Кодове за Ла Редут 15

• 35 324
  • 455
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тоест? Изчерпали са се количествата сака и вече не действат, така ли? Или друго имаш предвид?

# 241
  • In The Middle Of Nowhere
Снощи до среднощ пробвах на какво ще ми се хване кода за полареното сако и си спретнах кошница. Сега тръгвам да поръчвам и ...НИЩО-нито един от трите кода не ми действа-и на трите ми дава съобщението с червените букви, че е изтекъл...Е може ли такова нещо?!? Нали до 19.11. пише в офертата  Confused

Сигурна ли се, че пише точно това, че е изтекъл? На мен също ми направи този номер, че не съществува след като преди това го бях изпробвала и работеше. Просто беше някакъв бъг явно около промените, но сега пак си работят кодовете без проблем, ако искаш излез и се логни или изчакай поне до утре  Peace
Аз тези кодове едва ли ще ги оползотворя, може би ще ползвам 1 заради доставката(колкото да не е без хич) за другите, ако има желаещи ще могат да се възползват;)

пп: това сега за пръв път го чувам, че са били ограничен брой  Tired

# 242
момичета някой ще кажели как точно действа када за полареното сако какво ли не пробвах дава само бд и сакото но намаление няма  да не би като тренча да се хваща само с нещо определено  благодаря  smile3525

# 243
  • София
black_angel1, благодаря ти. Като се логнах наново действа, но сега пък при плащане с карта дава единствена опция-американ експрес. Пробвах въпреки това да си въведа моя номер, но ми каза, че не може, да се свържа с банката...Ей, ама много бъгава работа значи  Crossing Arms

pepina78, на мен не ми работеха кодовете  с мъжки блузи и чаршафи, а ми работят с олекотените завивки и дамски пуловери, и трябва да отговарят на изискванията-ненамалени и от колекция есен/зима...

# 244
  • БГ
момичета някой ще кажели как точно действа када за полареното сако какво ли не пробвах дава само бд и сакото но намаление няма  да не би като тренча да се хваща само с нещо определено  благодаря  smile3525
при мен действат с ненамалени при мини и детски стоки при мини /блузки /със завивките не действат,но и БД не дава а си е 2е,както е в офертата ми.С новите промени с Мозила не мога да се логвам, само с Експлорер.

# 245
Тоест? Изчерпали са се количествата сака и вече не действат, така ли? Или друго имаш предвид?

На синьото правоъгълниче пише http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bee1b7f1b4c1d3c3e4

# 246
19372 изтича  ако някой не се е възползвал да бърза

# 247
побързахме  Joy

# 248
На мен не ми работи на нито един акаунт  #Cussing out

# 249
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8644918
Чантата не е лоша - лачена е, само с една преграда е, има малък джоб с цип вътре и преграда за телефон, има външен джоб,който се вижда на снимката. Доста е големичка и като допълнение към нея има портмоне, което е кръгло.

неРАХОВА, кажи ми моля ти се че е черна  Praynig На всички снимки излиза кафеникава, а аз я поръчах, защото ми трябва черна (поне така пишеше в описанието - noir)...

12149 -40% прет-а-порте; -30% solution maison и Noel
                        при поръчка на три артикула подарък 4 купички с лъжички, цвят лилаво и кафяво

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 07:42 от Stefoni

# 250
Момичета, пробвах офертата с плюшените играчки, но не ми дава намление, а само подаръка, сложих над 50 Е при мини ненамалени и пак не действа намалението, ако на някоя от вас е подействало да каже с какво успя да и хване кода? Мерси предварително  bouquet

30856 – -15 Е от 40 Е, БД, при остатък 40 Е + плюшена играчка патенце - вал. до 24.12.2008 , действа и на  PRIX MINI
30848 – -15 Е от 40 Е, БД, при остатък 40 Е + плюшена играчка кравичка- вал. до 24.12.2008 г., действа и на  PRIX MINI

# 251
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета моля ви се спрете да се ваикате Naughty,кода си рабити.Спрете на всеки пост ''моля помогнете кода не ми намаля''.Ами сложете нещо ненамалено с тъмнорозовия знак на които пише Collection Automne Hiver 2008 ще ви се получи намалението PeaceИ завивките се намалят с тези кодове PeaceИ този дюшек също http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4743970& … ue&ksource=-1 и тези пердета http://www.laredoute.fr/vente-rideau-voilage-uni-a-pattes-prix-m … tegoryid=51020857

# 252
  • тук и там където дойде
30856 ми се хвана с 1 блуза над 40Е от новата колекция Prix Vert имала съм и още две блузи от новата колекция които също ми намаля PRIX MINI беше мъжка може да става и с още комбинации ще пробвам и ще се редактирам ако открия нещо даде и БД

малко сме се дублирали, но наистина първо пробвайте от новата колекция ненамалени почти всички кодове имат това условие

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 10:34 от Prima

# 253
Момичета, пробвах офертата с плюшените играчки, но не ми дава намление, а само подаръка, сложих над 50 Е при мини ненамалени и пак не действа намалението, ако на някоя от вас е подействало да каже с какво успя да и хване кода? Мерси предварително  bouquet

30856 – -15 Е от 40 Е, БД, при остатък 40 Е + плюшена играчка патенце - вал. до 24.12.2008 , действа и на  PRIX MINI
30848 – -15 Е от 40 Е, БД, при остатък 40 Е + плюшена играчка кравичка- вал. до 24.12.2008 г., действа и на  PRIX MINI

I pri мен е така-дава ми играчка и 0 Е доставка, но не намалява, сметката ми е 60Е  Simple Smile

# 254
Stefoni, черна е Peace

Общи условия

Активация на акаунт