ЧРД и на Вени

Тези хора са за съд.
И все повече се убеждавам, че Велизар е попаднал в прекрасна ясла, в още по-прекрасна група със с много добри и разбрани сестри.Като чета какви случаи има, косата ми настръхва.
Аз се канех да ви звъня, да се видим събота или неделя докато е хубаво времето, но може и за другата седмица да го оставим.
ЗЛАТИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Днес сутринта децата бяха супер спокойни.Влезнаха с кеф в новата група.Отидох да ги взема,и сестрите ми казаха да изчакам- искали да говорят с мен.Разговора продължи 1 час
Питаха ме за причината да преместя децата,защо не съм говорила първо с лелката и т.н.Дойде и въпросната лелка-казах й,че не желая да контактувам с нея,да не ме закача,като има въпроси да отиде при директорката и да поиска да й покаже оплакването ми.Новите две ме помолиха все пак да се изясним и й казах всичко което ми беше на устата-чак се прави на многострадалната Геновева.........Казах й ,че не я харесвам,не съм искала да говоря с нея,защото смятам,че ефект не би имало.Снощи на майтап направих с пръст на устата "шшшт" на Тоти и той изпадна в истерия-почна да си слага и той пръста на устата и да плаче уплашено
Казах й го това и още,че кой знае как му е шъткала или пляскала за да се държи така детето.И с другите доста си поговорихме и на финала ми признаха,че доста често се местели деца от онази група.Днес в новата група,при новите лелки децата са ЯЛИ,НЕ СА ПЛАКАЛИ И СА СИ ИГРАЛИ.Достатъчно ми беше като ги изведоха да им видя реакцията-бяха весели,не искаха да си тръгват.На гаднярката казах,че ако искам да й направя още по-мръсно знам къде да отида и си знам правата.Новите ми викат,че понякога като отсъстват ще се налага тази да ги сменя-отговорих им пред нея,че няма да си пусна децата на ясла и ,че няма да й дам да ги докосне.И т.н.
Приятен ден и благодаря за вниманието и търпението към мен

Препоръчани теми