НОЕМВРИйските ни хубави деца идват вече на света!

• 14 177
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Честити принцеси на Денчо,Еле и Лейдибейби! Да са ви живи и здрави!!!Бързо възстановяване на мамите.

Тонеска Честит рожден ден. Пожелавам много щастие и здраве на теб и цялото ти семейство
Шопи имаш силни палци и от мен fingerscrossed fingerscrossed
Комарче дано по бързо да се оправите.
Аз вчера бях на тонове, бебока е добре.Само където ме качиха в пред родилната /за тоновете/ и като видях коридора и една мама как го мереше,/както и аз/ а и от родилните зали се чуваше.Така се върнах във времето на зад,че ми прилоша буквално. Причерня ми. Та сега съм събрала повече кураж.Както казва пепена към родилното с усмивка Hug
Grey -малката Лиа е много сладка.Гледам и баткото е щастлив.Пиши два реда как сте Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 09:25 от maia

# 226
...
 Само стискайте кълки на 4.11.2008 скорпионите се делат на черни и бели ,а на четвърти са така наречените червени скорпиони. А да знаете познавам двама такива - така ,че на 4,11,08 забранявам ражданията.
Ще разкажеш ли повече...? Не знам много за видовете скорпиони...

Иначе досега четох за децата скорпиончета и ми става лошичко...  Grinning Grinning но ги обожавам. Винаги мечтаех когато имам дете, да бъде водолей, телец/като мен/ или скорпионче.

http://funbg.net/e107_plugins/content/content.php?content.149

http://yovko.net/archives/673

Цитат
Всъщност ако сте Скорпион този текст е напълно безполезен за вас, а ако сте в обсега на Скорпион вече каквото и да ви напиша ще е късно. Затова най-разумното е да се спрем до тук и да не си губим повече взаимно времето Simple Smile
Joy Joy Laughing

Добро утро  Hug

# 227
Добро утро!!
Ех, какви хубави новини  - ЧЕСТИТИ ГОСПОЖИЦИ НА ЕЛЕЕ, ДИАНКА, ДЕНЧО И ЛЕЙДИ!!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРО ВСИЧКИ ВКЪЩИ.

Стискам палци на Шопи и на другите тръгнали да раждат  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed 
 Аз мисля да поизчакам  Rolling Eyes Остава с бебо да сме на едно мнение  Laughing
Да се отчета и за вчерашния преглед - мн съм щастлива и вече спокойна - бебчо е качил 0.5 кг за 9 дена и вече е готов за външния свят   newsm44  Главичката и бедрената кост също са в норма.Разположение, плацента, води също. Контракции си имам, но безболезнени. Тонове така и не са ми записвали  newsm78 , но доки каза, че сърдечния рътъм е нормален.  Praynig
За хемоглобина - моя продължава да се вдига  newsm78 преди 2 седмици 120, вчера 122. /не се оплаквам/  И аз имах неразположения заради тотемата, но с малки прекъсвания си изпих изписаната доза. Сега си пия и матерната, но задължително след хранене, защото иначе ме боли коремчето  Confused Чувала съм, че сокът от нар също вдигал хемоглобина. Може да опитате  Peace
А кръвния здравец вчера доки ми го изписа за повичаване на тромбоцитите, защото са ми на долната граница.

Хайде чао, че се увлякох. Усмихнат ден на всички  Hug

# 228
  • София
 Да ти кажа Норас каката ми е Водолей - много са самостоятелни .

А майка ми беше скорпион - родена на 4.11 , както и майката на най-добрата ми приятелка. Такива хора няма просто - не знам дали ще го разберете докато не ви се случи.

Майа и мен във вторних ме прегледаха в предродилно и видях една на количката в коридора и една след клизма и познай като ми видяха кръвното 140/90. Сега не ям сол .

Аз като тебе се върнах 9години назад .

# 229

А майка ми беше скорпион - родена на 4.11 , както и майката на най-добрата ми приятелка. Такива хора няма просто - не знам дали ще го разберете доката не ви се случи.

Водолей са... най-умната зодия. Убийствен мозък имат. Но често са самотни...  А в нас всичко е само скорпиони, само аз съм телец и мъжа ми е лъв. Малката ни дъщеря е на границата, но навремето питах разни специалисти, и понеже е родена на 22 октомври, но преждевременно/в 8 месец/ си носи всички достойнства на скорпитата  Grinning

Не знам нищо обаче за тези червени скорпиони... за тях питах...

# 230
  • София
Честити бебета на Лейдибейби и Денчо!!!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!!!!! Пожелавам на милите мами бързо възстановяване и скоро да са си вкъщи!!!!! newsm51 newsm51 newsm51
Аз тази нощ сънувах, че съм много палава със съпруга.  Embarassed
Моят беб се строил в ребрата ми и болиииии.
Хайде лек ден на всички мами!!!!!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 12:56 от aleksa_sm

# 231
Лора  Това дали водолейте сме мн умни трябва да го каже някой друг, но за самотата, поне при мен е доста вярно.  Confused

Майка ми и брат ми са бели скорпиони. До скоро майка ми беше най-добрата ми приятелка, но нещата се обърнаха в коренно противоположна посока   Sad Така че вече съм объркана относно мнението ми за скорпионите - по скоро май са слабохарактерни, отколкото силни. И все пак според мен, не зодията прави личноста  Wink

Алекса Дано имаме късмет бързо да се възстановим след ражданията и да можем да осъществим бляновете си newsm45    Joy

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:07 от marojinka

# 232
Добро утро и от нас с буболечката  Hug Една вечер да си легна по-рано и изпускам новините  Heart Eyes Но пък за това утрото ми тръгна с широка усмивка и сълзи от облекчение, и щастие заради новите принцески. Много се  Praynig за Лейдито Hug
 newsm51Честити Ви принцески Денчо и Лейдибейби. Да са Ви живи, здрави и вечно усмихнати слънчица. Да Ви озаряват с грейнали очички от любов Вас и всички около тях. Hug   fingerscrossed  за принцеската на Лейди, бързо да укрепне и скоро да се гушкат с мама Praynig
Шопи, стискаме ти палци с бебока всичко да мине нормално и чакаме хубави вести от Вас Hug
Деница, ми то не е задължително да ти падне тапата, за да имаш родилни контракции. Тя може да падне заедно с изтичането на водите в болницата. Може и изобщо да не разбереш дали и кога е паднала. Така, че си следи контракциите и ако си много притеснена звънни на док.  Hug
Водолей са... най-умната зодия. Убийствен мозък имат. Но често са самотни... 
newsm20
 Blush  Mr. Green Аз съм скромно  Blush типично водолейче  newsm53

# 233
Здравейте и от нас!
Ихаааа, пак много бебета!!!Честито на щастливите мами и да са им живи и здрави принцеските!!!
Май ще излязат верни бабините деветини, че момите не си изчакват времето.Simple Smile
А за скорпионите мога да се съглася с всичко освен със "слабохарактерни", но определено зависи от човека.
Аз понеже явно съм на ВИЕ с кърменето - задължително ли е да се съхранява в промишлени количества? Не трябва ли просто да си суче детето, а когато се налага да се излиза, примерно, за тогава да се съхраняват 1/2 до 5 дози?

# 234
Честити принцеси на Денчо и Лейдибейби! Да са ви живи и здрави!!!Бързо възстановяване на мамите. newsm51 newsm51 newsm51

# 235
  • Попово
да се изкажа и аз по темите  Mr. Green
за зодиите- у дома сме както следва Генчо- скорпион, Тодор- овен, Василена- везни, таткото- стрелец, аз- везни. та мисълта ми е, че няма слабохарактерни или "слаби" личности, освен мен  Crazy като има нещо за решаване фамилито сяда на масата и се почва, и понеже бяхме само тримцата с мнение до преди година и все коренно различни зодии, всеки казваше кое е най-добро според него и се стигаше до компромисен вариант, който в повечето случаи е най-идеалния. не ми се мисли какво ще е след 5-6 годинки  ooooh! единствено мисълта, че има още едно човече с мойта зодия ме успокоява  Flutter
съхранението на кърма- ами не съм съхранявала, нито съм се цедила, нямам и никакво намерение да го правя (освен ако не се наложи- болест или не съм с беба да си суче) предпочитам да купя 1 кутия АМ и да реша проблема, ако ми се наложи някъде да ходя, така и така ще й го дават със шише  Sunglasses

# 236
Добро утро и от мен,тази сутрин повръщах-бях забравила кво е чувството.Тая вечер съм на преглед и ще видя как стоят нещата и ще питам доки,дали е нормално да се повръща  newsm78
Честити кукли на мамите Лейдибейби и Денчо-браво на вас  Hug
Пожелавам бързо оправяне на бебка на Лейдибейби и да се гушкат скоро,а на мамите бързо възстановяване и ви чакаме   bouquet
Лек и успешен ден и само хубави новини!
На тръгналите да се напъвват стискам палци и да мине максимално бързо и да си гушкат бебенцата. Heart Eyes

# 237
Гледам, че са ме изпреварили - докато аз ходя по докита някой вече е съобщил за Денчо Hug

Честити госпожици на Денчо и Лейдибеби!
Да са им живи и здрави и много послушни малките сладурки!

# 238
Ние също ще сме Телец /аз/ и Скорпион /бебето, евентуално/. Майка ми също е скорпион, не мога да кажа, че се разбираме особено. На моменти даже доста ме дразни, просто сме "обратни" зодии в зодиака, както се казва, в колелото на зодиите сме точно една срещу друга. Казват, че е нормално в такива случаи да се получават големи разминавания във възгледите на съответните хора. За "червените" скорпиони още нищо не знам, а официалния ми термин е точно 04.11! Може да се наложи да попрочета...
В момента и аз си слагам Полижинакс, почти целодневно нещо си тече там...не е води, предполагам, част от лекарството и не знам какво още. Наблюдавам и нещо по-странно през тази бременност. Влагалището сякаш е променено, станало е по-тясно някакси, не би ли трябвало да е обратното  newsm78? Последните пъти като се опитвахме да правим нещо с таткото беше голям зор, не че не стана, става, ама е много различно! Не мога да си обясня защо съм се "стиснала" така! Майтапя се, че бебето сигурно тежи и ме е страх да не го изръся някъде, та затова... Някой наблюдава ли подобно "явление"?

# 239
Честити рожби на Денчо и Лейдибейби, да ви са живи и здрави и много да ви радват! Лейдибейби стискам палци малката да се възстанови бързо и скоро да се гушкате в къщи Flowers Four Leaf Clover!

Шопи, леко и успешно раждане днес, имаш едни палци и от мен! fingerscrossed

Тинка, количката е много хубава. И моя термин е близко до твоя, и на мен вече ми тежи бременността, но бебчовците си знаят кога да си излезнат, не е добре да ги пъдиме преждевременно,още малко остана, моя доктор каза, че е добре да се ражда до 10дни преди термина.

Абе аз много на зодии не вярвам. Според мен всичко е до характер, ген и възпитание.Брат ми и приятелката ми са лъвове, толкова са добрички и им липсва всякаква упоритост, направо са душички (нещо толкова нетипично за зодията), а аз съм риби, а съм голям инат.

Комарче, дано малката се оправи бързо!

Рени, просто по-малко се овлажнява и се променя състава на течението, следкато родим дори се препоръчва да се използват допълнителни овлажняващи препарати при правене на секс.

Общи условия

Активация на акаунт