ЮНИ още е далече, но нетърпеливо чакаме своето човече! Тема №2

• 13 147
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
svetla_190183 , здравей и добре дошла  Hug

При мен всички симптоми изчезнаха като с магическа пръчка- нито гадене, нито разни болежки.....
Аз пък съм на преглед към 15 ноември, а до тогава ще полудея.

# 211
svetla_190183  ПРИВЕТ НА СВЕТЛЕТО И ОТ МЕН!
Много хубаво че се записваш при нас! Ако искаш ни разкажи нещо за тебе....

svetla_190183 ,
При мен всички симптоми изчезнаха като с магическа пръчка- нито гадене, нито разни болежки.....
Аз пък съм на преглед към 15 ноември, а до тогава ще полудея.
оохх развай се за симптомите, пожелавам ти да не е нещо временно обаче!
относно прегледааа доста си е далечеее.....
ще чакаме вести от всички мами с предстоящи прегледи - само хубави разбира се!  Grinning

# 212
  • Стара Загора
http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/04/maichino … draveopazvane.pdf

Намерих синтезирана информация за това какво ни се полага по здравна каса. За мен беше полезно, надявам се и за вас, ако ли не, здраве да е  smile3505

# 213
Sharky 81 много хубава двойка сте с мъжа ти, и какви сте синеоки и двамата!! Heart Eyes

За гаденето, при мен явно едва сега започва, тази сутрин имах най-силната порция гадене още със събуждането сутринта, което продължи до преди малко, когато обядвах/много ми се прияде бобец и лютеница с лук Mr. Green, още като ги видях, ми се напълни устата със слюнка и естествено това си поръчах/!!Ще видим как ще  е следващите дни, щото така нещо не ми допада да ми се гади толкова много!! Sad

# 214
От няколко дни се спасявам от гаденето с 1 препечена филийка хляб сутрин направо след ставане. Но тежест и леко гадене си имам почти през целия ден.
Киселини имах предната бременност след 6 месец, особено като хапвах хляб и тестени, минаваха ми след глътка газирано, после ми изписаха едни смучащи, обаче не мога да се сетя името...
Утре и аз съм на преглед, дано всичко е наред!

# 215
Момичета, кото чета коментарите ви и започнах да се притеснявам. Нямам гадене, нямам коселини. Това нормално ли е?

# 216
miroslinka полезна е информацията наистина!!! благодарско...аз днес видях част от нея при гинеколожката дори! Бе това за ЗК е като на рекламаата: Дал бог живот и здраве!

somebody - благодаря за коментара  Embarassed/ надявам се и бебо да вземе само най-хубавото от нас/. ооххх с това гаденее....нека да свършва по-бързо наистина. Ще пробвам бонбоните Емил и ще видим др. седмица дали ще се подобря. иначе вода с лимон пробва ли???? Помага беее мацки, но не напълно!

# 217
Шарки големи сладури сте с таткото.

Светле, и аз нямам никакви симптоми вече- нито ми се гади, нито нещо ме боли.

# 218
Ох!И моят преглед е още далече-17.11.Тогава и ще ме регистрират.Но не знам как ще издържа,защото както вече споменах имам зад гърба си един спонтанен аборт и това чакане ми идва в повече.А и все още ме притеснява отлепянето,което имах,въпреки че вече го няма.До прегледа мога само да  Praynig
Франческа Салиери,толкова ти завиждам.Дано скоро всяка една от нас да може да се похвали със същото!

# 219
Момичета, кото чета коментарите ви и започнах да се притеснявам. Нямам гадене, нямам коселини. Това нормално ли е?
Тъкмо щях да кажа, че има мами във форума които също не се оплакват от "гадното гадене" "гадните киселини" запеци и незнвам си какво ощееее..така че мила Светла - радвай се!  Hug

# 220
Благодаря ви момичета надявам се да продължи така без гадни симптоми. Дано всички бебчета са здрави и да няма проблеми. Как точно трябва да се извърши регистрацията. Защото на мен ми предстои и смяна на личния лекар. Изобщо не съм на ясно с тези неща.

# 221
  • Плевен
Някой по-горе питаше за сапун, шампуан с по-недразнеща миризма. Аз използвам бебешки сапуни, шампуани и бебешко олио за мазане, че най-не ме дразнят миризмите им.  Peace
А за ядене, ако щете да умрете от смях, готвя за детето и за мъжа ми, а аз ям само сандвичи и разни цитрусови плодове, запечени с кашкавал. Сигурно на повечето това ще ви се стори  Sick ама на мен ми хареса от пица тропикана и редовно си правя така.

# 222
 Привет момичета,
честито на всички нови и на тези, които са били на преглед и имат хубави новини! edno_momi4e, мерси за информацията, но не си написала къде ходиш на гимнастика. Дай някакви координати, моля!
Вчера пробвах рецептата за бисквитките с джинджифил, но за съжаление не премахнаха гаденето, иначе са много вкусни /мен нещо не ме блазни сладкото от месец насам/. За себе си открих, че като изгриза един морков и се пооправям от гадния вкус и лигите за известно време. Сега съм се запасила с моркови, но ще потърся и хапчетата ЕМИЛ, за които пишете, че моята гинеколожка нищо не ми даде за гаденето, само обеща да мине до две седмици!
Сутринта бях на изследвания на кръв и урина, но за микробиология не е ставало въпрос, може би защото месец преди да забременея бях на профилактичен преглед и ми взеха цитонамазка и каквото там се прави на такива прегледи и гинеколожката не счете за необходимо пак да прави подобни упражнения.
лек и без гадене ден на всички, много  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  от мен!

# 223

somebody - благодаря за коментара  Embarassed/ надявам се и бебо да вземе само най-хубавото от нас/. ооххх с това гаденее....нека да свършва по-бързо наистина. Ще пробвам бонбоните Емил и ще видим др. седмица дали ще се подобря. иначе вода с лимон пробва ли???? Помага беее мацки, но не напълно!

Аз съм противник на каквито  и да е лекарства, няма значение вредят или ни вредят, а пък сега да не говорим, за да взема някакви бонбони за гадене, щом ми се гади, значи така трябва да бъде Naughty!

Колкото до това, на кой да прилича, и аз съм казала, че искам моя цвят очи, но формата на приятеля, моите устни, неговия нос, моите уши! За косата нямаме претенции, щото ни  ееднаква Mr. Green!Ама то не е концерт пожелание, каквото се роди, само да е живо  и здраво!! Peace

# 224
Момичета,искам да ви попитам къде мога да намеря новата парола за снимките.Влязох в профила си,но тъй като съм отскоро във форума,изобщо не знам къде да гледам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт