Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 100
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Дребен, Ангелчо е станал голям мъж. Много е порастнал. Аз мислех, че сте празнували втория му рожден ден, то 32-рия!! Mr. Green Дано бързо да оздравява детето!

Слави, стискам палци Монката бързо да оздравява  Praynig Ох с тези болести е много тежко и дълго държат пустите му вируси! Ние сме по-добре и днес пак пуснах Алекс на ясла след 3 седмично лекуване в къщи.

Маша, взимай мерки, да не се мъчи Мишо  Praynig

Кичо, дано и вие се задържите по-дълго здравички  Peace

# 181
Честит рожден ден, Златна! Желая ти много здраве, любов, щастие и късмет в живота!

Като стана дума за Бронховаксома - да, става за нашите дечица  Peace Аз давам на Моника. Изкарахме 2 месеца, в момента е в почивка и остава още един месец. Освен това вече ги има и на сашета.
Да чукам на дърво, Моника е добре, от вчера и поспива по малко на яслата. Дано бързо се оправят всички болнички дечица  Praynig

# 182
  • София
ЗЛАТНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде и Митко да се включи в отбора на болните Mr. GreenЗа щастие не е нещо сериозно - хрема (ама доста страховита) и леко червено гърло. Това е резултатът след една седмица ясла до обяд Mr. Green И педи ме успокои като ми каза, че сега ще е това после нещо друго... Това са били т.нар. "градински сополи", за които много бях слушала и вече си ги имаме.
За Бронховаксома се пие най-добре, за да има ефект септ-ноем. Аз сега му давам витамини Ехиначи - приличат на мечета и се смучат и всъщност това е ехинацея+клеева тинктура. Но ето че сме болни.
Като чета все сериозно боледуват децата и от сърце им пожелавам на всички Мишо, Симонка, Ангелко, Поли да са здравички Hug А Ренка яслата наистина е инкубатор на болести и подсилвай хубаво Бу преди да го пуснеш, въпреки че аз Митко уж го подсилвах ама ей на болен е Sad

За Софийски РД и аз съм "за", но всъщност май е по-добре да си спретнем едно Коледно тържество на децата през декември. На мен ми е все тая дали ще е Рд или Коледа важното е да се съберем с малките и да се видим Hug

Да не забравя едно голямо БРАВО на Моника, че е здравичка и спинка вече в яслата Hug

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЗЛАТНА!!!ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА ЖЕНА И МАМА ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Дребен,Ангел е голям сладур Hug
Прегръщам силно всички дечица,на болничките пожелавам бързо оздравяване и след това само ЗДРАВЕ.Моите снощи оповръщаха цялата къща SickПисна ми от тия болести #Cussing out
Подаръци май няма да им взимаме-ще им платим рождения ден Mr. GreenШегувам се,не сме измислили още какво да им вземем.Сигурно ще е някаква играчка...
За коледно тържество и аз съм за PeaceКакто решите HugТова е засега.Приятен ден  bouquet
Имам въпрос-на кръщенето подарява ли се нещо на кръстниците?

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 18:13 от elito-3

# 184
elito-3,аз знам,че на кръстниците се подарява нещо за спомен,но не е задължително.Аз като бях кръстница,моята кръщелница ми беше купила една икона.Дано съм ти била полезна HugДано твойте момчета оздравяват бързичко,че с три болнички мъничета вкъщи сигурно е ужасно.

# 185
 ki4o22 благодаря ти Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 186
Благодаря ви за загрижеността момичета Hug
Монката днес поне Т няма,много  е отпаднала,по цял ден спи и нищо не яде,но за това не се притеснявам,имаме много в запас.
Важното е тоя път да минава по бързичко,чее Praynig
Кичо,радвам се че Поли е вече здравичка,дано от сега нататък все с такива новини ни радваш.
Мони,желая на Митето бързо оздравяване Praynig
Ели,ние в скайпа го коментирахме това за подаръците-може да им вземеш нещо за спомен,все пак това си е велико събитие.
ЗА общия РД за подаръците-аз съм за ,но нека колективно го решим PeaceНо си мисля че децата ще се дразнят и ще се карат и всеки ще иска подаръка на другия.
За по големите дечица съм също за Peace
Относно подаръка за рд на малката,още не сме измислили какво да и вземем,колебаем се за няколко неща,но ще видим,,има още малко време.Иначе Кичо аз мисля че на малките принцеси ще им харесат  подаръци от типа на дъска за рисуване,комплект чичо доктор,прахосмукачка,ей такива от сорта,кухненски прибори  с кухня.
Дребен,Ангелчо е станал голям симпатяга,пу-пу Peace
Ренка Hugдавам от вчера Бромхо-Ваксом,надявам се да има резултат и дано ни позакрепи малко Praynig
ВЕрче,радвам се че сте добре Hugи дано Алекс бързо се присписоби към новата обстановка Peace
Петя,браво на монката,дано е така и занапред Peace

# 187
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЗЛАТНА!Много здраве,късмет и любов ти пожелавам!

# 188
  • София
Ели аз като бях кръстница ми подариха подарък, за което бях много изненадана. Не знаех, че така се правело. Ама май е както се разберете.

# 189
ЗЛАТНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА !!! hbday ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА, ДА БЪДЕШ МНОГО ОБИЧАНА И УХАЖВАНА !!! baloni smile3525

за подаръци съм с две ръце ЗА
. Peace

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ЗЛАТНА !ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ !

# 191
ЗЛАТНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!
МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО!

# 192
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАТАМА ГОГОВЦИ И НА АНТОНИЯ!!! МНОГО ДА СЛУШКАТ И ДА ПОЛУЧАТ СТРАХОТНИ ПОДАРЪЦИ!!!

Ели, и аз знам, че се подарява нещо символично за спомен на кръсниците. Но не е задължително.  Peace

За подаръците съм съгласна със Слави. Не съм сигурна, че ще се получи, защото като знам каква борба и ревове е за чуждите играчки, ще трябва цяла вечер да се карам на Алекс! Mr. Green

# 193
  • Бургас
Честит рожден ден на Антония и двамата Гоговци!!!Желая им да са много здрави, щастливи и игриви!

На гордите мами - честит празник!  bouquet

ЗЛАТНА честит рожден ден (на патерички).Желая ти много здраве, щастие, любов и двете ти прицески много да те слушкат!

# 194
Честит Рожден Ден на Антония,Гого и Гого!С пожелания да са все така чаровни,палави,игриви,здравички и много щастливи Hug!

Общи условия

Активация на акаунт