Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 904
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро на всички: млади, стари, ветеранки, слаби, заслбващи и тунинг
моя кантар май се опита да слезе надолу днес, утре ще видиме какво показва
тунинг пак почваш с ония гадни мисли, а какъв готян беше станал... я махай това черногледство че да не идвам с тиганя
тони пак изчезна някъде тониииииииииии къде сиииииии?
надявам се днес спора да е забравен  Hug Hug Hug Hug Hug всички в колона по един да ва муцна

# 406
Добро утро и от мен
Искам да ви се оплача. В края на ударната фаза бях 59.5кг., а сега след 5ПЗ дни съм 60кг. От днес пак 5П дни.Да видим след тях какво ще е положението.

# 407
Туни, не че тук му е мястото за сърдечни съвети или нещо подобно, но е по-добре мацето да си ходи всеки път (в началото), за да иска да се връща  Embarassed Rolling Eyes Може да е странно, но е така - може да го илюстрирам с храна - пред теб има една огромна торта (дюканска, не ме линчувайте!)- най-вкусната торта, която някога си виждал и ти можеш - да я опиташ или да я изядеш цялата. Ако само я опиташ и утре ще искаш, и вдруги ден пак и всеки ден ще искаш малко торта. Ако я изядеш цялата ще ти стане и тежко и лошо и може и да повърнеш и никога повече да не я погледнеш  Wink
Та това не действа за дълги връзки де, само за началото...

А относно диетата аз съм си на 61, клонящо към 60, но вчера хапвах навън и пробвах варен телешки език с горчица (сос от кисело мляко и горчица) и беше нещо вълшебно на вкус, даже 1 порция не ми стигна, но не си поръчах втора...  Sunglasses
Приятен ден от мен и само минусчета!   bouquet

П.С. само на мен ли ми се струва че ивичка се изгуби някъде безследно?

# 408
Добро утро момичета и момче!  Hug
Честито на всички с минусчетата, а на задържалите - кураж, това си е в реда на нещата за този режим. На ІІІ-то и ІV-то фазничките - Умната - днес е ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК.
Лек и успешен ден на всички!  Hug
"Irresistible", "Nelly"#-браво - чудесна визия имате и двечките. Успех и занапред.  bouquet
П.П. Тунинг, зарежи черните мисли, давай я малко по-оптимистично. Не всички жени са материалисти, макар че в днешно време е рядкост. И аз го казвам от опит. Има мъже, по-големи сметкаджии от много жени. Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Ванесса йо! Много любов и късмет ти пожелавам! newsm51 bdbaloni happy bd

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 09:05 от rokipagane

# 409
    Добро утро и от мен!След всичко изчетено до момента се въздържам от коментар по какъвто и да е въпрос!
    Искам само да честитя за ЗВЕЗДОПАД огромното щастие и да пожелая на всички останали лек,отслабващ протеинов ден!!!  bouquet

# 410
Добро утро на всички,

Нуш благодаря, ще се постарая да я карам по устав ІІІ-та Grinning

ванесса йо Честит рожден ден

# 411
   Добро утро на всички. Кафенцето вече е сервирано. Благодаря за което.

Irresistible, много добре изглеждаш.

И на мен първата ми цел е 10кг, но не знам като ги стигна, дали няма да искам да смъквам още.

После ще си драсна менюто, че сега дрябва да си правя закуската.

# 412
Добро утро момичета и момче !!!!

тази нощ май се "по наспах" първо спах 2 часа на стола пред компютъра ( той е голям с функция релакс - клатете) ... после се пренесох в спалнята ...
работата си ме чака мен ..но ...снощи не издържах ...

тази сутрин дори не стъпих на кантара ... до толкова вече съм свикнала с режима че не скачам веднага на кантара след сутрешния тоалет ... мисля че такова "свикнение" с режима е целта на Дюкан ... да ни научи да спазваме правила на хранене ....като нещо естествено, а не като "временен период на ограничения" ...

rokipagane......... лично ти изказва благодарности ...че ни подсети за протеиновия четвъртък ...аз нали съм все още някаква 'междиннка" ..и нямам установени трето фазни навици .. ми е много полезно някой да ме подсеща за основните правила на трета и четвърта фаза .....

на всички по ново Дюканки ...(аз като едно дърто куче - 8 месеца с режима и 22 евро години) ....искам да ви кажа .... ТЪРПЕНИЕ МОМИЧЕТА .... бавно с много търпение ...и всичко е възможно ...
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ и МНОГО УСМИВКИ !!!!!!!!

# 413
Добро утро Hug
Най-сетне ми дойде цикъла и кантара мръдна няколко грама надолу, предишните 2-3 дена все нагоре вървеше...
От днес съм 5 дни ПЗ, а другата седмица ще имам месечинка и за съжаление почти нищо свалено Sick

# 414
Добро утро, момичета и Тунинг!

Чета ви редовно  Peace, но рядко пиша.

Искам да се обърна към всички на които им предстои влизане в трета фаза:
Тъй като аз в момента съм в трета фаза и моята трета приключва след около 12 дни, искам да споделя моя опит с цел да няма други такива повтарящи се грешки и при вас. Когато влезете в трета ще бъде малко плахо от ваша страна, и знам както беше и при мене ще включите сигурно по-бавно някой храни, а галите по една на седмица... по-нататък обаче ще разберете сладостта от гала вечерите и онези малки сладки неща, които не сте си позволявали преди, а сега можете. Затова очертайте точните граници на това какво и до колко можете да ядете и не забравяйте никога с колко усилия и труд сте достигнали вашите желани килограми. Влизайте по-често във форума и не губете мотивацията си, защото това е от изключително значение, наистина.

Аз влязох в трета фаза 56,5 кг, успях да сваля до 55 кг, но нетрайно, и след това почна едно отпускане и демотивация, сякаш бях забравила колко усилия съм положила, за да достигна тези килограми (бях 68кг). В момента съм около 57,5кг, което определено не ме радва и имам волята да бъда по-дълго във втора отново и да поправя грешката си, но този път нямам финансовата възможност да се справя с това. Сега живея на квартира и уча и бюджета ми не често, а постоянно е ограничен, при което мога да си позволя да направя на седмица максимум два протеинови дни, но и те не са достатъчни след като превърнах края на моята трета в четвърта.

Така че, внимавайте! Пиша ви това, защото има много други като мен третофазнички, които са на поправителен и други на които им предстои да влязат в трета и се надявам да не стигате до моето положение, не е розово,определено.  Blush

Пожелавам ви приятен ден и стриктно спазване на режима. Преследвайте целта си до край и не губете надежда, не се поддавайте на хорските приказки и на изкушенията, защото най-важното в живота на един човек, е да преследва целите си.
Прегръщам ви всички  Hug

ПС: Надявам се по-нататък във времето да успея да се върна във втора фаза, защото сега определено не се чувствам добре като виждам цифрите на кантара.

# 415
labello, за съжаление за спазване на този режим се изискват доста средства. В България месото си е "лукс" Tired Аз имам 2 седмици до заплата, а вече съм почти на нулата...

# 416
Добро утро   bouquet

Без да искам вчерашният ми пост стана причина за развихрени спорове. Съжалявам.

По този повод искам да добавя още малко мои мисли:
- когато си отслабнал с 20 и повече килограма , 2кг върнати в четвърта фаза няма да развалят визията на постигнатото, колкото и неприятно да е показанието на кантара. Мое мнение е, че при отслабване с толкова много килограми може и да не се стигне до там, защото първо сте имали много продължителна фаза на отслабване и второ защото периода на трета фаза е доста по продължителен и доста по-достатъчен за да излъже организма, че това са килограмите които ще поддържа.
Всички знаем, че тялото ни има памет и затова Дюкан е сътворил великолепната трета фаза, която да бъде достатъчна именно за преодоляване на този период на памет. Но според мен при по-малко килограми не е ефективно. Сега ще се обоснова.
- аз знам, че на организма му трябват поне 6 месеца да запази едно тегло, за да го "приеме" за даденост. Приемаме това допускане и смятаме. Това са грубо 6*30=180 дни. Това е период за трета фаза при свалени 18кг. Вероятност да си запазиш постигнатот при свалени поне 18кг с Дюкан и захранване в трета фаза - голяма. Вероятност да си запазиш постигнатот при свалени по-малко от 18кг с Дюкан и захранване в трета фаза - намаляваща с килограмите
- чувала съм и теории, че за измамването на тази памет са необходими три месеца. Ако допуснем тази теория, това означава, че вероятността да запазим постигнатото е голяма при свалени 9кг, тогава захранването в трета фаза ще бъде достатъчно.
- ако обаче се осланяме на друга теория, че периода за измамване на паметта на тялото е години (чувала съм за две години) - тогава трета фаза ще е достатъчна само за хората, които са свалили колко килограма?

От опита ми с друга диета, с която свалих два пъти по 5кг и ги запазих, смея да твърдя за себе си, че ми трябват поне няколко месеца (приемам 6месеца), за да свикне организма ми с новото тегло и то при положение, че през тези месеци се хранех именно по захранваща схема подобна на трета фаза.
Мисля, че част от грешката ми да се насадя отново в почти изходна позиция беше предоверяването ми на Дюкан, отчасти завладяна от еуфорията на постигнати и задържани резултати от момичетата тук, и неосланянето на собствената ми интуиция. Въпреки, че в началото карах четвърта фаза почти като трета- този период не продължи достатъчно дълго и в един момент се отпуснах и си казах, че щом един протеинов ден ще оправи нещата, ами тогава защо трябва да продължавам да внимавам какво да ям. Нещо недопустимо за мен, момент на слабост в който изпуснах юздите, и това че после пак ги хванах не ме успокоява прекалено, защото въпреки че знам как да се озаптя - аз съм човек и имам слабости и не съм машина, която да не се влияе от парите, стреса, хормоните, липсата на време, желанието за почивка и отпускане понякога.
За моите свалени килограми трета фаза беше недостатъчна, за да ми позволи да правя четвърта с каквото ми душа иска.

Не искам да обиждам и да засягам никой- това са мои размисли, всеки може да приема и разбира информацията, която има както той си знае.
Моето окончателно мнение- Режима на Дюкан е страхотен и много успешен за сваляне на килограми и при хора с много килограми за сваляне и при хора с по-малко килограми за сваляне, но много по-ефективен за задържане на постигнатото при свалени много килограми, тъй като периода за захранване при равни други фактори е по-реално дълъг за запазване на резултатите и промяна на начина на мислене и хранене, за да няма човек проблеми в четвърта фаза.

Лек ден на всички, много ви моля, ако някой иска да спори за личното ми мнение кутията ми за лични съобщения е свободна.

ПП: Някой по-нагоре писа за неограниченото хранене във втора фаза с режимни храни, че се отразява зле в трета фаза и така нататък- споделям напълно това мнение- защото свикваш с това хранене с режимна храна колкото и когато искаш, и в трета фаза не можеш да контролираш количеството на нережимното хранене.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 09:52 от svetlat

# 417
  • Лом
Добро утро на всички! labello след 2-3 килца ми предстои влизане в трета брррр страшничко ми е ,но надявам се да се справя.Хубаво е, че третофазничките дават съвети и май доста често ще се допитваме до тях-все пак..... питай патило Joy
 Joy Joy Joyгледам някой се разхожда с "мойто"мики маусче Joy Joy Joy
svetlat на мен ми предстоят около 250 дни в трета  "устройва"ме начинът ти на мислене Laughing
ванесса йо- newsm59 Tada здрава,слаба,щастлива и вечно усмихната  bouquet

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:04 от жозефа

# 418
Благодаря за отговорите, момичета Hug

# 419
ванесса йо, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт