Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 873
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 375
  • Тук някъде.....
 Момичета, не се карайте. Дайте да си помагаме, аз лично имам нужда от това. Благодаря и на останалите момичета за милите думи към мен. Вече боря 66-я килограм.
Целувки!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 22:15 от ЗлаВещица

# 376
  • ул. "Мечтание"
Айде пак тъпи сръдни! Tincheto 78, шъ ма прощаваш, ама явно си решила да се заяждаш... или знам ли к`во..
Не знам защо и аз ти се обяснявам, защото с това си изказване, пък ти обиди мен... Щото аз си говоря за някакъв далечен общ случай... Ако ти се слагаш в категорията на "тези елементи" проблема си е лично твой... Нямам нищо против теб. Нито пък те познавам, нито пък ме засягат сръдните тук, честно да си кажа... Споделих, аз как реагирам, в такава ситауция...
Айде пораснете малко бе хора, що за всяка дума се фащате! newsm78

# 377
Смятам ,че е най-разумно да се спре дебата. Simple Smile
Който иска да поздравява и който иска да отговаря Mr. Green
Всеки има право на мнение .Това е!

# 378
Туни, дори вече не помня от колко месеца.Сваля някое кило и после 1,2 месеца задръжка, после пак някой грам...и така...
Танче, направо избутване ми трябва на мен, чудя се как издържам вече, обаче си викам...айде още пет дена, после още пет и така 8 месеца.Не знам и аз...тва +-1 кило направо ме довършва вече.

# 379
Здравейте, пак!  Peace

Благодаря ви много за поздравите!  Embarassed
Прегръщам ви и целувам силно!    love001  Hug hug Kissing Heart  Kissing Heart

Дори  newsm51 Твоето постижение, видно от снимките ти, ме нахъса страшно преди година! newsm20
/много ти се радвам да знаЙш/

Дени, страхотен резултат за 6м. дюканстване! newsm10 Браво, момиче! smile3503
/ и умната в трета/

# 380
            ДОБЪР ВЕЧЕР МИЛИЧКИ и ТУНИ!
да знаете,  че едва ви изчетох. Като изключа, че се появиха някои стари муценки, които отдавна не са писали, по обясними причинви - 70-80% от написаното е "плява". Както и да е, аз си свиркам. Само мога да помоля по новите момичета, когато имате някой въпрос, който наистина е елементарен, моля задайте го на лични на някоя от нас, никоя няма да ви откаже да ви отговори, не пълнете темата с ненужни неща! БЛАГОДАРЯ!
           БЯЛА И ДОБРА - много добре, успех!
           ЦВЕТИ РУСИМОВА - липсваш, пиши по често!
           СОКЕРЕС(дано е правилно), КАРМЕНЛИТА,  ФРУИТ - добре дошли, успех с режима!
           ВЕНЕРАС, ГОРДА - е да не се забравяме все пак!
           ЦОЦИ - освежи веднага заблачилата се атмосфера. Давай по-бързо, че ми липсвашшшш.
           ТИНЧЕТО - правилно отбелязваш, не трябва да се тръшкаме и да правим от "мухата слон"
            ИНСЕ - браво!
            НЕЛСУН - нИ съм тЪ забраИла  Hug
            ТАТИТЧЕ - нИ сЪ Идосвай ИЗОБЩУ!!! Hug Hug Hug САГАПАО!!!
            ДЕНИ - браво, чудесен резултат за шест месеца.
            ВЕСИТО5 - благодаря лазя полека надолу  Hug
            ЛУЧИ -  Hug
            РОСЧО - удрай от време на време по едно око;
            ZO - радвам се,    че                 се е намерил добър човек, като този. Аз също вярвам, че още има много добри хора, само че са на изчезване вече. Все пак е добре, че при теб всичко е наред..
            ШУШИНКА -  Hug Hug Hug
            ЗВЕЗДОПААААД - по, по, тя госпойцата скоро ще тръгне по гаджета. Аде да ви е жива и здрава, да не плаче, да спинка и да расте бързо. Айде лельо, да помагаш!!!  bouquet
            ТУНИ - хайде, изчака ми се чакалото, мърдай надолу бре МОМЧЕ!  Hug
            МОМИЧЕТА и ТУНИ, спрете да се делите на нови и стари, всички сме едно цяло и сме част от ДЮКАНСКАТА ДРУЖИНА, всички ви обичам! ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 00:29 от ФИЛЮДКА

