96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 740
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
При нас си е съвсем нормален ден. Утре е почивен.

# 226
И при нас утре, много кофти се падна тази година, поне да беше в неделя. Бяхме се нагласили да обикаляме разни магазини този уикенд, но чак вчера се усетихме, че няма да работят. Добре, че поне снощи се напънах да напазуравам за ядене, че както бях решила и това да е в събота, щяхме да умрем от глад Simple Smile

Вас проверявали ли са ви някога от югендамта за нещо? Shocked
Ние в къщи предпазители само по контактите имаме и на шкафа с препаратите. Бях сложила и една джаджа на фурната, но не се наложи да я ползваме, моята така и не прояви интерес към печката.

Шоши, как го организирате това с готвенето от родителите? Всеки се пада по веднъж месечно или как? И по специално меню ли или кой каквото може? Ами ако някой не може да готви, съответно може само буламачи Wink

# 227
Аз снощи загрях, че няма да работят магазините утре ooooh! Близо до нас е Райн-Некар-Центрум (той май е вече в Хесен newsm78). Та там утре щели да работят 9.30-24 #Crazy

# 228
 Simple Smile   Момичета, тук съм пак    Simple Smile

Ходих значи при гинеколожката и сега ми е спокойно. Оказа се /както предполагахте/, че това са пшодготвителни контакции. Другите подробности са, че Бебето е тръгнало да слиза, но нямам разкритие. Може би ще успея за задържа още две седмици.

А аз се ошашках, защото като бях бременна с Лили и ми се появиха силни и болезнени контракции още в седмия месец и тогава лекарката ме заточи у нас и пиех някакви силни лекарсвта, за да не родя. Не помня какво бе, ама помня, че оказваше взлияние върху сърцето и заради това пиех и Атенолол. Та...снощи като станаха толкова мног оконтракциите за една нощ и ....се поошашках.

Сега ще съм официално МЪРЗЕЛИВА. Това по предписание на лекарката    Flutter  

И въпреки, че ще съм мързелива, заради празника утре днес ще с ходим до ИКЕА да копуваме Комода и Дъска за преобличане /поне това/.

Мише, много ме разсмя историята с Хана    Simple Smile  
          и се зачудих защо ще те режат? То, не че и с мен няма така да стане, ама някак си като го казваш и ми звучи малко плашещо, но пук от друга страна, ако това е решението е по-добре да си подготвена. И стискай до декември, че да ми даваш пример    Hug

...айде да ходя аз пак да си полегна - нали това ми е заръката от днес    Sunglasses

# 229
  • Немция
По дяволите! От вас научавам сега, че утре е почивен ден. В Schleswig-Holstein такъв празник не се празнува официално- тук обаче е по-различно.Исках утре да правя важни покупки. Twisted Evil Проблемът е, че след малко очакваме гости, аз съм се развихрила в кухнята и няма как сега да излизам....

Мерси за патронските съвети. Ще поразмишлявам по въпроса.

Петка, няма какво да чакаш свекито да си замине и тогава да правиш гимнастиката- хващайте се заедно да спортувате. Laughing

Цвете, май сметките ти за утре за пазаруване "ще отидат на кино"-доколкото разбирам утре в Бавария е по4ивен ден.
Хубаво е, че при теб новините са хубави!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 18:16 от .bibitka.

# 230
На мен вчера сефте ми се случи да пазарувам с ревящо за сън бебе. Беше заспал в колата и като го метнах с максикозито в количката за пазар, се разсъни и наду гайдата. Бях в турския магазин и си чакам чинно на опашката, а случих голяма навалица. По-напред на опашката едно спретнато бабе се обръща към мен и аз се поококорих бая щото я чух да ми вика "Идите! Не надо оставить ребенка плачет!" (нещо от сорта беше, руския на писане не ми е най-силната страна). Аз и отговарям на руски и минавам напред. Като минах покрай нея, тя ме пита откъде знам руски и се разприказвахме. Оказаха се някакви роднини от руска страна на Филип Киркоров.
А Хамлет се кротна в момента, в който натръшках покупките на лентата.

В нашата детска градина също няма предпазни джаджи за печките. На всичкото отгоре са и на ниво на хлапетата, защото готвят заедно. Има го в програмата им - пекат сладки за Коледа, варят сладко от плодове и др. такива мероприятия. Но тогава обикновено участват и голяма тумба мами, та няма безнадзорно ползване на уредите.

Мише, представям си какъв екшън си развила в главата си, докато видиш прекрасния идиличен вдигащ пара Кимба. Те добре правят, че обучават децата. При нас нали сме малка община има често представителни акции на пожарната команда и децата умират да се кефят на пушечните бомби, с които имитират пожара и после гасенето.

# 231
Накарахте ме да проверя, при нас утре не е по4ивен ден, слава богу, 4е и ние имаме пълна програма zа утре. За Щастие успях да се свържа със сервиzа и Ще слагаме zимните гуми, в сервиzа на Мерцедес пък Ще ни слагат нова лайстна на проzореца (нали се бяха опитали да ни крадат колата на летиЩето  #Cussing out ), до хими4еското, а после zа Шапка и ръкавици zа детето и освен това zа мебели  ooooh!  ooooh!  ooooh! И на това се викало по4ивен ден  Crazy

# 232
Ииии  10.12 мома-стрелец. Това са най-яките жени. Колко готино.

Вас проверявали ли са ви някога от югендамта за нещо? Shocked

Ахъ, да не си претрепвам детето, че много плаче Mr. Green . Като се увери, че детето ми си е нормално, здраво, право, нахранено, облечено, умито и не-бито, а съседите са психопати лелката прегледа контактите, шкафа с препаратите, кухнята, пожела приятен ден и си замина.

# 233
Момичета благодаря ви за пожеланията!  Чувствайте се почерпени, нямам грам време. Всички се покриха тука, замислят ми нещо, чакаме акушерката днес ще е първата баня на мъника, от горе на това майка ми забрави бибероните и за малко да се запалим  Shocked. Три жени сме вкъщи  Rolling Eyes Embarassed. Ужасно мирише, още се проветрява, трябваше да ходя да купувам и биберони и силиконови джаджи за кърмене. Та по повода кажете какво да правя вече рани имам на зърната, той моя много яко суче  Sad.
Мажа и с крем и с кърма за сега.

# 234
Ииии  10.12 мома-стрелец. Това са най-яките жени. Колко готино.

Моята леля е родена тогава. Наистина е много е яка - приемах я за приятелка, за разлика от майка Wink Но много приказва - ама това от професията (даскал), не от зодията Mr. Green

# 235
Ванче, смени позата на кърмене. Основните поразии по зърната идват от грешна позиция. Непременно питай акушерката как точно да го слагаш бебока на гърдата. С какъв крем се мажеш? Пюрлан или гармастан? Ако е второто, просто го зарежи, прекалено изсушава кожата и вместо да помага - вреди. Поискай от акушерката Пюрлан или Лансинох. Те имат винаги със себе си пробички.

# 236
Кате кажи как е zъба?

Твоята слу4ка ми напомни една скороШна. В новооткрития МайТойс беШе голяма навалица и голяма опаШка пред касата, където имаха някакви проблеми и вси4ко ставаШе сууууупер бавно. ИмаШе една майка с бебе в максикоzи, ревяЩо. и никой не се сети да я пусне да мине  ooooh! А в такъв магаzин 95% имат деца  Twisted Evil Аz се бях наредила на другата каса но я иzвиках да мине пред мен (бях по напред от нея) и 4ак тогава се усетиха и други хора пред мен и я пуснаха  Close

# 237
Аз мажех с кремчето на Авент.
Иначе ако е много зле работата има и силиконови накрайници за кърмене.

# 238
  • Germany
Ооо аз преди около 1месец някъде минавам в стария град по една улица пълна с бирарии и Симон в "най-суперското" си настроение като наду гайдата ама в истерия изпадна, хората от масите се обръщат и аз кво да правя го вземам - 12кг беше тогава!!!! и го нося и си бутам коликата - всички с такива размазани от възхищение физиономии ме гледаха, кво ли си казаха каква загрижена майка не му дава плакне, а на мен ми тежиииии...ужас

Утре и тук е почивен ден - научих го току що от едната съседка, но интересно в неделя ще работят магазините от 1 до 6ч.

И за това плачене - абе защо моите плачат с такива силни гласове, винаги събират очите на половин град, а другите деца си плачат тихичко, особено има едни плачат направо безшумно, а моите ви казвам...не знам...обяснявам си го в темпераментната кръв на българите...вижте само до какви "умозаключения" ме карат да стигам моите диваненца  ooooh! ooooh!

# 239
  • Немция
Дезита, ти ми даваш надежда, че може и при нас да се отворени магазините в неделята.
И хич не си мисли, че само твоите деца реват здраво по улиците. Много са така Wink Какво да се прави- едно ревящо дете привлича погледите. Гледах ТВ предаване, според което жените реагират много по-често на 4ужд детски плач, където и да е, в сравнение в мъжете. Ама то си е логично- и без проучване си е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт