Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 869
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 360
........ но сега вече взе да ми става досадно от въпросите на някои каква марка примерно пуешко да си купят или защо не се ядат повече от 3 с.л. трици. Ами то е обсъждано не знам за кой ли път.......

Ами може и да е обсъждано, но нали не очакваш да изчета целия Форум ?! Все пак никъде не пише, че темата е само за "стари съфорумки". Напълно нормално е новите да не знаят всичко. За какво се записвам тук, ако не питам ?! Но ти май забравяш, че всеки е бил нов ? И също като теб е питал за....примерно за какаов сладолед със шоколадов сироп.... Не видях някой да е коментирал, че си му досадна.
Цитат
.........Вече ще чета по диагонал, че то няма все време. То и затова темата се пълни толкова бързо, зашото се пише едно и също...........
Така ли мислиш ? Ами я само погледни колко са мненията ми в темата. Ако, обаче според теб са много - да взема да спра да пиша ?!

Цитат
......... и дано не съм обидила някого.
Напротив. Лично аз се чувствам обидена, защото този Форум е за това и тази тема не прави изключения. Всеки може да пита и да му бъде отговаряно.

Извинявам се за дългия пост. Ако наистина аз или някоя от останалите нови мами пречим на болшинството от вас (защото старите сте повече), моля кажете ни, за да знаем, а не да ни оплюват само защото искаме да научим нещо ново.
Хубава вечер на всички.

# 361
....нека запазим добрия тон, добронамереността си... HugРазбирам идеално  позицията на Вещи, някои наистина изпадат в ситуацията на тъпака, решили да предприемат решителната крачка да се разделят с кг, но не сметнали за нужно да се запознаят с основите на режима...Лично аз на Вещи имам да кажа само едно голямо човешко благодаря   bouquet ,както на Кри и всички други дами( извинете , че не ви зная поименно все още)за времето, което отделяте....Има и според мен нормални въпроси, отговорите на които не са еднозначно определени в книгата,или пък прочетени, но различно изтълкувани, виж за тях няма лощо да коментираме,дори да поспорим..
Звездопад честито лельооооооооо , да ви радва малката принцеса  bouquet
Tatitt разсмя ме миличка... Hugизвини ме , но ми се прииска да съм като теб - свалила след 7 мес 30кг , пък ако ще и изнервена... Embarassed май си е в сила поговорката - чуждата кокошка, патка....някои четат, други не четат - факт....и толкова точно си го казала, че ми се прииска да те цитирам - "Много ме е яд на това - ами нямам време! Това е начало на нов етап в живота - нов режим на хранене за цял живот, а не диета! "...
Лоши, добри, нервни, спокойни...обичам ви, радвам се , че ви открих... Hug

# 362
престанете да се заяждате една с друга!
На който не му е приятно да обяснява и отговаря на въпроси - ами да не го прави! Някой да ви кара да четете и пишете тук?
който иска да научи нещо и пита - да знае че никой не му е длъжен да отговаря!
стари млади незнам какви си - никакво значение няма, не мисля че всички стари знаят всичко за режима на дюкан след като не са самия дюкан и няма как и да бъдат. Всеки си търси своята истина в режима и книгите и се оправя както може и знае.

звездопад - честита ти племенничка! Да ти е жива и здрава и много да те радва! Теб и сестра ти! Simple Smile

Лека нощ!

# 363
Здравейте на всички искам да ви попитам дали ако режимът продължи по дълго време трябва да се пият някакви витамини,защото започнаха да ми се лющят ръцете и не знам на какво се дължи

# 364
 Blush здравейте, аз сега събирам воля да се присъединя, изкарах една седмица подготвителен Joy с месце и зеленчуци, едни две последни вредни изкушения и днес ми е първия режимен ден. Имам голямо желание и за сега  hahaha воля. Общо взето разбрах повечето неща, само книжката нямам още, но ще гледам скоро да си я набавя. Благодаря ви за хубавите неща, които пишете и ме стимулирате да се взема в ръце   bouquet

# 365

С мойте слаби ангели....от известно време съм "почти" в Трета фаза. И то преди да съм достигнала желаното тегло. Това беше и причината да спра да пиша. За да не подведа някого. Не, че и преди съм писала кой знае колко. Казвам почти трета фаза....щото не знам как иначе да я нарека. Към всичко позволено във втора фаза прибавих плодове, сирене и кашкавал. Количествата не са нищо особено, но това са си забранени за Втора фаза храни. Не си позволявам нишестени, леща, ориз, картофи или пълнозърнест хляб. Не си позволявам и свинско. Килограмите задържам, но и не свалям. Равносметката ми дотук е -30кг за мен и -37кг за мАжо.Това е положението.

И ако ми позволите, ще наминавам да се отчитам...но само ако позволите...

Горда Hug радвам се, че писа.

Аз му викам втора и половина на това(в същност Деата му вика така и аз от нея прихванах), моето е нещо подобно понеже се опитвам да достигна килограми от студентските си години.

3 кг съм по калкулатора и е голям зор да се държат. Моя съвет, момичета, е слушайте калкулатора!

И още нещо ме гложди. Това неконтролируемо режимно ядене във втора дава отражение на трета и много се залита. Аз мисля, че ограничения трябва да се сложат още във втора(не да седи гладен човек), да се мисли какво се яде и по колко. Създава се навик, че може да се  яде неограничено и в трета нещата излизат извън контрол много лесно.

Цоци и тя е жива Hug Идеята ти за 1/6 е екстра за такав период. После ще му мислиш в трета.

Сега понеже дочитам и пиша едновременно Дочестър страхотен пост!    bouquet

ance, мнението на другите отразява твоята промяна към по добро. След раждане и с напредване на възрастта(бррррр как звучи  Joy Joy) тялото се променя и е много трудно да се върнеш на тези килограми от преди бременността. Писах по горе аз какви ги върша, еми зор е и няма файда май... недостижими са тези килограми..
поточно казано, визията не е същата:hug: Hug

Охо и Ванерас ни радва окото днес Hug Hug
Татит Hug Hug
КОТЕ много хубава полата бре Hug Музичка е права аз онзи ден се загледах в замръзените зеленчуци има разни Е-та, да му...
Според мен голямо задържане се дължи най-вече на разни Е-та в менюто..
Не че и аз не муам като съм умряла от глад, само споделям наблюдения..

tzvety roussimova, беше ми домъчняло.

Туни хайде мръдни тая линийка бре Joy Joy Целият форум е стихнал в очакване. Колко много жени като си помислиш newsm78 newsm78

наденцето, витамини е препоръчително.

anninca, добре дошла. Напълни ли хладилника с режимна храна? Ако да прочети книгата и започвай. Първа страница има синтезирано всичко. Успех!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 21:25 от tatianka

# 366
# 367
Момичета и момчета, обявявам дюкански Коледен обяд в София на 29 ноември (събота).

Време е да се преброим за това масово жертвоприношение на пилета, риби, телета и прасета (за 3-та и 4-та фаза). Първоначалната идея беше за вечеря, но за да могат да дойдат и хора от други градове, се спряхме на обяд. Предвид натоварения с партита сезон и политиката на заведенията в София, всеки желаещ да похапнем заедно, трябва да изпрати e-mail на in_di@abv.bg с име и телефон за контакт, а впоследствие и съответната сума за капаро. Ако ще имате придружители, моля не пропускайте да отбележите броя им. Краен срок 9 ноември.

Лейдито, благодаря!  Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 22:37 от Abrakadabra

# 368
  • ул. "Мечтание"
Abrakadabra, до кога е срока за записване?

# 369
Темата днес е без тема Laughing
Има Сякакви вариации Mr. Green
Честито на всички с поводи за радост Hug и на тези без поводи,защото утре ще е техния ден Hug
Абииии е това е вече приказка Heart Eyes

# 370
  • New Zealand
и аз ще пропусна датата Sad пристигам в Бг на 20-ти декември Sunglasses

# 371
Вещи , вИднагЪ У чата , молим ти се  Blush

# 372
  • Пловдив
Молити, ъмъ дицатъ гладни ривът.  Mr. Green

# 373
Tatitt, на мен ми се получава доста добре! Такива елементи даже не си правя труда да ги чета вече! Не говоря само за тук, а за навсякъде! Откакто го правя ми е далеч по-добре!  Whistling Преди страшно много си го слагах... и за къв чеп?! Много му дреме на тоя отсреща, че се нервя заради него... че даже сигурно се кефи, че ме е изкарал от нерви... Ама казах си "Стига!" и до там беше!

Честно, бях решила повече да не казвам нищо по въпроса. Нищо от предишните изказвания не ме е обидило или засегнало, ама това болднатото е много грубо. Всички в този форум било то красиви или грозни, тъпи или умни, слаби или дебели, отслабващи или отслабнали сме на първо място хора. Моля ви не го забравяйте. Мислих си, че поне в тази тема няма да има такива определения.

който иска да научи нещо и пита - да знае че никой не му е длъжен да отговаря!

С това, че никой не ми е длъжен да ми отговаря съм съгласна. Майка ми обаче ме е учила, че е по-добре да задам тъп въпрос и да науча отговора му, отколкото да си остана само с гадаене. Да, има книги, има интернет и всеки може да прочете. Но по една или друга причина не винаги се получава. Все пак темата нали не е само за показване на снимки и ръкопляскане от всички останали. Това също е много важно и го съзнавам, но наистина на моменти излиза, че темата е само за това и който го интересува нещо спешно относно режима трябва да прочете 130 теми назад.

Надявам се, че до утре всичко ще отшуми. Затова пожелавам на всички лека вечер и усмихната сутрин.

# 374
Някой да е забелязал липсата на Exscuisa 0.2%, от търговската мрежа?

В Била на Хиподрума видях преди има-няма час  Peace

Относно темата да се изкажа и аз  Mr. Green
Аз също пиша доста рядко тук, защото тук в повечето случаи някой нещо честити, някой на някого пише лично съобщение в основната тема, като се зададе що-годе смислен въпрос той потъва сред това море от честитки. То не са племенници, внучета, кучета, 8ми братовчеди, -185 гр. и какво ли още не. Вярно е, на мен доста от старите дюканки ми помогнаха в началото, но с писане на лични, никога обаче не съм получила отговор на въпрос зададен в темата, далеч по-важно е да се честити 3тия ден от 2рата фаза на някого  Tired Ми това е.

Общи условия

Активация на акаунт