Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 487
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 90
Кой питаше за нещо с шунка и без яйца-шунката,извара,малко кисела краставичка,копър,черен пипер,ако е много гъсто-малко кисело мляко и готово!

# 91
  • Варна
Vesito5, благодаря !  bouquet
Сега тъкмо гледам рецептите и мисля да си направя седмично меню. Още от довечера започвам с "Пилешки дреболии в млечен сос" (със сърца) по рецептата на annisoft - звучи ми много добре. Ще си купя и сиренце и извара и така... продължавам смело напред! Hug
Aynur, завий шунката на руло със сирене или извара.  Hug

# 92
Кой питаше за нещо с шунка и без яйца-шунката,извара,малко кисела краставичка,копър,черен пипер,ако е много гъсто-малко кисело мляко и готово!
Добра идея   bouquet Hug

mar4ela5, благодаря и на теб   bouquet Hug

# 93
  • БУРГАС
Здравейте момичета!
Всички сте мн мили и стриктни в отслабването.Досега само ви четях, но днес реших да питам.От 08.10 съм диета и искам да знам мога ли да ям св.дроб на скара и грах Бодуел консерва.Прочетох че пише че съдържа малко захар пречели.Днес хапнах дроб на скара и сега ме гризе съвестта.Дано да не съм прегрешила,Вече съм -5кг.Обичам ви всички.

# 94
Дроб на скара мисля че не пречи, но грах не можеш  Peace

# 95
момичета защо трябва да се разнообразява храната-в П дните закусвам кис.мляко с трици,обядвам риба и вечерям пиле с яйца и малко мляко и извара . В ПЗ дните добавям малко салатка и зеленчуци.на мен не ми пречи много еднообразието...
притеснява ме третата фаза-да не се обърквам.вече питах веднъж-някой спестява ли си нещо-например макарони или хляб,понеже аз хляб не ям от години и не ми липсва

# 96
Здравейте сладурки!
Само минавам да се запиша,че имам малко работа.Nyala , душка,ако те мерна по-късно ,ще те притеснявам.Как мина в събота? Thinking

# 97
  • Варна
Здравейте момичета!
Всички сте мн мили и стриктни в отслабването.Досега само ви четях, но днес реших да питам.От 08.10 съм диета и искам да знам мога ли да ям св.дроб на скара и грах Бодуел консерва.Прочетох че пише че съдържа малко захар пречели.Днес хапнах дроб на скара и сега ме гризе съвестта.Дано да не съм прегрешила,Вече съм -5кг.Обичам ви всички.
Аз не видях, 4е е свински Embarassed. Не може, а за граха и аз така си помислих, 4е по-вероятно е да не може.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:21 от mar4ela5

# 98
Здравейте
Съжалявам,че не съм писала скоро /поради ред причини/, но редовно ви чета.
Пожелавам на всички новаци да достигнат заветните си цели и да продължават напред.
Лек и успешен на всички.
 Peace

# 99
  • София
грах не може  Naughty
кой каза че свинско може?  Naughty  не може  Naughty
кой каза че сирене може?  Naughty не може  Naughty

айде провинилите се по едно прочитане на първа страница за домашно  Mr. Green

# 100
Здравейте момичета!
За дроба на скара няма проблем, стига да е без мазнина. Грах не може от консерва - със сигурност, може пресен задушен, май newsm78 (аз не съм яла)- нека по-старите на кажат. Чудесно постижение с килограмите, браво и успех  Hug

Нали не може свинско newsm78

# 101
  • София
Анита, Марчела!!! Нито свински дроб може, нито грах!!!!!

# 102
  • София
Здравейте момичета!
Всички сте мн мили и стриктни в отслабването.Досега само ви четях, но днес реших да питам.От 08.10 съм диета и искам да знам мога ли да ям св.дроб на скара и грах Бодуел консерва.Прочетох че пише че съдържа малко захар пречели.Днес хапнах дроб на скара и сега ме гризе съвестта.Дано да не съм прегрешила,Вече съм -5кг.Обичам ви всички.  НЕ може

Много бавно пиша, вече са ти отговорили

# 103
оооооо Татитчето,
значи това означавала втората линийкаааа, а?
Я слез да разказвашшшшш, стига вися на балкона

bouquet

anita_anita  - добре дошла. Можеш да ядеш ПИЛЕШКИ дроб на скара, без никакъв грах. Може с доматки, чушки, зеле и т.н.

nano - повярвай, за 7м и кусур,  вече не ми се поглежда телешко, имаше моменти в които само като ми замиришеше на риба и  Sick. А е добре за организма, да не свиква с една и съща храна, защото ще спре да сваля  Naughty

Четете първа страница   Naughty

# 104
  • Варна
Анита, Марчела!!! Нито свински дроб може, нито грах!!!!!
Извинявам се, аз не видях, 4е е свински Embarassed, вече много ми се спи  smile3507 . Не може - знам, а за граха и аз така си помислих, 4е по-вероятно е да не може.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт