Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 098
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
ЧРД на Илинка сладуринка Simple Smile  ura
ЧРД и на Вени  newsm67

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, КРАСИВА И СИЯЙНА ГОСПОЖИЦА!
[/color]

ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГ ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ, ПО-МАЛКО РАБОТА И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА, А СЛЕД 2 МЕСЕЦА ДА СЕ РАДВАШ НА ОЩЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТЕНЦЕ КАТО БАТИ ДАРКО!
[/color]

Ели, хубаво е, че си успяла да преместиш децата.Направо нямам думи за такова отношение  към деца  #2gunfire Тези хора са за съд.

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНКА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЗАСМЯНА!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ЗЛАТИ!

ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБЕ! САМО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЕДНО ПРЕКРАСНО МОМЧЕНЦЕ ДРУГИЯ МЕСЕЦ, КОЕТО ДА РАДВА БАТКО СИ!

# 78
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНКА!!! МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!!! ЗЛАТИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ВЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ, МНОГО КЪСМЕТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 79
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИНА!!!ЖЕЛАЯ Й МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ЕДНО ПРЕКРАНО ДЕТСТВО!

ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАМА (скоро на двама) И СЪПРУГА!!!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 10:57 от 'МAРИЯ'

# 80
  • Бургас
Ели, браво на теб.Така трябва да се вършат нещата, иначе оправия няма.А за другото, което разказа - къпане, смяна на бельо и т.н., наистина съм потресена.В кой свят живеем не знам.  ooooh! И все повече се убеждавам, че Велизар е попаднал в прекрасна ясла, в още  по-прекрасна група със с много добри и разбрани сестри.Като чета какви случаи има, косата ми настръхва.

Пети, да оздравяваш, ей! Grinning Аз се канех да ви звъня,  да се видим събота или неделя докато е хубаво времето, но може и за другата седмица да го оставим.

Момичета как са болните мъници, оздравяват ли вече?

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНАТА ИЛИНА!ЖЕЛАЕМ И МНОГО ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО И САМО РАДОСТ ДА НОСИ ВКЪЩИ!
А ТЕЗИ ЦВЕТЯ СА ЗА МАМАЗЛАТИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

ВЕНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЕМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА СЪПРУГА И МАМА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
НА БОЛНИЧКИТЕ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ИМ ЖЕЛАЯ Praynig

# 82
ВЕНИТОООООООООООООООО,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ!БЪДИ НАЙ-ОБИЧАНАТА ЖЕНА И МАМА НА СВЕТА!

# 83
Честит рожден ден на Илина!
Нека расте здраво, щастливо и будно дете...Нека бъде отмяна на мама, слабост за тати и приятелка в игрите и белите на бати!

Злати, весел празник на цялото семейство!

Вени, честит рожден ден, мила!
Желая ти здраве, щастие, обич, разбирателство...Много приятели, на които можеш да разчиташ и в хубави, и в лоши дни...И не на последно място, най-прекрасния Коледен подарък - здраво и послушно бебче! Целувам те!

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АСТРАЛНИТЕ БЛИЗНАЧКИ- ВЕНИ И ИЛИНА !!! КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ !!!

# 85
Честит Рожден Ден на малката принцеса Илина!С пожелания за здраве,късмет в живота и много весели и незабравими детски игри!Весело изкарване на празника Hug  bouquet !

Честит рожден ден, Вени!Пожелавам ти здраве,щастие,любов  и много успехи във всичко  Hug!

# 86
Честит рожден ден на Вени и Илина! Да са щастливи, нужни, обичани!  bouquet
Мили приятелки, благодаря ви за хубавите пожелания! Да са здрави и щастливи двегодишните ни сладурковци! Да ви радват много!  bouquet
Ние снощи празнувахме само семейно, а утре сутрин ще е детското парти, вечерта ще сме в пиано бар за татковия Рд....голямо празнуване ни очаква. Heart Eyes
Честита дъщеричка на Сфоко! Да е послушна и ящна!  bouquet

# 87
Отново благодаря на всички Ви за подкрепата  bouquetДнес сутринта децата бяха супер спокойни.Влезнаха с кеф в новата група.Отидох да ги взема,и сестрите ми казаха да изчакам- искали да говорят с мен.Разговора продължи 1 час CrazyПитаха ме за причината да преместя децата,защо не съм говорила първо с лелката и т.н.Дойде и въпросната лелка-казах й,че не желая да контактувам с нея,да не ме закача,като има въпроси да отиде при директорката и да поиска да й покаже оплакването ми.Новите две ме помолиха все пак да се изясним и й казах всичко което ми беше на устата-чак се прави на многострадалната Геновева.........Казах й ,че не я харесвам,не съм искала да говоря с нея,защото смятам,че ефект не би имало.Снощи на майтап направих с пръст на устата "шшшт" на Тоти и той изпадна в истерия-почна да си слага и той пръста на устата и да плаче уплашено #CrazyКазах й го това и още,че кой знае как му е шъткала или пляскала за да се държи така детето.И с другите доста си поговорихме и на финала ми признаха,че доста често се местели деца от онази група.Днес в новата група,при новите лелки децата са ЯЛИ,НЕ СА ПЛАКАЛИ И СА СИ ИГРАЛИ.Достатъчно ми беше като ги изведоха да им видя реакцията-бяха весели,не искаха да си тръгват.На гаднярката казах,че ако искам да й направя още по-мръсно знам къде да отида и си знам правата.Новите ми викат,че понякога като отсъстват ще се налага тази да ги сменя-отговорих им пред нея,че няма да си пусна децата на ясла и ,че няма да й дам да ги докосне.И т.н.
Пуснах документи за зелена карта.Стискайте ми палци.В тази ш..... държава няма оправия.Няма закони и всеки от които сме зависими се гаври с нас и децата ни.Много се радвам за Изабела и Софи,че са далеч от цялата тая простотия.Дано да успея да се запозная на живо с тях Mr. Green
 Всички вас ви моля,като имате някакви проблеми-не си мълчете.Напоследък се убедих(за жалост),че с добро много рядко се постига нещо.
Днес срещнах една приятелка,с която не сме се виждали отдавна.Пуснала си детето(5год)на лагер,върнали й го супер обезводнено.По пътя му сложили памперс и не му давали вода за да не пика.Карали го да си пере само нааканите дрехи.Доста време след това детето не е имало представа за време и къде се намира.Водила го е на психолог,защото положението е било супер сериозно.Уволнили са учителките само след очна ставка.Нали ви казах,че съм доста общителна и знам много неща WinkПриятен ден и благодаря за вниманието и търпението към мен  love001

# 88
  • София
Ели браво на теб само така!!! Peace

Мацки я да питам ако някоя знае нещо - майките с малки деца до 7 г. имат ли право на намален работен ден ?Знам, че кърмачките имат такова право, но това само за тях ли важи? Питам, защото като тръгна на работа преди 18-18.15 ч. няма как да взема Митко от градината, а тогава определено ще е последен и не ми се иска да е така. Затова се чудя дали нямам възможност да си тръгвам примерно един час по-рано от работа, за да мога да го прибирам по навреме. Но тъй като съм държавен служител,  а не работя в частна фирма подозирам, че няма как да си уговоря това нещо с шефа ако го няма черно на бяло. Сещам се за Креми и Рени като юристки дали са наясно има ли такова нещо. Ако "да" тогава със съответният нормативен документ ще мога да влезна и да изисквам това от шефа.

# 89
  • София
Елито, потресена съм от всичко което пишеш. Радвам се за децата че са вече добре, много е важно какъв е персонала наистина....
Стискам палци за зелената карта. И ние ще пускаме, а и пускаме всяка година, но не ни е огряло до сега.
Каква оптимистка бях за оставане в БГ, но откак си имаме Йоанка през други очи гледам на всички тези безумия... няма оправяне и туй то....

Да не забравя да честитя на днешните рожденници: Вени, много любов и прекрасно коледно бебечеза теб!, а на Илина пожелавам детство изпълнено със смях и забава...
Всеки ден тук е толкова пъстро и цветно от пожелания... Страхотни са тези месеци на празници!!!

Забравих да се похваля, във вторник все пак успяхме да отидем на концерта на Таря Турунен, беше невероятно!!!

Общи условия

Активация на акаунт