обяснява процеса и резлутатите, задържането и т.н. За всеки ще е полезно да я прочете!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 17:09 от Tatitt

# 331
айдее пак наново smile3505

# 332
Аз пък никога не съм усетила това с "новите"

Още в началото споделих какво ми е било менюто през деня. Тогава зеленкото ми отговори, малко карайки се, как трябва всъщност да бъде. И съм й много благодарна, защото се стреснах и започнах да закусвам. А в началото доста се противих.

Благодарна съм на "старите", защото ме побутнаха в правилната посока. Книгата съм я чела 200 пъти, но опита е нещо съвсем друго.
Не съм седнала да питам, какви трици, от къде, какво мляко, ама може ли култура, ама не може ли.

Ох, много бързам и така го нахвърлях, извинете!

Честито на лелята!

# 333
Здравейте момичета. От известно време не съм писала, но ви чета редовно. Искам да споделя следното и да ви попитам какво мислите. До момента с Дюкан и 20 дневно плодуване малко преди него от 08.05.2008г до сега съм свалила около 28-29кг. Миналата седмица имах рожден ден и на празненството се бяхме събрали приятели и роднини около 20 души. Получих супер комплименти от всички разбира се, но дали защото с някой от тях не се бях виждала от преди режима или поради друга причина част от хората все ми повтаряха "стига толкова, така си добре, това е достатъчно". Както ще видите от линийката ми, която отивам след малко да оправя съм на 2 кг. от поставената цел (както ми я пресмята калкулатора на Дюкан). Преди да забременея - т.е. преди почти 7,5г. бях в порядъка на 60-65кг., а сега се стремя към 68. Мислите ли, че тези хора са забравили как съм изглеждала преди 7-8 години и ме помнят само с качените 30 кг. отгоре след раждането на двете ми дечица? Това ли е причината наред с комплиментите да чувам и упреци относно желанието ми да отслабна още малко и приказките, които изслушах за това колко е вреден този режим (главно от приятелки, които не съм виждала, а само сме се чували по телефона през последната година). Извинявам се ако ви отегчих с поста си, но наистина ме интересува мнението ви.
Ти чувстваш ли се увредена от режима? Не , нали. Давай напред- свали и тези две кила.
И аз се наслушах на приказки от сорта на тези колко е вреден този режим и то все от хора , които нямат воля за нищо и само се оплакват че са дебели , а всъщност не педприемат нищо , за да променят това.
Аз пък искам да се увредя ама толкова много да се повредя че да стана 53 кг.

Честито на лелята. Звездопад да е живо и здраво бебчето, сестра ти също и да си го гледа с голяма любов.

# 334
  • ул. "Мечтание"
Абе не виждам защо тия безкрайни фермани с обяснения се изливат... Като има тъпи въпроси, просто не отговаряйте и толкова! Като се сърдят, че не им отговаряте, както беше преди известно време, пак си трайте и това е...
ignore2 Мисля, че това е далеч по-лесно! Ама нервите са си ваши де, та сами си решавате какво да ги правите!  Mr. Green

# 335
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Lady Frost - щот 30 пъти игнорваш и на 31-ия си изпускаш нервите!  Rolling Eyes
Ама.......... си права де!  Mr. Green По принцип тъй е редно!

# 336
Честито на Звездопад,да и е жива и здрава племенницата  bouquet
Да се похвля аз днес какво сготвих стана мноооого добре най-вкусното режимно което съм готвила Mr. Green
Телешки кюфтета фрикасеи телешки гнезда с яйцаЗа първи път си купих телешко и ми го смляха пред мен,определено ще купувам и за в бъдеще.
С благодарности към nalsun-че Hug

# 337
  • София
Здравейте на всички! От почти 5 месеца съм Дюканка за сега не съм имала никакви проблеми, но от две-три седмици ужасно много ми пада косата. Някой има ли такъв проблем? Какво ще ме посъветвате?

# 338
  • ул. "Мечтание"
Tatitt, на мен ми се получава доста добре! Такива елементи даже не си правя труда да ги чета вече! Не говоря само за тук, а за навсякъде! Откакто го правя ми е далеч по-добре!  Whistling Преди страшно много си го слагах... и за къв чеп?! Много му дреме на тоя отсреща, че се нервя заради него... че даже сигурно се кефи, че ме е изкарал от нерви... Ама казах си "Стига!" и до там беше!

merito, мнооого вкусно изглеждат!  eat

# 339
  • Варна
Здравейте, дюканстващи!

Излишно е да се нервим на глупави въпроси. И аз в началото без малко да попитам, дали мога да пия газирана вода, защото си мислех, че може само кока кола лайт. Нооо, слава богу, помислих и си отговорих сама.

Включвам се, защото имам доста продължително задържане - четири седмици. С ужас се качвам на кантара - нищо. Доволна съм, че поне не плюсче.

С риск да досадя - ще направя малко въведение. Започнах втора фаза с 4П/3ПЗ. Беше добре. След поредното прочитане на КНИГАТА, реших че ще мина на 5п/5ПЗ. И при първото редуване още - страхотен резултат - 4 килограма за десетдневката. Продължих упер обнадеждена и от тогава нищо.

Първа стъпка - реших да се върна отново на 4П/3ПЗ. Имах по-голям ефект, пък и да раздвижа нещата.

Втора стъпка - реших да се консултирам с вас и да си споделя вчерашното меню.
Закуска: Парче пуешко филе на Соларис (не е много солено) и едно варено яйце, 200 г кисело мляко 0,1% с три супени лъжици трици, кафе с една супена лъжица прясно мляко 0,1%
Обяд: около 300 гр пилешки дробчета на фурна
Сл. закуска - едно мляко верея с калции с лъжичка степче за разкош
Вечеря - едно парче пилешко месо, останало ми от вчерашната вечеря, половин скумурия на скара, салата от извара, яйце и кисело мляко. За десерт - желирано степче.

Изпила съм около половин литър минерална вода и два литра степчета.

Чакам мнения и подкрепа, защото няма откъде, освен от вас.

# 340
Здравейте    Hug Hug Hug Hug Hug
Tinaina Благодаря ти,много си мила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам 2 въпросчета.Едното вече го зададох,но нямаше отговор  Sad ,за който се досещам,но все пак искам да бъда сигурна  Rolling Eyes Та въпросът е:В 3 фаза позволени ли са мюслите и корнфлейкса и ако да в нишестените дни ли трябва да се хапват?
А другото е по-скоро за ваш съвет и мнение.Днес достигнах поставена си от мен цел 55кг.,за което съм много щаслива  Party ,но според калкулатора на Дюкан,трябва да съм 52кг.Но това е според възможно най-ниското положение на "Най-продължително запазено тегло",и което всъщност е невярно,защото постоянно варирам + - 5/10 кг от вече бая доста време(горе долу от както съм влезнала в пубертета)А от тогава до сега,най-продължителното време за което съм била на едни и същи килограми е горе долу 12-13 месеца,а такава стойност в калкулатора няма Sad Та съм леко объркана и ми се ще да чуя вашето мнение по въпроса  Simple Smile
Благодаря Ви предварително  Hug
Звездопад Поздравления и от мен да е живичко и здравичко малкото Ви съкровище  Heart Eyes

# 341
добра ви вечер момичета и тунинг
тъй като моето задържане стана историческо, реших да си споделя менюто да кажете какво мислите
сутринта : трици с прясно мляко и канела
обяд в 11.00: 2 консерви риба (нещо като скумрия)
към 15.00: яйца със лимонов сос и пилешка шунка
17.00: к.мляко с подсладител и кафе
това полято с 3 кафета с мляко, 2 чаши чай и около 3 литра вода
след малко ще хапна още една консерва риба (без мазнини е, режимна)

# 342
 Laughingздравейте,момичета!прави са дамите-отслабнали да се нервят #Cussing out,просто трябва да се прочете книгата или да се разпечати първа страница на един лист и да я носим със себе си. Rolling Eyesи ако имаме проблем,тогава да питаме. Hugаз лично съм много благодарна на Лучия и другите за съвета против запека Hug.действа безотказно и се чувствам великолепно.  bouquetСамо дето започнах много да пуша!Но ми се струва,че няма връзка с режима. #2gunfireРежим-това е предварително определен и изпробван начин на живот и хранене,дами! #2gunfireТрябва да го спазваме,ако искаме след време да публикуваме снимки!успех!! Laughing

# 343
Моля всички да ме подкрепят на сайта www.pampers.bg/club - Valeria  за посланник на добра воля на UNICEF за кампаниятя 1 пакет=1 ваксина. Ще съм много благодарна на всички които се включат активно в подкрепата   bouquet

# 344
Звездопад да ви е жива, здрава, много да ви радва малката беборанка и леля и много да я слушка Wink newsm32 hug
Вещи едно специално гуш за теб  Hug, без твоят принос към темата едва ли щяхме да имаме такива резултати  love001

Общи условия

Активация на акаунт