Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 544
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и честита нова тема! Сърдечни благодарности на създалите я!   bouquet
Лек и успешен ден от мен. Hug

# 31
    Добро утро и от мен!
    На новичките добре дошли!Даааа,тук е вашето място,където ще свалите излишните кг мас.
    АМЕЛИ,приятно прекарване в Германия!Дано не ни забравиш Praynig

Къде се загубиха РОКИПАГЕЙ и САГИТАРИУС??? newsm78
    При мен нищо ново-стоя си вече 2 месеца на 53 кг....

# 32
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug

До "Tinaina" - Както ги караме темите (2 за ден почти), май ще пропусна и тази Wink

# 33
Ехо, тук съм. Чета ви, но нямам време за писане. Hug
Тунинг, привет! Давай снимки вече (или си пуснал, но аз съм ги пропуснала?)  Hug

# 34
До "rokipagane" - Не си пропуснала.. зарекох се, че ще се покажа, като стигна 90 килограма. Тоест - още 2 килограма.. и ще блесна Party

# 35
тунинг нали ще бъдеш в цялата си прелест  Hug Hug Hug вече нямаме търпение да те видиме
може да си само по парфюм 

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 08:41 от cote

# 36
Здравейте,милички! Hug

Пак се уредихме с нова темичка!Благодаря за което! newsm51

Трябва да се върна да дочета старата,но първо да си кажа мъката-
моя кантар тази сутрин,първо упорито изписваше LO няколко пъти,след което ме отмери с близо кило повече,направо ме разби newsm45

Слънчев ден и много усмивки! Two Hearts

# 37
До "cote" - Чалгаджийкеее nuts

# 38
Добро утро и от мен. Още съм нова и имам нужда от консултация. Прочетох в Книгата, че не трябва да се пропуска хранене. Преди да започна режима, се придържах към лунната диета. Не че свалях кг., но ми действаше добре - като разтоварващ ден. Та сега се чудя: дали може да изкарам един ден на зеленчукови сокове, или това "неядене" по-скоро ще навреди на режима.

# 39
  • Пловдив
Не, Дюкан е против гладуването.

# 40
Добро утро, мили дами  bouquet

Nevi2005  доста от нас спазват този ритъм от понеделник до четвъртък П и после петък , събота и неделя ПЗ.Така хем броенето е по лесно, а и като ходиш на гости е по лесно

И аз така си го изчислих, обаче обратното - от пон. до чет. ПЗ и после П. Simple Smile

Искам да попитам само МЦ до каква степен влияе на режима - има известно задържане разбрах, но до колко време? Прец целия МЦ или по-малко?

# 41
Добро утро Hug
Чак на трета страница се класирах Whistling
Вчера за първи път изпуснах прасе....обаче много го изпуснах Embarassed Избяга пущината и направи мазало....сега ще трябва бая време да чистя след него, но успях все пак да го накарам обрабтно в кочинката Mr. Green
Айде вадете тиганите и го почвайте, прасето, не мен Mr. Green

# 42
   Здравейте на всички.

Благодарности на Вещи за темичката.

Сани, направо разликата е страхотна. Поздравления за постигнатото и за волята ти.

Наситка, и аз съм нова и затова ако бъркам нека ме поправят, но мисля, че това неядене щенавреди. Най-малкото ще се отрази на метаболизма според мен.

По-късно ще се включа с менюто за днес.

# 43
Не, Дюкан е против гладуването.

Благодаря за бързия отговор

# 44
До "nasitka" - Трябва да хапваш поне 3-4 пъти. Така ускоряваш метаболизма си Simple Smile Не бива да гладуваш, защото, когато организма не получава полагаемите си дажби от храна, като види, макар и малко - веднага ги трупа в запас (сланинки).

До "Ice Queen" - Като гледам колко си доволна, че си изпуснала прасето иии.. май няма нужда никой да ТИ се кара - ТИ си си обречена Sad

Общи условия

Активация на акаунт