Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 867
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 345
Доре , първо да те цункам за волята , упорството и новата прекрасна визия  Heart Eyes
Звездопадче , честита ви радост  Hug Аз знам , че ти си наай , наааай - страхотната леля  Heart Eyes
Светленце , корнфлейкса можеш да си го хапваш на гали  Joy
При задържане , съветът е да се намали до минимум консумацията на млечни продукти и да се хапва повече чисто месо / не шунка или консерва / Hug

# 346
В_и_В_и - тебе пък кой ти е казал нещо бре?! Стига вече сте изкривявали нещата!
Напротив, не ги изкривявам. Точно така излиза. Аз един път реших да си отворя устата и да отговоря на някой и веднага бях скастрена да не пиша, защото съм нова, а аз бях прочела. Съгласна съм, че в трета книга наистина е пишело друго, но постът на Крикри в крайна сметка обясни това, което аз бях написала.

# 347
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала, защото не смогвам да изчета всичко, което пишете, но наистина момичета са прави, че се дъвче само едно и също. Отначало четях с удоволствие, но сега вече взе да ми става досадно от въпросите на някои каква марка примерно пуешко да си купят или защо не се ядат повече от 3 с.л. трици. Ами то е обсъждано не знам за кой ли път. Наистина трябва да се прочета книгата. Аз като се съмнявам за нещо и чета.
Аз утре правя 1 месец с режима и ми служите за стимул - всички, които имат снимки преди и сега и това ми дава стимул да продължа. За мен резултата за 1 месец е -5 кг., но имам и голямо намаление в мерките.
Вече ще чета по диагонал, че то няма все време. То и затова темата се пълни толкова бързо, зашото се пише едно и също.
Това е за сега от мен. Прегръдки и целувки на всички отслабващи, много минусчета и дано не съм обидила някого.

# 348
Звездопад-честита радост!  bouquet

# 349
Мооооооооооооооляяяя, да ми отговорите за кекса и нутелата??!!

# 350
абе мила,нутелата не е ли шоколад!какъв въпрос задаваш,в коя фаза си?

# 351
Разрови се в блога - има мноооооого рецепти . Момичетата хвалят кексчето на Тони 26 . Лично аз никога не съм си правила сладко по различно от кисело мляко със степче / максимум 4 пъти за 9 месеца /  Peace
За Дюканския течен шоколад - знаеш предполагам , че какаото не е от най - режимните продукти

# 352
Здравейте на всички! От почти 5 месеца съм Дюканка за сега не съм имала никакви проблеми, но от две-три седмици ужасно много ми пада косата. Някой има ли такъв проблем? Какво ще ме посъветвате?

На мен също ми пада косата, предполагам, че е комплексно, от диетата и сезона  Mr. Green! Чета от време на време, по принцип не пиша, но не издържах......
Някой да е забелязал липсата на Exscuisa 0.2%, от търговската мрежа?

ПП: За три месеца, с ваша помощ свалих 14кг.  Благодаря   bouquet

# 353
zvezdopad , Честито лелче!  Hug   bouquet Много да те радва малката бебочка! И каквато си всеотдайна, съм сигурна , че ще си една любима леля за малката принцеса. Simple Smile
Съгласна съм с всички за това, че Режима на Дюкан е един вид у-ч-и-л-и-щ-е за правилно хранене през целия ни живот, или поне такова каквото на нас всички ни е необходимо!  Peace През цялото време си мисля за това. Този път трябва да устискам завинаги! Знам какво е от другата страна на "медала" и не искам никога повече!  Twisted Evil
cote , наистина ги махни тез консервички, може и да е от тях...не съм сигурна но пробвай. Наблегни на режимно месо, домашно приготвено  и изобщо направи масивна атака с протеини в по-чист вид.
ros4o не се отчайвай миличка! Няма да се даваме ейййй!!!!!! От нас по-инат няма! Макар че сме на един "хал" и двете-трудно ни е много със свалянето!  Hug
Дорчи  Hug - бях се затъжила за теб,  и за Татитка, ...... и наистина за всички, които  вече сте минали по дългия път!  Hug Като извор с истина сте!
Lucie , "абсолютен гутен"  си се изказала   Laughing  Heart Eyes  А бе....всички ви прегръщам и ви обичам!  Heart Eyes

# 354
Разрови се в блога - има мноооооого рецепти . Момичетата хвалят кексчето на Тони 26 . Лично аз никога не съм си правила сладко по различно от кисело мляко със степче / максимум 4 пъти за 9 месеца /  Peace
За Дюканския течен шоколад - знаеш предполагам , че какаото не е от най - режимните продукти

Дааа, за дюканския течен шоколад питам, в който пише че има жълтък - суров ли???

# 355
Позволявам си да дам линк към рецепти , които открих наскоро в нета . Тук има рецепта за шоколадов сос и не е със суров жълтък
http://craftsgifts.wordpress.com/2008/10/09/%d1%82%d0%b5%d1%87%d … 0%bb%d0%b0%d0%b4/

# 356
Здравейте приятелчета Heart Eyes!
Сигурно повечето от вас не ме помнят, но бях много активна дюканка. 
Почнах работа и за съжаление не ми остава никакво време за форума и любимата тема.
Моята четвърта фаза ми докара малко плюсчета, които повече се отразиха на визията ми, отколкото да показва кантара и ще подкарам малко поправителни П и ПЗ, но така е който не спазва правилата за триците и протеиновия ден! Naughty
Ще се върна назад да попрочета малко, разбрах за лелче-Звездопадче! Честито, мила, знам колко се притесняваше, пожелавам най-послушното, усмихнато и здраво бебче! newsm32
Поздрави на всички, стари, нови, пълнички, слаби, и особено на любимите ми чатърки! newsm51

# 357
До "mar4ela5" - Ха-ха-ха.. шегаджийка.. ако ме видиш на улицата и дъвката не би си хвърлила по мен. Но.. Мерси за комплимента де..

До "vesito5" - Ще ТИ се..

До "aynur" - Май не съм единствен - подозорам, че има още, но пишат сс Женски никове Simple Smile Ще ме видите скоро (надявам се)..

До "monnnn" - Колко месеца?

До "tzvety roussimova" - Как не ТЕ бе срам да го кажеш това, с непомненето #2gunfire

# 358
  • New Zealand
Zvezdopad, честита радост! Hug

# 359
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте, включвам се с една молба - дайте едно рамо и да изясним
става ли това брашанце за трета фаза. Предварително мерси за вниманието !!!

има жълтеникъво-сивкав цвят и видимо фина зърнеста структура - цялото стои на малки точици, а тук таме се забелязват и по-едри частици.Определено смятам че е 100%.

Общи условия

Активация на акаунт