Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 095
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Честит Рожден Ден на всички рожденници!

Да са живи и здрави и да радват мама и тати! bdbaloni

Аз от много време не съм влизала,опитвам се да уча за изпити,ама нещо много не ми се отдава  Laughing

# 196
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАТАМА ГОГОВЦИ И НА АНТОНИЯ!!!  Hug
Пожелавам им щастливо и игриво детство и много да радват мама и тати!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАМИ  Hug
Пожелавам Ви да имате повече време за почивка с вече порасналите дечица  Hug

# 197
Честит рожден ден на Гоговците и на Антония! Да са много, мнооого здрави и послушни!

Аз мисля да водя Мишо и на друг УНГ, например при лекарката, която му прави парацентезата на дясното ухо през лятото..... Много странно ми се видя, че оня ден специалистката от Правителствена не изписа нищо за уши, а констатираха при замерването на слуха, че не чува с дясното ухо, и че има отклонение и при лявото... Даде ни противоалергични сиропи - ериус, калциев глюконат и виброцил на мехлем за носа.... newsm78

Бронховаксома ни го препоръча една лекарка УНГ от Исул. Утре приключваме десетдневния курс и ще почиваме 20 дни. Моя колежка го дава на децата си от миналата година и ми каза, че пак боледуват, но изкарват вирусите много по-леко и без усложнения... Peace

Аз съм "за" и за общ софийски рожден ден, и за коледно тържество... Hug

# 198
  • Бургас
Оххххх Маша, като чета през какво минавате и ми става много мъчно.Дано бързо да оздравява малкия Мишон и всички сериозни болести остават зад гърба ви. Hug
Симонка и Митко как са?А другите сладури оздравяха ли вече?

Дребен голямо ангелче е Ангелчо  Grinning Heart Eyes Да ти е жив и здрав!

Момичета, имам нужда от малко окуражителни думи относно хомеопатията - класическата.Знам, че доста от вас се лекуват с хомеопатия и са запознати, имат опит.
Ние вчера бяхме на интервю и лекарката ни изписа едни капчици, за които ме предупреди, че могат да отключат за кратко Т, кашлица, сополи, но не трябва да давам нищо, организма трябва да се пребори сам.Ако нещата се усложнят и продължат да й се обадя и ще се видим пак, иначе чак след месец.Велизар сега си е в къщи да е под наблюдение тази седмица, но ми е много свито на душичката.Правилно ли постъпвам?Не искам да си тровя повече детето с АБ, но и се страхувам.Чувам толкова положителни неща за хомеопатията, но не знам дали ще устискам.Ще се радвам на всякакви съвети от личния ви опит.

# 199
Честит рожден ден, ZLATNA! (на патеричка)
Бъди жива, здрава, обичана и обичаща...Бъди все така грижовна и всеотдайна майка за двете кукли...

Честит рожден ден на днешните рожденници - двамата Гоговци и Антония!
Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и безгрижни деца!

За щастливите мами -

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И АНТОНИЯ И ГЕОРГИ!МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 201
Честит рожден ден на двамата Жорковци и на принцеската Тони  Mr. Green! Да са живи и здрави и много щастливи!

# 202
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ДВАМАТА ЖОРКОВЦИ!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мария не знам какво да ти кажа за хомеопатията, но чувам много положителни неща за нея. Нека, ползващите я да кажат. Митко е със страшна хрема, кашля от нея, не може да спи добре, гърлото е червено, от време на време вдига лека температура. По цял ден давам някакви лекарства, които за щастие той приема без проблеми като изключим капките за нос Sad Ще се оправи, жизнен е, но не знам като тръгне на ясла пак колко време ще е здрав Mr. Green

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ЖОРКОВЦИТЕ!НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ, ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!
[/color]

# 204
Честит Рожден Ден на Антония и ГоГовците! Да са здрави и много усмихнати!

Вики ми беше много болничък от събота насам - дрисък и повръщане. Но така отпадна и отслабна Sad   Мисля, че се стабилизираме. Дано  Praynig  И аз покрай него бях зле в понеделник. Едва избутах деня  Whistling Нас освен вируса ни напънаха и последните кътници! А още нямаме цял излязъл кътник... хич не му виждам края аз  Shocked 
Купих на Виктор днес и една лечебна Хумана да хапва нещо. Оказа се много хубава - вкусна де  Wink
Мацки, има едно много хубаво - екстрат от грейфрут е - Цитросепт. Много е хубаво, препоръчвам ви го - безвредно е и наистина много помага.
Елито, вземи им на твоите хуни - има указание как се пие при дечица до 5 г.
Верче дано да сте добре вече.
Карилче, има да ти се обаждам знам си  Embarassed изчаквам само
'МAРИЯ' , дори и на мен ми е все още трудно да ''устисквам'' да не давам друго когато сме зле. Моя съвет е каквото и да те притеснява - звъниш на хомеопатката. Аз примерно съм звъняла по 10-тина пъти на ден на нашия  Rolling Eyes  Но това  е начина. И въпреки това аз съм на мнение че ако детето ми се мъчи продължително време ще потърся още едно мнение. Някак вече не се доверявам само на един човек. Звънкай на хомеопатката си по-често за да ти дава разнаснения кога какво се случва при определени  симптоми които те притесняват.
МО и до скоро! Да сте здравички ей!

# 205
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И ЖОРКОВЦИТЕ

Честит рожден ден и на Златна

# 206
ЧЕСТИТ 2-ри РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИЯ И ГОГОВЦИТЕ !!!МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТИЕ !!!

# 207
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И АНТОНИЯ И ГЕОРГИ!
Пожелаваме им безгрижно детство с много игри и забавления!

Честит празник на семействата им!
Болничките бързо да оздравяват! Hug

# 208
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА ГОШКОВЦИ И НА АНТОНИЯ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!
ЗА ТЕХНИТЕ МАМИ
МАРИЯ,ЗА ХОМЕОПАТИЯТА НЕ МОГА ДА ТЕ ПОСЪВЕТВАМ,АЗ СЪЩО СЪМ ПРЕД ТАЗИ ДИЛЕМА,ЧЕ ТРЯБВА ДА ОПИТАМЕ И С ТОЗИ ВИД ЛЕЧЕНИЕ.ПИСНА МИ ДА СИ ТРОВЯ ДЕТЕТО,ТО НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ,ТАКА ЧЕ ПООПРАВИМ ЛИ СЕ МАЛКО ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ЕДИН ХОМЕОПАТ ОТ ПЛОВДИВ.ИНАЧЕ НИЕ ДНЕС СМЕ ПО ВЕДРИ,СНОЩИ ИМАШЕ ЛЕКА Т ,НО КАТО ЦЯЛО Е ПО ВЕСЕЛО ДЕТЕНЦЕТО,САМО КЪДЕТО НИЩО НЕ СИ СЛАГА В УСТАТА.А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И КЪТНИК НИ ИДЕ,ТА ВСИЧКО СЕ СЪБРА НАКУП.В ПЕТЪК СМЕ НА КОНТРОЛА ДА ВИДИМ ИМА ЛИ НУЖДА ДА ПРАВИМ РЕНТГЕН И АКО ДА, ТРЯБВА ДА ПУСКАМЕ И ИЗСЛЕДВАНИЯ.НО СЕ НАДЯВАМ ДО ТОГАВА ВЕЧЕ ДА СМЕ ЗДРАВИЧКИ Praynig
НА ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ АКО ИМА,СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ ИМ ЖЕЛАЯ Praynig

# 209
ЧРД на Антония и Гошковците Simple Smile

За подаръците за РД-то.. няма как да съм против, тъй като е все пак рожден ден за тях.
Понеже аз подех в чата темата за тях, а Дари беше така любезна да го пусне тук, да се изкажа и аз Simple Smile
Миналата година вярно че бяха по-дребни, но драми освен за прословутите колички за кукли, които така и така май не бяха сред подарените неща, за друго нямаше.
Повечето изкарахме доста играчки, с които играеха всички дечица.
Мисля си, че няма да има проблем всеки който си получи подаръка, да го запомни и на тръгване да си го вземе, ако толкова стане някаква драма за играчките...
А за големите - просто си спомних миналата година с Ивето че коментирахме нещо по този повеод и така.
Кажете колко големи помагачи ще има, на какво биха се зарадвали също.
От теорията на Додсън за положителното възнаграждаване и те да намажат, че да имаме очи и другия път за техните "услуги" Simple Smile
Хайде, че мн. дълго стана  Peace Crazy Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 23:41 от jenny_b

Общи условия

Активация на акаунт