# 381
  • София
Привет!
Моннн Противи се тялото ти - но ти няма да се предаваш, нали - я виж колко много си постигнала  Hug
Нещо Котето бе писала менюто си за деня... и май не видях някой да отговаря...Добре изглежда, но няма много протеини - например в закуската ти - слагай примерно извара в млякото с триците.Повече чисто месо, вода...
Видях много стимулиращи снимки - момичета, адмирации за постигнатите и преодолени цели   bouquet
Аз си режимствам, задържам, но така е то при нас ...
Лека на всички и от утре на чисто, ок?  Hug
О, пропуснах, Звездопадче - честита ви радост, да е живо и здраво детенце, а ти ще си страхотна леля  Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 22:39 от pilito

# 382
Здравейте, Дюканки!
Искрено се възхищавам на успехите, които сте постигнали. Съществуването на такива теми е прекрасно. Laughing
Много бих искала да се присъединя към вашите редици, но имам един въпрос. Някой има ли представа дали може да се прилага режима на Дюкан при авто-имунно заболяване (става въпрос за реактивен артрит).
Благодаря ви предварително за отговорите.

# 383
Звездопад-ЧЕСТИТООООООООО!
Това е най-хубавата от всчки възможни новини.Да е жива ,здрава,щастлива  и много обичана малката госпожица!
А на мама,тате,родата всичко най-хубаво и  само да ви радва бебка!

За всички други от форума целувки от мен -аз съм на линия ,всичко е наред.Ей сега си пека телешко шницелче за лека среднощна закуска JoyWink))и за утре манджичка правя ,и десертче даже;)))Колегите се скъсват от смях с мен .И аз с тях-много е забавно.
Много усмивки на всички !Хапвайте мръвки ,трици и пийте повече вода bowuu
  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
Пепе , най - добре се информирай детайлно за режима и говори с лекуващия си лекар . Ние едва ли ще сме ти от помощ конкретно по този въпрос  Hug

# 385

Много бих искала да се присъединя към вашите редици, но имам един въпрос. Някой има ли представа дали може да се прилага режима на Дюкан при авто-имунно заболяване (става въпрос за реактивен артрит).
Благодаря ви предварително за отговорите.
Мисля ,че е най-разумно да си направиш консултация със специалист. Hug
Опс Нелката е отговорила. Flutter

# 386
До "tatianka" - Не си мисли, че не искам да мръдна линийката. Даже се Моля още утре да се събудя 90 килограма. А за многото Жени.. къде бре? Гледам - сам съм си в спалнята smile3506

До "monnnn" - Това е ужасно - как имаш воля не знам, но БРАВО! Стискам палци да се размърдат нещата Praynig

До "ФИЛЮДКА" - Мърдам на долу - мърдам! То.. гравитацията си казва своето. Корема (ТИ какво си помисли) ми висиии smile3516

# 387
До "tatianka" - Не си мисли, че не искам да мръдна линийката. Даже се Моля още утре да се събудя 90 килограма. А за многото Жени.. къде бре? Гледам - сам съм си в спалнята smile3506

това със спалнята лесно може да се уреди с един два телефона : Wink   bouquet

# 388
Vg1 kак е немската ти приятелка почна ли режима?

# 389
Я стига сте се ръпали, ами кажете  има  ли Пазарджиклийки във  форума  да вземем  да си спретнем  и ние  една  среща

Общи условия

Активация на акаунт