Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 905
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 420
До "aynur" - Май не съм единствен - подозорам, че има още, но пишат сс Женски никове Simple Smile Ще ме видите скоро (надявам се)..
Веднага да си признаят, ако има и други  Mr. Green

feelgood--Поздравления за хубавите рецепти които напоследък предлагаш!Аз вече сготвих някои от тях и станаха чудесни!
smile3521 До сега ми е помагала много със съвети и продължава да го прави. Благодаря ти feelgood

Irresistible, 10 кг., а такава разлика  doh. Много добре изглеждаш  Wink

Добро утро и от мен
Искам да ви се оплача. В края на ударната фаза бях 59.5кг., а сега след 5ПЗ дни съм 60кг. От днес пак 5П дни.Да видим след тях какво ще е положението.
По време на ПЗ и аз не свалих, даже и грамче. Но после през другите 5 дни П - 2 кг.  Peace

Снощи си направих дюкянското сирене  Laughing, след колко време ще бъде готово и ще мчога да си го хапвам?

Кантарчето ми от вчера се задържа на 70 кг.  Party. От утре минавам пак на ПЗ и сигурно пак няма да сваля и грамче  Thinking. Дали да не се сменя и аз на 4/3, така сякаш ще ми е по-добре  newsm78. Я ми дайте някой друг съвет  Praynig

# 421
  • София
ванесса йо  newsm59
zvezdopad честито
тунигмания я се стегни , не всичко жени гледат това
feelgood вкусотийки си ни подбрала  Hug

# 422
  • София-Младост
Цитат

Снощи си направих дюкянското сирене  Laughing, след колко време ще бъде готово и ще мчога да си го хапвам?

Вече трябва да е готово. И аз го правих онзи ден, не е лошо никак...е накрая отново ми остава изварен вкус в устата, но е вариант за разнообразие.

# 423
ВАНЕССА ЙО-ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 424
ВАНЕССА ЙО, честит празник и от мен

Ала-Бала, веднага ще го пробвам значи  Crazy

# 425
Ванесса, честит рожден ден! newsm59
Звездопад и на теб честито!  ylinfant

На мен ми предстои скорошно влизане в трета фаза и съм уплашена. Weary
Моля, третофазничките, които са успели да задържат килограмите си да кажат как са включили новите храни - постепенно или наведнъж? Аз мисля в една седмица да включвам по един нов продукт - първа седмица сирене, втора седмица плод и т.н., но това незнам дали е правилно.  newsm78
И още нещо,момичетата, достигнали килограми под тези от калкулатора, успяхте ли да ги задържите?
Благодаря на светлат и лабело, че споделят опита си.

# 426
  • Пловдив
Много благодаря на всички за добрите думи и прекрасните пожелания! Hug  bouquet
От сърце ви благодаря! Hug lovekiss

Животът е прекрасен! Crazy Flutter

На всичкото отгоре днес се претеглих, защото вчера забравих от бързане - вече съм 61,7 кг.
Явно от вълнения тез дни съм хвърлила половин кило без да усетя.  Party
Мърдам линЕйката. hahaha
Кеф на бучка!  Joy

Ванеса Йо-хо-хо(и бутилка швепс-лайт, ако има Laughing), ЧРД и от всичко хубаво - по много!  bouquet

Весел и усмихнат ден на всички! Hug

п.п. прощавайте, че съм тематично-неадекватна тез дни... Blush

# 427
Здравейте.Може ли и мен да ме включте в темичката ви.Аз бях на Дюкан.Знам , че трябва постоянство и не трябва да се спира ,но беше наложително.Е за кратко и не качих кг.Но сега започвам пак с пълна сила и без прекъсване надявам се. Като кг. на кантара съм свалила само 1(за около 20 дни) , но пък по дрешките си личеше доста. А по този калкулатор в началото трябва да кача някое килце , а не да свалям.
Е ,надявам се да ме приемете и ще се възползвам от вашите рецепти.Сега се връщам да почета назад.

# 428
veni_c , ако решиш да пристъпваш плахо и бавно към трета фаза (аз мисля, че трябват поне две седмици преход между втора и трета фаза) просто за твое спокойствие, започни да я смяташ от момента, в който започнеш да я правиш "по устав"  Hug

# 429
Здравейте дружината, 

И аз да благодаря на Светлат и Лабело.  Ми и на мен ми предстои влизане в ІІІ фаза след 6 кг време, може би няколко месеца, а може и година  newsm78 , но изчитам и препрочитам всеки пост на третофазничка

Ванеса йо
искам да кажа и честито племенничка на леля Звездопад   smile3541

# 430
Здравейте, момичета и момчета!
Днес открих информация, която смътно подозирах, че е вярна, но не знаех как да го обясня или систематизирм, беше по-скоро усещане и личен опит.Сава въпрос за подсладителите, които аз лично от месеци изхвърлих, защото ми увеличаваха апетита и ме караха да ги приемам още и още...а хапвах доста (тортичка, степче с млекце или просто подсл. с нещо...)...вижте защо забавих, по-точно спрях отслабването си, въпреки, че ядях само режимна храна (все в по-големи количества с всяка изминала седмица със спокойната съвест, че е режимно...) и така и не достигнах целта си с 2 кг., което не беше проблем, но мотивацията вече я нямаше, защото резултатът не беше пропорционален на усилията.
Сега ми е ясно защо само като погледна сладко и ми е вече на д-то Laughing
Прочетете ако трябва няколко пъти информацията, за да си изясните нещата - нали идеята е да запазим теглото си за винаги и ако е възможно без кански усилия.
В заключение вече мога да твърдя за себе си, че дюканството е перфектния режим, но без употребата на подсладители в ежедневието, а само при специални поводи!
Хубав и отслабващ ден на всички!!!
ако вече това са известни за вас неща и е коментирано, тупнете ме с тигана по главата, и ме извинете, но нали вече рядко влизам, та не съм в крак с актуалните теми...

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=168

http://health.actualno.com/news_148149.html

# 431
ГУТЕН МОРГЕН, дами Mr. Green
Днес усещам как дънките ми хлопат, но не е изразено в килограми, че съм в МЦ. Май шкембито се свива  hahaha

doby80 - относно бюста, моя намаля и леко поувисна, но не драстично. Освен това кърменето и бременността си бяха казали тежката дума още преди да започна режима.

Щом не е драстично предполагам не е проблем, а и наличието на детенце заличава тая подробност Wink
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Моето мнение по отношение на гърдите е , че е по-добре да сме слаби, пък ако ще и с малки гърди (сутиени с подплънки има достатъчно по магазините), отколкото да сме с големи цици и съответно големи задници.

doby80 .... 6 кг ...не ги коментирам даже ...ще ги смъкнеш от дупето ..няма да стигне до бюста...

люска О, да, разбира се. НЕ на големия задник  Joy
Цоци Аз на това се надявам, въпреки, че нямам голям задник, но имам леки любовни дръжчици Blush
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Човек за да изглежда добре трябва да ограничава имено тези храни пици и спагети, шоколад , тестяно от сорта на баници , кифли и така нататък....

Много си права, това е разковничето + движение.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Честитооо бебе Hug 1stroller
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Здравейте на всички! От почти 5 месеца съм Дюканка за сега не съм имала никакви проблеми, но от две-три седмици ужасно много ми пада косата. Някой има ли такъв проблем? Какво ще ме посъветвате?

Между другото и на мене ми се струва така с моята. Не е чак ужасно много, но май ми падат повече косми от преди... Tired Rolling Eyes
Аз отслабнах с 10 кг. за два месеца - вече съм 55кг.

Браво - наистина разликата е очебийна Hug!
Ванесса, честит рожден ден! Gift

anninca и soceress, Добре дошли  bouquet Всички ще ви подкрепяме Simple Smile

# 432
  • Пловдив
Боби1973  Hug, мерси за статиите.  Mr. Green

И в моята глава се въртят същите изводи, натрупани от собствен опит.
Аз рядко си правя режимни сладкиши, десерти и прочие - най-много веднъж седмично.
И може би затова ясно усещам влиянието им върху режима.
След дюкански кекс, желирани кремчета, бисквитки ... много ми е хубаво на душата, но задържам няколко дни нещата.
Факт!
На ден ми се събират 2-3 хапчета подсладител - за кафето, което пия и за прясното мляко с триците.
Просто не съм по сладкото и толкоз ми стига.
Колкото е по-ограничен приема на тази химия - толкова по-добре. Peace

# 433
  • Варна
Боби, прочетох, благодаря.  Hug Ако някой открие материали за изследвания, различни от тези в Пърдю, моля да даде линк!!!

Irresistible, поздравления, 55 кила ти стоят супер!  Peace

Цвети, радвам се да те видя.  Hug Мила, да не би да се гледаш в онова "кривото" огледало?  Blush

Ванеса Йо, честит рожден ден! Успехи, късмет, здраве и красота ти пожелавам!   bouquet

Момичета в трета фаза, искам да ви припомня един мой съвет: не спирайте да следите редовно теглото си! Качвайте се на кантара всеки ден. Ако отклонението нагоре стане повече от 1,5 (примерно) килца, вземайте мерки МОМЕНТАЛНО!

# 434
  • София
Боби1973  Hug Hug привет, умнице!!!
Много са ми полезни винаги твойте постове, с голяма мъка  Cry на душата си ще кажа, че има голяма вероятност тези твърдения за подсладителите да са верни... но аз лично ще си продължавам с тях, че иначе не знам как да удържа тая моя пуста лакомия за сладко...
Ако някой има идея с какво да ги заместим??? да казва бързо!!!

ДорчестърHugаз ще се меря вече по три пъти на ден ако требе - никога не трябва вече да допускаме изненади!!!

ЗвездопадчеHugчестита ви радост!!!

Ванеса Йо,   bouquet пеперудке сладка, да си ни жива и здрава!!!

Даниааааа, де изчезна бе!

Филюдка  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт