Коя момиченце, коя момченце е скрила в АПРИЛското шкембенце

• 16 100
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Атлантика,Надето К,благодаря за успокоителните думи Heart Eyes

Диди Божинова,слава Богу че сте добре,дано не се случват никога повече подобни неща Hug

very nice,честито момиченце stork-girl  bouquet

Като чета колко често има неточности с този БХС,и само са се паникьосвали хората и започвам да се чудя дали изобщо ми трябваше да го правя.При положение че първата ФМ беше всичко о.к и нямаше съмнения за нищо Rolling Eyes.Надявам се скоро да ми излязат резултатите,и да се успокоя поне(дано всичко е наред  Praynig)
А утре сутринта съм на ЖК,нямам търпение да се ''срещна'' с бебчо,пък дано тревожността ми от последните дни мине след прегледа Rolling Eyes

# 211
За водната гимнастика отива ме Peaceаз почивам и двата дни,когато на теб ти е удобно.Сори че не ти пиша на ЛС ама пощата ти е пълна и не може да получиш писамцето ми.Аз проверих за Св.София на бул.България,не знам дали ти си била там,но от приятелки чух мн добри отзиви.Е сега ще сме двете,поне хората няма да ни се смеят smile3532

Прати ми ако искаш ти на ЛС.

Всеки който е свободен да се чувства поканен.Да по раздвижим шкембенцата newsm62 newsm62

А за училището пишете ме и мен в списъка

# 212

Момичета, пишете за болки ниско долу... а някой да има едно такова усещане за натиск към ануса и опашната кост? Не знам как да го опиша - като съм права много ме натиска там, все едно ми се ходи по голяма нужда едно такова. Иначе чат-пат имам втвърдявания на корема, но безболезнени, ще питам утре лекаря дали трябва да пия нещо, защото ме притесняват все пак.
Бебетата не ги усещам никак още.  Rolling Eyes
С първата ми бременност имах такъв проблем.Особено когато ходех по нужда на моменти изпитвах огромна болка от вътре към ануса (все едно,че нещо те дърпа).Ходих при доста лекари,но така и не можаха да разберат от какво се получава това.Към края на бременноста имаше моменти в които направо ревах от болка.
 При втората този проблем го нямаше!Обяснявам си го с това,че може би бебчо понякога притиска нещо (жила или нещо такова) и причинява това  неудобство.Лошото е че аз неуспях да намеря нито лек , :нито отговор. Cry
 Дано при тебе да няма често проявление на проблема.

# 213
Gaja, ако пак свърши Ева Кю, пробвай в аптеката на Дружба до пазара, и по-точно до едно заведение Милениум.

За водната гимнастика - и аз бях голям фен, ама като се сетих как лесно се предават гъбичните инфекции във вода, се отказах на мига - не ми се рискува. Мисля вместо това да ходя на йога за бременни до Плиска, и часовете са по-нормални за работещи хора.

# 214
  • София
Добро утро момичета!
Само влизам за малко да пожелая приятен ден и много хубави емоции за всички ни.
 Flowers Bouquet

# 215
  • Някъде там...
Gaja, не съм при Щерев. Курсът е към фондация Искам бебе, а всички жени, които го посещават в момента, са пациентки на д-р Стаменов. Ето това е: http://www.iskambebe.bg/article_list.php?c=9&sc=19

# 216
И аз искам водна гимнастика или йога за бременни, но в "най-добрия град за живеене в България" няма такива екстри Twisted Evil
very nice аз имах същите усещания като теб като разбрах, че е девойка - хем че при нас е първо човече. Скоро ще ви мине  Peace
с първото страшно много искахме момиче и се получи, затова си бях наумила, че след като сега искаме толкова много момче, ще се е получило момче, но явно не е каквото ти искаш, а каквото Господ ти даде.
живо и здраво да е Praynig
исках поне второто да прилича на мен, но не било писано  Grinning
Лек ден на всички!

# 217
very nice ааааа... може и на теб да прилича, нищо че е момиченце, няма гаранция. Да е живо и здраво, това е най-важното.

# 218
Добро утро момичета  bouquet
Да се почерпите

Приятен ден ви желая ! Hug

# 219
Добро утро дами  Hug

яника изглежда адски вкусно Simple Smile
very nice честито ти момиченце Hug, Габи сигурно е много щастлива че ще си има сестричка  Heart Eyes
Диди дано такива моменти не се повтарят никога вече  Hug

Направо завиждам на момичетата от София, които имат толкова възможности за разтоварване, при нас в околията има курсове и упражнения за бременни, даже в Габрово и безплатни масажи ама аз с тази работа нямам никакъв шанс да се вредя Crossing Arms

Да се похваля имаме си маймунче  Heart Eyes, през цялото време на прегледа вчера, мъника стоя с главата на долу  Laughing, иначе е пораснало и вече е 15см и тежи 153г, пола още не знаем, дано другата седмица на ФМ.

За космите и на мен ми прави впечатление, че растат по-бавно newsm78.
На вас подуват ли ви се краката, при мен особено левия е ужас, вчера питах лекаря си, каза че матката ми притиска кръвоносните съдове и за това ми препоръча да си слагам възглавница под краката вечер ама е много неудобно и сутринта беше естествено на земята Whistling

Това май от мен, лек и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 220
  • Лудогорието
Добро утро на всички и от мен   bouquet
В нашия малък областен град пък не са чували за водна гимнастика и йога за бременни  Sad Аз от това разчистване за новата дограма се сдобих с мускулна треска на краката и корема.Отдавна не се беше случвало, а уж се пазих  Thinking qnika  благодаря за почерпката  eat
very nice  честито момиченце, да е живо и здраво и да прилича на теб  babydust7 !!! Е хайде лек ден, че работа ме чака  hit

# 221
Здравейте момичета!!!
Загубих се за малко...  ooooh!
След ,като повърнах пред всички хора до "Баумакс", май от срам Embarassed всички неразположения спряха. Сега готвя непрекъснато   chef и ям, ям, ям... Коремчето вече доста личи, да и качих към 3 кила. Вчера се сдобих с цял бански, защото моят съпруг обеща да ми купи карта за басейна в Новотела. Ако има някоя мама от Пловдив да направим компания!  Hug
За водна гимнастика в Пловдив някой чу ли нещо?

За йога искам да споделя, защото ходих преди време. В Пловдив специална група за бременни няма, а да ходиш с всички заедно никак не интересно, защото повече от половина упражнения са с навеждане напред, които невъзможно да направиш с корем. Също така упражнения за дишането. Бременни не трябва да задържат дишането, да дишат с корема и т.н. От целия час остава да правим 10-15 минути за разтягането на крака и ръце. Това е.

Бебето вече ме подритва, кака веднага започва да ми цунка корема и казва :"Няма да риташ мама!" За пола още не знаем, защото бебока е голямо срамежливко, и показва само дупенце. hahaha

Пожелавам на всички приятен ден!!!

# 222
Здравейте,момичета!

Днес съм най-щастливата майка на света-синът ни Стефан има рожден ден и става на 6г.Занесохме тортата в градината-Спайдърмен и е толкова щастлив ...Аз направо летя,само да е жив и здрав и догодина да празнуваме в пълен състав-с новият член на семейството.

Черпя ви по кафенце и тортичка и усмихнат ден от мене!  party023  ura

# 223
  • София
Ха добър ден и от мен! Hug
Отдавна не съм писала, и то основно защото нямам време от работа, а и темите се повтарят, а по всички съм изразила своето становище и не искам да звуча като папагал Mr. Green, но ви понаглеждам.
Честито на всички, узнали пола, very_nice, честита мома! Нашият тати също адски иска момиче, направо незнам ако се окаже с пишка (пак), а аз имам такова чувство......  Mr. Green Но си мисля, че за самите деца е по - добре да са си от един пол. Растат си по - близки и споделят еднакви интереси цял живот. А и отглеждането им е по - натънкана  Mr. Green... Ама каквото Господ даде. Да са живички и здравички.
За миомата не се учудвам, и аз бях от напразно стреснатите (ама добре си поизкарах акъла, де...). На ФМ ми казаха, че доста често в началото на бременността се виждали такива миомо-образни петна, които всъщност били контракции, които уз долавя... Дано да няма нищо и при теб и при мен и всичко да си е нормално докрая (че и с това високо кръвно двете ...  #Cussing out)
Жабче Heart Eyes, много благодаря за полезното инфо за курса, ако можеш да ни преразказваш накратце какво сте говорили, че е много интересно, а и работещите до 6 като мен, нямат шанс за подобни благинки...  Rolling Eyes Тези болки, които описваш ги получавам и аз, обяснявам си го с разширяването на тазовите кости, но утре съм на жк+куп изследвания и ще попитам... newsm78
Както sashimama, и аз съм се шашнала, че не усещам бебето и едни такива мисли ми минават през главата... Типични за черноглед Козирог... Embarassed Дано да останат плод само на развинтеното ми въображение. Praynig
brilliantine, ти да не си от Дружба (да не се окажем комшийки)? Grinning
Много мами ми се губят - Деичка, къде си? Thinking

И не последно по значение Desi_D, живо и здраво да ти е порастналото момче, много щастлив и усмихнат да расте! Gift newsm59 newsm67
Дес Бес да ти е жива и здрава твоята рожденичка, с огромно закъснение Embarassed, че така и не успях да вляза във форума този ден, но с най - искрени пожелания да е здрава и умна, малката принцеса! newsm18

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 11:48 от ol4eto

# 224
  • София/Люлин
Здравейте. Desi_D честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и много да те радва.  nbirthday. Аз няма с какво да се похваля, напротив само лоши неща ми се случват напоследък, но се надявам да не навреди всичко това на бебчо. Нямам търпение да дойде четвъртък и да се уверя, че всичко с бебето е добре. Извинявайте за негативите, които може би ви предавам но ви чувствам толкова близки всички, че ми олеква като споделя. Лек и усмихнат ден на всички и много ритничета да получите днес.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт