Кодове за Ла Редут 15

• 35 363
  • 455
  •   1
Отговори
# 180
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли 1 въпрос, понеже нещо не мога да докарам комбинацията от дрешки за да получа намалението с кода за сакото, дали ще има проблем ако ползвам кода само заради БД-то и полара Rolling Eyes гледам, че иначе се получава - дава сакото и БД, но се чудя дали няма да откажат таква поръчка ...

# 181
  • София
И тази оферта , какво ли не слагах в кошницата ненамалено

Този код намалява ненамалени неща от новата колекция  Peace

Е, мен ме пропуснаха с код за полареното сако, а за тренчовете получих само една оферта с кодове за трите размера, които бързо оползотворих  Joy явно късмет съм изкарала, че ме пропускат  hahaha 

black_angel1, решението е само твое дали искаш да изплозваш намалението или не, стига да имат подаръка, ларедутци ще ти го изпратят 

# 182
  • In The Middle Of Nowhere
Значи да съм спокойна, че няма да ме отрежат  Party

# 183
Моля Ви помогнете ми да намаля този детски екип на adidas.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9268251& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително

# 184
Единственият код, който може да го намали е 36080

# 185
  • София
Момичета,
Искам да пусна поръчка, но никой код за безплатна доставка не ми се връзва
Моооля за помощ  Praynig Praynig Praynig

# 186
  • sofia
Момичета,
Искам да пусна поръчка, но никой код за безплатна доставка не ми се връзва
Моооля за помощ  Praynig Praynig Praynig

Нищо за БД не се хваща поне при мен, дори и този за кърпите. Пожелавам ти най-лекото и безболезно раждане и те чакаме скоро да се похвалиш с бебешончето  Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 22:38 от bebolina1

# 187
  • София
И аз не мога да налучкам комбинация, за да активирам кода... Просто вече не знам какво да правя  Rolling Eyes Избирам ненамалени неща, прикс мини са...Имах един чаршаф за 25, калъфка за 2.50 и една намалена блуза и нищо, само подаръка. Сега добавих и една ненамалена блуза и даде 2 Е доставка...А за намалението какво??? Нали уж 25 евро трябва да имам, пък аз имам над 50 и не става Sad Искам да ги оползотворя и трите, а не ми се получава нищо  Confused
Иначе ето ги моите: 38/40-33359, 42/44-33367 и 46/48-33375, валидни до 19.11.2008.

# 188
Хм, а аз се "оплаквам", че не ми действат кодовете, които НЕ са ми пратени лично  Embarassed Можеш да им пишеш, че са ти ги пратили, а не захапват, би трябвало да го оправят.

# 189
  • тук и там където дойде
За да ползвате кода трябва артикулите да са от новата колекция прикс мини когато натиснете линка към кода се отваря страница с дамската мода изберете нещо от там, но не намалено аз сложих това и се получи
става също и с прословутите завивки които обсъждаме вече 2 теми Peace
Редактирам се стоките от прикс мини трябва да са поне за 27Е преди намалението иначе не го дава  Peace при моя код при другите както е условието

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 23:32 от Prima

# 190
  • София
Знам, че трябва да е от новата колекция, ненамалено...Само такива слагам и не става...Захапва само с тея юрганчета, дето ги дъвчем вече сума ти време... Ей сега слагах блуза за мен и чаршафи и не става, ама като махна чаршафите, а сложа завивката и тръгва...Ама, че тъпня  Tired

# 191
  • тук и там където дойде
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7417837& … ue&ksource=-1 ето това сложих към първата блуза общо двете са над 27Е и ми се хвана кода, пробвай трябва да стане и с други такива стоки, може и три да са, първо бях сложила едни детски дънки пак от новата колекция прикс мини

# 192
  • София
Да, получи ми се една кошница...Отказах се просто от едни мъжки блузи и си я напълних само за мен  Mr. Green Еми какво да направя като само така работи кода, няма да изпускам далаверата, я  hahaha

# 193
# 194
нещо става когато кликна върху офертата за полареното сако вместо да ми се отвори страница на ларедут където пише кодовете с размерите за сакото ми се появява това http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pp … urecode=001RP0434

до снощи нямаше такъв проблем ето я и офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bee1b7f1b4c1d3c3e4

Общи условия

Активация на акаунт