Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 914
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте на всички! Току що се регистрирах във Вашия форум (първият в който изобщо някога съм се регистрирала Simple Smile ).. Не знам дали това, което ще напиша му е тук мястото, но ако не е моля да ме извините скарана съм с тези неща. Така .. на 21 год. съм и миналата година в период от10-11 месеца качих 15 килограма, доста се опитвах да отслабна , но нищо не даваше резултат. Нито диети (по принцип винаги съм била против тях), нито хапчета, нито със спорт успях, а и естествено все се провалях посредата на някои режим за съжаление. Наскоро от една позната чух за диетата на Пиер Дюкан и си мислех че е поредната измишльотина, но когато след 3 месеца я видях беше отслабнала с 28 кг. , което ме изуми. Аз нямам много за сваляне реално погледнато, но за да се чувствам перфектно ми трябваха 10 кг. Бях 55 качих до 72 и след това с редуктил ги намалих до 65, от 15 дни съм на диетата на Пиер и съм 60 в момента. Окуражавам се всеки ден като гледам снимките Ви "преди и след" , защото все пак някои от вас с с по едно 2 деца и са постигнали невероятни резултати. Браво ! Възхищавам Ви се и за това как се подкрепяте- Този форум е просто железен Simple Smile Радвам се , че от тук научавам полезни рецепти и съвети. Пожелавам успех на всички, воля му е майката Simple Smile .... и не на последно място имам само един въпрос: Прочетох някъде, че не трябва да се спортува по време на режима ... Вярно ли е това, защото аз мисля, че с малко спорт всичко ще има по - добър ефект? Моля някой да си даде мнението защото найстина ми се плува адски много Simple Smile Благодаря предварително !

# 436
Иррезистабълизглеждаш пракрасно, браво, супер резултати за 2 месеца!  Hug

tuningmania мисля, 4е Iggiberry е права. Не знам дали съм старомодна, но съм нямала и нямам влечение към хората с пари, защото не са уверени, а нахални, не са каваляри, а лигльовци и си мислят 4е всичко им е позволено. А за жените, може би търсиш на грешни места, та поподаш на неподходящи момичета  Wink Аз си падам по то4но такива старомодни като теб-старомодни Embarassed , даже мисля че такива индивиди са наизчезване  Tired
Ванесса йо Много любов и късмет! bdbaloni happy bd
DesSkatA иди да си поплуваш спокойно не мисля, 4е да поплуваш от време на време ще ти попречи толкова след като си спортувала активно преди това.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 11:53 от Tinaina

# 437
Ванесса, честит рожден ден! newsm59
Звездопад и на теб честито!  ylinfant

На мен ми предстои скорошно влизане в трета фаза и съм уплашена. Weary
Моля, третофазничките, които са успели да задържат килограмите си да кажат как са включили новите храни - постепенно или наведнъж? Аз мисля в една седмица да включвам по един нов продукт - първа седмица сирене, втора седмица плод и т.н., но това незнам дали е правилно.  newsm78
И още нещо,момичетата, достигнали килограми под тези от калкулатора, успяхте ли да ги задържите?
                                                                                                                 Аз специално също ме беше много страх от ІІІ-та/бях си свикнала с ІІ-ра идеално/Започнах плахо,като включвах уж на ден по веднъж от разрешените-напр.по 1 плод,на седмица по 200 гр.спагети,макарони и т.н.,пак на седмица по 100 гр.картофи или боб,по 1 фил.пълнозърнест,за сладко не коментирам/не съм по сладкото/абееее нещо междинно между ІІ-ри и ІІІ-та или ІІ-ра и половина.Нооо още І-вия месец свалих още 1 кг./при положение,че свалих във ІІ-ра 5 кг.по цифрата от калкулатора/ааа,да,- гали вечери-най-много 1 ч.вино/и си казвам,това е гала/или няколко ч.л.сладолед и т.н.т.н.
    Дано да съм ти била полезна!Ако нещо не е ясно пиши на ЛС.
    ВАНЕСА, newsm59 всичкото щастие на света да те връхлети и ти се струпа на главата!!!Мнооого здраве и късмет в живота!!!

# 438
Боби,навреме ми дойде твоя пост,и аз съм изпаднала в едни размисли за подсладителите,като прочетох страхотийте,спрях да ги консумирам аз около 2 седмици,но то не се издържа без сладко,стевията  не замества подсладителя навсякъде,за захар разбира се не говорим.
И в крайна сметка,пак оставаме в неяснота,подсладителите са нож с две остриета,и въпреки,че са доста отричани,излизат много статии в тяхна защита,има хора които ги консумират цял живот,да не говорим за слуховете,че доста храни се прозвеждат с тях без да се упоменва,защото е по-евтино,естествените подсладители не могат да се ползват навсякъде,захарта-бяла,кафява,и каква ли още не ?
Доста объркващо,като се замисли човек!(особено такъв,дето не може да живее без сладичко!)

# 439
DesSkatA, добре дошла!
Може да се спортува , но трябва да изчакаш до трета фаза.

Ванесса йо , Честит рожден ден! Много здраве и любов!  bdbaloni

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 13:07 от люска

# 440
Боби1973, мерси за статиите.   bouquet И аз бях пускала наскоро линк към статия със същите изследвания, но никой не й обърна внимание.
Аз ям дюканското кексче с подлсадител и това ми е за един ден, но ще пробвам твоя метод без никакви подсладители да видя дали ще раздвижа нещата.

# 441
..Прочетох някъде, че не трябва да се спортува по време на режима ... Вярно ли е това, защото аз мисля, че с малко спорт всичко ще има по - добър ефект? Моля някой да си даде мнението защото найстина ми се плува адски много Simple Smile Благодаря предварително !

Здравей, чудеснен резултат:)
 Относно спорта - люска ти отговори вече Simple Smile

# 442
  • София-Младост
DesSkatA, добре дошла!
Може да се спортува , но трябва да изчакаш до трета фаза.
Не и ако преди диетата си си спортувал редовно... спокойно може и във втора да се продължи.

# 443
хора мерси за скоростните отговори  (няма и 5 мин Simple Smile ) ... да преди диетата спортувах активно, но незнам сега мисля да не прекалявам по 1 кардио тренировка на седмица за раздвижване поне ...

# 444
        Милички здравейте , хубав ден слънчев !!! Но май за съжаление тези статии за подсладителете  ще се окажат прави ии какво ще правим без сладичкоо , аз когато съм го ограничавала съм разчитала на плодове , а сега заключението е без нищо  smile3511 smile3515

Целувки на всички , на рожденничката Ванесса йо Много любов и късмет!   
 newsm59

Хубав ден от мен !  newsm51  love001 hug

# 445
DesSkatA ...това за спорта през втора фаза е най вече за дамите с многоооооооо наднормени кила ...няма как сега да издиря обясненията в книгата ( нямам време) ...ти имаш малко кила за всаляне ..спортувала си активно преди диетата ...а и плуването е най "разкошния " спорт ...така че давай смело ...спайвай едно правило НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ със натоварванията .... спортувай умерено .
отделно моето менние е че спорта в умерени количества ВИНАГИ Е ПОЛЕЗЕН ... най малко за тонус и раздвижване

# 446
Цоци и за мен плуването е супер ще започна още от днес Simple Smile
А относно подсладителите аз за себе си стигнах до извода, че колкото повече захарин си слагам в кафето сутрин толкова повече през деня ми се дояжда сладко , затова спрях изобщо да ги ползвам ... когато наистина много ми се дояде нещо сладко си слагам малко в палачинките с триците или пък дъвча дъвка Simple Smile
И друго нещо, което искам да ви попитам е използвате ли някакви стягащи кремове или лосиони ? Аз се мажа със дневен и нощен лосион на Eveline, който е със стягащ ефект "УЖ" , но ще видим , а иначе по стара бабина рецепта си мажа стриите по бедрата със свинска мас чувала съм че помага ..
П.С. може и да сте разисквали вече тези теми пак сори ако не са за тука  newsm78

# 447
DesSkatA ...аз нямам проблема с желание за сладко ... (през деня ) кафета пия денонощно в огромни количества ..но го пия горчиво ... ( май защото пуша като комин на стара фабрика) ....
а за сладко се сещам обикновенно посред нощ ...след висене над 8-10 часа зад компютъра ...изведнъж освирепявам за сладко ..и тогава или кремче или к. млаго със степче че понякога и крем карамел посред нощ си правя ...и хич не се замислям ... 10-20 капки подсладител как ще ми навредят ...като си спомня че преди режима посреднощите омитах 1-2 шоколада или 2-3 кроаса .... със сигурност "старите ми навици " са далеч по вредни от сегашните

# 448
  • София
Привет:bouquet:
Надвам се да приемете още един начинаещ FlutterСлед като родих добих формичка, която не ми харесва Mr. Green Въпреки че не качих много килца и до 5 месец вече ги нямаше от самосебе си. След време си натрупах разни тлъстинки. За жалост много обичам сладичко Blush месенко Blush............това ми е проблем. Но реших да опитам и да видим дали ще се получи нещо.По табличката в началото, Дюкан ми казва, че тр да съм 57кг., сега съм 60, но аз се харесвам 52-53кг. Та с това ще се боря сега.
ЧРД на рожденичката:bouquet:
Приятен и режимен ден!

# 449
Здравейте дружинка,  Hug

напоследък не пиша често, а и едва ли на някого му е липсвало, но съвсем редовно ви чета и следя какво се случва в темичката.

Честит рожден ден, ванеса йо!  bdbaloni Щастие, здраве и успех във всяко начинание!

Звездопад, честита радост за цялата фамилия!  stork-girl

Благодаря на svetlat, labello,  както и на всички други момичета (няма да мога да ги изброя всички, все ще забравя някой), които споделят опит и мнения за 3та и 4та - това е може би дори по-важно от 1ва и 2ра.   bouquet   bouquet

Благодаря и на всички, които споделят с нас разни интересни и полезни неща, които са намерили и прочели - в момента се сещам за феелгоод, току-що bobi1973 ни постна инфо, момичето с диетата на д-р Папе (sorry - забравих името, ЕГН-то вече си казва думата) и всички други!   bouquet   bouquet   bouquet Сега се сещам, че някой беше казал, че най-скъпото нещо (в бизнеса, а и в живота) е информацията!

Та по въпроса за 3та ми се иска да споделя и моето мнение - някой от вас беше казал, че всеки организъм е различен (може да сме на една и съща възраст, едни и същи килограми, но отслабваме/пълнеем различно) и аз напълно подкрепям това. Същото важи с пълна сила и за трета - всеки организъм ще реагира различно - едни ще задържат, други може и да продължат да отслабват, трети пък леко да качват, не може да се даде универсална рецепта. И тука всеки ще си зададе въпроса - аз от кои съм. Аз нямам готов отговор, но имам подозрение, че човек може да прецени за това по темповете с които отслабва във втора - ако сте сваляли сравнително бързо и безпроблемно във втора, сигурно и в трета няма да имате проблем, дори ще продължите да отслабвате (особено ако се ограничавате от някои от предписаните неща). Но ако сваляте бавно, особено накрая, едва ли може да очаквате в трета да продължите да отслабвате, по скоро въпроса ще е за задържане - какъвто е и смисъла на трета. Това е мое лично предположение, ще се радвам ако и вие споделите какво мислите по въпроса. Моя съвет е просто вслушайте се в тялото и разума си, като за 3та, така и за 4та.

Това надолу може и да го пропуснете:
Моя проблем с трета беше, че продължих да отслабвам и то доста - 4кг. Тук знам какви ще са ви реакциите - някои ще кажат "да ти имам проблема", някои може би с досада и почти неприязън, други може би пък с лека завист. Но за мен това си беше истински проблем и това го пиша, не да се оплача, а защото има и други такива случаи, но всеки се притеснява като мен в началото да пише за това, а в също време се тресе от страх дали нещо не е наред с него (болест, т.н). Та така в началото на трета си казах - супер, още едно кило надолу, още по-добре; после - ок, и две кила не са критични; но след това - започнах да се притеснявам и започнах да я правя по устав (преди това си бях спестила някои неща), но като продължих пак, макар и бавно надолу - изпаднах почти в ужас, направих си изследвания, всичко наред и тогава реших да видя дали има път нагоре и започнах да ям няколко дни почти изцяло нережимно (знам че звучи глупаво, но в страха си го направих). Е, кантара тръгна нагоре, аз се успокоих и се върнах в трета. Та мисълта ми е, че трета, а и четвърта, е сложна и човек се шашка от всичко, но няма начин - трябва всеки да си намери оптималния вариант за него.

С това май си взех дажбата за писане поне за няколко седмици напред Simple Smile, ако някого съм издразнила - моля извинения и ignore!   Peace

Успех на всички и лек ден!  Hug  Hug   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт