Жената ми каза(това го знам и от друга майка),че по-голямата й дъщеря преди е била в групата на близнаците и така е процедирала лелката и с други деца.Затова е държала малката й дъщеря да не е в тази група при тази лелка.Имаше и друго оплакване но не пожела да ми каже.Това,че са ги затворили в стая сами го спестих на Иван до.............днес.Той откачи.Дано да не отиде да набие лелката.Интересното е,че тази лелка е от скоро,явно този метод на възпитание й е предаден от другата,по-стара,която сега е болнични.Влезнах да ги взема и педагожката на градината ми каза,че днес е имало коренна промяна-били са много спокойни,яли са и са си играли,много малко са плакали.Тя си влезна в групата ,а излезна въпросната лелка-аз се направих на луда и я попитах как са били децата днес,цитирам:"рев,рев,рев,като вчера и другите дни"попитах дали случайно не са били по-спокойни"не,ревяха постоянно"Другото което ми направи впечатление е,че децата като й чуят гласа изпадат в истерия,тя се опита да забърше носа на Марио и той се гушна в мен,бяга от нея.А те са мноооооооооого контактни,няма случай ДОСЕГА да бягат от непознати,напротив-гушкат се.Отидох при директорката и й разказах всичко.Първо каза,че ще поговори с лелката.Казах й ,че повече няма да си заведа децата в тази група и я помолих да ги премести в другата.С малко натиск се съгласи.Сега трябва да напиша писменно оплакване,за да вземе мерки.Извинявам се,стана дълго,но ще спестя разговора ми с директорката.Има 100% и други такива изцепки,но на голяма част от родителите не им пука-нали им гледат детето.Ще подкрепя тезата си като ви кажа,че в детската градина до блока ми на родителска среща една учителка помолила без да назовава имена родителите да сменят бельото на децата си всеки ден а не един път в седмицата
,защото минавали от ХЕИ и правели проверки.Сами си направете изводите дали на повечето им пука какво става с децата им.Аз лично съм ПОТРЕСЕНА.Мерси,че ме изчетохте

ДА РАСТЕ ЗРАВО И УСМИХНАТО МОМИЧЕ ! ЦЕЛУНИ БАТКО ДАННИ ОТ НАС !
/както каза raliar, изпихме 2 бутилки винце в твоя чест
, малки бутилчици, да не решите, че сме се напили..../ 

Бива ли такъв тормоз над чужди дечица,изглежда тази лелка си е объркала професията
За съжаление засега няма да я махнат лелката-те и двете правят това и други неща,но срещу другата нямам доказателства.Няма и други майки,който да се оплачат.Днес както казах беше родителската среща,ако знаете само какви неща казаха
Наистина на повечето родители не им пука за децата им,сега ще ви изредя за какво става въпрос-дете не къпано един месец,друго не му сменяли дрехите пак толкова,други ги водели с памперсите от вечерта,друго-на 2г и 8м майката не му рязала ноктите на краката от както се е родило-не давало
и др.такива.Та за това казвам,че никои няма да подаде оплакване.А аз научих,че на "Оборище"44 се подават жалби и се почват едни проверки...
А от разказите ти съм потресена ... 
Тук системата е мама си джейсссс - имам два ни Sick leave за годината, а като си спомня, че се оплаквахме в Бг, че от работа ни искат бележка от лекаря само ....