96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 783
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Дианжели, объркала си таговете, бе душа. Ползвала си [imг] [/imг], между тях се слага обаче само адрес на снимка, а ти всъщност искаш да ни покажеш адреса на албума ти, в такъв случай ти трябва [urл] [/urл] (буквите на кирилица да се разменят разбира се с латинските Wink)
Албумът ти обаче най-вероятно не е публичен, защото като се опитам да го отворя ме препраща към началната страница на снимк.бг

Майра ме изпреварила Wink

# 121
А,успяла съм дръжки ooooh!
Но в предния ми отговор най
отгоре ми излезе линка и всичко май беше точно.
Къде ли бъркам newsm78

Дианджели, пише, че няма снимки в албума. Освен това като ги качиш не копирай адреса от браузера, а използвай онова бутонче "Копирай адресът на албума", което в снимката услужливо са сложили в ляво... или нещо подобно, за да се види и от нерегистрираните потребители. Ако искаш да се види снимката като изображение ти трябва адресът, който завършва на .jpg или нещо подобно. Кликаш върху снимката с дясна мишка, eigenschaften или пропъртис и копираш това, което пише за адрес.

# 122
  • Варна
Петка, ПОРИЦАНИЕ - снимки се пускат по МНОГО. Е ли пък като са малки бебетата. Много е сладка Яна.  Wink

Вечке и твоят е пораснал доста.

И тук скова някакъв див клинчар. Сутринта валеше, но се ядваше ама сега е...мамата си джас. Ходихме с дребното да изпразним прасето-касичка в банката. Имаше хубави армагани - плюшено прасе(6тото в колекцията), детски календар и книжка за озветяване с моливи и печати. Аз намазах календар.

Днес в градината на дребната имали "масажи". С олио естествено. Сега, моля, някой да попита каква мекица си доведох Whistling.
Ама със съвсем обикновенно олио Shocked
А дрешките й?

А за родителските работи и при нас положението е същото-то това било моя работа Confused
А като му казах за елтернбайрата-само ме погледна на криво и каза,нали няма да ме занимавате
с нищо Confused

Петя и аз се разочаровах от малкото снимки,такава е сладуранка малката мома Hug

Вечи,ето че потръгват нещата.Щом бузките са почнали да растат,значи всичко е ок Hug

# 123
  • в сърцето на един мъж...

А,май успях LaughingТова са няколко снимки от сватбата на която бяхме и няколко от едно приятно посещение при мама КИТИ-нашите мъжки сладурчета.Женски мама избирайте Wink

Снощи бях на родителска среща в градината.Вече съм горд член на елтернбайрат. Sunglasses
След този тъй стресов ден си грабнах мъжлето под ръка и ходихме на коктейли.
На половината на втория коктейл,вече бях омотана порядъчно,Бармана ни е приятелче и се
беше погрижил коктейла ми,който не е от най-силните този път да бъде Mr. GreenА и от почети всеки коктейл,който правеше  ми отделяше в една малка чашка.Ей, така -за пробийрен Wink
Викам на съкровището-хващай ме под ръка и леко,леко да се изнизваме,че жена ти е
пияна и да не ставаме за смях.Но пък така си се посмях,на какво ли....вече и незнам newsm78,
ама беше лустиг.Май така да съм се омотвала,не ми се е случвало от 17-18годишна.
Съпружието нямаше търпение да се приберем и да ме изклюкарил на майка ми каква пияница е дъщеря й Joy

Ако албума ти в снимка.бг е със същия ник като тук, то това е една от снимките Wink

А това е линка към албума ти Wink
http://www.diangeli.snimka.bg/album.php?album_id=302459&pid=8610240

# 124
# 125
Веч, чудесен е Хамлет! Няма нищо гнило в Дания.  Laughing
Наддава си детето бавно, но славно. Бравос!

# 126

Пак не ти се е получило Wink

# 127
  • Варна
Ей,Гейчето ме изпреварила Wink
Ама важното е,че и аз успях newsm44 newsm44

# 128
  • Немция
Е, пак има хубави(пу-пу Wink) бебета за гледане! Да са ви здрави и все така очарователни.

На Петка сняг й се приискало...На мен пък ми се иска малко да си постопля кокалите, затова и за средиземноморски бриз се размечтавам.

Дианджели, браво за почерпката! Така се отпразнува ден като вчерашния с кауфхофски и байратски завоевания.

Някой спомена за зимните гуми. Моят мъж още не си е подал данъчната декларация ooooh!, но да го похваля- стане ли дума за зимни гуми е много стриктен. Още преди 2 седмици ги смени. Така че чакаме снега да завали, ама нъцки... Rolling Eyes(липсват ми българските виелици на Северната България, където израснах).

5 нови отговора! Shocked Отивам да гледам пак снимки...

# 129
  • Варна
Е,защо бе?Аз като цъкна и се отваря.
Май,съм още под влияние на коктейлите или
пък е друго Embarassed

# 130
Е,защо бе?Аз като цъкна и се отваря.
Май,съм още под влияние на коктейлите или
пък е друго Embarassed

Излиза първата страница на снимка.бг. Явно имаш запаметена страницата и затова влизаш директно в нея.

# 131
  • Немция
Дианджели, когато цъкна на дадения от теб адрес ми излиза първата страница на снимка.бг
Виж , дадения линк на Гея се отваря.Голяма хубавица си бре, Дианджели. Пу да не ти е уроки!  Wink
На снимката с Гея помислих, че 3 деца имаш. Grinning Да знаеш, че ти отива... Mr. Green

# 132
  • Germany
И аз ходя по разни срещи и събирания в градината сама, но щом има фест или както е сега другата седмица празника с латерните не отивам сама - предупреждавам 1месец по-рано и набивам докато му се набие в главата, че мърдане няма, трябва да ходи и той. Последните пъти е редовен, защото намери един баща и си говорят там нещо си и е по-доволен, че има мъжка компания. Абе това за градините ОК, ама най-мразя като ми каже в някоя събота или неделя - що не излезете за 1-2 часа малко самички, аз тука да си доработя нещо и идвам веднага  #Cussing out ooooh! #2gunfire Tired ей туй най ми е любимо....ама така си остава с доработването де - става скандала и зарязва работата тръгва по парковете, то с мене на глава не се излиза   Sunglasses Sunglasses

Ох кога ли и аз ще се наканя да кача снимки да видите какъв сладур е Симон и само го мачкотя по цял ден  Heart Eyes

И да питам нещо - от тия пудинги на Др. Йоткер дали мога да давам на Симон вече за следобедно подлаждане...дали не му е рано за тях  newsm78

# 133
еххх че се нагледах на хубави снимки. Пу,пу да не урочасат децата, 4е и майките!  Laughing

# 134
  • Варна
Дианджели, когато цъкна на дадения от теб адрес ми излиза първата страница на снимка.бг
Виж , дадения линк на Гея се отваря.Голяма хубавица си бре, Дианджели. Пу да не ти е уроки!  Wink
На снимката с Гея помислих, че 3 деца имаш. Grinning Да знаеш, че ти отива... Mr. Green
Знам,ама мъжлето не ще и да чуе за повече дечурлига Confused

Общи условия

Активация на акаунт