Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 886
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 1 020
Тонито26, може пък по - отслабващо да ни действа  newsm53  love001

В тоз цвят, по ми прилича на разхлабващо.
Аз кафето го обичам с повече мляко. Само Левски!
smile3532 smile3532 smile3532
Ти уби всичко живо в мен   tooth

# 1 021
  • София-Младост
По повод калкулатора на Дюкан да попитам...аз и с в(двете бремености качих много, втория път на 80 спрях да се меря, а започнах от 55кг. Та тези кг броят ли се като въвеждам данни, все пак ясно е че по време на бременеене всеки качва?
Това във връзка с последния пост, защото според изчисленията трябва да съм 58кг при моята височина от 174см. Което не елошо, защото ще означава че имам да свалям само ощ 3-4 килца...а се бях упътила към 55кг.

# 1 022
Здравейте,
Имам следния проблем - на 6-ти ден съм от диетата и досега съм свалила само един кг Sad((Освен това стрелката на кантара от 4 дни стои на едно и също място…Как е възможно това? Спазвам диетата много стриктно, но не мога да си обясня защо не свалям килограми. Моля ви ако някой е имал същия проблем или знае на какво се дължи да ми помогне! Бях 66 кг сега съм 65 и целта ми е 56 кг, правя я 5/5. Най-неприятното е че точно когато започнах да свиквам, започвам да се обезкуражавам #Cussing out, защото не виждам резултати. Благодаря на всички които ще ми помотнат с мнение.

# 1 023
По повод калкулатора на Дюкан да попитам...аз и с в(двете бремености качих много, втория път на 80 спрях да се меря, а започнах от 55кг. Та тези кг броят ли се като въвеждам данни, все пак ясно е че по време на бременеене всеки качва?
Това във връзка с последния пост, защото според изчисленията трябва да съм 58кг при моята височина от 174см. Което не елошо, защото ще означава че имам да свалям само ощ 3-4 килца...а се бях упътила към 55кг.
За този ръст не са ли малко 55 кг.?

# 1 024
  • София-Младост
За този ръст не са ли малко 55 кг.?
Винаги съм била толкова в интерес на истината, но пък сега по калкуатори и индекс телесна маса ми дава, че са малко. ЗА мен цифрите не са от значение. Харесам ли се в огледалото ще спра, ако ще кантара и 60 да показва. Но ми беше интересно дали при най-високо достигано тегло участва и това при бременеене.  Simple Smile

# 1 025
destini, имаш малко за сваляне. Яж повече протеини (месо, риба). Бъди търпелива, ефект ще има, просто ще е по-бавен, заради малкото излишни килограми.
Ала-Бала, доколкото знам килограмите от бремеността не трябва да се въвеждат.
hrissy_379, колко си висока, вероятно и ти като destini просто си на границата на нормалните си килограми.

# 1 026
Здравей, 164 см съм, точно това е проблема, че си имам за сваляне.... Confused

# 1 027
Тонито26, може пък по - отслабващо да ни действа  newsm53  love001

В тоз цвят, по ми прилича на разхлабващо.
Аз кафето го обичам с повече мляко. Само Левски!
smile3532 smile3532 smile3532
Ти уби всичко живо в мен   tooth

Повече няма да спамя, обещавам!

# 1 028
  • София-Младост
Здравейте,
Имам следния проблем - на 6-ти ден съм от диетата и досега съм свалила само един кг Sad((Освен това стрелката на кантара от 4 дни стои на едно и също място…Как е възможно това? Спазвам диетата много стриктно, но не мога да си обясня защо не свалям килограми. Моля ви ако някой е имал същия проблем или знае на какво се дължи да ми помогне! Бях 66 кг сега съм 65 и целта ми е 56 кг, правя я 5/5. Най-неприятното е че точно когато започнах да свиквам, започвам да се обезкуражавам #Cussing out, защото не виждам резултати. Благодаря на всички които ще ми помотнат с мнение.
Имаш десетина килограма, не са много просто. Не се отчайвай, ти току що си минала ударната фаза...и аз си мислех че в ударната ще сваля 5, ама не се получи...но постепенно ще започнеш на см да намаляваш, което е по-приятно.  Simple Smile

# 1 029
Бандааааа, привет newsm51
Добре дошли на всички новички  welcome

Да се поФаля - сестра ми и зет ми започнаха Режима, вдъхновени от мен и мАжо. Пратих им резюмето от Първа страница и линк към форума, но май няма да имат време за това. Пратих им и моята книга, да знаят Какво и Защо...И им стискам палци. Така поне като им ходя на гости, няма да се притеснявам, че се съобразяват специално с мен и менюто ми.... newsm62

Много сме, силни сме  newsm44.... Ако оставим шегата настрана, режима придобива голяма популярност и много хора го започват.... Не зная обаче колко от тях продължават...

ПП :  Кафявото много ме кефи  Wink

# 1 030
  • София
Elanor благодаря ти. Май наистина време трябва.

# 1 031
привет и от мен! Hugтук съм,само ви чета и се кефя.меря се веднаж на 5 дена,като минавам от фаза във фаза.да се похваля  втори П от 2 фаза -1.300.направо да не повярваш. #2gunfireправи сте момичета-риба му е майката.от нея най се сваля и не се гладува и лесно се приготвя.  Hugхайде успех и до след 5 дена.аз съм Биг брадър-Дюкан-всичко виждам и чета !!!!слънчеви и отслабващи дни!! Hug

# 1 032
Mamma новия темплейт е страхотен  bouquet, аз не харесвах стария Blush
veni_c стискам ти палци да задържиш чудесния резултат, който си постигнала. Успех в трета Peace
Тунинг значи май утре ще е големият ден  photo Laughing. Я не се шубелисвай за тия снимки ние да не ядем Ора, само пилета , а пък и на срещата се надяваме да дойдеш и да се фръцнеш с новите придобивки  newsm53
Венерас както винаги пускаш страхотни снимки Hug, защо ми се струва че и някой друг см си свалила newsm78 Heart Eyes
phono бравос за резултата Hug, 4дни -3кг  Shocked

Корекция:

рошава аз след летните почивки го подкарах около месец само на риба, така ги бях затлачила нещата hahaha, ако не беше тя сега щях да съм с 5-6кг. отгоре. Изводът е яж риба и стани русалка Joy hahaha Joy

# 1 033
  • София
Алооооооо, балкончетооооооо ........ще паднетеее. Май много маймунки сме се заредили в дебнене на новата темичкаааа!  Hug Hug Hug  love001

ФИЛЮДКИНsmile3533

# 1 034
Още веднъж благодаря на всички Hug.
Танчето , адашке Blush, честно казано не съм се засичала на сантиметри от няколко месеца.
Само в началото го правех, после не съм-но следя главно по дрехите, а на кантара през няколко дни.
Но почнат ли да ми опъват-работата ясна трябва ограничение.

ОФФ наистина е много сложна тая трета Praynig

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 16:25 от veneras

Общи условия

Активация на акаунт