Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 479
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Привет на компанията.

Искам само да се обадя, че съм жива. И ми се иска да  Hug по-специално Baby doll и Lucie.

Отказах се от по-нататъшно отслабване, карам четвърта, 60-61 кила съм. Колкото-толкоз.

Поздравявам всички, които показаха стимулиращи снимки - БРАВО! Дюканизацията прави чудеса.  Sunglasses

# 76
  • София
Лепи,   newsm78   , ми що пък да не може?!

Луси, за следващата тема ще дебна на нисък старт, та дано да успея да се паркирам на първа страница!

Леле, нещо си направих на компютъра  ooooh! .................. вместо на латиница ми пише на фонетик, пък аз нарочно не съм си качила такъв. ГолЕма съм   animal085. Сега сядам да го боря ............... Ако някой има някаква идея ....., моля да ме светне!

Редакция:
Сега видях, че само във форума не ще да ми пише на латиница. Явно съм разбърникала някоя настройка  newsm78.
Моляяяяяяяяя, кажете, ако знаете как да го оправя.  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 12:11 от nelsun

# 77
  • Варна
Да се запиша и аз в новата темичка, макар че нямам с какво да се похваля. И като гледам изтървала съм първата страничка, няма да съм от най-свалящтите и в тази тема... Crossing Arms  Joy Днес кантара закова 70 кг. Снощи си направих за  първи път крем карамел в микровълнова - стана страхотен! Нямам търпение да се прибера днес и да хапна! Предния ден си правих дюкански кекс - пак за първи път - голям пропуск, 4е не съм го правила до сега...  Blush Та хапвам си вкусотийките, спазвам дозите на ден и си задържам... Преди въобще не се хранех разнообразно. Дори степче не бях слагала в млякото да вчера.  ooooh! По4ти всеки ден менюто ми беше: 1 кис.мляко Верея 0,1 с 2 с.л. ов.трици за закуска, пил.пържола или бутче за обяд и отново същото или дробчета за вечеря. + около 2,5л. вода. Това за П дните. A и 1-2 на месец риба. Единственото разнообразие, което имах понякога беше режимен миш-маш - обожавам го. Тъй като не обичам мн зеленчуци в ПЗ дните прибавям краставици, моркови, печен пипер и броколи, а и веднъж патладжан. Правя ги 4/3. Кола лайт не пия. Изварата не ми харесва. Ескуиза все няма като търся(още не съм я опитвала, между другото). Та голямо еднообразие...Обаче тогава свалях по-бързо, но всичко това много ми омръзна за 1 месец и половина и реших да разнообразя. Дали има нещо общо това със задържането, какво ще кажете? Да добавя, че пия Сиофор - изписан от ендокринолог и Калмацин, че много ми се делят ноктите. Започнах режима на 09.09.08 и до сега съм свалила 8кг. Добре, че сте вие и снимките, че да се мотивирам! Извинявайте за дългия пост, но си излях душичката!  Hug Лек и отслабващ ден на всички и много усмивки от слънчева Варна   bouquet

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 12:06 от mar4ela5

# 78
  • Бургас
Мили момичета,много,ама много съм ви благодарна за всички прекрасни думи,с които ме подкрепяте!Трогната съм от сърце,дори в момента очите ми са премрежени от сълзи, от вълнение.Много се колебаех дали да пусна снимки,защото години съм се срамувала от визията си,но като видях другите снимки - е,реших се,а сега вие ме зареждате със стимул да продължавам напред.А на момичетата,които прегрешават,искам да им кажа,че винаги съм имала  за пример,постигнатото от другите момичета и никога не прегреших,дано да продължа нататък така волево.
Сега бързам за работа,но още веднъж благодаря на всички,които ме подкрепиха и пожелавам на всички лек,усмихнат и отслабващ ден!  Nature Sun With Face newsm51 Hug

# 79
днес -0,700кг , ехааа доближавам се до 80/те кила  newsm44
nelsun ще ти помогна, само ми кажи с какъв виндоус си
mar4ela5 може би задържаш заради еднообразното хранене, което си имала преди. Угаждай си пове4е, аз като гледам сайта с рецептите и направо се чудя кое по напред да направя Laughing Момичета кога успявате да ги зготвитевсичките тези вкуснотии бееее  Crazy

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 12:12 от Tinaina

# 80
Мили момичета,много,ама много съм ви благодарна за всички прекрасни думи,с които ме подкрепяте!Трогната съм от сърце,дори в момента очите ми са премрежени от сълзи, от вълнение.Много се колебаех дали да пусна снимки,защото години съм се срамувала от визията си,но като видях другите снимки - е,реших се,а сега вие ме зареждате със стимул да продължавам напред.А на момичетата,които прегрешават,искам да им кажа,че винаги съм имала  за пример,постигнатото от другите момичета и никога не прегреших,дано да продължа нататък така волево.

Hug Hug Hug

# 81
  • София
Тинаина,  ХР ............., ама явно е от настройките ми на форума, защото се оказа, че на Уърда и Ексела си имам латиница /слава Богу!, че имам бая работа на английски/.

Нещо явно съм пипорила, дето не ми е работа ................

# 82
   Да си напиша менюто, та ако има нещо дето не трябва да ям да кажете:

- кекс с рулца от раци (много е вкусен)
- пилешки кюфтета на тиган (не сложих овесени трици, заради кекса)
- пилешка супа

Само да кажа на новичките като мен, че е добре да си готвят най-различни рецепти от сайта. Аз поне така се стимулирам. Много от нещата (особено кексчетата) се получават много добре и винаги има разнообразие. Първия път, когато се отказах една от причините (е, не единствената), беше еднообразната храна. Сега опитвам доста рецепти и отбелязвам тези, които са ми харесали.

# 83
   Да си напиша менюто, та ако има нещо дето не трябва да ям да кажете:

- кекс с рулца от раци (много е вкусен)
- пилешки кюфтета на тиган (не сложих овесени трици, заради кекса)
- пилешка супа

=============

Пилешките кюфтета ако  са готови не е никак добре, защото какво ли няма в тях, обикновено се препоръчва когато ще се правят кюфтета  да се купува  истинско месо и в момента да се мели, тогава вече в къщи се продължава приготвянето им.
Освен това като количество храната ми се вижда малко, ако е за целия ден. Няма мляко, няма извара...

# 84
Кажете какво да си сготвя на бързо със шунка. Ама нека да няма яйца  Praynig

# 85
От както открих Дюканския кекс вече не ям триците с кисело мляко /беше ми отвратително гадно/. Правя си в почивните дни кекс и хлюб за цялата седмица, разделям си го на порции си правя или сандвичи от хляба или си нося парче кексче и си го хапвам с кисело млекце Peace
Сега си наготвих една пилешка супа и ще си имам до края на седмицата от нея за вечеря Peace

# 86
  • София
Здравейте сладурчета, тъй като току що си забърках нещо мноооого вкусно, не мога да не го споделя с вас  Joy.

То е специално за мързели :

Фантазия с кафе Люси
1 кофичка 300 гр Верея 0,1% калций
1/2 ч. лъжичка подсладител
1 ч. лъжичка нескафе
3-5 капки есенция Ром на д.р Йоткер

Бъркаш и ядеш!

# 87
Малееее, какъв гала обяд си спретнах преди малко.  eat
Една пилешка супа с всякакви зеленчуци вътре.  И за основно половин печена скумрия с един домат.
след малко като ми се прияде сладко ще си хапна от изварената тортичка иммммммммммм. Чудничко.
Който не е обядвал още - Приятен обяд

# 88
        МАРЧЕЛА5,за месец и половина 8 кг.не са малко!!! #Crazy PeaceНоооо храната ти не е никак разнообразна ThinkingВлез в дюканските рецепти на І-ва страничка има мноооого разнообразни рецепти с режимни храни.Включи повече риба и рибни продукти,повече мляко,извара-задължително/овкуси си я по твой вкус/ и мнооого вода!!! bowuu
       САНИ3, Hug Hug Hug
       Къде се дянаха ШУШИ80 и МИДИ???

# 89
           Здравейте момичета и Туни,
да кажа: Вчера ме беше хванала една еуфория да ям сладко, ходих, напазарувах си всичко, поисках ви рецептите за ..., НО не го направих. Днес сякаш ми мина, хапнах си пак малко кисело млекце със степче. След обяд ще си направя малко желирано кремче, и кремчето на ДАНИЯ, а също може да забъркам и сладкото на ЛУЧИ. Благодаря на всички, които ми писаха на лични и тук във форума по горният въпрос! Значи,  УМИШЛЕНО не споменавам много, много за какво става въпрос, защото щом аз дюканка от почти шест месеца бях привключила, то новичките, дето малко не одържат фронта ще превъртят.
            Весито5  smile3534, Лучи  smile3533, Татитт - мммммм щип и   love001, ЦОЦИИИИИИИИИИИ така си и мислех аз, хайде приключвай ма работохоличке, чакаме ти, липсват твоите постове, КРИ ти къде се затри по тия дни, НЕЛИТО, СЪНЧЕ, СЛАБЕ,  НЕЛСУН  gydi голяма съм ОВЦЪ както викат тук други "колежки" даже и да се мъча всички не мога да ви изиброя, но ви ОБИЧАМ БРЕ всички, а също и ТУНИ! Желая Ви лек ден, аз днес празнувам, не работя и ще се включвам от време на време да ви СЛЕДЯ какви ги забърквате.
            ФИЛЮДКИ

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 13:48 от ФИЛЮДКА

Общи условия

Активация на акаунт