Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 101
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИЯ,АЛЕКС И АНГЕЛ!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ!!!

Софииииииииииииии,много е красива малката Вики Hugот моя страна имаш три броя кандидат зетьове.Така ми се искаше едно момиченце...Казах на мъжа ми,че ако ми удари зелена карта в масата ще си направим и едно женско Mr. Green
Изабела,благодаря за милите думи HugЗнам,че не е лесно,но тук според мен нещата се затягат с всеки изминал ден.Дано да имам късмет,за да видя как е там.Чета с голям интерес твойте и на Софи разкази Hug
БЛАГОДАРЯ ВИ на всички,че гласувахте за нас.
Моите тая седмица ще си останат вкъщи-да са здрави за кръщенето и рождения ден.Ще търся жена тия дни,жалко,че от моя блок няма ни една свестна бабка.Тук са банда  пенсий-алкохоляги CrazyБаща ми днес ги гледа няколко часа и чак сега разбра що съм толко нервна JoyКаза,че повече от една седмица не можел да издържи-до скоро все ми даваше акъл как да ги гледам и да не викам-днес е останал доволен Mr. GreenВодих ги на лекар,че Тоти цял ден лежи,спи и мрънка.Вода му давах със спринцовка.Вчера му давах смекта и хидратин алфа-той не иска да пие,а Марио ме гони да му давам на него-да не остане по-назад-гадно негадно-пи-егати ината.Пак стана дълго и малко несвързано Crazy

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА СОФИЯ И НА МАЛКИТ ЕПРИНЦОВЕ АЛЕКС И АНГЕЛ!НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
[/i]

Честит празник на гордите им майки!

# 167
Привет, първо честито на всички рожденници - Да са живи и здрави и да радват своите мами!
Аз се върнах от София напълно изтощена - бях на работа 13 дена за да ми актуализират заплатата, да имам малко по големи осигуровки.. Сега се налага да взема болничен, но ми искат пари... сигурно не е редно, но явно в нашата "държава" е така. Вече съм в 3 месец, засега го понасям леко, но много лошо кашлям от 3 седмици и нищо не помага. Пих Ердомед, но не помогна и сега съм само на тонове чай, иначе не мога да дишам.
Много се радвам за всички които ще имат второ и за тези които ще имат трето...
 Ще се навъртам по често и ще пиша и ще следя как сте - то от грижи не ми остава време, но ще се борим...

Чао

# 168

3. А софийски рожден ден, дали да не направим отново - какво мислите?[/color][/size]

Аз съм за.

# 169
Момичета благодаря за хубавите пожелания за рождения ден на Ангелчо! Hug Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ето почерпката от нас  Wink

Честит рожден ден и на София и Алекс!
Да растат здрави, игриви и щастливи!

На техните майчета весел празник и много усмивки!

Софи, честито мила госпожица Виктория! Да ти е здрава и да ти носи много щастие и по-малко тревоги! Батко Данни да помага и да й се радва!

Клю, ти питаше преди седмица как сме и тъкмо да отговоря и пак се разболяхме, явно някакъв грип ни тръшна и тримата, защото беше доста тежко и досега покашляме, с болки в ушите и главоболие и всички други екстри, разстройство, повръщане, хрема, висока Т, ужас вече незнам, това ни е трети от началото на октомври... Sad
Наистина ще потърся хомеопат стига да се закрепиме, ние с мъжа ми ще се ваксинираме като оздравееме напълно, а на малчо сме му купили коластер и ще му сложим ваксина против хепатит А, стига и той да е стабилен...иначе пиеме какви ли не имуностимуланти, но като дойде гаднниятр вирус ми иде.... ooooh!

отивам сега да видя малката госпижица Вики и да й се порадвам Heart Eyes

лека нощ и юе кача снимки да ни видите Grinning

# 170
Честит рожден ден на Златна! Бъди жива и здрава,много обичана и желана съпруга, перфектна майка

# 171
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗЛАТНА!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО И ХИЛЯДИ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!!!

# 172
[Честит Рожден Ден  Златна!Пожелавам ти здраве,щастие,любов и светло бъдеще изпълнено с положителни емоций  bouquet Hug!

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА  Теа на lightblue , Мария на Angeliha ,Неда на Цветина , Теодор на vesi1,Моника на bubulina77, Николай на Весето s. , Анелия на Elimira,Илина на ЗЛАТИ
 Теодор на Деничка ,Борис на ДариМ , Катерина на Gugi
 Александра на Salvi , Ема на gadamer , Александър на бебка и бебко  ,Ангел на dreben78 , София на raliar И НА ЗЛАТНА !!!
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ДА СА МНООГО ЗДРАВИ И СИЛНИ В ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ,УСМИВКИ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ!!!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И АНДРЕА  love001  love001  love001
 newsm59 Tada hbday

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА  Теа на lightblue , Мария на Angeliha ,Неда на Цветина , Теодор на vesi1,Моника на bubulina77, Николай на Весето s. , Анелия на Elimira,Илина на ЗЛАТИ
 Теодор на Деничка ,Борис на ДариМ , Катерина на Gugi
 Александра на Salvi , Ема на gadamer , Александър на бебка и бебко  ,Ангел на dreben78 , София на raliar!

ЧРД на Златна!Много здраве и любов!

Моят Мишок още е болен. Втора седмица сме вкъщи. Вчера ходихме на преглед в Правителствена. Направиха му пълни изследвания и замервания на слуха. Не чува с дясното ухо, има проблем и с лявото. явно алергия надува третата сливица и при първия вирус слузта отива в ушите....иначе нямаме температура, но не ходим на ясла. ooooh!

# 175
  • Ботевград
Благодаря Ви от сърце  Hug
Много сте мили, момичета Hug  bouquet
Споделете моята виртуална почерпка и още веднъж много Ви благодаря Hug Hug Hug

Маша  Cry дано бързо се оправи Мишето, 2 седмици  ooooh! лоша работа Hug

# 176
                                                                                      Мила Златна, Честит Рожден Ден!
                  Бъди здрава и много щастлива! Много усмивки и късмет!
     newsm59 nbirthday newsm67

Masha, дано Мишо скоро оздравее и да не се мъчи милото с ушенцата и сливицата!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237706&pid=8712183

Ето малко снимчици на Ангелчо

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТНА!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА СЪПРУГА И МАМА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
МАША,ЖЕЛАЯ ВИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ Praynig
ДРЕБЕН,ДАНО И ВИЕ ВЕЧЕ СЕ ОПРАВЯТЕ НАПЪЛНО,ЧЕ МНОГО ВИ СЕ НАСЪБРА И НА ВАС Praynig
И при нас положението хич не е розово пак,имаме лек спазъм,с бронхит сме,изписаха ни Аб ,сиропи за кашлица два вида,капки за ушите и за носа,снощи хич не сме спали ,т беше вдигнала,повръщане,изобщо..,писна ми вече,отрових си детенцето за тия няколко месеца SadНервите ми направо не издържат вече,все едно се въртим  в омагьосан кръг с тия пусти болести Sad
За сега спираме с ходенето на ясла,живот и здраве чак догодина февруари,март ще я пускаме,до тогава ще си я гледам вкъщи или най-вероятно ще търсим жена за няколко часа.Ох оплаках  ви се и ми олекна.
Мирена,добре дошла Hug
Верче,дано е от зъбки тая Т и скоро да се похвалиш  с добри новини Praynig
Кичо,вие как сте,Поли оправили се вече?
Роня,надявам се и вие да сте по добре Hug
На всички болнички желая скорошно оздравяване Hug

# 178
Честит рожден ден на Ангелчо, Софи и Алекс /на патерички/! Да са живи и здрави, много щастливи и само радост да носят на всички които ги обичат!
Златна, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много любов, щастие и късмет! Пожелавам ти още двете принцески и татко им много да те обичат и слушат  Mr. Green!
Оооооооооооооооо, Миренка, от кога не се беше вясвала, душко, забравихме се! Как сте, как е русокосия красавец? Имаме ден ден скоро! Готвите ли се?
Ох, момичета, истерясвам на тема ясла като ви слушам. Чак ме е страх да пусна Боил! Маша, при първа възможност махайте сливицата, даже ако и другите са уголемени ги махайте и тях. Моят племеник така не чува добре с едното ухо заради проклетите сливици!
Славе, пак ли сте болни и вие? Знаеш ли, моят син големия така ми направи за 2 месеца три пъти бронхит и доки му изписа да пие едни капсули - Бронховаксом! Пият се 3 месеца по 10 дни в месеца и са нещо като ваксина срещу бронхита! Да чукам на дърво, Вили тогава беше на 4г. и до сега не е правил бронхит! Питай вашия лекар за тези капсули и дали може такава малка бубулечка да ги пие.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 11:55 от benighted

# 179
SIMONA_S,мерси,че се сещаш и за нас с Поли Hug.След едноседмично лекуване вкъщи с антибиотик,Поли,да чукна на дърво за сега е здрава.Но от антибиотика,понеже е много силен имаме обривче на дупето,мажа я с кремче,ако знаете,нещо което е ефикасно казвайте.Поли ми е весела,започна пак да прави пакости и да се храни както трябва, спинка ,което страшно много ме радва.Защото докато беше болничка,сърцето ми се късаше да я гледам така отпаднала.Не ходи на ясла вкъщи си е.За сега ще си я гледам вкъщи  понеже съм в отпуск,а пък и както изглежда ще трябва да си търся нова работа newsm78.Стискам палци Симонка-бонбонка да се оправя бързичко,както и Мишо и Ангел.Целувки от нас с Поли Hug
Абе,мамчета вие какви подаръци купихте на дечицата за рож.ден newsm78?Аз все още не съм избрала нищо на Поли,а то май не остана много време за размисъл newsm78

Общи условия

Активация на акаунт