Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 097
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ И НИКИ!!!

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ И НИКИ!!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ!

# 62
Здравейте!Да ви кажа-днес преместих малките в друга група.Сутринта като ги заведох ги прие педагожката-много мила възрастна дама,децата й подадоха ръчичка и влезнаха с по-малко рев.Нарочно отидох по-рано да ги взема,за да мога да поговоря с някоя майка от другата група да ми даде инфо как е положението там,дали има смисъл да ги местя.Запознах се с една жена и й споделих ,че онзи ден са затворили моите деца в другата стая на един килим да седят ,да спрат да плачат и да види дали двамата ще се успокоят взаимно #CrazyЖената ми каза(това го знам и от друга майка),че по-голямата й дъщеря преди е била в групата на близнаците и така е процедирала лелката и с други деца.Затова е държала малката й дъщеря да не е в тази група при тази лелка.Имаше и друго оплакване но не пожела да ми каже.Това,че са ги затворили в стая сами го спестих на Иван до.............днес.Той откачи.Дано да не отиде да набие лелката.Интересното е,че тази лелка е от скоро,явно този метод на възпитание й е предаден от другата,по-стара,която сега е болнични.Влезнах да ги взема и педагожката на градината ми каза,че днес е имало коренна промяна-били са много спокойни,яли са и са си играли,много малко са плакали.Тя си влезна в групата ,а излезна въпросната лелка-аз се направих на луда и я попитах как са били децата днес,цитирам:"рев,рев,рев,като вчера и другите дни"попитах дали случайно не са били по-спокойни"не,ревяха постоянно"Другото което ми направи впечатление е,че децата като й чуят гласа изпадат в истерия,тя се опита да забърше носа на Марио и той се гушна в мен,бяга от нея.А те са мноооооооооого контактни,няма случай ДОСЕГА да бягат от непознати,напротив-гушкат се.Отидох при директорката и й разказах всичко.Първо каза,че ще поговори с лелката.Казах й ,че повече няма да си заведа децата в тази група и я помолих да ги премести в другата.С малко натиск се съгласи.Сега трябва да напиша писменно оплакване,за да вземе мерки.Извинявам се,стана дълго,но ще спестя разговора ми с директорката.Има 100% и други такива изцепки,но на голяма част от родителите не им пука-нали им гледат детето.Ще подкрепя тезата си като ви кажа,че в детската градина до блока ми на родителска среща една учителка помолила без да назовава имена родителите да сменят бельото на децата си всеки ден а не един път в седмицата #Crazy,защото минавали от ХЕИ и правели проверки.Сами си направете изводите дали на повечето им пука какво става с децата им.Аз лично съм ПОТРЕСЕНА.Мерси,че ме изчетохте  love001

# 63
  • София
Ели аз и в чата ти казах - думи нямам за такова отношение. Тази жена е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Радвам се, че си преместила близнаците, но не оставяй така нещата - пусни жалба с/у това същество (нарочно не пиша човек, защото не е човешко да постъпваш така с дете), за да не страдат и други деца.  Peace

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА, малко на патерички!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СЛАДУРИТЕ НИКИ И АНИ!
МНОГО ДА СЛУШАТ И ТЯХ ДА ГИ СЛУШАТ И ЦЯЛА ЛАВИНА ОТ ПОДАРЪЦИ!
Ели, просто са за трепане с такова отношение към децата. Браво, че не оставяш така нещата, дано и на другите майки им дойде куража.
Включвам се набързо, че след Никол, сега аз съм болна- температура, гърло и ми е отпаднало, но ще се оправя.

# 65
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДВЕ ГОДИШНИ ДЕЧИЦА !!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ! newsm59

СОФИИИИ
, ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА ! babydust7 ДА РАСТЕ ЗРАВО И УСМИХНАТО МОМИЧЕ ! ЦЕЛУНИ БАТКО ДАННИ ОТ НАС ! newsm51 /както каза raliar, изпихме 2 бутилки винце в твоя чест  Wine Glass, малки бутилчици, да не решите, че сме се напили..../

# 66
               Честит рожден ден на Ани  и Ники и от нас!Здраве и много игри и веселие ви пожелаваме със София!  
     София е с висока температура цял ден и никакви други симптоми.Никнат и кътници,но е възможно да е и някакъв вирус.Дано се оправи до рождения ден!
     Пети,скорошно одравяване!
     Ели,съжалявам за неприятностите с децата.Дано са щастливи  в новата група!

# 67
Честит Рожден Ден наНики и Ани ,както и на всички сладури празнували през последните дни!Пожелавам на всички малки слънчица да са здрави,усмихнати и много щастливи!

софи,честито момиченце и от мен!Пожелавам ти да са ти живи и здрави и двете дечица и много да ви радват занапред!А на теб бързо и безпроблемно възтановяване Peace

Ели не ги оставяй тези ужасни лелки,гонене до дупка CloseБива ли такъв тормоз над чужди дечица,изглежда тази лелка си е объркала професията Twisted Evil
Поли е все още болна и дори е с усложнение.Имаме налеп на едната сливица и се наложи да пие антибиотик,поне температурата свалихме,че беше 39.4 направо ужас Sad

# 68
Честит рожден ден на Моника, Ая и Ники!
Бъдете здрави и усмихнати деца!

# 69
Честит рожден ден на Анелия и Ники! Щастливо и незабравимо детство, здраве и късмет!
Весел празник и на техните семейства

# 70
Здравейте!Благодаря Ви момичета за подкрепата  bouquet  bouquet  bouquetЗа съжаление засега няма да я махнат лелката-те и двете правят това и други неща,но срещу другата нямам доказателства.Няма и други майки,който да се оплачат.Днес както казах беше родителската среща,ако знаете само какви неща казаха CrazyНаистина на повечето родители не им пука за децата им,сега ще ви изредя за какво става въпрос-дете не къпано един месец,друго не му сменяли дрехите пак толкова,други ги водели с памперсите от вечерта,друго-на 2г и 8м майката не му рязала ноктите на краката от както се е родило-не давало #Crazy и др.такива.Та за това казвам,че никои няма да подаде оплакване.А аз научих,че на "Оборище"44 се подават жалби и се почват едни проверки... Mr. GreenТова е засега.Утре ще пиша как е минало.Лека вечер!

# 71
Честит ден ден на Ая и Ники    nbirthday

Ели, радвам се на хора като теб, пожелавам ти Успех  Hug А от разказите ти съм потресена ...  ooooh!

Габи също ми се разболя, снощи не можеше да диша от запушен нос, а днес си я взех с Т. Свалих я сега и се надявам да не вдига повече  Praynig Тук системата е мама си джейсссс - имам два ни Sick leave за годината, а като си спомня, че се оплаквахме в Бг, че от работа ни искат бележка от лекаря само ....  Tired

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРАНКАТА ИЛИНА!ПОЖЕЛАВАМ Й ДА Е МНОООООГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА,МНОГО ЩУРИ ИГРИ И НЕЗАБРАВИМИ ПРЕЖИЖЯВАНИЯ!ЗЛАТИ,СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ТЕБ  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИЛИНКА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И СКОРО ДА ГУШКАШ ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ!!!

# 74
Честит рожден ден на Илина! Щастлива и умна да расте!

Честит рожден ден на Вени! Много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт