Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 531
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 60
Привет,преобразяващи се дюкани  bouquet
Честита ни нова темичка,дано паднат много килограмчета Hug
Видях снимките на САНИ и МЕРИТО браво момичета голяма разлика може да сте горди със себе си newsm20
 Буболинка-браво и на теб страхотен резултат но, не ти видях снимките  bouquet
 До по къстно сега изчезвам

# 61
Здравейте момичета ...
помните ли ме
..мернах че Татитка се е заканвала да ме провери (нямам нивто време нито възможност да изчета всички писания) ...
кви ги върша ???
сега с две думи да кажа че пак трябва да "паля гумите " и да заминавам за Червен Бряг и Ябланица ..
значи ...опитвам се да разтегна денонощиято от 24 часа в 124 ... да викажа неуспявам ... успявам на 3-4 денонощия да спя една нощ от 2 -3 часа до 7 часа ... страдам от хронично недоспиване ... очите ми вече са ужасно болящи точки ( вече и визина не помага ) .......ноооооо имам още 13 проекта ...и тогава ще почивам ... абе ще се справя ... стига съм ревала като ...
с режима да кажа ...ДНЕС ПРАВЯ 8 месеца на режима ....отчета е
30- 30,5 кг свалени
20-22 см от ханша
20-22 см от талията

оства ми да се преборя с още 0,5-1 кило ...по даннни от тази сутрин 0,7кг .... но взех решение да мина основно на ПЗ ...с протеинов четвъртък ... а като ми свърши зора в работата ще умувам за правилата на трета фаза ...нядавам се за седмица две ( още ще ми е много напрегнато в работата ще се справя с тези по малко от кило сланинки) ... и после скачам в трета ...а сега това че съм на 1П/6ПЗ ...си е някакъв преходен период към трета ...
какво ще кажете става ли така ?
за сега МНОГООООООО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ от мен !!!!!!

# 62
До "Ice Queen" - Като гледам колко си доволна, че си изпуснала прасето иии.. май няма нужда никой да ТИ се кара - ТИ си си обречена Sad
smile3507

# 63
Привет и от мен!
Аз не пиша защото няма с какво да се похваля. Все още задържам вече почти 10 дни на моменти се поотчайвам ама си казвам ЩЕ СТАНЕ. НЯМА НАЧИНА ДА НЕ СТАНЕ. И така... Много хубави снимки - страхотно резултати. Направо сте СУПЕР МАЦКИ. БУБУЛИНКА само твоите снимки не успях да видя. Бихте ли ми казали къде са

# 64
  • Разград
Привет и от мен!  Hug

Вчера много четох от старата тема, но имам още да чета. Новата вече я изчетох. От вчера сутрин минах на Дюкан, че имам много за сваляне. Искам около 35 кг. да махна от себе си. Но дали ще стане се чудя.

Хайде лек ден от мен!

# 65

Филютка - бе аз всяка вечер си удрям шута и лягам да спа, ама на другата сутрин кантара нищо ново не ми показва   Mr. Green

нелсън - тез дватама наистина хубави, а дано са способни, дай да ги ползваме малко  Joy Joy Praynig

тонито - хайде и утре пак "абра кадабра .......... ", че днес не подейства  Mr. Green  много ме радват резултатите ти - браво

sanny3  - миличка, ти сигурна ли си, че първите две снимки са твои    newsm78  ........ чудесна си   bouquet

smileys  - офффф, злато, и аз стискам зъби, и много ме е страх да не прахосам вече постигнатото, ама понякога едно дяволче, като вземе да ме тормози отвътре, че чак на рев ме избива ..........

Сузанкаааааааа - ти се появи  hug

nano - резултата ти е много добър. Някои сваля в П дни, други в ПЗ. Някои като закучи като мен ........  Mr. Green Закономерности няма.

ГАЛКА - МАЛКА  - споко. Поне знаеш от какво е, като приключиш с месечното явление и ще го няма  Grinning

biala i dobra  - силни думи, напъчих гърди след като ги прочетох/и аз съм горда/, само дето нослето ми е увиснало

tania2007 - ще стане. Добре дошла. Прочети всичко добре, въоръжи се с мръвки и много търпение.

Цоци - браво. Не е лошо като идея. Това е моето лично мнение, все пак ти остава 0.500., но познаещите да кажат.

# 66
  • София
Здравейте и от мееееен!

Пфу, не можах да се включа на първа страничка ............... голЕма съм поспалана ...........

Сани3,просто нямам думи. Задавих се с кафенцето, като те видях! Браво на "N"-та степен!

Росчо, давам, давам ........ Ако не свършат работа - ШЪ ги сменимЕ. Те добри магьосници трудно се намират, ама все още ги има.

Кати95, шЪ стане, шЪ стане - нЕма начин! Мъъъъъничко инат му е майката!

Пожелавам ви усмихнат и приятен ден! Целувчици на всички!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 10:36 от nelsun

# 67
  • София
Кога навърволичихте 4 страници, бре???? Явно и през тази тема ще задържам, щом пак не успях да се класирам smile3516

nano - резултата ти е чудесен, някои свалят през ПЗ, повечето през П - един съвет от мен (който получих в началото и много ми помага) - никога да не сравняваме темпа си на сваляне с този на другите, рискуваме или да се успокоим много, или да се възгордеем - и в двата случая не ни повлиява добре Hug

tania2007  Hug Не се чуди ... Попаднала си на най-добрия режим за всички времена! Въоръжи се с мръвки, трици, извара, 0,1% мляко и давай смело!!! Нали не кърмиш?

Да не повтарям всички дотук, но Сани3  Shocked   bouquet

Нелсънче, и аз дебнах новата тема, пък виж къде сме сколасали ...

Ниалито - бегай да купиш батерии

# 68
Здравей дюканска дружина! newsm03

# 69
tania2007,добре дошла и успех,тук е вярното място,където 35 кила за сваляне не звучат неизпълнимо,и не са мръсна дума!Действай и питай,ако имаш питане,а подкрепата е 100%! Grinning

# 70
ЛюсиТО,това с НиалиТО ми хареса.....бегам,бегам,че таз шестичка вече я сънувам! Hug

# 71
  • София-Младост
Nevi2005  доста от нас спазват този ритъм от понеделник до четвъртък П и после петък , събота и неделя ПЗ.Така хем броенето е по лесно, а и като ходиш на гости е по лесно

Благодаря ти! Simple Smile Понеже съм изяла вече книгата на Дюкан с кориците, а там той упорито препоръчва като най-ефикасен варианта 5-5, затова и доста се чудех дали идеята ми е добра с 3-4. Simple Smile
Аз започнах с 5/5, но ми дойде доста дълго и минах 4/3, най-вече с цел лесно броене, а и имам да свалям 10-12кг. Утре правя месец и за сега съм -6кг.

# 72
  • Бургас
Ха,добър ден и от мен!
Сани, страхотна си,мила! Браво!  smile3501
Таня2007  welcome  Успех!
Лек и усмихнат ден на всички!

# 73

аз все още съм в МЦ и ми е трудно да преценя щетите от глюкозата, дето ми преляха
ама по мои сметки май теглото не е пострадало кой знае колко
само да видим кога ще тръгне надолу отново

и не забравяйте студовата теория на доктора - че помагала на отслабването  Twisted Evil
при нас е вече зима - днес е -6
ама не се виждам да се къпя със студена вода и да съм я лятно сакенце само  Mr. Green

хайде до скоро

Ген нямаш ти за къпането в студена вода Joy Joy
Тука е 6 градуса и всички в универитета ходат боси в сандалите си...

Ние все си зъзнем, моя приятел дълъг ръкав облича един път годишо. И разтваря прозорците...

Какво се е случило каква е тая глюкоза, не съм дочела сигурно Cry

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
не знам аз какъв ген имам
ама е факт че от моите колеги съм най-здрава
миналата зима и сега тази есен всички кихат, кашлият, сополят се
на мен нищо ми няма
даже е имало дни само аз да съм на работа

а за студената вода - под 25град на водата аз не влизам
те нали ме водиха на сауна - после всички се хвърлиха в морето
аз се изтягах на шезлонга отвън на само +6град
ама морето беше гадно, с водорасли

а за глюкозата - имах кратък болничен престой и затова